راستی امروز یه جا خوندم که فرگوسن خیلی دنبال کاکاست و تلاش میکنه اون رو از رئال بگیره
با اینکه کاکا در دوسال اخیر در رئال خیلی بد بازی کرده ولی امسال واقعا داره خوب بازی میکنه !
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی امروز یه جا خوندم که فرگوسن خیلی دنبال کاکاست و تلاش میکنه اون رو از رئال بگیره
با اینکه کاکا در دوسال اخیر در رئال خیلی بد بازی کرده ولی امسال واقعا داره خوب بازی میکنه !
فرگسن نه منچستر خود فرگسن نگفته....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا از رئال جدا نمیشه حالا چون هم داره می درخشه و هم مورینیو اجازه نمیده از رئال جدا بشهroz::
اره منم شنیدم.کاش نره....
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والنسیا - رئال مادرید
هفته سیزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
یکشنبه 29 آبان ساعت 30 دقیقه بامداد به وقت ایران
این بازی از شبکه 3 هم پخش میشه
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Aitio (finland)
C+ Extra 3 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
C+ Sport 1 (sweden)
Canal 9 (denmark)
Digi Sport 2 (romania)
Duhok TV
Idman TV
Iran TV3
La $$$ta
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 3
Sky Sport 3 (italy)
Sky Sports 4 (uk/ireland)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
SuperSport 3 (za)
SuperSport Maximo
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (nor***)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport HD3 (italy)
~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD2 [DigitAlb]
لینک آنلاین قبل از بازی گذاشته میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان باید از همون دقیقه اول واسه گل زدن بازی کنیم
والنسیا اگه بخواد فقط دفاع کنه کارمون کمی سخت میشه و باید از همون دقیقه اول واسه برد بازی کنیم. باید به توپ ببندیم والنسیارو
بایدتا می تونیم بهش گل بزنیم.
گرفتن نتیجه عالی در چند بازی مونده به الکلاسیکو خیلی مهم است.اگه روحیه عالی باشه خیلی به پیروزیمون کمک می کنه.
البته من خیلی بعید میدونم والنسیا تو خونه خودش دفاعی بازی کنه و این هم به نفع هم به ضرر ماست اما با زدن گل زود هنگام میتونیم یه برد خیلی خوب داشته باشیم
البته شایعات جدایی کاکا به صورت قرضی علی رغم بازی های خوبش خیلی زیاد شده و منچستر محتمل ترین گزینستنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش می دونی چرا گفتم ممکنه دفاعی بازی کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون از ضدحمله رئال خبر داره و می دونه که اگه بخواد هجومی کار کنه کارش تمومه.
اون هم که دیدی بارسا بود این رئاله و در ضدحملات عالی کار می کنه.تو این بازی ما خیلی به تکنیک دیماریا احتیاج داریم که مصدومه.
اره قبول دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونا رئالو میشناسن اما اگه بخوان دفاعی هم بازی کنن من فک نمیکنم کاری از پیش ببرن به نظر من والنسیا میاد یه گل زودهنگام بزنه و ازش دفاع کنه
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من والنسیا از همون تاکتیکی که ما می خواهیم مقابلشون بازی کنیم می خواهند مقابل خودمون بازی کنند.
یعنی پرس - ضدحمله.
من می گم اوزیل دراین بازی خواهد درخشید