من که امیدم به لالیگا زیاده 4 امتیاز هست فعلا تازه یه خوبی دیگه داره حساس میشه لالیگا
نمایش نسخه قابل چاپ
من که امیدم به لالیگا زیاده 4 امتیاز هست فعلا تازه یه خوبی دیگه داره حساس میشه لالیگا
نه بازی های بعدیش رو نگاه کردم بازی سختی نداره که امتیاز از دست بده گواردیولاهم خودش گفته تقریبا لالیگا رو از دست دادیم فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بیافته
بازی های بارسا در لالیگا
بارسلونا - ختافه
لوانته - بارسلونا
بارسلونا - رئال سرور
رایو وایکانو - بارسلونا
بارسلونا - مالاگا
بارسلونا - اسپانیول
بتیس - بارسلونا
این لیست بازی های بارساست
بارسا اگه بخواد امتیاز از دست بده در خارج از خانه از دست میده
بازی های خارج از خانش کمی مشکله بتیس رایو و لوانته
این تیما یکم رئالو در خانشون اذیت کردند
بقیه تیم ها هم می توانند اگه درست بازی کنند
این یارو از عمدا اینو گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Girl Soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با خودش گفته که با صحبتای من رئالی ها مغرور میشن:-ang
اما کور خوندهeterza::-
سلام من پوريا هستم و طرفدار دو آتيشه رئال مادريد و از اينكه تو انجمن كنار شما دوستان خوبم هستم خيلي خوشحالم- اميدوارم با همين اختلاف خوب و 4 امتياز به قهرماني برسيم
سلام داش پوریا خوش اومدی امیدوارم لحظات خوشی رو تو دربی و همچنین تو بخش رئال بگذرونی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید قهرمانی رئال و به خاک مالیدن پوزه ی بارسا.
بابا هیچ تیمی بدون لغزش نیست مگه قراره بارسا همه ی بازی هارو ببره؟ اونا هم یه لغزشی خواهند داشت
داداش خوش اومدیroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم تو این بخش رئال فعال باشی
خوش آمدی عزیز ایشالا که روز های خوبی رو داشته باشیroz::نقل قول:
دقیقا:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمی صبر.....
ما دل خوش نیستیم اونا امتیاز از دست بدن ما کار خودمون رو میکنیم اگه اتلتیکو رو ببریم بیشتر از 60درصد راه رو رفتیم و فقط میمونه یه مساوی تو نیوکمپ.