بازى هاى استقلال و پرسپوليس روى آنتن مى رود
بازى هاى استقلال و پرسپوليس روى آنتن مى رود
پخش مستقيم هفته نخست مسابقات ليگ برتر در كنداكتور پخش سيما قرار گرفت.پخش مستقيم فوتبال ليگ برتر در جدول پخش شبكه سه سيما در هفته پايانى تيرماه جارى قرار دارد.بر اساس اين برنامه، ۲۹ تير ماه بازى دو تيم صنعت نفت آبادان و پيروزى در ساعت ۲۰ و ۴۵ دقيقه از اين شبكه پخش مى شود و علاقه مندان فوتبال نيز مى توانند روز جمعه در همين ساعت شاهد بازى استقلال و آلومينيوم هرمزگان باشند.تصميم شبكه ۳ مبنى بر قرار دادن پخش مستقيم اين بازى ها در جدول برنامه هاى خود در حالى صورت مى گيرد كه مسئولان فدراسيون اعلام كرده اند كه با صدا و سيما بر سر مبلغ حق پخش بازى ها به توافق نرسيده اند.
صلاحى: چك هاى اسپانسر را در اختيار باشگاه قرار دادم
صلاحى: چك هاى اسپانسر را در اختيار باشگاه قرار دادم
معاون اقتصادى باشگاه استقلال گفت: چك هاى اسپانسر ۹ ميلياردى را در قالب ۵ فقره چك دريافت كردم.على صلاحى در باره مشكلات مالى اين باشگاه اظهار داشت:همانطور كه قبلا گفتم با يك اسپانسر ۹ ميليارد تومانى به توافق رسيديم. اين اسپانسر مبلغ فوق را در قالب ۵ فقره چك به من تحويل داد و من هم اين چكها را به باشگاه تحويل دادم.وى افزود:تاريخ نقد شدن اولين چك ۲۵ تيرماه بود و اطلاع ندارم كه باشگاه استقلال اين چك را نقد كرده است يا اتفاق ديگرى افتاده است. بهتر است در اين مورد با ساير مسئولين باشگاه صحبت كنيد.
در دربى شهر رى قلعه نويى مقابل پرسپوليس به ميدان مى رود
در دربى شهر رى قلعه نويى مقابل پرسپوليس به ميدان مى رود
بازى دوستانه پيشكسوتان استقلال و پرسپوليس صبح روز چهارشنبه برگزار مى شود.بازيكنان قديمى تيمهاى استقلال و پرسپوليس صبح روز چهارشنبه به مناسبت هفته بهزيستى به ميدان خواهند رفت.اين بازى ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه در شهر رى برگزار خواهد شد و قرار است كادر فنى استقلال و از جمله امير قلعه نويى به ميدان بروند