از تعریفتون ممنون
nicola sansoneبازیکن خیلی خوبیه و گلزنه و پستش حمله است و توی سال 2017 سنش 25 ساالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط di natale [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از تعریفتون ممنون
nicola sansoneبازیکن خیلی خوبیه و گلزنه و پستش حمله است و توی سال 2017 سنش 25 ساالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط di natale [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منم قبلا جوون گرا بودم ولی این فصل همه بازیکن های سن بالا ولی قوی رو خریدم جز 4 یا 5 تا به نظرم جوون گرایی یه موقع هایی هم باعث باخت الکی می شه راستی این leno دروازبان فوق العادست قدرتش 89 هستش و خیلی قویه فکر کنم بهترین دروازبان کل بازی باشه
الان داشتم صفحه های اول این تایپیک رو میدیم به دو اسم بر خوردم
یاسین بنزیا کیه و چه پستیه و چند سالشه
جک باتلند دروازه بان چه تیمیه و چند سالشه
زمانی که فیورنتینا بودم زوج یاسین بنزیا و احمد موسی تو خط حملم بازی میکردن.کولاک میکردن تو هر بازی ! بنزیا عالی بود.مهاجم سرعتی هم هست.فکر کنم تو لیون باشه و شروع کریر هم 19 یا 20 سالش باشه اگه اشتباه نکنم! البته اورال اولیه ش 67 هست اونجور که تو سایت ها خوندم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جک باتلند هم که دروازه بان استوک سیتی هست و اورال اولیه ش 71 . 21 ساله و 192 سانتی متر قد. من باهاش بازی نکردم تا حالا ولی یکی از آینده دار ترین بازیکنای فیفا هست
ممنون علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین؛ وقتی فایل نصب فیفا 14 رو کلیک میکنم میگه که اولاً باید نرم افزار origin نصب باشه و ثانیاً باید product key داشته باشم
این کرکی که میگی، واسه نصب هست؟؟؟ یا اجرا؟
بازم ممنون
خواهش میکنم.نه عزیز نصب که کرک نمیخواد، واسه اجرا به صورت رایگان کرک لازمه.در ضمن کرک رو که ریختین باید فایل Fifa 14 - 3dm رو اجرا کنین تا بازی بالا بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آها درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید مرسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی الان توضیحاتی که اینجا داده خوبه؟ عمل میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره این همون کرکیه که گفتم.طبق توضیحات بازی رو اجرا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی کرک 2.5 gb و همه این کارایی که گفته لازمه؟نقل قول:
اون آپدیت دو و نیم گیگی هست و اختیاریه هم میتونین دانلود کنین هم میتونین نکنین.کرک خودش به تنهایی هم کار میکنهنقل قول:
اقا حتما M. Depay
بگیریدش عالیییی هستش تو psv هست lw هست
علی جان این فایلی که من دانلود کردم توش فایل های installer و Game و support هستنقل قول:
من چی رو باید کپی کنم؟
و دقیقا چه مسیری باید کپی کنم؟
بچه ها ببخشید من زیاد سوال می پرسم!
علی؛ ریختم اجراش هم کردم باز پیام origin اومد
قبلش هم یه بار فیفا رو پاک کرده بودم دوباره نصب کردم
میاد بره توی بازی
صفحه هم سیاه میشه
ولی می پره
داداش کرک رو که دانلود کردی باید بریزیش تو پوشه ای که فیفا 14 رو نصب کردی. بعد باید فایل Fifa 14-3dm رو بزنی و وارد بازی بشی
سلام من تیم بارسا را مدیرت میکنم من دنبال یک دفاع خوب و قدرتی هستم شما کسی را سراغ دارید اگر سراغ دارید به من معرفیش کنید تا من ان بازیکن را بخرم
چه فصلی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط YASER 77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واران یا مت هوملس
من تو اول هستم و تو سال ۲۰۱۴نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که دفاع میخوایی یا سرخیوراموس بخر یا تیاگو سیلوانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قوچان نژاد قبلا داخل کدوم تیم بود که شما ان را اوردید تو بارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط rkoramtin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما من مدیریت کدوم تیم باشم
۱- پاریس ژرمن
۲- چلسی
۳- منچستر سیتی
۴- منچستر یونایتد
۵- مادرید
۶- بارسا
۷- آرسنال
۸- دورتموند
۹- بایر مونیخ
دفاع وسط با تجربه و عالی
داییوید لوییز-هوملس-راموس
جوون
واران -پاپاستوپولوس(شالکه) -
اگر میخوای بری تیم قوووی و پوولدار رئال و بارسا و بایرن
اگخ میخوای بری تیم جوون و خودت قویش کنی شالکه و ارسنال و درتموند
تو سیو جدیدم فولهام رو گرفتم خدایی خیلی بازی با فولهام تو لیگ انگلیش سخته چون فولهام نه بازیکن خوب داره و نه پول خوب بهترین بهترینشونم بدترین بازیکن تیمه با این حال صدر جدولم و تو جام ها هم دارم خوب پیش میرم فکر کنم اگه قهرمان شم فکر کنم رکورد بزرگی رو زدم
هر کی احساس می کنه فولهام فقط یک کم قویه یه بار پیشنهاد می کنم با این تیم بازی کنه.
به نظر من اگه با یه تیم ضعیف با بودجه حداکثر 25 میلیون بازی کنی هیجان خیلی بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YASER 77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
من فصل رو با اقتدار به پایان رسوندم و با 99 امتیاز قهرمان لوشامپیونه شدم! کاش 1 امتیاز دیگه هم میگرفتم میشد 100 تا lol:-
ابتدای فصل هیات مدیره یه بودجه هنگفت 95 میلیونی در اختیارم گذاشت که فکم از 4 ناحیه ترک خورد!!! تا حالا بودجه بیشتر از 65 بهم نداده بودن ki:: منم از خدا خواسته شروع کردم تیمو ببندم واسه فصل جدید
یه سری از بازیکنام رو فروختم و فعلا 10 تا بازیکن رو خریدم!!! همه هم جوون و قیمت دار ! به زودی عکس میزارم
یه بدی که داره اینه که بازیکنا خیلی ناز میکنن بخوان بیان تو تیم :| یکیش میگه من بازی تو تیممو دوست دارم دلیلی نمیبینم بیام تیم شما ! یکی دیگش میکه من خیلی بازیکن ارزشمندیم ! یا زندگی تو اینجارو دوس دارم :|
دهن مارو سرویس کردن! 2 3 بازیکن همینجوری نتونستم بخرم :daghon:
یکی از اونا Ralph Sama هست که تو فصل 2023 24 سالشه و قدرتش حدودای 84. با 20 میلیون میاد ولی خیلی ناز میکنه واسه من :|
یه بازیکن پیشنهاد میدم بگیرینش. البته خودم باهاش بازی نکردم.موقعی که تو چلسی بودم انقد مدافع داشتم که نیازی به خرید این مدافع نمیدیدم. الان که خواستم بخرمش تیمش درخواست 66 میلیونی داشت :| گفتم بیشین بینیم باوووو :eee::khandeeeee bahal:ki:: خلاصه دیگه منصرف شدم. ولی انصافا مدافع تاپی هم هست. تو آتالانتا بازی میکنه فکر کنم.اسمش Andrea Lamanna هست. 23 سالشه و قدرتش 86 ! اونایی که بازیکن پرورش میدن اینو زودتر بخرن که بعد ها قیمتش میشه خدا تومن! ( خدا دلار ) lol:-
بهد که فرصت کردم عکس تیمم رو میزارم :ooogh:
واقعا خیلی حرفه ای هستی حالا یه سوال تیمت چی بود؟و منظورت از این که بودجت 95 میلیون شده بود اینه که بودجه قبلی شما کمتر از این مقدار بود؟؟
خدایی تیم من رو ببینید حال کنید واقعا حقشه که منتخب جهان اعلام بشه :hekolah:
البته اضافه می کنم اون هافبک چپم و مهاجم نوکم قرضی هستند و دروازبانم هم 31 سالشه اون ruiz هم که فقط اورالش بالاست وگرنه خیلی بد بازی می کنه
به نظر شما بازیکن کی رو بگیرم بودجه هم فقط 20 میلیون دارم:gerye::gerye:
سلام لطفا به سوال من پاسخ دهید
مثلا تیم بارسا رو انتخاب کردم بعد از یک فصل یا یک سال چه طوری میشه از اون تیم بری و تیم دیگر انتخاب کنی
لطفا پاسخ سوال من را بدهید
لطفا چند تا بازیکن خوب به من معرفی کنید
یک اینکه شما تو قسمت my job اون پایین صفحه میتونید تو بخش ترانسفر هست
باید بازش کنید ببینید چه تیمایی دنبال مربی میگردن
