علی رضا رفت منم دیگه نمیام .......
نمایش نسخه قابل چاپ
علی رضا رفت منم دیگه نمیام .......
تو دیگه از کجا پریدی وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا تو هستی که نخوای بیای:hehee:کلا ماهی یه پست میدی
خو مگه به پست دادنه؟ تو هی برو پیش بینی نتیجه هفته ی 40 پست بده بره خودت حال کن هی پیش بینی کن :ogh::hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثه اینکه توام دلت کتک میخوادانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف تاپیک تازه ساکت شده و گرنه................................
نه ببین مرتضی جان من کم پست میدم 2 تا اخطار دارم واسه همینه که زیاد تو مباحث شرکت نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
حالا که منو رضا آشتی کردیم این دوتا دعواشون شدنقل قول:
دلتون کتک می خواد(شوخی)
بس کنید دیگه
منو ناراحت می کنیدا
دوست دارید ناراحت شم؟
هیچ کس حق خدافظی رو نداره
از این به بعد هرکس دعوا کنه اخطار می گیرهki::
چرا الکی جو میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که نگفتم میخوام خدافظی کنم چرا حرف دهنمون میزاری
مجتبی هم پسره خوبیه فقط............................مه:hehee:
سلام به همگی
درسته که سابقم از یکسری از شما ها کمه ولی فقط تو سایت اندازه سن بعضیاتون طرفدار رئال بودم ....از این برنامه ها بدتر سر رئال پیش اومده ولی هیچ وقت کار یا حرفی نزدم که یه عده بچه که تازه فوتبال رو فهمیدن برن تو تایپیکشون بشینن رئال تیمم ،عشقم رو مسخره بکنن....واقعا متاسفم...الان که رئال صدر جدوله...اگه سقوط هم کنه من طرفدار رئالم چون عشقمه چه برسه الان که تو صدریم و فوتبال به این قشنگی بازی میکنه...شما هم شدید مثل بعضی از طرفدارای تیم رقیب که تا میبرن همیشه هستن و دوستن ولی تا میبازن بحث و دعوا و خداحافظی...شماها طرفدار تیمی هستید که پر افتخارترین تیم اروپاست پس با یه سری حرفا تیم رو زیر سوال نبرید...پس خواهشا این بحثارو تموم کنید و همتون بیایید اینجا پست بدید و نذارید یه نامحرم بیاد بینتون یه حرفی بندازه و دعوا کنید...از داداشام:رضای گل که مثل خودم عشق زیدانه وعلیرضا که زحمت میکشه برا این تایپیک و محمد و مجتبی و مرتضی و همه دوستان خواهش میکنم به عنوان یه رئالی واقعی پشت تیم باشید این تایپیک رو بترکونید هم لیگ قهرمانان رو داریم هم لالیگا....
پیش به سوی قهرمانی....
جدا از اینکه ماباید وحدتمون رو حفظ کنیم باید از تیم دفاع کنیم . حالا دیشب یکم در مورد اینکه تمام رئال رونالدو و مورینیو نیستن بحث کردیم و گذشت ولی اینکه ستاره تیم کیه که شکی نیست رونالدو . به هر حال امیدوارم دوستی در این تایپک حفظ بشه .
اما به نظر من امشب باید با ترکیب زیر استفاده کنیم
............کاسیاس..............
مارسلو..........راموس............په په.......... اربلوا
................الونسو...............گرا رو.............
رونالدو....................کاکا........ .............دیماریا
.....................بنزما................... ....
اگه دیماریا کامل اماده نبود اوزیل خوبه ولی به هیچ وجه نباید کاکا رو بیرون ببره و استفاده از هیگواین هم درست نیست .
امیدوارم این بازی که خیلی سخته رو ببریم. و مخصوصا رونالدو در این بازی بزرگ خودشو دوباره اثبات کنه
خوشبخنانه رونالدو و بازیکنان وقتی روشون فشاره عالی بازی می کنند همین بهتر که مساوی کردیم
از حالا لالیگا جذاب شده