انصاری فرد: تیم جدیدم را بعد از بازی با قطر اعلام میکنم/ نه پول نقد گرفته ام نه چک.
پس از صحبت های جدی مسئولان سپاهان ، استقلال و در نهایت پرسپولیس با انصاری فرد و بردارش برای جذب آقای گل لیگ از سایپا ؛ حرف و حدیث هایی در خصوص توافق نهایی این بازیکن با باشگاه های تهرانی و دریافت چک مطرح شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انصاری فرد در گفتگوی امروز خود این صحبت ها را رد کرده و این گونه می گوید:
چه زماني اسم تيم جديدت را مي گويي؟
فعلا كه تمام فكر و ذكرم روي بازي با قطر است. الان در مورد تيم بعدي ام حرف نزنم بهتر است. اگر 48 ساعت ديگر صبر كنيد تيم جديدم را معرفي مي كنم.
ولي مي گويند تو با استقلال و پرسپوليس مذاكراتي انجام دادي.
خب درست است. برادرم با مسئولان اين دو تيم صحبت كردند اما هنوز تصميم نهايي در اين باره گرفته نشده!
عده اي می گویند تو از پرسپوليسي ها چك گرفته اي و برخی ديگر اعتقاد دارند مسئولان استقلال به تو پول نقد داده اند. كداميك از اين بحث ها درست است؟
هيچكدام. خودم هم در اردوي تيم ملي اين مسائل را شنيدم اما باور كنيد اين شايعه ها به هيچ وجه درست نيست. نه پول نقد از تيمي گرفته ام و نه چك. اصلا مگر مي شود مسئولان يك تيم به هتل بيايند و به من پول نقد بدهند؟
افرادي كه اين اخبار را مي نويسند نمي گويند كريم انصاري فرد 200 ميليون پول نقد را در هتل تيم ملي چه كار كرده؟ اين صحبت ها را تمام و كمال تكذيب مي كنم ضمن اینکه خود مردم مي توانند واقعيت را از غيرواقعيت تشخيص دهند.
برسيم به بازي مقابل قطر. انگار براي اين بازي انگيزه بالایی داري؟
بازي مقابل قطر يكي از مهمترين بازي هاي تيم ملي در اين مرحله است. بازي سختي پيش رو داريم و نبايد گول شكست پرگل قطر مقابل كره جنوبي را بخوريم. آنها به ورزشگاه آزادي مي آيند تا از ما امتياز بگيرند. من هم از تماشاگران تيم ملي مي خواهم ما را در اين بازي خانگي تنها نگذارند. شك نكنيد با حمايت 100 هزار تماشاگر قطر را در تهران مي بريم تا با شش امتياز صدرنشين گروه شويم.
روبروي ازبكستان يك پاس گل زيبا دادي. به هواداران تيم ملي قول مي دهي به قطر گل بزني؟
مثل همه بازيكنان تيم ملي كه يكدل و همقسم هستند معتقدم مهم موفقيت تيم ملي است. در كنار برد تيم ملي اگر بازي كنم تلاش مي كنم دروازه قطر را باز كنم
دلخوری فتح الله زاده از رویانیان / گزینه های ما را جذب نکنید!
علي فتح الله زاده، مدير عامل تيم استقلال، مذاكرات خود را با كريم انصاري فر انجام داده و حتي مدعي شده كه ۹۰ درصد توافقات نهايي شده و آنها منتظر پايان بازي ايران و قطر هستند اما حريف جلوتر از آنهاست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طی روهای گذشته مدير عامل پرسپوليس هم مذاكراتي را با اين مهاجم انجام داده است و گفته مي شود كه پيشنهاد قابل توجهي نيز به اين بازيكن ارائه شده است تا وي بپذيرد كه فصل آينده را در جمع قرمزها سپري كند.
