این ماجرا بارها برای من تو فیفا اتفاق افتاده binam توپ دست توئه،تو به فکر حمله ای در حالی که به اندازه حریفت نیاز به گل داری ، شاید هم کمتر ! تو موقعیت میسازی اما گل نمیشه اما حریف از تک موقعیتش استفاده میکنه و تو بازنده ای ! :gerye:شبت نیست !:gerye: شب بارسا نبود ، روی گلی که خوردیم مسی اشتباه کرد، الوز ماهشهر بود، ماسچرانو لیز خورد و والدز توپ به اون راحتی رو نگرفت !:gerye: از اونور ۲تا توپ به تیر میخوره ، ۲تا تک به تک خراب میشه ، ۲تا دروازه خالی رو خراب میکنن ! :gerye:
سسک خیلی بد بود بیشتر به خاطر تاخیری که بازی میداد،هر دفعه توپ رو گرفت با مکث پاس داد، سریع نبود ! اون چیپ رو خیلی بد زد نیاز نیست بهترین دفاع دنیا باشی برای در اوردنش ! binamفکرش خوب بود اما خوب نزد !:gerye: فقط سسک هم نبود که بد بود ، به مظر من بوسکتس هم خوب بازی نکرد اکثر توپ های که بهش میرسید رو رو به عقب پاس میداد، اون دروازه خالی هم که دیگه ... :gerye:سانچز هم که یه توپ طلایی رو خراب کرد اما بیرون اوردنش اشتباه بود به نظرم، چنسن بازیکنی میتونه تو محوطه یه کارایی کنه، پدرو اومده کار میکرد جز سانترهای بیهوده؟ البته ضربه ی اخرش رو یادم نرفته کلا مخالف ورودش به زمین نبودم اما بهتر بود جای سسک بیاد نه سانچز ، اینطور اینیستا و ژاوی پشت مسی می ایستادن و ۲ بازیکن سرعتی از کناره ها احتمال بروز اشتباه بازیکن های چلسی رو بیشتر میکرد ، به نظر من ! chomagh
تو بازیه برگشت فقط یک گل میخوایم ، اگه این یک گل رو زود بزنیم پیشبینیه من ۳-0 میشه chomagh