سلام.لطفا امضاتو اصلاح كون دوست عزيز.منم بلدم .......ولي نميخوام بي احترامي كنم.برو امضاتو عوض كننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahryarfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.لطفا امضاتو اصلاح كون دوست عزيز.منم بلدم .......ولي نميخوام بي احترامي كنم.برو امضاتو عوض كننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahryarfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زیر ترکیب کلی میلان رو از سایت گل گرفتم(که مسلما در طول بازی بیش از 5 بار تغییر میکنه).نقاطی رو که بارسلونا باید پوشش بده رو با قرمز نشون دادم. نحوه حمله احتمالی رو هم باتوجه به قابلیت بازیکنای میلان با سیاه نشون دادم.از اونجا که بارسا خط دفاعی ضعیفی داره پس باید کلا خط میانی رو داشته باشه.همچنین کاملا واضح هست که پاتو موقع حمله عقب تر میاد تا زلاتان فضای بیشتری داشته باشه که میگم اگه خط میانی رو بارسا داشته باشه هیچ تاکتیک حمله ای برای میلان جواب نمیده.به نظر من بهترین مالکیت برای بارسا برای جلوگیری از خستگی و باخت بالا 67 درصد هست.اگر روبینیو هم به بازی بیاد اونوقت کاملا مسلم میشه که میلان رو به ضدحمله میاره روی سرعت و بازی سازی روبینیو.امیدوارم مدافعین مراقب شوت های ناگهانی پاتو هم باشن.درکل باید دید پپ چه تصمیمی داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من امضا رو عوض میکنم ولی من بی احترامی ندیدم توش فقط درون بازیکن و مربی رو که در واقعیت ندیدیم تو این عکس میشد دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون که عوض کردی ولی ما هم از این درون های نهفته بلدیم بزاریمنقل قول:
از 4 فصل پیش تا الان 3 بازیکن فیکس رئال ثابت موندن(راموس،کاسیاس،هیگواین) در حالی که از 4 فصل پیش تا الان فقط 3 بازیکن فیکس بارسا عوض شدن(هانری ، توره ، اتوئو)
واقعا نکته ی جالبی بود .... فرق فراتر از یک باشگاه با یک بنگاه معاملاتی اینجا مشخص میشود
اینجا اسمش روشه هرفهای خودمونیآبی اناری ها !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من از طرف سعید میگم این آقا با همون امضاء تو تاپیک رئالی ها نظر داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس ندونسته حرفی نزن
اشالله موقعیت هایی که تو بازی با سوسیداد از دست دادیمو تو بازی با میلان گل میکنیم .......... و حال ایتالیایی هارو میگیریم :ghelyon:
یک جورایی دلم واسه میلان میسوزه.بارسا الان دنبال یک برد قاطعانست برای برگردوندن روحیه به بازیکناو الان بهترین طعمه خودش اومده توی نیو کمپ.
ميلان اين همه جيغ ميكشه كه به دوران اوج رسيديم بعد الان ...
واقعا حيف بودن ولي فوتبال همينه
ولي يه احتمال هم بايد بديم اين بازيكنها درب و داغون شدن بيچاره ها جون بازي كردن داشته باشن به همين ميلان 4 تا رو ميزنن
من كه فك ميكنم اگه بارسا بخواد ببره با تفاضل 1 گل نهايت 2 ميتونه بزنه ولي يه حس عجيبي بهم ميگه مساوي ميشه!!!