اين اتفاق در حالي است كه فتح الله زاده حسابي از عملكرد و اتفاقات اخير دلخور است و خواستار اين شده كه پرسپوليسی ها فقط در خصوص جذب گزينه هاي خود اقدام لازم را انجام دهند و وارد بازار نقل و انتقالات استقلال نشوند.
مدير عامل استقلال ناراحتي خود را اعلام كرده است و آبي ها مدعي شدند كه پرسپوليس نبايد به دنبال گزينه هايي باشد كه استقلال با آنها به توافق رسيده است زيرا اين اتفاق خوشايند نيست.
این در حالی است که انصاری فرد هرگونه توافق با استقلالی ها را تکذیب کرده و تنها تاکید کرده برادرش با فتح الله زاده دیدار داشته و وضعیتش پس از بازی با قطر مشخص می شود.
گفته مي شود كه اعتراض و دلخوري مديريت استقلال به اطلاع رويانيان رسيده است اما اين در حالي است كه مديريت پرسپوليس اعلام كرده تمامي سعي و تلاش خود را براي بسته شدن يك تيم خوب براي فصل آينده انجام مي دهد و توجهي به حرف و حديثها ندارد .
كريمي: قطر را دست كم نميگيريم/ در يورو طرفدار تيم خاصي نيستم.
هافبك تيم ملي ميگويد كه تيم ملي به حمايت تماشاگران براي پيروزي مقابل قطر نياز دارد.
علي كريمي گفت: اين بازي براي ما بسيار اهميت دارد چون قطر بازي قبلياش را واگذار كرده است و قطعا براي جبران به زمين ميآيد از طرفي ما هم نبايد توجهي به شكست سنگين اين تيم در خانه مقابل كره جنوبي داشته و آنها را دست كم بگيريم.
پيروزي در اين بازي شرايط ما را در جدول بسيار بهتر خواهد كرد.
وي درخصوص حضور تماشاگران گفت: مطمئنم كه هواداران تيم ملي كشورشان را تنها نميگذارند. ما به حمايت آنها در اين بازي حساس بسيار نياز داريم تا به اميد خدا با پيروزي مقابل قطر راه صعودمان را به جام جهاني هموارتر كرده و در كنار اين عزيزان پيروزي را جشن بگيريم.
كريمي در پايان درباره بازيهاي يورو گفت: طرفدار تيم خاصي نيستم اما بازيهاي مهم مثل آلمان ـ پرتغال و ايتاليا ـ اسپانيا را تا امروز ديدهام.
هاشمیان: اگر با حوصله باشیم، قطر را هم مثل ازبکستان شکست می دهیم.
وحيد هاشميان يكي از مهاجماني است كه مقابل قطر بازيهاي خوبي انجام داد و توانست دو گل به اين تيم بزند. هاشميان كه با گلهايش باعث پيروزي تيم ايران شد، معتقد است بازي سختي پيشرو خواهيم داشت.
اما اگر كمي با حوصله كار كنيم ميتوانيم قطر را مثل بحرين پشتسر بگذاريم. پس وحيد با آرزوي موفقيت براي مليپوشان ايران، از آنها ميخواهد كنترلشان را از دست ندهند و خونسرد بازي كنند تا قطريها نتوانند امتياز از ايران كسب كنند.
امروز تيم ملي كشورمان ميزبان قطر است، تيمي كه 3 امتيازي شده و براي گرفتن امتياز ايران آمده.
بله، قطر به خاطر اينكه 4- يك به كره جنوبي باخته ميداند اگر ببازد شانسش را براي رسيدن به جام جهاني از دست ميدهد اما در طرف مقابل ما در بازي اولمان نتيجه خوبي گرفتيم و به سه امتياز رسيديم. پس با وجود شروع خوب، براي ما مهم است كه اين بازي را ببريم. به همين دليل اين بازي سخت ميشود، چون بازي با ايران شايد آخرين شانس قطر باشد و باخت در اين بازي شانس را از اين تيم ميگيرد. پس ما بايد محكم بازي كنيم و سعي كنيم هوشمندانه ظاهر شويم.
