رانیری: ما در حال پیشرفت هستیم اما این اینتر هنوز چیزی نیست که من در ذهن دارم
کلودیو رانیری سر مربی اینتر پس از پیروزی 1 بر 0 برابر چزنا در روز یکشنبه معتقد است اینتر در حال گام نهادن در مسیر درستی است اما تیم برای بهبود بیشتر هنوز هم به کار بیشتری نیاز دارد.
ضربه سر آندره رانوکیا کمک زیادی برای کسب تمام سه امتیاز این بازی کرد و جوزفه مه آتزایی ها پس از یک شروع نا امید کننده در آغاز سری آ توانستند با این پیروزی خود را تا رتبه پنجم بالا بکشند.
رانیری در کمفرانس مطبوعاتی پس از بازی چنین گفت:
" این بازی آسانی نبود و ما واقعا در این دیدار تلاش زیادی کردیم و در نهایت به پیروزی رسیدم و باید از این نتیجه لذت ببریم.
ما به آرامی در حال فاصله گرفتن از شروع نا امید کننده ابتدای فصل هستیم و در حال حاضر مسیر درستی را طی می کنیم اما باید بگویم این اینتر هنوز آن اینتری نیست که من در ذهن دارم.
ما هنوز اعتماد به نفس کامل خود را به دست نیاورده ایم و مقداری کاستی در این زمینه داریم و همچنین یک بازیکن در سطح جهانی خود مانند اسنایدر را نداریم، کسی که به خوبی می تواند سرعت بازی را تغییر دهد.
ما به دستاورد های رقبایمان هیچ توجهی نداریم و تمام تمرکزمان بر روی عملکرد خودمان است و اکنون روی بازی در برابر لچه تمرکز خواهیم کرد."
اخرین بازی اینتر قبل از تعطیلات زمستانی در خانه در تاریخ 21 دسمابر برابر لچه می باشد.
ماسیمو موراتی: اینتر هر روز بهتر می شود
ماسیمو موراتی: اینتر هر روز بهتر می شود
سایت گل – ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر معتقد است این تیم بعد از یک شروع ضعیف در رقابتهای سری آ اکنون به روند رو به رشدی را آغاز کرده و به روزهای خوب خود نزدیک می شود.
اینتر تا چند هفته قبل در نیمه پایین جدول رده بندی حضور داشت و مقابل تیم های انتهای جدولی هم بازی را واگذار می کرد.
با این حال آنها با کسب پنج پیروزی در 6 بازی اخیر خود تا رده پنجم جدول رده بندی صعود کردند و موراتی از این روند کاملا راضی است.
او در گفتگو با وب سایت باشگاه می گوید:" همه چیز خوب پیش می رود و ما هر روز بهتر می شویم. امیدوارم این روند ادامه پیدا کند و بار دیگر در کورس قهرمانی قرار بگیریم."
موراتی همچنین در مورد برنامه های اینتر در مهلت نقل و انتقلات زمستانی گفت:" تلاش می کنیم مهره هایی را که رانیری مد نظر دارد به خدمت بگیریم تا بتوانیم در نیم فصل دوم نتایج بهتری کسب کنیم."
Goal.com