شهریار جان چرا راسل باید بره؟مگه مشکلش چیه؟:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهریار جان چرا راسل باید بره؟مگه مشکلش چیه؟:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم زیاد موافق راسل نیستمنقل قول:
ولی باید قبول کنیم تیم بد کار نکرده
امسال تو لیگ شانس داریم بازی برگشت مونده با چلسی
کوپا دل ری فینالیم
بهتون قول میدم اگه همین بازیو تو نیوکمپ انجام بدیم میزنیم قبل از بازی دیشب من 70به شانس رو به بارسا میدادم ولی خدای دیشب خوب بازی کردیم من اصلا ناراحت نیستم چون توپ ما گل نمیشود وشاید این تنها نکته منفی دیشب بود
یه کوچولو تیم باید به فکر مادرید هم میبود که اینم تاثیر گذار بود
مرسی داوود جان واسه امار
بازی دیشب یه نکته خیلی بد داشت اونم ضعف وهشتناک ما روی پاس های بلند و مستقیمی که پشت محوطه جریممون ارسال میشد !
من مطمئنم مورینیو این تاکتیک رو توی دستور کار تیمش واسه الکلاسیکو قرار میده ! اگه بخواد از این تاکتیک استفاده حتما میتونه بهمون ضربه بزنه ! یه توپ گیری هوایی توسط رونالدو و میتونه خیلی سریع بنزما و اوزیل رو صاحب توپ کنه تا با سرعت زیاد به دروازمون برسن !
خدا کنه پیکه آماده الکلاسیکو باشه تا بتونه همچین حملاتی رو خنثی کنه !
تو فکر اینم که واسه دفاع 10 نفره چلسی در بازی برگشت چه فکری داره پپ ؟؟؟ :mage mishe:
همش پاس کاری پشت محوطه و حفظ توپ اصلا به درد بارسا نمیخوره .... در بازی برگشت باید مسی و اینیستا و ژاوی و سسک
حرکات ترکیبی انجام بدند تا موقعیت ایجاد بشه و باید به دل خط دفاع بزنند ...
به نظر من اگه پپ بره مشکل بزرگی پیش نمیاد درسته شاید مربی بیاد که نتونه مثل اون باشه ولی بالاخره 1 روزی که باید بره اون روز هم مثل همین امسال چه فرقی میکنه
بارسا با مربی های قبلی هم جام های زیادی گرفته
باید به نظر پپ هم احترام بذاریم چون هیشکی دوست نداره تا آخر عمر مربی 1 تیم باشه (به غیر از فرگوسن)
به نظر من مشکلش خیلی پیچیدست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-از بارسا در مقابل حرفای تیما و حرکاتشون دفاع نمیکنه(نمونش همون لگد کردن دست مسی توسط په په که راسل به روی مبارکش هم نیاورد
2-کرایف کسی هست که اهمیتش برای بارسا مثل فرگوسن برای یونایتد هست.به همین راحتی کرایف رو گذاشت کنار در حالی که موفقیت های امروز بارسا مدیون کرایوف هست.
3-توی خریداش خیلی چونه میزنه و اخرش هم بدترین انتخاب رو میگیره.خرید سسک نباید اینقدر طول میکشید.با بودجه ای که بارسا پس از 2 بار قهرمانی در 3 سال به دست اورده بود در اروپا میشد 5 تا ترکیب خرید ولی درعوض فقط 45 ملیون خرج کرد درحالی که فصل قبلش 40 ملیون فقط بابت ویا پول داده بود.
4-وضعیت مدیریتی افتضاح.توی 110 سال تاریخ باشگاه در دوره راسل پرچم کاتالان ها به تبلیغ الوده شد.
دیگه حوصله ندارم بقیش رو بنویسم
به نظر من هر بازی مختصات خاص خودشو داره و نمیشه پیش بینی کرد
ولی یه نکته مثبت تو بازی برگشت هست اینه که ال کلاسیکو اجام شده
فارغ از هر نتیجه ای میتونه به تیم کمک کنه
که تیم استرسش کمتر باشه
واقعا منم قبول دارم که تیممون روی پاس های بلند و کرنر ها ضعف داره اینو تو بازی های قبلی هم میشد دید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شانس آوردیم اونا دیشب 1 کرنر بیشتر نزدن وگرنه شاید یه گل دیگه برخلاف جریان بازی میخوردیم .البته همین کرنر هم نزدیک بود گل بشه .
کلا رو ضربات سر تو دفاع یکم شل عمل میکنن حتی وقتی پیکه هم هست
شانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم اونا مگه چند بار توپو اورد سمت دروازه ما که بخواد کرنر بگیره
با تمام احترامی که برای چلسی دارم واسه بازی دافاعیش
ولی فکر نمکردم تو فوتبال سطح اول اروپا اوت دستی حربه تاکتیکی باشه (علیزاده)
اره این تیکه رو خیلی باحال اومدی من دیشب فکر کردم دارم بازی ایران رو نگاه میکنم.تا قبل از این فکر میکردم فقط عربا و ما اوت های بلند میندازیم ولی ظاهرا به تیمای اروپایی هم رسیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]