:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا؟؟
من 3 بار دیدم...بازم دلم میخواد ببینم!
نمایش نسخه قابل چاپ
:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا؟؟
من 3 بار دیدم...بازم دلم میخواد ببینم!
نقل قول:
:sharmande:بریم بخوابیم:sharmande:
:balesh:خیلی خستم:balesh:
:wc:تا فردا فکراتو بکن وگرنه شعر میزارما!!!:wc:
من با شعر موافقم...واااای من عاشق ابتهاجم...شعراش فوق العاده اننقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا زمانی که پوریا جان هستن ما کی باشیم که نظر بدیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الآن که خواب زوده...
:mage mishe:
عزیزم ما تازه میخواییم این بحث رو جمع کنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میگید من موافقم...
نه جانم بهتره بحث رو عوض کنیم...
خوب عوض کنید...فقط توروخدا دوباره بحث زیست میست راه نندازین...ماها هیچی نفهمیم!!!:hihi:نقل قول:
منم یک ساعت دارم چی میگم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگی...
تو رو خدا از زیست چیزی نگید که منم چیزی نمیگیرم...:gahhr:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وااای 3 بار دیدی میخوای دوباره ببینی...
حالا مگه این فیلمی که میگی در مورد چیه؟؟؟
:hehee:
جدایی نادر از سیمین...از اسمش معلومه دیگه!! یه فیلم اجتماعی فوق العاده:love:نقل قول:
من فقط فیلم های اکشن و طنز میبینم...
از فیلم های اجتماعی خوشم نمیاد...
:hehee: