کسی از آینده خبر نداره:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید ببینیم چه میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی از آینده خبر نداره:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید ببینیم چه میشه
اگر داوران بگذارن شایدم بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی از آینده خبر نداره:yes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا جون من که گفتم ما کاری به بارسا نداریم در مورد والنسیا به خدا مقصر فقط مورینیو بود وگر نه اونا رو چه به گرفتن امتیاز از ما ترکیب نیمه اول کاملا اشتباه بو د وقتی نیمه اول گل نزدیم بچه ها با استرس بازی میکردن و موقعیت ها رو یکی پس از دیگری از دست میدادن.
داش مثل اینکه خبر نداری ما اگه هم ببریم داور یه کاری میکنه که یا مساوی شه یا ببازیم پس من خوش بینانه ترین نتیجه رو گفتم
مثل اینکه نمیخوای قبول کنی بابا داور توی چند الکلاسیکو سر ما رو برید؟کلیپ بدم خدمتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که رئال میتونه همه رو ببره تا قبل الکلاسیکو و........... ولی مورینیو نباید تیم رو برای مساوی یا باخت با اختلاف ابرو مندانه مقابل بارسا به زمین بفرسته . همه میدونیم که بارسا از دقیقه 60 به بعد از لحاظ بدنی افت میکنه و ما باید در این زمان مثل بازی 2-2 بازی کنیم و سعی کنیم بازیکنان کند رو بیرون کشیده و بازیکنان سریع رو بازی بدیم مثلا اوزیل رو بیرون بکشه کاکا یا دیماریا هر کدوم ذخیره بودن رو بازی بده . و نباید کریم رو بیرون ببره چون معمولا کریم وقتی دفاع حریف خسته بشه خوب کار میکنه.
رئالی های گل داوری زیاد بر ضد رئال نبوده تو الکلاسیکوها . مثلا همین بازی ویارئال و والنسیا باید بازیکنان حریف اخراج میشدن و........ ولی تو الکلاسیکو به نظر من از وقتی مورینیو اومده هر بازی باید یک بازیکن ما اخراج بشه. چون مثلا دیارا بازی قبل همش رو پای بازیکن میرفت په په که همه دیدن .
ببین داش علیرضا هتریک که ملاک نمیشه و بازیکن وقتی باید خوب بازی کنه که تیمش احتیاج داره ! الان دیشب یک فرصت 80 درصد رو خراب کرد .
در مورد داوری هم بگم برای همه تیمها اشتباه هست ولی حالا شاید یکم برای رئال بیشتر ! مثلا تو بازی بارسا اوساسونا بارسا یک گل سالم زد ولی قبول نکردن و........ خیلی وقتها هم مثلا افساید گرفتن که اگه نمیگرفتن شاید الان فاصله این نبود. ولی خب همینطور گه گفتم برای رئال هم بوده ولی شاید کمی بیشتر . بازی ویارئال - والنسیا-و.............. درضمن رونالدو با این همه تعریف و موقعیتهای گل زنی باید هم هتریک کنه الان نگاه کنی کاکا یا بنزما هم مثل اون ژنالتی میزد شاید گلهاش به اندازه اون بودن
آفرين فرشاد جان :bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا منم دارم همينو ميگم ! خيلي از جاها داوري به نفع ما هم بوده و به ضرر بارسلونا !lol:-
خب خیلی از وقتها هم از تک روی بی حد او ضرر کردیم . حالا در مقابل وایکانو که میگی اینقدر توژ خراب کرد که تلویزیون رو خاموش کردم . اگه اون گل نزنه کایخون هست - کاکا هست - بنزما و........ من نمیگم رونالدو بده ولی دیگه داره بیش از حد تک روی میکنه و.......... اگه یاد داشته باشی زیدان کمی نصیحتش کرد بازیش 90 درصد خوب تر شد و گل میزد همون وقتی که بارسا رو تو نیو کمپ 2-2 کردیم . واقعیتش اینه که اگه کاکا هم جای اون بود گل میزد حالا پشت ژا نمیزد تو عمق گل میزد و.............
رونالدو به اندازه ای که مسی در بازیهای بزرگ و کوچک در بارسا تاثیر داره در رئال تاثیر نداره در ضمن خیلی از گلها دروازه خالی بوده یا ژنالتی 11 تا ژنالتی زده اگه بنزما هم 11 تا میزد الان به اندازه ی او گل زده بود !!!!!!!! اگه بدترین گل زن هم اینقدر بهش ژاس میدادن گل میزد . منم دلم میخواد بره چون نبودنش بهتر از بودنشه .