جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته ولی کلا بهتره تو چنین تاپیکی شرکت نکنیم چون هرچقدر هم منطقی باشه آخرش دعوا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس بهتره اصلا به اون تاپیک نریم
اگه جواب داری تو همین تاپیک بده خودشون خواهند خوند:flowerysmile:
چه کاریه میریم مستقیم میگم دیگهنقل قول:
بهرحال من سعی میکنم چیزایی که از روی منطق رو هر چند سختم هست قبول کنم اما اینکه بخوام جواب هر حرفیو ندم من اینطور کسی نیستم
البته بشخصه میگما
بارسایی ها هم شاید از روی تعصب میگن این خوبه اما جایی که به رئال توهین بشه واسه من قابل تحمل نیس
الان من چندتا جمله از بارسایی های این سایت یادمه که بدجور رو مخم حرفایی که ادم شاخ در میاره من موافقه احترامم اما برای کسی که خودش دوست داشته باشه بهش احترام گذاشت نه هر کسی
نیوکمپmas:-mas:-
در جواب به بعضیا mas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته منم تحمل ندارم ولی اگه تو اون تاپیک ها باشه ممکنه بن بشی که اصلا دوست ندارمcrying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس همین جا بهتره عزیزم:flowerysmile:
سلام بچه ها اولا هر کسی رو به اندازه ی عقلش میسنجن اون ها ی که دارن خودشون رو به کوچه ی علی چپ میزنن ول کنید بزارید تو تخیلات خودشون حال کنن همه ی دنیا که بی عقل نیستند همه دیدن هر چیزی که اتفاق افتاده.
در مورد رفتن دیماریا و هیگواین 100درصد مخالفم هر تیمی هم که این پیشنهاد رو داده غلط کرده به قول مورینیو فقط یه احمق میتونه هیگواین رو از دست بده البته اینجا باید دیماریا رو بهش اضافه کرد که واقعا عالیه نیمی از فصل مصدوم بوده هنوز بعد از اوزیل بهترین پاس گل دهنده تو لالیگاس این نشان از شایستگی او داره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستانی که شبکه های خارجی برای تماشای بازی رئال و والنسیا رو ندارن
می توانند با پخش زنده از شبکه 3 تماشا کنند:flowerysmile:
شوخی میکنینقل قول:
چه عجب
فک کنم خواب دیدن
بازی ساعت چنده؟
برای زمان دقیق و شبکه های پخش کننده و.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این تاپیک مرجعه کن