مجيدى به خاطر منصوريان از تيم ملى خداحافظى نكرد
مظلومى: سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و استيل آذين رقباى اصلى ما هستند
پرويز مظلومى سرمربى استقلال در خصوص عملكرد خود، نتايج و نوسانات استقلال شرايط مدعيان و برخى مسائل ديگر به اظهارنظر پرداخت. با ما همراه باشيد:
• از بازى با سايپا شروع كنيم. ارزيابى كلى تان از بازى چيست؟
- فوتبال بسيار خوبى بود. سرعت بالاى ۲ تيم در انتقال توپ به خط حمله و دوندگى كه داشتند را اضافه كنيد به تعداد موقعيت هاى بازى و گل هاى رد و بدل شده، خواهيد ديد كه بازى كيفيت بالايى داشت. هر ۲ تيم در پى كسب پيروزى بودند و خوشبختانه ما توانستيم برنده شويم. البته موقعيت هاى زيادى داشتيم و بايد زودتر از آن در نيمه اول به گل مى رسيديم.
• وقتى استقلال عقب افتاد نگران نشديد كه بازى را ببازيد؟
- اصلا نگران نبودم چون مطمئن بودم كه برنده مى شويم. طول هفته برنامه هاى خود را براساس نقاط ضعف و قوت تيم سايپا طرح ريزى كرده بوديم. همان طور كه گفتم بايد در نيمه اول ۳ گل مى زديم. ۳ تك به تك را به هدر داديم. با شرايطى كه تيم ما داشت و در نيمه اول از خود نمايش داد مى دانستم كه مى بريم.
• چه شد در نيمه دوم استقلال در گلزنى موفق بود؟
- بين ۲ نيمه با صحبت هايى كه با بازيكنان كردم، در برنامه ريزى تغييرروش داديم. سيستم تيم را عوض كردم و شرح وظايف بازيكنان تغيير كرد و هم ديديد كه جواب داد و توانستيم برنده شويم. از بازيكنان هم بايد تشكر كنم كه به خوبى برنامه هاى ما را پياده كردند.
• سايپا را چطور تيمى ديديد؟
- تيم هاى مايلى كهن هميشه خوب فوتبال بازى مى كنند. سايپا تيم جوان و يك دستى بود. انها هم يكى، دو موقعيت خيلى خوبى داشتند اگر بازيكنان ما در زدن ضربات آخر و پاس هاى آخر دقت مى كردند، بيشتر از
۳ گل به حريف مى زديم چون سايپا دفاع را رها كرده بود و چيزى براى از دست دادن نداشت. فرصت هاى خيلى خوبى در ضد حملات داشتيم كه بايد استفاده مى كرديم.
• نكته چشمگيرى كه در بازى با سايپا ديديم اين بود كه وقتى عقب افتاديد تماشاگران بيشتر استقلال را تشويق كردند.
- بايد از تماشاگران تشكر كنم. هواداران خوب استقلال فرهنگ جديدى را امسال آوردند و زمانى كه تيم عقب است بيشتر حمايت و تشويق مى كنند. اين حركت آنها مى تواند روحيه بازيكنان را دوچندان كند و به بازى تسلط پيدا كنيم. الان ديگر مثل سال گذشته نيست كه اعتراض كنند و تحمل نداشته باشند. الان تماشاگران ما تا دقيقه ۹۰ تيم را تشويق مى كنند كه جاى تقدير دارد.
• استقلال به شرايطى رسيده كه با تغيير سيستم شما در زمانى كه لازم است، انعطاف پذيرى داشته باشد؟
- خيلى خوشحالم بازيكنانى داريم كه انعطاف پذيرند و سريع با تغيير روش حركت بازى آنها عوض مى شود. اوج اين انعطاف پذيرى در بازى با سپاهان و مس بود كه روحيه خود را از دست ندادند و تا آخرين دقايق جنگيدند. اين نشان مى دهد كه ميل به پيروزى بازيكنان استقلال زياد است. مهم اين است كه فعل خواستن در همه بازيكنان ما وجود دارد. همه از مديريت تا تماشاگران دست به دست هم داديم تا تيم به موفقيت برسد.
