پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
اسکای:اینتر جوناس را می خواهد
اختصاصی Inter.ir:بنابر گزارش اسکای اسپورت"سران باشگاه اینتر میلان پیشنهادی را برای خرید وینگر 26ساله و برزیلی تیم واسکوداگامای این کشور ارائه کرده اند."
ایجنت این ستاره برزیلی در مصاجبه با مطبوعات این کشور اظهار داشت:"سبک بازی جوناس کاملا مناسب با جو ایتالیا و سری آ است.او عاشق ایتالیاست و بازی در این کشور جزو ارزوهای کودکی او بوده است.من مطمئن هستم او در اینتر موفق خواهد شد."
گفته می شود سبک و پست بازی جوناس کاملا شبیه به هموطن خود در اینتر،یعنی جوناتان است.و هیچ تضمینی وجود نخواهد داشت تا او راه جوناتان را در اینتر ادامه ندهد!
کوریره:ناپولی پیشنهاد اینتر را رد کرده است
اختصاصی Inter.ir:بنابر گزارش روزنامه مطرح و ورزشی کوریره دلو اسپورت"سران باشگاه ناپولی پیشنهاد ابی و مشکی پوشان میلانی را برای هافبک گلزن و سوئیسی خود یعنی بلریم ژمائیلی را رد کرده اند."
والتر ماتزاری سرمربی جوان تیم ناپولی حاضر نیست تا هافبک خوش استیل و سرعتی خودش را از دست بدهد.و می خواهد تا هر طور شده این بازیکن را در ناپل نگاه دارد.
برانکا تکذیب کرد:پیشنهادی برای خرید بلهاندا نداده ایم
INTER.IR-در حالی که ساعاتی قبل رییس باشگاه مون پولیه از قبول پیشنهاد 14 میلیون یورویی اینتر برای به خدمت گرفتن یونس بلهاندا خبر داده بود و این خبر یک شوک را در بازار نقل و انتقالات وارد کرد
اما این خبر بلافاصله از سوی مارکو برانکا تکذیب شد. دقایقی قبل مارکو برانکا با انکار این خبر گفت:"من متاسفم که خبر رییس باشگاه مون پلیه را رد می کنم. اینتر هیچ پیشنهادی را برای به خدمت گرفتن بازیکن این تیم , یونس بلهاندا ارسال نکرده است"
دی مارزیو , کارشناس اسکای نیز پس از شنیدن صحبت های رییس باشگاه مون پلیه گفته است که" اینتر بلهاندا را نخریده است. اینتر به این بازیکن علاقه دارد و می خواهد در ماه ژوئن او را به خدمت بگیرد.قیمت او 12 میلیون یورو است نه 14 میلیون."
زانتی: ژوان باور نکردنی بود
اختصاصی Inter.ir
زانتی بعد از دیدار با رم، ژوان برزیلی بازیکن جوان تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت ژوان باور نکردنی بود و من از بازی او لذت بردم.
اینتر که در دیدار رفت بازی کوپا ایتالیا مغلوب تیم رم شد باید در ماه آینده در دیدار برگشت به مصاف رم برود و برد 1 بر 0 اینتر میتواند برای فینالیست شدن اینتر کافی باشد.
کاپیتان بعد از این دیدار گفت ما شکست خوردیم در این دیدار اما نا امید نیستیم و میتوانیم در دیدار برگشت همه چیز را به نفع خودمان کنیم.
کاپیتان تمام نشدنی اینتر در مورد هم وطن خود یعنی ریکی آلوارز هم سخن گفت:
ریکی آلوارز؟ بله او بعد از مدت ها به میدان بازی برگشت. او خوب بازی کرد در موقیعت هایی که داشت و اجازه دهید تا وی را در آینده ببینیم.من فکر میکنم ریکی جزوی اس سرمایه ما محسوب میشود
استراماچیونی:هنوز شانس زیادی برای صعود داریم
آندره آ استراماچیونی پس از بازی دیشب برابر رم در کوپا ایتالیا با رای اسپورت در مورد بازی صحبت کرد .