براي اينكه بتوانيم قطر را ببريم، به جز مسائل فني، نياز به چه ترفندهايي داريم تا اين تيم را شكست بدهيم؟
ترفند لازم نيست. در واقع ما آنقدر توانايي فني داريم كه نيازي به ترفند نباشد. اين تيمهاي عربي هستند كه بازي بسته انجام ميدهند و با زمين زدن خودشان، وقتكشي ميكنند. پس ما بايد تنها جلوي اين حركات تيمهاي عربي خونسرد باشيم و كنترلمان را از دست ندهيم چون كلا عربها به اين جوركارها معروف هستند اما ما نيازي به اين مسائل نداريم. پس اگر مثل بازي با بحرين كه با حوصله بازي را كنترل كرديم، با همان سيستم بازي كنيم، قطر را هم ميبريم.
منظورمان اين بود كه شايد بتوانيم با حضور زياد تماشاگران هم به تيم ملي كمك كنيم. چون به نظر ميرسد تيمهاي عربي از تماشاگران زياد ايران در ورزشگاه آزادي ميترسند.
اين حرفها شايد مال قديم بود چون ما مثلا در بازي با الهلال تماشاگران زيادي در آزادي داشتيم اما آنها بردند يا الجزيره كه استقلال را با همين شرايط برد. قبول دارم قبلا تيمهاي عربي از ديدن تماشاگران پرشمار ايراني ميترسيدند و واهمه داشتند اما با مربيان حرفهاي خارجي كه ميآورند ديگر مثل قبل نيستند و ما نبايد به اين فكر كنيم اما حضور تماشاگران كلا به تيم ما روحيه ميدهد و ميتواند به تيم كمك كند.
گفتيد تيمهاي عربي جلوي ما بسته بازي ميكنند، فكر ميكنيد با توجه به اينكه قطر با باخت مقابل كره احساس خطر ميكند، باز هم جلوي ما بسته بازي خواهد كرد؟
طبيعتا اول بسته بازي ميكند و 20-15 دقيقه اول به ضدحمله فكر ميكند اما اگر ما بتوانيم در همان دقايق ابتدايي بازي گل بزنيم، اين تيم براي جبران جلو خواهد آمد كه آن زمان ميتوانيم گلهاي بيشتري هم به اين تيم بزنيم. اين مساله به بازي ايران بستگي دارد كه چطور بتواند در دقايق ابتدايي به گل برسد.
يعني اگر بتوانيم در دقايق ابتدايي گل بزنيم، ميتوانيم در ادامه اين تيم را گلباران كنيم؟
اگر از ضدحملات خوب استفاده كنيم حتما ميشود البته بايد حواسمان به آنها هم باشد.
شما جزو بازيكناني هستيد كه مقابل قطر بازي كرديد و توانستيد به اين تيم 2 گل ارزشمند بزنيد.
بله، ما در بازي حساسي مقابل قطر به ميدان رفتيم. در آن بازي مهم، تيم ايران براي اينكه بتواند صعود كند بايد قطر را ميبرد، من در اين بازي گل اول را زدم اما در ادامه با گل به خودي تيم ما، بازي به تساوي 2-2 كشيده شد. ما هم براي اينكه بتوانيم 3 امتياز را به دست بياوريم خيلي حمله كرديم كه در نهايت پاس خداداد عزيزي به مهدي مهدويكيا و بعد از آن به من، باعث شد در دقيقه 90 گل بزنيم و ببريم تا به دور دوم صعود كنيم.
با توجه به اينكه تجربه بازي با قطر و پيروزي مقابل اين تيم را داريد، چه توصيهاي براي مليپوشان داريد؟
برايشان آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم با حوصله بازي كنند.
غلامرضا رضایی: بزرگنمایی شده، پرسپولیس کهکشانی نیست.
غلامرضا رضايي كه قراردادش را با پرسپوليس تمديد كرده از شرايط اردوي تيم ملي راضي است و ميگويد: خدا را شكر، داريم تمرينها را خيلي خوب و باانگيزه ادامه ميدهيم.
همه بچهها با روحيه و انگيزه زياد دارند كار ميكنند و خدا را شكر همه آمادهاند تا يك پيروزي شيرين ديگر را جشن بگيريم و هواداران را شاد به خانهها بفرستيم.
هواداران بد جور از آن شرايطي كه تيم ملي مقابل ازبكستان نشان داد، نگران هستند.
آن بازي چون نخستين ديدار ما بود، خيلي حساس شده بود، ضمن اينكه اين را هم در نظر بگيريد كه همه بچههاي ما تازه از ليگ آمده بودند. بالاخره در مسابقات داخلي ما فشار زيادي در طول فصل به بازيكنان وارد شده بود. ازبكها هم چون در خانه بازي ميكردند، دست به هركاري زدند تا 3 امتياز را بگيرند. آنها خيلي به ما فشار آوردند و ديديد كه مقاومت تيم ما خيلي خوب بود و نهايتا طبق دستور كروش كار كرديم. سرمربي به ما گفته بود كه سعي كنيم هرطور شده گل نخوريم و بعد دنبال ضد حمله باشيم. درست است كه خوب بازي نكرديم ولي يك فرصت خوب به دست آورديم و به موقع گل زديم.
ارزيابيات از بازي با قطر چيست؟
بازي سخت اما در عين حال كليدي ترين ديدار تيم ملي است چون ما ميتوانيم جهش خيلي خوبي در جدول داشته باشيم. قطر تيمي مدعي در گروه نيست ولي ميتواند براي مدعيان دردسرساز شود. تيمهاي عربي بهترين انرژي خود را هميشه مقابل تيمهاي ايراني ميگذارند تا برنده شوند. ما با يك بازي منطقي و حساب شده 3 امتياز را هر طور شده از چنگ قطريها بيرون ميكشيم.
باخت 4- يك قطر در كشورش، نشان ضعف اين تيم بود يا قدرت كره؟
به نظرم اين قدرت كره جنوبي بود كه توانسته در آن گرماي هوا 4 گل به قطر بزند هرچند يك جورهايي ضعف قطر هم هست. شايد كره نتواند تا سالهاي زياد اين نتيجه را مقابل قطر بگيرد و اين جزو اتفاقات بوده. بالاخره بايد شرايط بازي را هم در نظر بگيريد. ممكن است يك روز شما 10 موقعيت ايجاد كنيد ولي گل نزنيد ولي در يك بازي ممكن است از 4 موقعيت هر 4 تا گل شود.
اين روزها همه از اينكه تيم ملي زيبا بازي نميكند، انتقاد ميكنند. آيا در اين مرحله نتيجه مهم است يا بازي زيبا؟
به نظرم در اين مرحله تفاضل گل و بازي زيبا مهم نيست. ما به خصوص در اين شرايط كه همه تيمها تنها ميخواهند نتيجه بگيرند نبايد به فكر بازي زيبا باشيم. حرفم به اين معني نيست كه بايد بد بازي كنيم، نه. ما بايد طوري بازي كنيم كه نتيجه بگيريم، منطقي و حساب شده. مراحل گروهي اينقدر حساس است كه تيمها شطرنجي ادامه ميدهند و نسبت به حركت حريفان بازي ميكنند. در اينطور بازيها يك - صفر بردن با برد 4- صفر هيچ فرقي ندارد و در وهله اول كسب 3 امتياز مهمترين هدف است.
