پشت پرده عدم توافق جادوگر با پرسپولیس / خواسته کریمی چه بود که برآورده نشد؟
خبر اعلام جدایی جادوگر از پرسپولیس برای دومین بار در کمتر از یک ماه و نیم اخیر شوک بزرگی به هواداران پرسپولیس وارد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بار قبل پس از شکست دردناک برابر الهلال عربستان در ورزشگاه آزادی بود که کریمی کاپیتان سرخ ها اعلام کرد این چند بازی را هم تحمل کنید تا از پرسپولیس بروم.
اما این بار علت قرار گرفتن برابر میکروفن ها نه بازی پرسپولیس بلکه توقف تیم ملی مقابل قطر در برابر دیدگان یکصد هزار تماشاگر ایرانی بود.
کریمی از مذاکرات بی نتیجه هفته گذشته خود با مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد صحبت کرد و اینکه شرایط وی برای ماندن در پرسپولیس توسط محمد رویانیان پذیرفته نشده است.
علی کریمی دقايقي بعد از پايان بازي ایران و قطر گفته بود «ماندنم در پرسپوليس منتفي است» اما او ساعتي بعد كمي عقبنشيني كرد و گفت: «قرار است یک جلسه دیگر میان من و رویانیان تشکیل شود و ماندن و رفتنم به آن جلسه بستگی دارد.»
اما شرایط کریمی چه بود که با موافقت رویانیان همراه نشد؟
کریمی با پرسپولیس مشکل مالی ندارد چراکه اولا خود او همواره قراردادهای معقول و به دور از ارقام میلیاردی با پرسپولیس بسته و ثانیا اگر هم درخواست مالی از پرسپولیس داشت رویانیان با پرداخت رقم درخواست شده بهترین بازیکن پرسپولیس مشکلی نداشت.
برخی ادعا می کنند خواسته کریمی ماندن مازیار زارع و برخی بازیکنان نزدیک به او در پرسپولیس بوده و برخی دیگر می گویند کریمی تاکید کرده یکی از بازیکنان جوان خط میانی تیم باید جدا شود. وقتی کریمی با این سوال مواجه شد به شدت برآشفته شد و کسانی که این مسائل را مطرح می کنند نویسندگان جوگیر روزنامه ها خطاب کرد. وی تاکید کرد تنها پیشنهادات خود را مطرح کرده و شرط او بودن هیچ بازیکنی نبوده است.
اما مشکل کریمی برای توافق با رویانیان هیچ کدام از این موارد نبوده. در واقع کریمی بیش از آنکه برای خود شرط و شروطی داشته باشد برای پرسپولیس شرط داشته و نگران موفقیت این تیم بوده است. کریمی یک فصل تمام را فرمانده یک پرسپولیس شکست خورده بود و نمی خواهد بار دیگر این خاطره تلخ با او برای پرسپولیس تکرار شود.
این بازیکن در اردوی تیم ملی در گفتگوی خصوصی با رویانیان تاکید کرده بود "امیدوارم تیم را طوری ببندید که اگر من روی نیمکت نشستم نتوانم اعتراضی بکنم" و در جلسه با رویانیان نیز از نحوه بسته شدن تیم گلایه کرده است. اینکه چرا در برخی پست ها بازیکن جذب نشده است و از برخی گزینه های موجود چشم پوشی شده است.
اختلاف این دو همین جا کلید می خورد و رویانیان که تمام تلاش خود برای هرچه قوی تر بسته شدن پرسپولیس انجام داده با کریمی مخالفت می کند و ادعا می کند تا به اینجا بهترین مهره های ملی را گرفته ایم و هنوز سی - چهل درصد کار تمام نشده است و قرار است با چند بازیکن خارجی و ایرانی از خارج برگشته کمبودهای موجود را برطرف کنیم.
در واقع مشکل کریمی و رویانیان یک سوء تفاهم و یا به بیان بهتر یک تفاوت دیدگاه است که بین مدیرعامل و کاپیتان پرسپولیس وجود دارد که به شکل بغرنجی درآمده است و با تدبیر این دو دلسوز پرسپولیس ظرف روزهای آینده حتما برظرف روزهای آینده حتما برطرف خواهد شد.
جادوگر خیال همه را راحت کرد/ برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم.
علی کریمی پس از بازگشت از سفر چند روزه قرارداد خود را به طور رسمی با پرسپولیس تمدید می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارگان مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس در شماره امروز خود از قول علی کریمی نوشت: «برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم» تا خیال هواداران از بابت کاپیتان سرخپوشان راحت شود.
علی کریمی که پس از بازی ایران و قطر به همراه خانواده اش برای استراحت به سفر رفته است، پس از بازگشت به تهران قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران تمدید خواهد کرد.
نقل قول هایی که طی روزهای گذشته از سوی کریمی و رویانیان در مطبوعات مطرح شد و هیچ کدام نیز با حقیقت مطابقت نداشت موجب اختلاف این دو شده بود تا جایی که علی کریمی بعد از بازی با قطر در مصاحبه ای از عدم توافق با رویانیان و منتفی شدن حضورش در پرسپولیس خبر داد.
با این حال تکذیب شرط و شروطی که به نقل از کریمی در رسانه ها مطرح شده بود از سوی او، نشان داد اختلاف وی با باشگاه پرسپولیس تنها یک سوء تفاهم بوده است که پس از حضور دوباره طرفین پای مذاکره به طور کلی رفع و علی کریمی بزودی قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید می کند.
عاشوری: کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است.
محسن عاشوري در پرسپوليس ماندني شد تا مثل نيمفصل ليگ گذشته دستيار اول دنيزلي باشد.
البته با وجود ماندني شدن عاشوري باز هم قرار است يكي دو مربي ديگر به كادر فني سرخها اضافه شوند اما فعلا شماره 20 سابق سرخها نخستين نفري است كه نامش به عنوان دستيار دنيزلي مشخص شده و قرار است با حضور آقامصطفي از شنبه در تمرين تيم شركت كند.
آقامحسن در مصاحبهاي گفتهايد با باشگاه بهصورت شفاهي توافق كرديد.
نه من با هيچ مسوولي در باشگاه صحبت نكردم، تنها در همين حد كه مترجم آقاي دنيزلي به من زنگ زدند كه اگر خارج نيستيد تمرينها را شروع كنيد تا من هم از شنبه بيايم. بعد من گفتم كه باشگاه را در جريان بگذاريد كه گفتند آقاي رويانيان در جريان هستند. خودم هم بايد با دنيزلي صحبت كنم و بعد درباره قراردادم حرف بزنيم. بايد ببينيم باشگاه مطالبات بقيه مربيان و بازيكنان را داده يا نه چون با من كه تسويهحساب نشده، بعد براي فصل جديد درخصوص مسائل مالي قرارداد حرف بزنيم. البته لازمه اين كار صحبت با دنيزلي است. پارسال هم همينطور بود و من اول با آقاي استيلي صحبت كردم بعد قرارداد بستم. در كل رسم است كه سرمربي دستيارانش را مشخص ميكند. پارسال هم استيلي با من صحبت كرد و بعد با باشگاه قرارداد بستم. البته بعضي مواقع سرمربي درباره دستيارانش با باشگاه حرف ميزند و مبلغ را تعيين ميكند، گاهي اوقات هم دستياران بايد با باشگاه صحبت كنند.
حالا قرار است كي تمرينها را شروع كنيد؟
طبق صحبتي كه با آرنگ مترجم دنيزلي داشتم، تعداد بازيكنان به حدنصاب نميرسد. نهايتا 6-5 نفر را در دسترس داشتيم. آرنگ گفت مثل اينكه آقاي رويانيان هماهنگ كرده كه با آقاي دنيزلي از شنبه بهصورت جدي كار را شروع كنيم.
تكليف مليپوشاني كه تا سهشنبه شب در اختيار تيم ملي بودند و مدتهاست استراحت نكردهاند چه ميشوند؟
به مليپوشان 10 روز مرخصي دادهايم.
آقامحسن، علي كريمي بعد از بازي قطر مصاحبه كرده و گفته در پرسپوليس نميماند.
هر مربي آرزو دارد علي كريمي را داشته باشد. البته تصميم شخصي اوست و كسي نميتواند دخالت كند اما علي خيلي شفاف نگفته چرا ميخواهد برود. من در سايتها مصاحبهاش را خواندم، چيزي كه هست اينكه فعلا او با باشگاه به توافق نرسيده اما اميدوارم اين توافق دوطرفه از سوي باشگاه و او انجام شود و باشگاه بتواند علي را قانع كند كه بماند چون علي پرسپوليس را خيلي دوست دارد. من در اين يك سال كه با او كار كردم ميدانم تقاضاي او مالي نيست و شايد درخواستهاي ديگري داشته باشد.
شما فكر ميكنيد پيامدهاي نداشتن علي كريمي براي پرسپوليس گران تمام ميشود؟
هر بازيكني خصوصيات فني خاص خودش را دارد اما علي در فوتبال ايران يك استثناست. من ديروز (سهشنبه) هم با علي پروين صحبت ميكردم. ميگويم، با جرات هم ميگويم با وجود آن همه همبازي خوبي كه داشتم به نظر من علي كريمي بهترين بازيكن تمام تاريخ فوتبال ما است. همه تواناييهايش در زمان صاحب توپبودن را ديدهاند. آن چيزي كه من خودم از آناليز بازياش بهدست آوردهام نقاط مثبت زيادي را نشان ميدهد.
هر وقت هم كه تند صحبت كرده از سر دلسوزي بوده نه چيز ديگر.
يك مقدار لحن صحبت علي تهاجمي است اما بچه فوقالعاده ركي است. در حرفهايي كه ميزند هيچ خواسته شخصي ندارد و در جهت منافع تيم حرف ميزند. شايد بعضي مواقع تند صحبت كند ولي كلا از نظر فني و انضباطي فوقالعاده است. البته بعضي مواقع حرفهايش براي بعضيها خوشايند نيست اما براي من باعث خوشحالي بود كه يك سال با علي كار كنم. من نميتوانم بگويم برايش نقش مربي را ايفا كردهام. روز اولي كه با بازيكنان آشنا شدم مثل يك دوست خوب تجربياتم را در اختيارشان قرار دادم.
بگذريم، به غير از شما مربيان ديگري هم به كادر فني اضافه ميشوند؟
مسلما بايد حداقل يك مربي گلرها به كادر فني اضافه شود. به احتمال زياد دنيزلي يك مربي بدنساز هم با خودش ميآورد كه من از نام و نشانش خبري ندارم.
مرخصي زايد در انتظار موافقت دنيزلي.
در صورت موافقت مصطفي دنيزلي، مهاجم ايرلندي ليبيايي پرسپوليس با تاخير 10 روزه خود را به تمرينها ميرساند.
ايمون زايد كه بعد از آخرين بازي فصل برابر الاتحاد، راهي ايرلند شده بود پيش از اين سفر از مديرعامل درخواست مرخصي كرد. او خواسته بود كه اوايل تير ماه به تهران بازگردد و البته پاسخ مديرعامل به اين درخواست هم مثبت بود.
حال آنكه دنيزلي هنوز در جريان اين موضوع قرار نگرفته است و قرار شده وقتي به تهران بازگشت در اين باره نظرش را اعلام كند.
با اشاره به همين موضوع، مديربرنامههاي ايراني ايمونزايد ميگويد: «زايد قبل از رفتن به تعطيلات از باشگاه درخواست مرخصي بيشتري را كرده بود كه سردار هم موافقت كرد. او ميخواهد در مراسم ازدواج خواهرش كه 10 روز ديگر برگزار ميشود شركت كند اما موضوع اين است كه دنيزلي چون زودتر به تعطيلات رفته بود اصلا در جريان نيست.
قرار است وقتي برگشت رويانيان با او صحبت كند تا مشخص شود زايد چه موقع ميتواند به تهران بيايد البته در هر صورت او به تمرينهاي چند روز اول نميرسد چون هنوز كارهاي مربوط به ثبت قراردادش را هم انجام نداده و خيلي زود بخواهد خودش را به پرسپوليس برساند، اواسط هفته آينده است. با اين همه او منتظر مانده تا ببيند دنيزلي با مرخصياش موافقت خواهد كرد يا نه!»
احتمال بازگشت مهدی و مجتبی شیری به شیراز.
مهدی شیری بعد از توافق با باشگاه فجرسپاسی شیراز قصد دارد برادرش را هم که به تازگی از پرسپولیس جدا شده به تیم جدیدش ببرد.
مجتبی شیری یکی از بازیکنانی بود که در فهرست مازاد مصطفی دنیزلی برای لیگ دوازدهم قرار گرفت و حالا دوست دارد فوتبالش را همچنان در تهران ادامه بدهد اما هیچ پیشنهاد جدی از تیم های تهرانی ندارد.
در این شرایط مهدی شیری که پیشتر در پرسپولیس با برادرش همبازی بود با مسئولان باشگاه فجرسپاسی به توافق رسیده و قصد دارد مجتبی شیری را هم به همراه خود به شیراز ببرد ، اما این بار در غیاب برق شیراز، برادران شیری در فجرسپاسی همبازی خواهند شد.
مجتبی شیری به طور قطع فصل آینده جایی در فهرست نفرات پرسپولیس ندارد و با توجه به اینکه هیچگونه پیشنهاد جدی از به دستش نرسیده، به احتمال قوی پیشنهاد باشگاه فجرسپاسی و برادرش را برای پیوستن به این تیم خواهد پذیرفت.
بازیکن مورد اشاره کریمی نه مازیار بود، نه ملی پوش.
در شبي كه كريمي تنها ستاره نيمه روشن تيم ملي در مصاف با قطر بود و دوباره شمهاي از آن حركات ديدني و هيجانبرانگيز را به رخ فوتبال آسيا كشيد، يك خبر بد ميتوانست تمام آن دريبلهاي موفق را به دست فراموشي بسپارد.
خبري كه خود كريمي بعد از بازي به خبرنگاران داد تا تيتر يك روزنامههاي ديروز باشد: «حضورم در پرسپوليس منتفي است.» كريمي در حالي اين حرفها را مطرح كرد كه تا يكي دو روز قبل از بازي با قطر صحبت از جدايي او و پرسپوليس خندهدار به نظر ميرسيد.
اصل داستان همين است؛ كريمي از همان روز اول شرط كرده بود تيمي خوب و قدرتمند بسته شود تا قراردادش را تمديد كند اما انگار ايدهآلهاي او با مديران پرسپوليس تا حدودي فرق ميكرد. از طرفي براي كريمي اينكه باشگاه پنج شش خريد عمدهاش را انجام داده و بعد سراغ او رفته تا درباره خريدها مشورت بگيرد سنگين آمده است.
تقريباً 4 روز پيش بود كه جمشيد زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس در اردوي تيم ملي به ديدن كريمي رفت و دو ساعت با او مذاكره كرد. زارع در اين جلسه دو ساعته حرفهاي كريمي را شنيد و به رويانيان انتقال داد اما ظاهراً مديرعامل باشگاه با اين خواستهها موافقت نكرده است.
اما خواستههاي كريمي چه بوده؟ كاپيتان پرسپوليس به باشگاه گفته حالا كه مدافعان و دروازهبان مطمئني جذب شده در خط هافبك و حمله هم بايد بازيكنان قدرتمندي جذب شوند. در اين باره وي درخصوص جذب پژمان نوري و حفظ مازيار زارع هم صحبت كرده اما داستان اصلاً شبيه آنچه كه رسانهها بدان پرداختهاند، نيست.
يكي از مباحثي كه سهشنبه شب كريمي را برآشفت همين موضوع ماندن مازيار زارع بود. كريمي كه از اين شايعه حسابي شاكي به نظر ميرسد ديروز هم در مصاحبهاش گفت: «درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان ميدانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.»
طبق آنچه خود كريمي گفته اين بازيكن مازيار زارع نبوده چرا كه مازيار در اردوي تيم ملي كنار دست كريمي است و نيازي به تماس گرفتن با او ندارد. اين بازيكن قطعا مليپوش هم نيست بلكه يكي از چهرههاي شاخص يك تيم شهرستاني است كه اتفاقا وقتي بحث پرسپوليسي شدنش منتفي شد، سر از يك تيم قدرتمند ديگر درآورد و با آن تيم قرارداد بست.
كريمي كه ديروز بعد از سه هفته به خانوادهاش رسيد و صبح راهي شمال كشور شد بعد از همان مصاحبه مفصل خود بعد از بازي در تونل ورزشگاه آزادي به خبرنگاران گفته: «قرار است يك جلسه ديگر با رويانيان داشته باشم و رفتن و ماندنم به آن جلسه بستگي دارد.» همانطور كه پيشتر اشاره شد خواستههاي كريمي به هيچ وجه مربوط به مسائل مالي نيست و او ميخواهد تيمي مقتدر راهي فصل آينده مسابقات شود.
به هر حال هر چه بود و نبود را باید به بوته فراموشی سپرد چرا که حالا ارگان مطبوعاتی باشگاه از توافق برای تمدید قرارداد کریمی و حل شدن سوء تفاهم موجود میان طرفین خبر می دهد.
خلعتبری: همه چیز پول نیست، احتمالا پرسپولیسی می شوم.
محمدرضا خلعتبری می گوید هر چند ادامه حضورش در فوتبال امارات از نظر مالی سود بسیاری برایش دارد اما همه چیز پول نیست و او احتمالا فصل آینده در پرسپولیس خواهد بود.
خلعتبری در خصوص صحنه درگیری اش با بازیکن تیم ملی قطر که به دخالت علی کریمی منجر شد، گفت: در صحنه ای که توپ روی دروازه قطر ارسال شد من تصور می کردم توپ به دست بازیکن حریف برخورد کرده و نسبت به این موضوع اعتراض کردم.
این مسئله باعث ناراحتی بازیکن قطر شد و ناجوانمردانه در شرایطی که او را نمی دیدم از پشت به سر من ضربه زد و داور هم این صحنه را دید و اگر این صحنه را نادیده نمی گرفت باید با کارت قرمز بازیکن قطر را جریمه می کرد. من آنقدر عصبی بودم که می خواستم با مشت به صورت بازیکن قطر بزنم اما در آن شرایط تیم ملی 10 نفره می شد و به همین علت تمام خشم خودم را کنترل کردم در صورتی که اگر یک بازی ملی نبود واکنش تندی به این مسئله نشان می دادم.
خلعتبری در خصوص دخالت علی کریمی که منجر به یک کارت زرد برای وی شد، گفت: علی کریمی بزرگ تیم ملی ایران است. او این صحنه را دید و واکنش نشان داد و فقط می توانم بگویم علی کریمی خیلی بامرام است.
مهاجم تیم ملی ایران با انتقاد شدید از نحوه بازی قطری ها اظهار داشت: تیمی که مقابل ایران بازی کرد تنها اسمش قطر بود چرا که از تمام نقاط دنیا بازیکن داشت! تعجب می کنم بازیکنان خارجی قطر چطور رفتارهای عرب ها را گرفته اند، دروازه بان قطر هم با 2 متر قد مدام بی دلیل روی زمین می افتاد و آه و ناله می کرد در شرایطی که من نصف جثه او را دارم و از این کارها بیزار هستم!
خلعتبری در خصوص قرار نگرفتن در ترکیب ثابت تیم ملی نیز گفت: نظر کادرفنی بود و اعتراضی به این موضوع ندارم.
اما داستان حضور مهاجم الوصل در پرسپولیس دیگر محور گفت و گو با محمدرضا خلعتبری بود: پس از مدت ها فرصت کردم به دور از هیاهوی فوتبال کمی استراحت کنم و قرار است چند روزی هم به کشور آلمان سفر کنم. مدیربرنامه هایم در امارات مشغول مذاکره با الوصل است و بزودی برای مذاکره با باشگاه پرسپولیس به تهران سفر می کند.
خلعتبری با اشاره به پیشنهاد مالی قطری ها، افزود: همه چیز برای من پول نیست، هر چند ادامه حضور در الوصل از نظر مالی به سود من خواهد بود اما دوست دارم در کنار هموطنانم بازی کنم. البته حاشیه های پرسپولیس و کنار آمدن با آن بسیار سخت است اما به طور کلی وضعیت من طی روزهای آینده مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به قیمت های بازار نقل و انتقالات در فوتبال ایران، ادامه داد: در همه جای دنیا قراردادهای با قیمت بالا وجود دارد و البته مختص یک طیف خاص از بازیکنان است. طبیعی است که بازیکنان ملی پوش مبلغ بالاتری به نسبت سایرین دریافت کنند. اولویت برای من پول نیست، درآمد بالا مهم است اما در اولویت نخست قرار نمی گیرد، دوست دارم جایی بازی کنم که شرایط زندگی ، کار و متعاقب آن موفقیت برایم فراهم شود.
خلعتبری در پایان اظهار داشت: از مردم به خاطر حضور خاطره انگیزشان در ورزشگاه آزادی تشکر می کنم و بابت عدم پیروزی تیم ملی عذرخواهی، مطمئن باشد ما تمام تلاشمان را برای موفقیت تیم ملی ایران به کار می گیریم.
ابراهیم شکوری به سایپا پیوست.
ابراهیم شکوری با عقد قراردادی 2 ساله به سایپا پیوست.
ابراهیم شکوری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس پس از فسخ قراداد با قرمزپوشان، ظهر امروز با عقد قراردادی 2 ساله رسما به تیم فوتبال سایپا پیوست.
شکوری از امروز در تمرینات سایپا حضور پیدا خواهد کرد.
مهدی مهدوی كیا در رقابت های شش جانبه جوانان حاضر شد.
فریدون معینی رییس كمیته جوانان فدراسیون فوتبال و 'مهدی مهدوی كیا' بازیكن سابق تیم ملی روزگذشته -24خرداد ماه - در رقابتهای شش جانبه جوانان تهران حضور یافتند.
به نقل از پایگاه فدراسیون فوتبال، مهدوی كیا در جریان بازی تیم ملی نوجوانان مقابل جوانان منتخب مركز روی نیمكت تیم ملی نوجوانان نشست و این دیدار را تماشا كرد.
این بازی چهار بر دو به نفع تیم منتخب جوانان مركز به پایان رسید.
بازیكن باشگاه پرسپولیس تهران در سخنانی در جمع بازیكنان و جوان و نوجوان كشورمان ، از آنان خواست فوتبال را از رده پایه جدی بگیرند و فرامین مربیان و كادر فنی را بدرستی در زمین اجرا كنند تا فوتبال ایران را در رده های مختلف سنی ارتقا بخشند.
معینی نیز از ناظران مسابقات دیروز بود و برگزار این رقابتها را مثبت و ارزشمند رزیابی كرد و گفت: در این رقابتها كار استعداد یابی نیز انجام می شود و تیم ها به خوبی محك خورده و نقاط قوت و ضعف بازیكنان و تكنیك ها فردی و تیمی مشخص می شود.
به گفته وی توزیع بازیكنان تیم جوانان در تیم های منطقه ای موجب برابری تیم ها از نظر بازیكن شده و این مساله در ارتقا كیفت این رقابتها و نزدیك بودن سطح تیم ها موثر بوده است.
کریمی: پرسپولیس خانه من است، برمی گردم و تمدید می کنم.
علی کریمی هفته آینده پس از بازگشت به ایران قرارداد جدید خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت می کند.
واکنش محمد رویانیان به اظهارات سه شنبه شب علی کریمی آبی بود بر آتش اختلافات جادوگر با مدیرعامل سرخ ها تا حالا خبر تمدید قرارداد این بازیکن در هفته آینده رسانه ها را از حاشیه سازی برای پرسپولیس ناامید کند.
محمد رویانیان بعد از اظهارات جنجالی علی کریمی که سه شنبه شب روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت، خطاب به این بازیکن گفته است: «این حرف ها را باور ندارم و منتظر بازگشت تو هستم.» مدیرعامل سرخ ها همچنین این را هم گفته بود که: «پرسپولیس خانه علی کریمی است و هواداران به عشق او سکوها را پر می کنند.»
وی البته روز گذشته هم در این ارتباط سیاست سکوت را پیش گرفت تا پس از مصاحبه علی کریمی مبنی بر تکذیب شرط و شروطی که از قول او برای تمدید قرارداد با پرسپولیس مطرح می شود، طرفین سوء تفاهم موجود را کنار بگذارند و در یک جبهه یعنی پرسپولیس محبوب فعالیت خود را در فصل آینده دنبال کنند.
به همین خاطر است که وقتی ارگان مطبوعاتی باشگاه با علی کریمی که این روزها برای استراحت در امارات به سر می برد، تماس می گیرد، جادوگر تنها به یک جمله کوتاه بسنده می کند: «پرسپولیس خانه من است، برمی گردم و قراردادم را تمدید می کنم.»
جالب است بدانید کاپیتان 33 ساله پرسپولیس پیشنهادات زیادی از کشورهای امارات، قطر ، آمریکا و ترکیه دارد اما پاسخ کریمی به همه پیشنهادات وسوسه کننده یک "نه قاطع" بوده است.
او پیشنهاد غیررسمی و 2 میلیارد تومانی یک باشگاه شهرستانی را هم که تنها ساعاتی است به جمع باشگاه های خصوصی اضافه شده رد کرد تا هفته آینده پس از بازگشت به ایران و حضور در دفتر محمد رویانیان، قراردادش را با پرسپولیس تمدید و خیال هواداران را از این بابت راحت کند.
تا آن زمان شاید، پرونده نقل و انتقالات پرسپولیس هم با جذب یکی ، دو بازیکن ایرانی و خارجی دیگر بسته شده باشد.