بازیکنانی که بیشترین بازی را در لیگ قهرمانان انجام داده اند : رائول 144 بازی - مالدینی 140 - گیگز 139 - سیدورف 131 - روبرتو کارلوس 128 - اسکولز 128 - ژاوی 124
مکمنمن ( بازیکن سابق رئال ) : مشکل مادرید این است که بلاخره در انتها با بارسا روبرو میشوند و باید آن ها را شکست دهند ، این فصل آن نسبت به فصل های گذشته بسیار به آن ها نزدیک شده اند
بارسلونا به منظور ابراز همدردی و تسلیت در تعطیلات هفته ی گذشته نامه ای به باشگاه لیورنو فرستاد . چندی پیش بازیکن 25 ساله ی این تیم ، پیرماریو موروسینی در زمین دار فانی را وداع گفت
بارسلونا خواهان بخدمت گرفتم مهاجم 21 ساله ی اسپانیول ، آلوارو وازکوئز میباشد . این بازیکن تا سال 2013 قرارداد دارد و مبلغ بازخرید او 10 میلیون میباشد
آلوز : من عاشق بازی بیل هستم . مدافعی با سبک برزیلی . آن ها از او بعنوان وینگر استفاده میکنند اما در تیم من او همیشه در دفاع چپ بازی خواهد کرد .
بدترین چیزی که بعنوان یک بازیکن حرفه ای میشود باری شما اتفاق بیوفتد این است که بعد از بازی در هتل بازی خود را مرور کنید و بفهمید که میتوانستید مفید تر باشید
گلزنان برتر 5 لیگ برتر اروپا در سال 2012 : مسی 24 - رونالدو 21 - میلیتو 16 - فالکائو 13 - ابراهیموویچ 12
بازیکنانی که توانسته اند بیشترین گل را در یک فصل بین بازیکنان تیم بزنند : مسی 41 گل ( فصل 2011/12) - مسی 34 (09/10) - رونالدو 34 (96/97) - مارتین 32 ( 43/44) -
بازیکنانی از بارسا که در این فصل بیشترین خطای پنالتی روی آن ها اتفاق افتاده است : کوئنکا 4 - الکسیس 2 - مسی ، ته یو ، پویول ، سسک ، بوسکتس ، ژاوی ، آدریانو