بچه ها به نظرتون امشب بارسا با چه ترکیبی بازی میکنه ؟
من نظرم اینه :
والدز
پویول........ماسکرانو........پیکه ...........آلوز
بوسکتس
اینیستا.........ژاوی
فابرگاس
مسی.................الکسیس
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها به نظرتون امشب بارسا با چه ترکیبی بازی میکنه ؟
من نظرم اینه :
والدز
پویول........ماسکرانو........پیکه ...........آلوز
بوسکتس
اینیستا.........ژاوی
فابرگاس
والدز
ادریانو........پویول......پیکه ...........آلوز
بوسکتس
اینیستا.........ژاوی
فابرگاس
به نظر من پویول وسط باشه بهتره چون میتونه تا حدی جلوی ضربات سر رو بزنه ولی ماسکرانو ضعف داره
اخی یکی اومد باهاش یکم بحث فوتبالی بکنیم.خسته شدم ازبس بحثای غیر فوتبالی کردیم که کی میبره کی میبازه کی بهتره کی بدتره.
به نظر من باید بازی از عمق بکنیم و باید زوج های قوی بسازیم.یکم تخیلی به نظر میرسه ولی من این ترکیب رو پیشبینی میکنم
حمله:
والدز
پویول.......پیکه.......ماسکرانو
بوسکتس
..............................الوز
اینیستا........ژآوی....مسی
ایکوئنکا.............................
.........الکسیس
دفاع:
والدز
پویول......ماسکرانو........بوسکت س..........پیکه
...............................................ا وز
ژاوی
اینیستا.........................ایکوئ کا
مسی...................الکسیس
اگه دقت کنین تمام بازیکن ها رو با یک زوج براشون گذاشتم چون کلید موفقیتمون تو این بازی استفاده از زوج های هماهنگ برای پاسکاری های ریز و سریع هست
ترکیب اولی که گذاشتی درسته که 3 دفاع داره ولی به نظر دفاعی تر میاد تا ترکیب 2 که با 4 دفاع هست
به نظر من مسی راس بازی کنه خیلی بهتره یه جورای میتونه دفاع رو به خودش مشغول کنه
لیونل باید تو بازی های سرنوشت ساز پایانی بیشتر از گذشته بدرخشه
ترکیب مورد نظر من اینه:
والدز
پویول.........ماسکرانو........پیک .........آلوس
بوسکتس
اینیستا.......ژاوی
فابرگاس........مسی:ahaaaaaa:........سا نچس
من فکر نمیکنم با درخششی که ماسکرانو تو بازی های اخیر داشته پپ از این بازیکن استفاده نکنه . به خاطر نبود آبیدال تیم باید تو دفاع مستحکم تر باشه و آدریانو قدرت تهاجمیش نسبت به قدرت تدافعیش سنگینی میکنه و تو بازی های سخت پویول در کناره ها بیشتر میتونه به دفاع تیم کمک کنه . ماسکی هم شاید به خاطر قدش نتونه تو ضربات سر خوب عمل کنه ولی با توپ گیری های فوق العادش و دوندگی و تکل هایی که میزنه نشون داده که تو دفاع وسط خیلی عالی کار میکنه و اصلا قد کوتاهش کمتر به چشم میاد تازه با داشتن مدافعی مثل پیکه و برگشتن بوسکتس به دفاع فکر میکنم مشکل سر زنی حل میشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فکر میکنم بهترین راه برای مقابله با تیم هایی مثل چلسی که فیزیکی بازی میکنن و تدافعی پاسکاری های ریزه که با این کار کاملا چلسی درمقابلمون فلج میشه و توپ گیری رو واسشون سخت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیبتم خیلی کارشناسانه و جالبه
ادریانو......پویول......پیکه ...........آلوز
بوسکتس .................... ماسچرانو
ژاوی
اینیستا .............. فابرگاس
مسی
نظرات در مورد این ترکیب چیه
من اگه مسی رو به عنوان وینگ گذاشتم به خاطر این نیست که باید اونجا بمونه بلکه بیشتر منظورم این بود که باید از اونجا حرکت ترکیبی رو با الوز اغاز کنه و تا نوک حمله بیاد و الکسیس به عنوان وینگ بره به سمت راست.برای همین گقتم تخیلیه چون تقریبا هیچ بازیکنی اون پستی نیست که گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا موافق نیستم.این یعنی دوتا از وینگ هامون رو کم کنیم و من اصلا موافق نیستم.متاسفانه تیمای انگلیسی خیلی فیزیکی بازی میکنن و راه باز کردن دفاع های بستشون فقط کارهای ترکیبی و سرعتی هست.فراموش نکنید ما وینگ هامون از مسی هم به مراتب سرعتی تر هستند پس بیرون گذاشتن دو وینگ مثل ایکوئنکا و الکسیس یعنی کم کردن از سرعت بازی فردی و این یعنی به بن بست خوردن بعد از 45 دقیقه بازی.اگه دقت کنی هیچ کدوم از بازیکنا که گذاشتی غیر از الوز و مسی از سرعت خوبی برخوردار نیستننقل قول: