اخبار اردوى استقلال در تركيه
اخبار اردوى استقلال در تركيه
نارضايتى قلعه نويى از بازيكنان
پايان اردو در روز چهارشنبه
كاروان تيم استقلال چهارشنبه به تهران مراجعه خواهد كرد.استقلالى ها سه شنبه براى انجام آخرين بازى تداركانى خود مقابل نماينده رومانى راهى ازمير مى شوند و روز چهارشنبه به اردوى ۱۰ روزه خود در تركيه پايان مى دهند. فاصله گرين پارك تا ازمير ۲ ساعت است و آبى پوشان روز سه شنبه با يك دستگاه اتوبوس عازم ازمير مى شوند.
عيادت مديرعامل از حسينى
مدير عامل استقلال از ميثم حسينى،مدافع مصدوم تيم استقلال كه در تركيه مصدوم شد عيادت كرد و ابراز اميدوارى كرد كه هر چه زودتر به ميدان بازگردد.
نارضايتى قلعه نويى
از بازيكنان
سرمربى تيم استقلال از عملكرد بازيكنان اين تيم در ديدار مقابل پيكان ابراز نارضايتى كرد و در گفت و گو با آنها،خواستار اين شد كه اشتباهات اين بازى در آينده تكرار نشود.قلعه نوعى همچنين به ويسى بابت پيروزى مقابل استقلال تبريك گفت.
توزى به تركيه نمى رود
رودريگو توزى كه روز گذشته قرارداد خود را با آبى پوشان ثبت كرده است به تركيه نمى رود و در تهران برنامه هاى بدنسازى را دنبال خواهد كرد.
تغذيه متفرقه ممنوع!
با حضور دكتر نوروزى و حضور وى در كنار تيم پزشكى نظارت ويژه اى روى تغذيه بازيكنان استقلال انجام مى شود و بدون هماهنگى آنها بازيكنان حق استفاده از تغذيه هاى متفرقه را ندارند.
ناراحتى از مصدوميت حسينى
بازيكنان و كادر فنى تيم استقلال به خاطر آسيب ديدگى ميثم حسينى ناراحت هستند. قرار بود اين بازيكن به تهران برگردد اما وى زير نظر كادر پزشكى استقلال تحت درمان قرار گرفته است.
منتظرى و تمرينات اختصاصى
پژمان منتظرى همچنان به تمرينات اختصاصى و بدنسازى مشغول است.اين بازيكن از اردوى تركيه به جمع استقلالى ها اضافه شد.
طالبلو همبازی شهاب حسینی شد
طالبلو همبازی شهاب حسینی شد
خبرگزاری فارس: دروازهبان پیشین تیم فوتبال استقلال از امروز مقابل دوربین قرار میگیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، نویسنده ای به نام مرتضی کوشایی بر اساس یک داستان واقعی فیلمنامه ای به نام "به خاطر مونا" را به نگارش درآورده و یکی از بازیگران این فیلم تلویزیونی وحید طالب لو دروازه بان پیشین استقلال است.
داستان این فیلمنامه بر اساس زندگی واقعی دختری 6 ساله است که به دلیل بیماری سرطان خون از دنیا رفته است. این دختر خردسال پیش از مرگ در آرزوی دیدار وحید طالب لو بود و در اتاق خود عکس های این دروازه بان را به دیوار زده بود.
نویسنده این فیلمنامه با نگارش داستان زندگی او قصد داشته آرزوی این کودک را بر آورده کند. به همین دلیل عوامل این فیلم از وحید طالب لو دعوت به عمل آوردند تا برای شادی روح این کودک در این فیلم تلویزیونی بازی کند. در این فیلم شهاب حسینی و فاطمه گودرزی هم حضور دارند.
وحید طالب لو امروز و فردا مقابل دوربین قرار می گیرد. فیلمبرداری این فیلم از یک ماه قبل آغاز شده است.
فتح اللهزاده زیر سرم رفت
پول توجیبی 200 دلاری برای بازیکنان
فتح اللهزاده زیر سرم رفت
خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه استقلال به هر یک از بازیکنان این تیم نفری 200 دلار پول توجیبی دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال که در اردوی ترکیه در کمپ گرین پارک حضور دارند مبلغ 200 دلار پول توجیبی به هر یک از بازیکنان این تیم پرداخت کردند.
*اعضای تیم استقلال صبح امروز راهی استخر و سونا شدند و قرار است تمرین نوبت عصر این تیم که بیشتر کارهای تاکتیکی است از ساعت 18:30 به وقت محلی برگزار شود.
* علی فتح الله زاده مدیر عامل استقلال که در اردوی ترکیه به سر می برد به دلیل کسالت شب گذشته زیر سرم رفت و شرایط عمومی اش خوب نبود.
* دیدار تدارکاتی استقلال فردا مقابل لازیگ اسپور برگزار خواهد شد.
جبارى- رحمتى و معادله كاپيتانى
جبارى- رحمتى و معادله كاپيتانى
با افزايش احتمال حضور مجدد مجتبى جبارى در استقلال، معادله كاپيتانى اين تيم وارد فاز تازه اى خواهد شد. سيد مهدى رحمتى به شرط در اختيار داشتن بازوبند كاپيتانى، قراردادش بااستقلال را تمديد كرده است اما حالا با بازگشت جبارى اين مساله مى تواند بارديگر مشكل ساز شود.گفته مى شود دورى جبارى از تمرينات بدنسازى او را از تركيب تيم در هفته هاى ابتدايى ليگ دور خواهد كرد و موقتا آتش زير خاكستر بحث بازوبند شعله ور نمى شود.بايد منتظر تصميم استقلالى ها ماند.
۱۱۰ ميليون ، هزينه ۱۰ روزه اردوى استقلال
۱۱۰ ميليون ، هزينه ۱۰ روزه اردوى استقلال
اردوى ۱۱۰ ميليونى آبى ها چهارشنبه در تركيه به پايان مى رسد و بازيكنان اين تيم كه از امكانات اردوى برون مرزى خود خيلى راضى هستند پس از ۲ روز استراحت تمرين هاى خود را بار ديگر در كمپ ناصر حجازى آغاز خواهند كرد.درحالى كه طى سال هاى گذشته استقلال به اردوى برون مرزى نرفته بود و همواره به برگزارى اردوى هاى داخلى بسنده مى كرد در فصل آماده سازى ليگ دوازدهم مدت ۱۰ روز در تركيه اردو زد. هزينه برگزارى اين اردو به گفته مسئولان باشگاه استقلال حدود ۱۱۰ ميليون تومان شده است كه با توجه به وضع اقتصادى موجود در باشگاه استقلال رقم كمى به حساب نمى آيد. اين مبلغ براى برگزارى ۱۰ روز اردو در كمپ گرين پارك شهر استامبول لحاظ شده است. البته اين مبلغ جدا از پولى است كه باشگاه استقلال بابد بابت اياب ذهاب خود به تريكه پرداخت مى كرد. اردوى آبى ها چهارشنبه در تركيه به پايان مى رسد و بازيكنان اين تيم كه از امكانات اردوى برون مرزى خود خيلى راضى هستند پس از ۲ روز استراحت تمرين هاى خود را بار ديگر در كمپ ناصر حجازى آغاز خواهند كرد. اينكه صرف هزينه موجود آيا به سود استقلال بوده يا خير به زودى در جريان بازى هاى ليگ برتر روشن خواهد شد.
فلاحت زاده :مجموعه امسال از هر لحاظ حرفه اى است
فلاحت زاده :مجموعه امسال از هر لحاظ حرفه اى است
فرشاد فلاحت زاده، پيشكسوت تيم استقلال كه حالا در مديريت تيمدارى و سرپرستى تيم، يكى از مردان موفق است، در خصوص روند موفقيت استقلال در فصل جارى اظهار داشت: درست است كه استقلال چند مهره را از دست داد ولى در عوض امير قلعه نويى توانست چند بازيكن حرفه اى مطابق تفكرات منطقى خودش در كنار هم جمع كند. در كل مجموعه امسال از هر لحاظ فنى و حرفه اى است.مدافع اسبق تيم استقلال معيار بازى هاى دوستانه را فراتر از برد و باخت دانست و ادامه داد: بازى هاى دوستانه انجام مى شود تا يك مربى به شناخت خوبى از تيمش دست يابد. تسلط به تركيب اصلى، شناخت هر چه بيشتر و بهتر نحوه چيدمان نفرات، آزمون و خطا كردن براى رسيدن به يك ارنج مطلوب و... از دستاوردهاى يك بازى دوستانه است. اصلا ممكن است يك سرمربى بخواهد از تيم دوم خودش استفاده كند و اين تيم گل بخورد و در نيمه دوم تيم اول خود را وارد ميدان كند. نمى توان درباره نتيجه بازى هاى تداركاتى قضاوت كرد.بازى هاى اصلى كه شروع شوند آن موقع برد و باخت ها معنا پيدا مى كنند. تيم استقلال اصلا قابل قياس با پيكان نيست. استقلال يك تيم بسيار بزرگ، پرافتخار و پرهوادار است. استقلال چه در زمانى كه ما خودمان بازيكن بوديم و طى دوره اى مشكل بازيكن داشتيم و چه حالا هميشه مدعى قهرمانى بوده. خيلى خوشحالم كه فتح الله زاده حضور دارند و با قدرت راهش را ادامه مى دهد و در جهت دستيابى به اهدافش گام برمى دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فكرى:خواستم همه بدانند آدم قلعه نويى نيستم
فكرى:خواستم همه بدانند آدم قلعه نويى نيستم
محمود فكرى كاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از مصاحبه اى كه چند روز قبل عليه امير قلعه نويى كردم برخى از خبرنگاران عليه من مطالبى مى نويسند و شيطنت مى كنند.اواظهار داشت: بعد از مصاحبه اى كه چند روز قبل عليه امير قلعه نويى كردم اين روزها بعضى از خبرنگاران يك سرى شيطنت مى كنند و عليه من مطالبى مى نويسند من جامعه مطبوعات را خوب مى شناسم و مى دانم كه خبرنگاران آدم هاى بسيار شرافتمند و زحمت كشى هستند اما بعضى از آنها كه تعدادشان بسيار اندك است و آنها را بسيار خوب
مى شناسم ، دست به قلم مى برند و حقيقت را زير پامى گذارند و مسائلى را به ناحق مى نويسند كه جامعه مطبوعات را زير سوال مى برند.وى افزود: به من انگ با قلعه نويى بودن را مى زدند اما يكى از دلايلى كه عليه او مصاحبه كردم همين بود كه بگويم با قلعه نويى نيستم من با خيلى ها مثل پور حيدرى، مظلومى و مرفاورى دوست هستم اما خيلى ها فكر مى كردند با قلعه نويى خيلى رفيق هستم و به همين دليل مصاحبه كردم تا دوستان ديگر كه علاقمند به همكارى با من بودند، از ترس قلعه نويى چنين پيشنهادى به من نمى دادند و مصاحبه كردم و تا همه بدانند با قلعه نويى نيستم. كاپيتان سابق استقلال اظهار داشت: اين عده معدود كه در جامعه مطبوعات و بين ورزشكاران شناخته شده اند، حداقل قداست و حرمت قلم خود را حفظ كنند و همه جور دروغى را ننويسند .وى افزود: اين دوستان نوشته اند كه از باشگاه استقلال با من تماس گرفته اند و من گفته ام چون نظرى جويبارى كه فاميل من است را اخراج كرده ايد چنين مصاحبه اى كرده ام اما بايد بگويم كه باشگاه هيچ تماسى با من نگرفته و اين خبرنگاران به دروغ چنين اخبارى را منتشر مى كنند ضمن اينكه آقايان فتح الله زاده و رسولى نژاد هر روز با آقاى نظرى جويبارى در ارتباط هستندفكرى گفت: نظرى جويبارى در حال حاضر به باشگاه استقلال نمى رود اما همين الان بسيارى از كارهاى باشگاه را در دفتر شخصى خودش انجام مى دهد و اگر نيازى به بازگشت باشد، خودش به استقلال بر مى گردد و نيازى به مصاحبه من نبود.
استقلال نماینده ترکیه را شکست داد
استقلال نماینده ترکیه را شکست داد
درخشش میداودی در سومین مسابقه
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در سومین دیدار تدارکاتی خود مقابل الازیگ اسپور به برتری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال در سومین دیدار تدارکاتی خود در کشور ترکیه از ساعت 19 به مصاف الازیگ اسپور ترکیه رفت و در نهایت به برتری 4 بر 2دست پیدا کرد.
گل های تیم استقلال را در این دیدار میلاد میداودی(2 گل) آرش برهانی، خسرو حیدری هر کدام یک گل به ثمر رساندند.
درخشش میلاد میداودی در این دیدار قابل توجه بود و این بازیکن مورد تحسین کادر فنی استقلال قرار گرفت.
نیمه اول این دیدار با برتری یک بر صفر استقلال به پایان رسیده بود.
این سومین و آخرین بازی تدارکاتی آبی پوشان در کشور ترکیه بود و اعضای این تیم بامداد پنج شنبه به تهران باز می گردند.
اردوى تركيه؛ گران ترين سفر خارجى تاريخ استقلال
اردوى تركيه؛ گران ترين سفر خارجى تاريخ استقلال
اعضاى تيم استقلال از هفته گذشته به كشور تركيه سفر كردند تا اردوى خارج از كشور خود را در كمپ گرين پارك برگزار كنند اما اين اردو در حالى برگزار مى شد كه اعلام شده هزينه جالب توجهى براى آن صرف شده است.اعضاى تيم استقلال در حالى عازم سفر خارجى شدند كه فصل پيش به دليل هزينه بالاى اين اردو مسئولين برگزارى آن را لغو كردند اما در ابتداى اين فصل امير قلعه نوعى با اين شرايط موافقت نكرد تا شرايط طور ديگرى پيش برود.كمپ استقلال در نزديكى شهر استانبول واقع شده است و اعضاى تيم برخلاف گذشته از امكانات اين هتل رضايت كامل دارند و اعتراضى در خصوص شرايط هتل و عدم وجود امكانات گزارش نشده است.به همين دليل اعلام شده است كه حضور ۱۰ روزه تيم استقلال در اين كمپ ۱۱۰ ميليون تومان براى اعضاى اين تيم هزينه در برداشته است و مسئولان نيز به دليل آمادگى و عدم اعتراض امير قلعه نوعى به شرايط صحبتى را به ميان نياوردند تا حداقل شرايط اردوى تيم مناسب باشد و در حالى كه اكثر نفرات پولى را دريافت نكردند از برگزارى اردوى مناسب و با امكان بالا استفاده ببرند و براى آغاز ليگ آماده شوند.شايان ذكر است؛ مسئولان به دليل ايجاد مشكل مدعى شدند كه شرايط براى حضور تيم در اردوى تركيه كاملاظ مهياست و اعضاى اين تيم سعى كردند با هزينه بسيار زياد توجه بازيكنان را جلب كنند.از طرفى ۲۰۰ دلار پول توجيبى نيز در اختيار اعضاى اين تيم قرار گرفت تا اعتراضى در كار نباشد اما اين در حالى است كه به گفته برخى مشكلات تغذيه و غذايى اين بار اعضاى اين تيم را آزار نداد.