راستی کی گل جادویی رونالدینیو به چلسی رو یادشه ! عجب چیزی بود :love:
هنوز که هنوزه دارم باهاش لذت میبرم love::
بریم که امشببم چندتا دیگه از اون گل هارو داشته باشیم :yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی کی گل جادویی رونالدینیو به چلسی رو یادشه ! عجب چیزی بود :love:
هنوز که هنوزه دارم باهاش لذت میبرم love::
بریم که امشببم چندتا دیگه از اون گل هارو داشته باشیم :yes:
پبکه رو تو بازی نیوروده!!
حتما استراحت داده برای ال کلاسیکو.
جدا پیکه نیستش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی ترکیبو داره بزاره
مرسی
دوستان کسی اصلا فکرش رو میکرد روزی ماسکی به پیکه ترجیح داده بشه؟ :soal:
البته امکانش هست بخواد بهش استراحت بده اما با توجه به اینکه پیکه رو فرم نیست بعیده بخواد بهش استراحت بده
Chelsea (4-3-2-1): Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Mikel, Meireles, Lampard; Ramires, Mata, Drogbaنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Subs: Turnbull, Essien, Malouda, Bosingwa, Torres, Kalou, Sturridge
Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Fabregas, Messi, Alexis
Subs: Pinto, Bartra, Thiago, Pique, Pedro, Keita, Cuenca
نمیدونم که گواردیولا چه فکری کرده ولی حتما به صلاحه تیمه
ولی خدای من فکرشو نمیکردم که پیکه نباشه با این تیم چلسی که همه مثه برج میلادن:fek konam:
مگه میشه ماسکی به پیکه ترجیح داده بشه ! حتما یه دلیلی داره !
یا اصلا این لیست اشتباهه ! منبعش کجاس !!!!!!!!!!!!!!!
حالا درسته قدرت فیزیکی خوبی دارن ولی دیگه هرکاری خواستن که نمیتونن بکن به هر حال داور هم تو زمین هست نمیتونن که الکی بزنن فقط ترس من از حمله های دروگباست.نامرد وقتی با یک بازیکن کورس میذاره اینقدر بهش تنه میزنه تا بیوفته و تک به تک گیرش بیاد.بدبختی اکثر داورا هم اون کارش رو خطا نمیگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الجزیریه............................نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دوستان با اجازتون من برم پیش از بازی رو ببینم حرف دهن کارشناسا چه طوریه.تا اتمام بازی فعلا خداحافظ.به امید یک پیروزی پر گل :love: