مسابقه بعدی:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسابقه بعدی:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس کمکش کو؟؟؟ :soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver Kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اطلاعات :
در یکی از پنج تیم برتر بوندسلیگا یعنی بایرن مونیخ ، دورتموند ، گلادباخ ، شالکه ، لورکوزن بازی می کند.
در پی شکستن رکورد بازیکنی سریع و یک موتور گلزنی است.
:chakerim:
فكر كنم ماريو گومز بازيكن فعلى بايرن باشه چون تنها موتور گلزنى اشتوتگارت تو سالهاى اخير بوده
بیشتر کمک کن!:mage mishe:
Huntelaar نیست!؟:mage mishe:
ماریو گومز هست . همین عکس رو هم دارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IL Bimbo De Oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین درسته................
:sooot::sooot::sooot::sooot:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه میشه ما یه عکس بذاریم شما نداشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گفتین این کیه؟ :fek konam:
اولین راهنمایی: تو لیگ برتر انگلیس بازی میکنه.
مکسی رودریگز بازیکن لیورپول نیست ؟
آگوئرو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته؟
فرانچسكو توتي............
نام اين بازيكن فرانچسكو توتي مي باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه گفتید این کیه؟...
آفرین درست گفتی مکسی رودریگز :afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید دیر جواب دادم آخه امتحان داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maral joon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضایعتر از این می ذاشتید.
اگه هر چقدر از صورت نفهمم از شمارش می فهمم.
علی کریمی .................................................. .................................................. ......... 8
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maral joon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راحت تر از این دیگه ندیده بودم.................
مسابقه ی جدید :
لطفا تا وقتی یک نفر پاسخ هر مسابقه رو نداده مسابقه ی جدید رو نگذارید .
یه راهنمایی میکنی.:mage mishe::mage mishe:
یه راهنمایی میکنی.:mage mishe::soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در لیگ برتر اسپانیا بازی نمی کند .
کاسیاس نی؟فکر کنم خودشه
قيافش خيلى آشناست
آدرين موتو نيست؟؟؟
فابرگاس نیست؟ :mage mishe:
راهنمایی دوم :
مهاجم نیست .
دیوید بکام نیست:mage mishe:
بابا میگه تو اسپانیا بازی نمیکنه eterza::-نقل قول:
گرت بیل نیست
فکر کنم خوان ماتا باشه..مطمئن نیستم.
راهنمایی سوم :
در لیگ برتر انگلیس و اسپانیا بازی نمی کند و چند تیم بزرگ خواهان خریدش هستند .
پاتو نیست :mage mishe:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گغته بودم مهاجم نیست .
دوستان لطفا به راهنمایی ها توجه کنید .
یه راهنمایی دیگه کن think::
یا همسیکه یا کاوانی.
کاوانی هست... به احتمال خیلی زیاد! binam
میگه مهاجم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم اسکوئل لاوزی هافبک هجومی ناپولی باشه.
ماریو گوتزه نیست؟؟؟؟؟
قیافه اش به کاوانی می خوره..................
میگه مهاجم نیست بابا :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver Kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا نمیشه یه راهنمایی بکنی ؟؟؟؟؟ خیلی سخته خداییش ki::
فکر کنم :ادن هازارد باشه ؟؟؟!!!!