• بعد از گلى كه برهانى زد، آن قدر خوشحال بوديد كه هيچ وقت شما را اين قدر هيجان زده نديده بوديم. انگار بشكن هم مى زديد!
- واقعا همين طور است. اين را جدى و از ته قلب مى گويم اين قدرى كه از گلزنى برهانى خوشحال شدم براى برد خوشحال نشدم. برهانى مهاجم بزرگى است و به او خيلى كم لطفى مى شود. انتقادات به آرش آن قدر زياد است كه آن همه فشار زياد و استرس باعث مى شود به راحتى موقعيت هاى تك به تك را از دست دهد. بازيكنى كه اين طور و اين همه موقعيت گل براى خودش خلق مى كند، فوتبال را به خوبى مى فهمد و بايد به آن اعتماد
كرد. بشكن نزدم اما خيلى خوشحال بودم.
• چكار كرديد كه نيمه دوم برهانى خوب شد؟ چيزى به او گفتيد؟
- وقتى آرش تك به تك ها را نيمه اول از دست داد، تماشاگران هم تشويقش مى كردند تا روحيه خود را نبازد. خودم مهاجم بودم و شرايط را درك مى كنم. به آرش گفتم من به شعارها و حرف ها توجهى ندارم به تو اعتماد و اعتقاد دارم و از تو استفاده مى كنم. نيمه دوم برو زمين و نگران هيچ چيز نباشد. تا گل نزنى تعويضت نمى كنم. او هم به من قول داد گل بزند. آرش به قولش وفا كرد و از اين بابت خوشحالم.
• مثل اين كه به پنالتى سايپا هم معترض بوديد؟
- نمى خواهم در موردش حرف بزنم اما كارشناسان بايد در مورد اين صحنه مشكوك نظر دهند. من محسن قهرمانى را دوست دارم و به راى او احترام مى گذارم اما به نظرم آن صحنه پنالتى نبود.
• سايپايى ها هم معتقد بودند گل اول استقلال روى دروازه بان آنها خطا شده است. آيا خطا بود؟
- اتفاقا من فيلم آن صحنه را بارها ديدم. اصلا عمران زاده دروازه بان را نديد و پشت به دروازه بان روى هوا پريد تا توپ را بزند. اگر خطايى بود بايد خطاى دروازه بان را مى گرفت.
• از عملكرد خود تا به حال راضى هستيد؟
- شرايط اول فصل واقعا سخت بود اما بر خودم وظيفه دانستم كه بايد به تيم محبوبم كمك كنم. اعتبار و آبرويى كه داشتم را براى استقلال وسط گذاشتم. البته منتى نمى گذارم و اگر هم اعتبار و آبرويى است از استقلال بدست آورده ام. مى دانستم كار سختى پيش رو دارم. بازيكنان رفته بودند. فتح الله زاده همت كرد و توانستيم بازيكنان خوبى را جذب كنيم. البته در بعضى پست ها نتوانستيم نفرات دلخواه را جذب كنيم چون بازيكنى نمانده بود. هنر مربيگرى اين است كه با داشته هاى خود برنامه ريزى و كار كنى. مصدوميت ها و بدشانسى ها هم باعث شد تا تيم كامل خود را نداشته باشيم. در واقع يك لشكر كنار ما نبودند با اين حال هنوز از عملكردم راضى نيستم.
• به آن انتظارى كه از تيم در اين ۹ هفته داشتيد رسيديد؟
- هنوز به آن چيزى كه مى خواستم در اين ۹ هفته به آن دست پيدا كنم، نرسيدم. از نظر فوتبال، رفاقت، نظم و انضباط به شرايط خوبى دست پيدا كرديم ولى بازهم جا داريم براى بهتر شدن. نبايد اين قدر نوسان داشته باشيم. بايد استقلال به شرايط با ثباتى برسد. يك بازى مثل بازى با مس ضعيف نباشيم و مثل يك بازى مثل مقابل سپاهان و سايپا قوى.
• خودتان دليل اين نوسانات را چه مى دانيد؟
- دلايل زيادى دارد. همين مصدوميت ها، موقعيت تيم هاى حريف، در اختيارنداشتن بازيكنان و همه و همه باعث مى شود كه ما مجبور شويم دائم تركيب تيم را تغيير دهيم. تا به حال نشده ما در بازى تغييرى نداشته باشيم. اين تغييرات بالطبع باعث ناهماهنگى مى شود. البته بازيكنان من از انگيزه و توان بالايى برخوردارند و مطمئنا در اين تعطيلات اين موضوع هم رفع خواهد شد اما ببينيد از بدشانسى من يك بار نشده كه تيم كاملم را در اختيار داشته باشم. يا اردوى تيم ملى بودند يا اين كه مصدوم داشتيم. الان هم كه چند مصدوم داريم.
• به برنامه اى كه براى امتيازگيرى در اين ۹ هفته داشتيد رسيديد؟
- از لحاظ نتيجه گيرى راضى ام اما دنبال اين هستيم كه امتيازات را به راحتى از دست ندهيم. معتقدم مى توانستيم بهتر از اين نتيجه بگيريم البته اين به اين معنى نيست كه بد بوديم. مثلا ۲ بازى مقابل نفت تهران و فولادخوزستان را مفت از دست داديم. اگر اين ۲ بازى را مى برديم الان بايد در صدرجدول مى بوديم. در اين ۲ بازى شرايط تيم ما اصلا خوب نبود و امتياز از دست داديم.
• مدعيان ليگ دهم چه تيم هايى هستند؟
- همه تيم ها خوب اند. سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و استيل آذين همه رقيبان ما هستند. حريف آسانى نمى توانيد در ليگ دهم پيدا كنيد.
• هدف استقلال در ليگ دهم قهرمانى است يا كسب سهميه؟
- نبايد سطح توقعات از ما بالا برود. هدف ما كسب سهميه آسياست و البته در كنار آن به قهرمانى در ليگ هم نيم نگاهى داريم. به فتح الله زاده اين قول را داده ام كه سهميه آسيا را بگيريم و بعد از آن تمام تلاش خود را براى كسب عنوان قهرمانى ليگ انجام دهيم.
• دعوت شدن مجدد ميداودى و مجيدى به تيم ملى بعد از آن همه حرف و حديث ها با خداحافظى مجيدى از تيم ملى همراه بود. آيا درست است كه فرهاد به خاطر منصوريان خداحافظى كرده است؟
- اصلا به خاطر منصوريان نبوده و نيست. حركت مجيدى را بايد ارج نهاد. شايد فرهاد با اين حركت خود، خواسته دست قطبى را باز بگذارد. حركت جوانمردانه مجيدى به خاطر حضور پيداكردن جوانان ديگر بوده است. شايد مسئولين رويشان نشود كه براى اين بازيكنان بازى خداحافظى بگيرند به همين دليل فرهاد خودش تصميم گرفت؛ البته وقتى من اين خبر را شنيدم شوكه شدم.
• خداحافظى مجيدى را به موقع مى دانيد؟
- فكر مى كنم به موقع باشد، البته شخصا با توجه به آمادگى و توانمندى كه فرهاد مجيدى دارد، او را جزو بهترين فورواردهاى حال و حاضر فوتبال ايران مى دانم. شايد فرهاد ديده نمى كشد كه هم در تيم ملى باشد، هم در استقلال و اين تصميم را گرفته باشد. بالاخره او ۳۴ سال سن دارد.