خيليها 3 امتياز بازي با قطر را به ايران دادند. آيا واقعا اين بازي اينقدر آسان خواهد بود؟
ما به برد نياز داريم. هنوز هيچ چيز براي قطر تمام نشده و اين ايده كه قطر حذف شده و اميدي ندارد، واقعا حرف درستي نيست. ما نبايد فكر كنيم كه 3 امتياز را از الان گرفتهايم. براي برد در فوتبال بايد تلاش كرد و زحمت كشيد. واقعا شرايط خطرناك است و قطر ميآيد تا يك امتياز بگيرد. بايد اين برد را بگيريم تا در ادامه بازيها بدون استرس كار كنيم. فوتبال ازبكستان و قطر خيلي با هم فرق دارد و اصلا قابل قياس نيستند. دقيقا همان فكري كه ما مقابل ازبكستان داشتيم تا مساوي بگيريم، همان فكر ما را قطريها دارند. اين بازي سكوي پرتاب تيم ملي است و كليدي.
بگذريم، نظرت در مورد عملكرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات چيست؟
پرسپوليس تا الان خريدهاي خوبي نسبت به نيازهاي تيمي ما داشته و خدا را شكر بازيكنان خوبي گرفته. ما نسبت به پارسال هم خيلي خوب كار كرديم چون تا آنجا كه يادم ميآيد فكر كنم ما سال قبل تا اينجاي فصل حتي يك بازيكن هم نگرفته بوديم و تازه درگير انتخاب مربي بوديم. اميدوارم تا آخر نقل و انتقالات يك تيم قدرتمند ببنديم و بتوانيم انشاءا... ناكامي فصل گذشته را جبران كنيم.
اين روزها همه ميگويند پرسپوليس كهكشاني بسته شده. موافق اين نظرات هستي؟
پـرسپوليــس كهكشاني نيست ولي يك تيم خوب و يكدست است. نميدانم اين چه اسمي است كه روي تيم ما گذاشتهاند! مگر يك تيم چند بازيكن خوب بگيرد بايد آن را كهكشاني بگويند؟ در مورد پرسپوليس بزرگنمايي شده. شما خبرنگاران اين اسمها را انتخاب ميكنيد. بالاخره تيم بزرگ نياز به بازيكنان خوب و قدرتمند دارد و اميدوارم بتوانيم به موفقيت برسيم.
چه شد كه با پرسپوليس تمديد كردي؟
اتفاق خاصي نيفتاد. گفته بودم اولويتم ماندن در پرسپوليس است. با صحبتهايي كه با رويانيان كرديم به توافق رسيديم و 2 ساله بستم البته قرارداد سال دوم من مشروط است و در چند روز آينده ميروم ثبت ميكنم.
یادآوری ایمون زاید به آبی ها برای معرفی تیم ایرلند در یورو 2012!
معرفی تیم ملی ایرلند در بازی با کرواسی، یکشنبه شب پای ایمون زاید مهاجم پرسپولیس را هم به برنامه ویژه جام ملت های اروپا در شبکه 3 باز کرد!
یکشنبه شب در بخش معرفی تیم ها پیش از دیدار ایرلند مقابل کرواسی پای ایمون زاید مهاجم پرسپولیس هم به ویژه برنامه جام ملت های اروپا در شبکه سه باز شد.
تهیه کنندگان برنامه در بخش معرفی این کشور سرسبز و 4 میلیون نفری که مساحت آن به اندازه یکی از استان های جنوبی ایران است، هت تریک ایمون زاید در دربی پایتخت را هم به هواداران استقلال یادآوری کردند!
گوینده تصاویر با اشاره به بازی تیم های ملی ایران و ایرلند در چهارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2002 و گل یحیی گل محمدی کاپیتان سابق پرسپولیس در دقیقه 90 که رکورد 2 سال شکست ناپذیری ایرلندی ها را شکست و با حذف تلخ تیم ملی کشورمان همراه بود ، گفت: «10 سال بعد نام ایرلند بازهم برای فوتبالدوستان ایرانی مطرح شد، زمانی که پرسپولیس آقای گل لیگ این کشور را به خدمت گرفت. ایمون زاید در دومین بازی اش با پیراهن پرسپولیس در دربی پایتخت هت تریک کرد و نام خود را بر سر زبان ها انداخت.
