100 در صد ولی کی گفته حذف شدبم تو نیوکمپ چلسی میخاد چب کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
100 در صد ولی کی گفته حذف شدبم تو نیوکمپ چلسی میخاد چب کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انصافا از تیرکام بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط franki [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از مهاجمای بارسا هم بگو
راست میگی دستشون رو شده دیگه 10نفری چپیدین تو دفاع تازه بعد از اونم ما 4 تا 5 تا تک به تک داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط franki [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه همون تیرکام نبود که 2 تا خورده بودین
خیلی با حالین تو خونتون دوتا حمله داشتین
ولی بازم تبریک
خب به نظرم نیاز به تزریق بزرگی تو تابستون داریم.با اینکه دلم میخواد ارسنال موفق باشه ولی کاش این فصل نتونن سهمیه اروپا بگیرن تا ون پرسی تمدید نکنه بیاریمش بارسا.دفاع هم فکر نکنم زیاد نیاز داشته باشیم چون کلا دفاع هامون خوب هستن.فقط یک جانشین برای پویول میخوایم.راستی چرا پیکه نبود؟ بازی با لوانته هم نبود.یعنی وضعش اینقدر خرابه؟
از تمام دوستان خواهش میکنم جواب این دوستو ندننقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
ولی اولویت باید گواردیولا باشه ایا اون با ما میمونه
یک جورایی دوست دارم پپ بره بعد ما سال دیگه هیچ جامی نبریم تا این روسل بی عرضه اخراج بشه بعد لاپورتا بیاد رو کار و کرایف رو برگردونه.این پروسه حدود 2 سال طول میکشه ولی به نظرم بهترین راهه.البته بهترین راه اینه که راسل استعفا بده تا کرایف برگرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا موافق رفتن پپ نیستمنقل قول:
واقعا مربی که به درد بارسا میخوره
اگه اون بره کی میخواد بیاد افتخارات اونو تکرار کنه
به هواداران توصیه میکنم که اینقدر عجول نباشن
ما باید تیم رو تقویت کنیم
شاید خوده پپ نخواسته ولی خوب ما تابستون گذشته 2 خرید خوب داشتیم
من موافق رفتن پپ نیستم ولی با موندن راسل مخالفم.باید یک راهی پیدا بشه تا راسل از بارسا بره.این مرد اومده بارسا رو خراب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]