بازیکن خوب هم گوتزه و رویس و سانچز و نیمار و لواندوفسکی و راموس و هوملس هستن
من بی صبرانه منتظر تیم علی هستم think::think::
به نظر شما رونالدینو بیارم تو تیمم خوب بازی میکنه
من الان تو موناکو هستم. فصل قبل که وارد همین تیم شدم بودجه 68 میلیونی بهم داد. که فقط تونستم 3 تا بازیکن جوون بخرم باهاش! اما این فصل به خاطر قهرمانی لیگ و جام حذفی فصل پیش، بودجه بیشتری بهم دادن و 95 میلیون شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خوبی داری. آنتونی مارتیال رو هم که داری :nishkhand: یه چند فصل دیگه میشه بازیکنی در حد سرخیو آگوئرو ! اگه میتونی بهش بازی بده یا اگه نه قرضی بفرستش یه تیم دیگه که زودتر پیشرفت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه رونالدینیو هنوز بازی میکنه تو فیفا ؟! اگه باشه هم سنش زیاده فکر نکنم زیاد به کارت بیاد. سعی کن با بودجه ای که داری بازیکن جوون بگیری که در آینده هم به کارت بیاد. پست هایی که بازیکن میخوای رو بگو تا کمکت کنیمنقل قول:
اینم عکس از ترکیب تیم من
البته واسه من معمولا یه 3 فصلی طول میکشه که بتونم کل اون بازیکنایی که نمیخوام رو از تیم بندازم بیرون و کل تیم بشن اونایی که خودم خریدمشون
تیمت خیلی عالیه به جز دروازبانت .چرا leno رو نمی خری قدرتش سال 2018 برای من 90 بود با 25 سال سن البته در 2018 من مربی فرانسه هم بودم و با انتونی مارتیال بازی کردم که اون زمان قدرتش 79 بود و راستش در برابر بنزما اصلا بازیش خوب نبود.
راستش اصلا یادم از برند لنو نبود ! ولی خب حتی اگه میخواستم بخرمشم نمیتونستم! اونجور که شما میگی قدرتش خیلی زیاد بوده و جوون حتما قیمتشم بالا بوده، منم بودجه زیادی واسم باقی نمونده بود که این یورنته ریوس رو گرفتم.نقل قول:
البته 2 تا بازی باهاش کردم که فوق العاده بود ! اولین حمله روی دروازه ش از فاصله 5 متری گل 100 درصد رو گرفت! خودم موندم توش!
کلا یه سری از بازیکنا هستن که تو یه مقطع خاصی یا کلا همیشه نمیتونه باهاشون خوب بازی کنه. حتی اگه خوب باشن. مثلا ذکریا باکالی که تو چلسی بود قدرتشم 87 بود و 23 ساله. اصلا نمیتونستم ازش بازی خوب بگیرم!
یا موراتا که اون اوایل کریر واسه ساوتهمپتون خریدمش حالم ازش به هم میخورد ! از نحوه بازیش! یادمه خواستم یه پست بزارم تو انجمن که کسی نخردش!!! ولی به نظرم منصرف شدم.تا اینکه گذشت بعد 3 4 فصل رفتم چلسی موراتا رو هم داشت
به جرات میتونم بگم یکی از قدرتمند ترین مهاجمای کل فیفا شده بود!!!! هنوز که هنوزه بهتر از اون مهاجم پیدا نکردم!
در کل اینجوری نیست که یه بازیکن قوی باشه پس بهترین بازیکنه! نحوه بازی گرفتن ازش مهمه که خیلی از ماها تجربش کردیم
بچه ها من برگشتم به فیفا 14 :figur:
تسلطم کم شده ki::