او گفت:"رم در نیمه اول بازی خوبی را انجام داد. من از گوارین خواستم که به عنوان یک مهاجم بازی کند. پالاسیو و او دو بازیکن خطرناک ما در نیمه اول بودند.الوارز در نیمه دوم دو موقعیت خوب داشت. من باید به رم تبریک بگویم چون در بازی رفت پیروز شدند اما شانس ما هنوز برای صعود زیاد است"
استرا در مورد آنالیز گل اول گفت:"فلورنزی باز هم به ما گل زد. درست مانند بازی رفت در اوایل فصل در لیگ. این واقعا تاسف برانگیز است.در هر صورت ما می توانستیم بازی را در نیمه دوم 2-2 کنیم و آنها نیز میتوانستند بازی را 3-1 تمام کنند"
در مورد نقل و انتقالات از استراماچیونی سوال شد و اینکه آیا هافبکی به اینتر خواهد آمد یا نه و استرا جواب داد:"من فقط در مورد بازیکنانم صحبت می کنم.آنهایی که من در تیم در اختیار دارم و باید به آنها تبریک بگویم. بناسی تا زمانی که درون زمین حضور داشت بازی خوبی را انجام داد . زانتی و کامبیاسو و گوارین نیز وظایفشان را خوب انجام دادند.من بازیکنانم را حفظ خواهم کرد حالا ما باید به بازی های باقی مانده در لیگ تمرکز کنیم. من به این تیم و بازیکنانم ایمان دارم"
گوارین:برای بازی برگشت در جوژپه مئاتزا آماده خواهیم بود
inter.ir-"هنوز شانس صعود وجود دارد. برای بازی برگشت در زمین خودمان آماده خواهیم بود بنابراین ما می توانیم صعود کنیم". این ها صحبت های فردی گوارین با رای اسپورت پس از بازی برابر رم بود
گوارین در مورد گل های خورده گفت:"این گل ها بخاطر عدم تمرکز ما زده شد. ما نیاز به کار بیشتر در این مورد داریم"
هافبک نراتزوری در مورد از دست دادن بازی برگشت نیز گفت:"ناراحت کننده است. من قادر نخواهم بود تا در بازی برگشت با هم تیمی هایم بازی کنم"
گوارین در آخر نیز درمود پست بازی خود در بازی دیشب گفت:"من واقعا از بازی در آن پست لذت بردم. من این آزادی را داشتم که پاس دهم یا شوت بزنم و تلاش کنم . علاوه بر این نیز من این قدرت را داشتم که به من اجازه میداد در خط حمله شرکت کنم و تا عقب نیز بازگردم"
باخت با طعم پیروزی!
امشب از سری مسابقات کوپا ایتالیا بین تیم های رم و اینتر یعنی دو تیم سنتی این جام با هم بازی کردند و در پایان شاگردان زدنیک زمان بودند که با نتیجه 2 بر 1 بازی را به پایان رساندند.
این بازی که در ابتدا با ترکیب 3 6 1 اینتر همراه بود در ابتدا اینتر نتوانست بازی قابل قبولی از خود به نمایش بگذارد و در اوایل بازی گل اول را دریافت کرد.
اینتر که همچنان در شوک خوردن گل اول بازی بود با حملات متعدد توسط گوارین و پالاسیو به دروازه رم نزدیک میشد اما نتیجه ایی برای نراتزوری نداشت تا اینتر دوباره توسط بازیکن آکادمی خود یعنی ماتیا دسترو، دروازه خود را باز شده دید.البته در این صحنه سمیر هندانوویچ کمی ضعیف کار کرد و عکس العملی رو صحنه ایجاد شده نشان نداد تا اینتر کمی نگران برای حضور در فینال شود.
اینتر که بعد از گل دوم بازی کمی به خودش آمده بود توپ و میدان را در دست گرفته بود و تا پاس عمقی بسیار زیبا از کامبیاسو برای پالاسیو ارسال شد و اختلاف را به حد اقل رساند و باعث شد نیمه اول بازی با نتیجه 2-1 به سود رم به پایان برسد.نیمه دوم که استرا دوست داشت بازی تهاجمی تری از اینتر ببیند یوتو ناگوتومو را به جای اوبی به زمین فرستاد تا اینتر کمی سرعتی تر به حمله اضافه شود و این امر تا حدودی مثبت بود.نیمه دوم را میتوان نیمه اینتر نام برد چون رم فقط چشم به ضد حملات بسته ، و اسیر بازی خوب اینتر شده بود.
در ادامه که شاهد حضور ریکی آلوارز دز زمین بودیم در همان بدو ورود این بازیکن یک موقیعت بسیار جدی روی دروازه رم ایجاد شد و با بد شانسی این بازیکن به گل تبدیل نشد.
در ادامه هم بازی که بیشتر در زمین رم در جریان بود حملات اینتر راه به جایی نبرد و اینتر با نتیجه ای 2 بر 1 شکست خورد تا امیدوار به بازی برگشت باشد
مورینیو:اینتر بیشتر از یک باشگاه است. آنجا خانه من است
inter.ir-خوزه مورینیو در مصاحبه طولانی با RMC SPORT در مورد ایتالیا و باشگاه سابقش اینتر نیز صحبت کرد و به نظر می رسد او نیم نگاهی به بازگشت به ایتالیا نیز دارد
او در این مصاحبه گفت:"ایتالیا یک کشور تاکتیکی است. این یک آزمایش بود که من می خواستم در آن کشور زندگی کنم بنابراین سرمربی اینتر شدم. اینتر بیشتر از یک باشگاه فوتبال است.آنها یک خانواده هستند که من هرگز در فوتبال مانند آن را نیافتم. اینتر یک خانواده ی باور نکردنی است. این باشگاه خانواده ی ماسیمو موراتی است. یک گروه شگفت انگیز بود و برای من آن دو سال که در آنجا حضور داشتم یک سطح فوق العاده ای بود. ما موفق شدیم سه گانه را کسب کنیم و این احساسی بود که خانواده موراتی مدت ها برای کسب آن صبر کردند. این یک رویا برای پرزیدنت موراتی بود. هدایت گروهی که او به من داد مانند یک رویای فوق العاده بود. اینتر هنوز خانه ی من است. وقتی من آنجا را ترک کردم همه گریه کردند"
کوتاه از نقل و انتقالات اینتر
INTER.IR-اسکای خبر داده است که لوکاس بیگلیا بازیکن تیم اندرلشت یکی از جدی ترین گزینه های اینتر است.همچنین اینتر به دنبال جیمی والدس بازیکن تیم پارما است و درخواست تعویض این بازیکن با ماریگا را به این باشگاه داده است و پارما در حال ارزیابی این گزینه است
_مارکا چاپ اسپانیا گزارش داد که مربی جدید اسپانیول پس از درخشش لونگو در آخرین بازی این تیم تصمیم گرفته است تا به این بازیکن فرصت بیشتری بدهد و این باعث شده است تا او به احتمال فراوان تا پایان فصل در اسپانیول بماند
_گاتزتا گزارش داد که هنوز اختلاف اینتر با باشگاه آتالانتا بر سر اسکلوتو ادامه دارد و نوشت که اینتر قصد دارد مذاکرات خود را با سباستین یونگ بازیکن اینتراخت فرانکفورت آغاز کند. اسکای نیز خبر داده است که آتالانتا قیمت اسکلوتو را به 9 میلیون یورو افزایش داده است
_گاتزتا همچنین از ادامه رقابت شدید رم و اینتر برای به خدمت گرفتن بلومو خبر داد. دی مارزیو کارشناس اسکای نیز اعتقاد دارد که بلومو به اینتر خواهد پیوست
_روبن بوتا بازیکن جوان تیم تیگره آرژانتین نیز مورد توجه اینتر قرار گرفته است و استعداد یاب اینتر او را معرفی کرده است. گفته می شود قراردادی بین او و اینتر مانند قرارداد لوک کاستینوس بسته خواهد شد و این بازیکن در تابستان به اینتر ملحق می شود
_گاتزتا خبر داد که اینتر, فن در ویل بازیکن تیم پاری سنت ژرمن فرانسه را در تابستان به خدمت خواهد گرفت و قیمت این بازیکن 5 میلیون یورو برآورد شده است
_کوریرا دلو اسپورت از فرناندو گاگو بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و رم به عنوان یک گزینه ارزان قیمت برای اینتر نام برد. قیمت این بازیکن 3.5 میلیون یورو است
_مربی ولز سارسفیلد آرژانتین علاقه ی این باشگاه را برای جذب ریکی آلوارز تایید کرد
خبر خوب برای استراما: بازگشت کاسانو به تمرینات
INTER.IR-صبح امروز جلسه تمرینی اینتر پس از بازی برابر رم برگزار شد و این تیم خود را برای بازی در مقابل تیم تورینو آماده می کند
امروز هوا در میلان گرمتر از چند روز گذشته بود و در تمرینات امروز بازیکنانی که در بازی دیشب حضور داشتند به تمرینات سبک پرداختند اما دیگر بازیکنان پس از گرم کردن , با تقسیم شدن به دو گروه تمرینات تاکتیکی و فنی را انجام دادند
آنتونیو کاسانو و دژان استانکوویچ نیز امروز به تمرینات تیم ملحق شدند
# سایت هواداران اینتر توسط افرادی مثل خود شما عاشق اینتر اداره می شود، جهت حمایت از ما و تأمین هزینه های سرور سایت بعد از خواندن هر خبر روی تبلیغات کلیک کنید. این کار برای شما هزینه ای در بر ندارد اما باعث دلگرمی و پیشرفت روند کاری خبری تیم محبوبمان می شود.