با سلام هیچ کدام از این مهاجم هایی که که گفتین نمیتونه با سبک بازی شما کنار بیاد غیر از حالا تورس . نیمار هم که چند سال اینده میاد به بارسا
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام هیچ کدام از این مهاجم هایی که که گفتین نمیتونه با سبک بازی شما کنار بیاد غیر از حالا تورس . نیمار هم که چند سال اینده میاد به بارسا
اگرو هم اگه قراره از سیتی بره میاد رئال
چه منبع خبری گفته که الکسی مصدوم من که اصلا خبری در این مورد ندیدم اگه منبع داری ن معرفی کنین
؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خودت بخون.تازه برای ترکیب احتمالی هم اورده نشده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من پاتو رو قبول ندارم چون زیاد مصدوم میشه و ثبات زیادی نداره ولی نیمار و ون پرسی فکر میکنم جواب بدن ولی یکم نسبت به ون پرسی هم شک دارم.
سلام اصلا مشکلی نیس بدون الکسیس هم می بریمشون مگه اون سال ک 5 تایی شدن الکسیس بود راسی ویا میرسه یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکل اینجاست که اون بازی ویا بود و دو تا گل خوشگل زد . نه نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم نداریم ...om::
ویا نمیرسه ولی اون سال که 5تایی شدن هم ویا هم پدرو هم پیکه هم ژاوی رو فرم بودن مثل الان نبود که فقط الکسیس رو به عنوان مهاجم داشته باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اینطور باشه باید با 2 حمله کار کنیم همش هم نفوذ کنن
امسال بدترین سالمون بود با این مصدوما
واقعا خیلی امسال مصدوم دادیم بازم غیرت بچه ها خدای باعث افتخارن ببین شما هفته 2 بازی دارن انجام میدن کوپا فینالیم لیگ شانس داریم اروپا جز4 تایم وشانس داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدای با این همه مشکل خوب کار کردیم
اگه جامی هم نبریم که میبریم باید گفت ایول به این غیرت