احتمال حضور هاشمیان در فولاد خوزستان.
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را ندارد و با یک پیشنهاد جدی از باشگاه فولاد خوزستان مواجه شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحید هاشمیان که این روزها برای پیگیری امور شخصی در آلمان حضور دارد با پیشنهاد حسین فرکی در فولاد مواجه شده و احتمالا فصل آینده راهی اهواز می شود.
هاشمیان از زمان حضور فرکی در تیم ملی رابطه نزدیکی با وی دارد و حتی دو سال پیش ، قبل از پیوستن به پرسپولیس تا آستانه حضور در تیم وی (نفت تهران) پیش رفته بود.
آنچه مشخص است ، اینکه هاشمیان دستکم یک فصل دیگر به عنوان بازیکن در لیگ برتر حضور خواهد داشت و فعلا قصد آویختن کفش ها را ندارد.
رویانیان: پرسپولیس را گران تر از سایر تیم ها نبسته ایم/ ارقام ما نجومی نیست.
محمد رویانیان بار دیگر پاسخ انتقادهایی که از او میشود را داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واكنش به انتقادهایی كه از او در مورد ریخت و پاش در بازار نقل و انتقالات میشود میگوید: چه كسی میگوید من قیمت بازیكنان را گران كردم؟
بله، من رقمهایی كه دادهام بیشتر از فصل گذشته است. من 20 درصد گذاشتهام روی رقمهای قراردادها كه این رایج است. غیر از آن هم یك سری پیشنهادهای پلكانی گذاشتهام.
رویانیان ادامه میدهد: «تیم من خیلی گرانتر از سایر تیمها نیست. ما نسبت به سایر تیمها، رقمهای نجومی پرداخت نكردهایم.»
در تماس تلفنی با رویانیان/ دنیزلی پیگیر وضعیت انصاری فرد و خلعتبری.
مصطفی دنیزلی در تماس تلفنی با محمد رویانیان پیگیر آخرین وضعیت حضور کریم انصاری فرد و محمدرضا خلعتبری در پرسپولیس شد.
بر خلاف آنچه برخی اصطلاحا رسانه ها عنوان می کنند و هر روز شایعه جدیدی از عدم بازگشت افندی به تهران منتشر می کنند، افندی به رسم عادت همیشگی اش روز پنجشنبه به تهران می آید تا 35 روز پیش از شروع لیگ، تمرینات پرسپولیس را زیر نظر بگیرد.
او البته در تمام مدتی که در ایران حضور نداشت به طور مرتب با محمد رویانیان در تماس بود و مدیرعامل سرخپوشان جزئیات فعالیت خود را در فصل نقل و انتقالات در اختیار دنیزلی می گذشت.
سرمربی ترکیه ای پرسپولیس در آخرین تماس با محمد رویانیان پیگیر پرونده حضور انصاری فرد و خلعتبری در پرسپولیس شد و به مدیرعامل سرخ ها تاکید کرد حداقل یکی از این 2 نفر را برای فصل آینده به ترکیب پرسپولیس اضافه کند.
دنیزلی همچنین قرار است بزودی نام هافبک دفاعی مورد نظرش را از میان گزینه های پیشنهادی باشگاه به رویانیان بدهد تا جذب بازیکن در این پست حساس نیز نهایی شود.
دنیزلی پنجشنبه در تهران / تمرینات پرسپولیس از شنبه آغاز می شود.
تمرینات پرسپولیس برای فصل آینده از شنبه هفته بعد شروع میشود.
باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته تمرینات تیم فوتبال خود را از شنبه آینده پس از پایان اردوی تیم ملی و جذب بازیکنان مد نظر خود آغاز کند. این در حالی است سرمربی پرسپولیس به درخواست رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مرخصی است.
مصطفی دنیزلی به مسئولان باشگاه قول داده تا پنجشنبه این هفته با حل شدن مشکلاتش به ایران برمیگردد. همچنین قرار است مربیان تیم هم زیاد شوند. به احتمال فراوان یک مربی ایرانی به عنوان مربی به کادر فنی پرسپولیس اضافه خواهد شد.
زارع: دلم پر است ولی دلم می خواهد آرامش داشته باشم.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت كه دلش از شرایط پر است، اما در حال حاضر تنها به آرامش نیاز دارد.
جمشید زارع كه مدتی است سكوت رسانه ای كرده و پاسخ گوی خبرنگاران نیست روز دوشنبه گفت: دلم از بعضی مسایل بسیار پر است، اما در حال حاضر تنها می خواهم آرامش داشته باشم.
وی ادامه داد: بهتر است، فعلا در خصوص بعضی از مسایل سكوت كنم، اما باید بگویم كه حرف های زیادی برای گفتن دارم.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت: همانطور كه گفتم حرف های زیادی برای گفتن دارم اما در حال حاضر در باشگاه حضور دارم و می خواهم با آرامش به كار خود رسیدگی كنم.
حضور مارادونا در تیم ملی امارات جدی شد/ خلعتبری در الوصل می ماند؟
محمدرضا خلعتبری در حالی روز چهارشنبه برای مذاکره با باشگاه الوصل به امارات می رود که رسانه های این کشور از جدی شدن حضور دیگو مارادونا روی نیمکت تیم ملی امارات خبر می دهند.
محمدرضا خلعتبری صبح چهارشنبه و تنها چند ساعت بعد از برگزاری بازی تیم ملی ایران مقابل قطر (عصر سه شنبه) برای مذاکره با مسئولان باشگاه الوصل راهی امارات می شود.
خلعتبری علاوه بر الوصل از 2 باشگاه دیگر اماراتی نیز پیشنهاد دارد و البته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در چندین ملاقات با مدیربرنامه های این بازیکن، از وی خواسته شرایط حضور خلعتبری را در جمع سرخپوشان فراهم کند.
با وجود اینکه این بازیکن خوش تکنیک علاقه زیادی به ادامه همکاری با دیگو مارادونا دارد، خبرهای جدید رسانه های امارات احتمال بازگشت این بازیکن به ایران و پیوستن به پرسپولیس را پررنگ تر می کند.
اماراتی ها از توافق دیگو ماردونا برای قبول هدایت تیم ملی این کشور خبر می دهند و این یعنی قطع همکاری اسطوره فوتبال آرژانتین با الوصل و محمدرضا خلعتبری.
وی البته پیشنهاداتی هم از 2 باشگاه دیگر اماراتی دارد و باید دید در نهایت این بازیکن چه تصمیمی در خصوص حضور در پرسپولیس یا ادامه فعالیت در فوتبال امارات خواهد گرفت.
جلسه 2 ساعته زارع و کریمی در اردوی تیم ملی/ توافق کامل برای تمدید قرارداد.
علی کریمی برای تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس به توافق کامل رسیده است.
بعدازظهر ديروز جمشيد زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس به هتل آزادي محل اردوي تيم ملي رفت تا با علي كريمي كاپيتان پرسپوليس ديدار كند. جلسه طرفين حدود دو ساعت طول كشيد و كريمي و زارع درباره مسائل مخلتف از جمله تمديد قرارداد جادوگر صحبت كردند.
گفته ميشود كريمي درخصوص وضعيت تيم با زارع صحبت كرده است. براي تمديد قرارداد جادوگر با پرسپوليس هم مشكلي وجود ندارد و بعيد نيست طي امروز و فردا كريمي قراردادش را تمديد كند.
وضعیت نظام وظیفه انصاریفرد تا دو روز دیگر مشخص میشود/ بمبی در کار نیست؟
رئیس تربیت بدنی نیروهای مسلح از مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه مهاجم فصل گذشته سایپا در دو روز آینده خبر داد.
مهرعلی باران چشمه در پاسخ به این سؤال که آیا کریم انصاریفرد بازیکن سرباز به شمار میرود یا خیر اظهار داشت: چند روز است که خیلیها از من این سؤال را میپرسند اما تا زمانی که وضعیت او را بررسی نکنم نمیتوانم اظهار نظر کنم.
وی افزود: درخواست استعلام وضعیت انصاریفرد را دادهام و تا دو روز دیگر تکلیف نظام وظیفه او مشخص میشود.
کریم انصاریفرد که از او به عنوان بمب نقل و انتقالات یاد میشود این روزها مورد توجه پرسپولیس، استقلال و سپاهان قرار دارد و باید دید با این شرایط آیا میتواند به یکی از این تیمها منتقل شود یا اینکه باید به دلیل سرباز بودن به یکی از تیمهای نظامی برود.
برای تماشای بازی فردا به ورزشگاه بروید/ مشکل کوچک ۲۲ میلیون دلاری برای تماشای تیم ملی!
در فاصله 24 ساعت مانده تا برگزاری بازی تیم ملی ، پخش تلویزیونی این مسابقه در هاله ای از ابهام است.
در فاصله یک روز به بازی ایران و قطر ، هنوز مسئولان صدا و سیما به نمایندگان شرکت WSG برای پخش بازی تیم ملی به توافق نرسیدند و از آنجا که این بار میزبان مسابقه ، ایران است و صدا و سیما بر اساس قوانین چون امتیاز پخش بازی را هنوز بدست نیاورده شاید این بازی اصلا روی آنتن نرود.
از آنجا که به طور متقابل ، شرکت دارای امتیاز پخش بازی ها نتوانسته است دوربین هایش را برای ضبط بازی از گمرک خارج کند شاید اصلا این بازی اصلا پخش نشود.
مشکل از جایی شروع شده که شرکت بین المللی صاحب امتیاز بازی ها برای رقابت های 4 سال آینده همه رده های ملی ، رقم نجومی 22 میلون دلاری را به تلویزیون ایران پیشنهاد داده است. رقمی که برابر با کل قراردادی است که فدراسیون فوتبال ایران برای اعطای امتیاز 3 ساله حق پخش بازی های لیگ برتر از تلویزیون می گیرد. مسئولان تلویزیون ملی ایران هم این رقم را غیر کارشناسی می دانند و اعلام کردند تنها حاضر هسیتند تا سقف 5 میلیون دلار برای امتیاز همه بازی های ملی کشورمان بپردازند. مذاکرات دو طرف بر سر این دو رقم کاملا متفاوت از هم به بن بست رسیده و اگرچه تلویزیون بازی قبلی تیم ملی در ازبکستان را بدون داشتن قرارداد ، پخش کرد اما این بار که بازی در تهران برگزار می شود شرکت طرف قرارداد حتی اجازه فیلمبرداری را به طرف ایرانی نمی دهد و آنها با تهدید اینکه در صورت پخش بدون مجوز بازی ، می توانند مانع از برگزاری مسابقه و بازنده اعلام شدن تیم ملی شوند ، می خواهند قیمت شان را برای پخش بازی بالا ببرند. با این وجود ، مسئولان صدا و سیما هم با بهانه قوانین ملی کشورمان به طور متقابل سعی دارند مانع از پخش جهانی بازی شوند که ضرری هنگفت برای این گروه بین المللی می شود. اتفاقی که شاید سبب شود تا طرف خارجی مجبور باشد در برابر طرف ایرانی از رقمی معقول سخن بگوید.
آخرین پیشنهاد مسئولان صدا و سیمای کشورمان خرید امتیاز چند بازی انتخابی تیم ملی است. چیزی که سبب می شود تا قیمت های پیشنهادی این شرکت بین المللی کاهش پیدا کند. شرایطی که شاید سبب شود به یکباره بازی ایران و قطر در کونداکتور پخش صدا و سیما نباشد. پخش بازی های یورو سبب شده تا مسئولان تیم ملی ترس از این داشته باشند تا تیم ملی در روز بازی با قطر تنها بماند اما شاید عدم پخش بازی بهانه خوبی باشد برای پر شدن ورزشگاه در مسابقه ای که 3 امتیازش ، یعنی نیمی از راه صعود به جام جهانی.
آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 22 خرداد 1391 ساعت 19:37
ادینیو در نزدیکی پرسپولیس / رویانیان برای جذب بازیکنان خارجی عازم امارات شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس صبح امروز برای مذاکره با 2 بازیکن خارجی راهی امارات شد.
محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که قصد دارد با سه بازیکن دیگر قبل از شروع تمرینات پرسپولیس به توافق برسد صبح امروز عازم امارات شد تا با 2 بازیکن مدنظر پرسپولیس که گفته میشود از برزیل و پرتغال هستند وارد مذاکره شود.
همچنین رویانیان قرار است دیداری با مدیر برنامههای محمدرضا خلعتبری داشته باشد. وی امشب به ایران باز میگردد.
گفته میشود این بازیکنان مورد تأیید مسئولان فنی باشگاه پرسپولیس قرار گرفتهاند.
طبق اطلاعات رسیده به مرجع خبری یکی از بازیکنان لوسیانو ادینیو بازیکن اسبق مس کرمان است.