زادمهر: دنیزلی سر موقع به ایران می آید/ پرسپولیس بهترین ها را جذب کرده است.
چند وقتي است از محمد زادمهر سرپرست فصل گذشته پرسپوليس كه البته بعد از حضور دنيزلي در كادر فني جانشين خوردبين شد، خبري نيست.
زادمهر با اشاره به اينكه اخبار درست نقل و انتقالات را از سايت باشگاه پيگيري ميكند در مورد خريدهاي جديد پرسپوليس گفت: باشگاه براساس نيازهايش بازيكن گرفته و مردم و هواداران هم از عملكرد باشگاه راضياند چون بازيكناني كه جذب شدهاند همگي امتحان پس دادهاند.
من خودم از نزديك ديدهام كه كارگروهي تشكيل شده و براساس نيازهاي تيم و احتياج سرمربي، بازيكن جذب ميشود.
وي در پاسخ به اينكه آينده پرسپوليس را با اين بازيكنان چطور ميبينيد؟ ميگويد: «ببينيد تمام اينها منوط به اين است كه داخل زمين چه اتفاقاتي ميافتد. آنچه مربوط به بيرون از زمين بوده انجام شده، بقيهاش برميگردد به داخل زمين و انگيزه بازيكنان و شرايط روحي رواني آنها.»
زادمهر ادامه ميدهد: «اميدوارم هواداران كه فصل خوبي را نداشتند در فصل آينده راضي شوند و بازيكنان هم قبول مسووليت كنند. باشگاه هم زحمتش را كشيده و همانطور كه ميبينيد بهترينهاي ايران جذب شدهاند، حتما اين نفرات هم موقعيت پرسپوليس را درك ميكنند و اينكه مديريت و هواداران چه ميخواهند چون فقط بازي خوب و قهرماني آنها را راضي ميكند.»
سرپرست تيم پرسپوليس در پاسخ به اينكه آيا دنيزلي برميگردد يا نه؟ ميگويد: «با قاطعيت اعلام ميكنم آقاي دنيزلي برميگردد چون ايشان با باشگاه قرارداد دارند. دنيزلي انسان متعهدي است و شخصيت محترمي دارد. ايشان به خاطر مسائل خانوادگيشان در تركيه هستند و حتما برميگردند.»
وي در پاسخ به سوالي در مورد زمان شروع تمرينها ميگويد: «من اطلاعي ندارم، بايد منتظر بازگشت آقاي دنيزلي باشيم و ايشان زمان شروع تمرينها را اعلام ميكنند.» زادمهر در پاسخ به اين سوال كه فصل بعد هم سرپرست پرسپوليس باقي خواهد ماند يا نه؟ ميگويد: «من به احتمال خيلي زياد هستم فقط براي ديدن فرزندانم چند وقتي به مسافرت خواهم رفت.»
جعفری از آب گل آلود ماهی گرفت/ انصاریفرد سرباز باشد، جایی بهتر از تراکتور برایش نیست.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: اگر انصاریفرد سرباز است جایی بهتر از تراکتورسازی برای او وجود ندارد.
محمد حسین جعفری درباره نقل و انتقالات این تیم عنوان کرد: با سیدصالحی مذاکراتی داشتیم اما هنوز چیزی نهایی نشده است. با چند بازیکن دیگر هم در حال مذاکره هستیم.
وی در مورد اینکه گفته می شود شاید کریم انصاری فرد سرباز شود و می خواهد به تراکتورسازی بیاید گفت: قبل از اینکه بحث سربازی او مطرح شود ما به دنبال این بازیکن بودیم اما اگر سرباز باشد جایی بهتر از تراکتورسازی برای این بازیکن ملی پوش نیست.
جعفری در خصوص اینکه دو باشگاه فجرسپاسی و ملوان که می توانند بازیکن سرباز جذب کنند، فصل گذشته نسبت به جذب بازیکن سرباز توسط تراکتورسازی اعتراض کردند، اظهار داشت: این دو باشگاه هم می توانند به دنبال بهترین بازیکنان سرباز باشند. آنها فصل قبل مصاحبه و جوسازی کردند تا امسال بتوانند راحت بازیکن بگیرند. ما نسبت به آنها بازیکن کمی گرفته بودیم.
مدیرعامل تراکتورسازی در ارتباط با اینکه این باشگاه به رسول خطیبی پیشنهاد مربیگری داده بود، گفت: من پیشنهادی به خطیبی نداده بودم.
نوری: پرسپولیس مدعی قهرمانی است/ می خواهیم دل مردم را شاد کنیم.
بازیكن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این تیم با بازیكنان خوبی كه جذب كرده ، مدعی اصلی قهرمانی در هر دو جام است.
محمد نوری گفت: دو سال در پرسپولیس بازی كرده ام و می خواهم در سال سوم عملكرد بهتری نسبت به سال های قبل داشته باشم. خوشحالم كه قراردادم را با این تیم تمدید كردم و امیدوارم سال خوبی را پشت سر بگذاریم.
بازیكن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: مدیران تیم بازیكنان بسیار سرشناس و موفق را جذب كرده اند كه می توانند انتظارات هواداران را برآورده سازند.
وی تصریح كرد: یارگیری خوب برای هر تیمی یك نعمت است، زیرا تیمی كه بتواند بازیكنان خوبی را جذب كند می تواند در طول فصل نیز موفق باشد.
وی اظهار داشت: پرسپولیس امسال در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی مدعی اصلی قهرمانی است و امیدوارم بتوانیم امسال دل هواداران آن را شاد كنیم.
نوری در خصوص شایعات اخیر مبنی بر احتمال بازنگشتن دنیزلی به پرسپولیس خاطرنشان كرد: در زمان ثبت قرارداد به ما اعلام كردند كه او قرارداد دارد و به تیم باز می گردد.
انصاری فرد: شانس سرخابی ها برابر است/ پنجشنبه تیم جدیدم را معرفی می کنم.
کریم انصاریفرد مهاجم جوان تیم ملی این روزها مهمترین سوژه فصل نقل و انتقالات لیگ برتر است ولی هنوز تیم جدیدش را انتخاب نکرده است.
کریم انصاریفرد که در حال حاضر در اردوی تیم ملی حضور دارد در مورد آخرین وضعیتش میگوید: هنوز تصمیمی نگرفتهام و بعضی از خبرها که در روزنامهها منتشر میشود صحت ندارد.
من با 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال در حال مذاکره هستم ولی تصمیم نگرفتم به کدام تیم بروم و برای انتخاب شانس هر 2 تیم برابر است. البته پیشنهادهای دیگری هم دارم ولی بیشتر به پیشنهاد پرسپولیس و استقلال فکر میکنم.
در 2 روز اخیر این شایعه مطرح شد که استقلالیها یک چک 300 میلیونی و همچنین 200 میلیون پول نقد به هتل تیم ملی بردند تا آن را به انصاریفرد بدهند. کریم اما این موضوع را تکذیب کرده و می گوید: این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد. مگر من دیوانهام که 200 میلیون پول نقد را در هتل بگیرم. نمیدانم چرا چنین شایعاتی را درست میکنند. اگر بخواهم پول بگیرم خیلی راحت میتوانم این کار را انجام بدهم و نیازی به این کارهای عجیب نیست.
انصاریفرد در پاسخ به این سوال که بالاخره چه زمانی تیم جدیدت را انتخاب خواهی کرد در پایان می گوید: من در این چند روز فقط خواستم به بازی تیم ملی مقابل قطر فکر کنم. به احتمال فراوان اگر اتفاقی نیفتد تا روز پنجشنبه تیم جدیدم را انتخاب خواهم کرد.