قربون شما.نظر لطفتونه.امیدوارم بتونم یه عضو مفیدی در این انجمن باشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون شما.نظر لطفتونه.امیدوارم بتونم یه عضو مفیدی در این انجمن باشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام صالح جون :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی داداش..:rose: امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا باهم سپری کنیم.
موفق باشی رفیق.:gol:
پ . ن : مهدی خان با یه تشکر هم میشه مفهوم جمله رو رسوند!!!!!!:khelal dandoon:
با اجازت من توی پروفایل صالح بهش خوش آمد گفتم:hehee: چون به نظرم اینجوری بهترهbinamنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم به اقا صالح خوش آمد ميگيم
خوش به حالت چقدر تحويلت گرفتنا!!! نه!
آقا دم همتون گرم.بخدا خیلی شرمندم کردید.یه دنیا ممنونم ازتون.ایشالا بتونم خدمت خوبی به همه شما عزیزان بکنم.مرسییییییییییییییییی یییییییییی
با سلام من محمدرضا هستم یه پرسپولیسی 2 آتیشه ی خفن
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی !
واقعا آتیشت روشنه ها ... :nishkhand:
نیومده مدیرا رو عاصی کردی !
فعالیتت زیاد ولی کاذبه که البته به مرور درست میشه !
به جمع پرسپولیسی های پر شمار دربی خوش اومدی داداش ! baghal:-
سلام دادا.خوش امدی.چاکر همه پرسپولیسیا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من علی 19 ساله از آبادان هستم و عاشق بارسلونا و عاشق ژاوی com:-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali5850003460 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی !
:flowerysmile: