پنجعلی : پرسپولیس می تواند خاطرات فصل گذشته را از ذهن پاک کند.
کاپیتان اسبق تیم ملی شانس پیروزی تیم كشورمان را در دیدار با قطر بیشتر از حریف دانست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمدپنجعلی گفت: با توجه به شرایطی كه تیم ملی قطر دارد، این بازی برای آنها بسیار مهم خواهد بود و اصلا نباید این تیم را دست كم گرفت.
وی ادامه داد: قطر برای سه امتیاز پا به این میدان می گذارد و اگر این بازی را مقابل ما واگذار كند، دیگر شانس زیادی برای صعود به جام جهانی ندارد.
سرگروه اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ما باید در این دیدار بسیار با حوصله باشد. زیرا در غیر این صورت دچار مشكل خواهیم شد. شانس برد تیم ایران بسیار بیشتر از حریف است، اما به شرط آنكه هماهنگ تر از بازی با ازبكستان در میدان حاضر شویم.
چوی اظهار داشت: از اینكه توانستیم در دیدار مقابل ازبكستان با وجود اینكه بسیار بد كار كردیم سه امتیاز رابدست آوریم بسیار خوشحالم واطمینان دارم با پیروزی مقابل قطركار ما بسیار آسان خواهد شد. برتری تیم ما در دیدار مقابل قطر حضور بازیكنان تاثیر گذار است كه تیم قطر از این مساله محروم خواهد بود.
وی تاكید كرد: تیم ایران بر روی نیمكت هم بازیكنان بسیار خوبی در اختیار دارد كه امیدوارم در این دیدار هماهنگ تر ظاهر شوند.
پرسپولیس بازیكنان بسیار خوبی را جذب كرده است
عضو سابق هیئت مدیره تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشبختانه پرسپولیس موفق شد بازیكنان خوبی را جذب كند كه می توانند خاطرات بد فصل گذشته را از ذهن هواداران پاك كنند.
پنجعلی خاطرنشان كرد: این تیم با نظر دنیزلی بسته شده و امیدوارم بتواند با نفرات مد نظر خود نتایج قابل قبولی را كسب كند.
عاشوری: یکی از مشکلات پرسپولیس میانگین سنی بالا بود/شرطی برای تمدید قرارداد ندارم.
مربی فصل گذشته پرسپولیس معتقد است یکی از مشکلات این تیم در فصل قبل میانگین سنی بالای بازیکنان بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محسن عاشوری گفت: زمانی که دنیزلی به ایران آمد از طریق مترجم خود به من زنگ زد و گفت دوست ندارد دستیارانش همیشه مصاحبه کنند. من هم به درخواست ایشان جامه عمل پوشاندم و فقط به فکر کارم بود. البته حرفهایم را به دنیزلی میگفتم. وی افزود: حتی زمان استیلی نیز این اتفاق افتاد و بعد از چند مصاحبه که انجام دادم و دیدم شرایط کمی متفاوت است و افرادی با خواسته خود مصاحبهها را پیاده میکنند با استیلی حرف زدم و به او گفتم دیگر زیاد مصاحبه نمیکنم و اگر مشکلی باشد با شما در میان میگذارم. به نظر من این تصمیم دنیزلی کاملا حرفهای بود و باید نفر اول فنی همیشه پاسخگوی باشگاه، مردم و هواداران باشد.
مربی فصل گذشته پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چرا این تیم در فصل گذشته نتیجه نگرفت گفت: مسائل زیادی دخیل بود، شاید بخشی از آن مشکلات مسائل حاشیهای بود اما یکی از مشکلات ما میانگین سنی بالای تیم بود. نفرات کلیدی ما در برخی از پستها میانگین سنی خوبی نداشتند و این موضوع پرسپولیس را اذیت کرد.
عاشوری در پاسخ به این سؤال که آیا با آمدن دنیزلی این مشکل حل شد یا خیر یادآور شد: خیر، این مشکل فقط مربوط به زمان استیلی نبود و به خاطر بازیکنانی که در اختیار داشتیم، بود. دنیزلی هرچه در توان داشت پیاده کرد و تا حدودی برخی مشکلات از بین رفت اما کافی نبود و در نهایت در لیگ قهرمانان آسیا به الاتحادی برخورد کردیم که بسیار قوی و حرفهای بود و با آن شرایط بازی را واگذار کردیم.
دستیار دنیزلی در مورد انتقاد پیشکسوتان پرسپولیس از این مربی بابت استفاده از دستیاران ضعیف در کنار خودش تصریح کرد: اطراف دنیزلی فقط من بودم اما نمیتوانم بگویم عملکردم خوب بوده یا بد. شما باید از استیلی، مدیرروستا در تیم پاس و دنیزلی جوابتان را بگیرید و در نهایت باشگاه نیز میتواند پاسخ شما و منتقدان را بدهد. در کنار این موضوع از بازیکنان و مدیریت باشگاه نیز میتوانید نظرات را جویا شوید. من هرچه در توان داشتم با درخواست کادر فنی پیاده کردم.
عاشوری در مورد تمدید قراردادش با این تیم بگفت: تاکنون هیچ صحبتی با من نشده است. من هیچ شرطی برای تمدید قراردادم ندارم ولی اگر بخواهم با پرسپولیس همکاری کنم نیاز به قرارداد دارم. دوست دارم یک سال در خدمت این تیم باشم و چون شرایط بد با پرسپولیس را تجربه کردم حالا میخواهم شرایط آرام با این تیم را تجربه کنم. از شروع تمرینات پرسپولیس و وضعیت دنیزلی هم خبر خاصی ندارم.
وی در مورد بازیکنان فصل جدید پرسپولیس گفت: در خط دروازه و دفاع بازیکنان خوبی جذب شده در خط حمله نیز شرایط بد نیست اما پرسپولیس در میانه زمین به دو بازیکن دیگر نیاز دارد.
عاشوری در مورد اختلاف نظر برخی بازیکنان در میانه فصل گذشته تأکید کرد: بعید میدانم اختلاف نظری در بین بوده باشد چرا که من چیزی نشنیدم. شاید اگر هم اتفاقی افتاده در زمانی بوده که ما حضور نداشتیم ولی من چیزی ندیدم. از طرفی دیگر ما لیست سیاهی در پرسپولیس نداشتیم که برخی اوقات آن را اعلام میکردند. فقط دنیزلی بعد از هر بازی لیست 18 نفره بازیکنان را به من میداد و آن را در محل تمرین میزدم.
معمارزاده: استقلال؟ سئوال حاشیه ای نپرسید/ فعلا فقط استراحت می کنم.
میثاق معمارزاده می گوید پس از چند فصل درخشان در لیگ یازدهم روزهای بدی را پشت سر گذاشت اما حالا در فکر جبران است.
دروازه بان فصل گذشته پرسپولیس این روزها به گفته خودش مشغول استراحت است و منتظر خواهد ماند تا فرصتی برای جبران یک فصل کابوس وار برایش فراهم شود. اتفاقی که مشخص نیست با پیراهن کدام تیم رخ خواهد داد.
* خیلی کم پیدا هستی!
_ فرصت استراحت برای ما فوتبالیست ها خیلی کم است و وقتی زمانش فرا می رسید باید آن را غنیمت دانست. فعلا استراحت را به هر چیز دیگری ترجیح می دهم.
* قبول داری فصل بدی را پشت سرگذاشتی؟
_ برای همه فصل بدی بود که با عدم نتیجه گیری آغاز شد و تا پایان فصل ادامه پیدا کرد. باید بگویم همه اعضای تیم به اندازه توانایی شان برای موفقیت تیم تلاش کردند و هیچکس کم کاری نکرد.
* مشکل کجا بود؟
_ به عقیده من مشکلات فنی نبود، بلکه روحی و روانی بود. راجع به خودم حرف می زنم، متاسفانه نتوانستم توانایی هایم را نشان دهم و دلیلش هم فقط خودم بودم، هیچ کس را هم مقصر نمی دانم. معتقدم شرایط اجازه نداد بتوانم از نظر شرایط روحی و روانی به وضعیت مطلوب برسم.
* از کدام شرایط صحبت می کنی؟
_ گذشته ها ، گذشته و جالب نیست دیگر در مورد آن حرف بزنیم. من چند فصل خوب در فوتبال ایران داشتم و یک فصل بد که دیگر به آن فکر نمی کنم، باید به آینده فکر کرد و گذشته ها را جبران کرد.
* چه کاری انجام می دهی تا این فصل بد دوباره تکرار نشود؟
_ کار خاصی قرار نیست انجام دهم بجز استراحت و فکر نکردن به آن روزهای بد که ممکن است برای هر فوتبالیستی اتفاق بیفتد.
* حتما از قبل می دانستی که در لیست مصطفی دنیزلی نخواهی بود.
_ اصلا به این موضوع فکر نمی کنم و حرفی در موردش ندارم. تنها چیزی که در حال حاضر برای من اهمیت دارد این است که فصل آینده بهترین عملکرد را داشته باشیم.
* فکر می کنی در پرسپولیس دوباره این فرصت به تو داده می شود؟
_ من فقط دنبال جبران آن فصل بد هستم، اگر در پرسپولیس این فرصت به من رسید که هیچ، اگر جای دیگری هم باشم مهم نیست، چیزی که اهمیت دارد این است که یک فصل خوب داشته باشم. فصل بد گذشته را فقط با عملکرد موفق در فصل آینده می توان جبران کرد.
* نظرت در مورد پیوستن شهاب گردان به پرسپولیس؟
_ گفتم فعلا فقط می خواهم استراحت کنم و نظری در این مورد ندارم، به موقع می توان راجع به همه چیز حرف زد.
* شایعه شده به عنوان دروازه بان دوم قرار است به استقلال بروی؟!
_ (با خنده) من نمی خواهم راجع به مسائل حاشیه ای صحبت کنم اما شما مدام سئوال حاشیه ای می پرسید، فعلا فقط می خواهم استراحت کنم. چند روز صبر کنید تکلیفم مشخص می شود و حرف هایم را خواهم زد.
جلال حسینی و هادی عقیلی زوج خط دفاع ایران مقابل قطر/ بازگشت پولادی به ترکیب کی روش.
سید جلال حسینی مدافع جدید پرسپولیس شاید تنها عضو بدون تغییر خط دفاعی تیم ملی ایران مقابل قطر باشد.
ملی پوشان ایران در حالی روز سه شنبه در دومین دیدار خود از چهارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 به مصاف قطر می رود که مصدومیت های متعدد و شیوع سرماخوردگی در اردوی تیم، به نگرانی کارلوس کی روش افزوده است.
سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران که در بازی مقابل ازبکستان ترکیب دور از انتظار و متفاوتی را روانه مسابقه کرده بود، برای بازی با قطر ناچار است تغییرات زیادی به خصوص در ترکیب دفاعی تیمش ایجاد کند.
در این میان اما سید جلال حسینی مدافع پرسپولیس تنها عنصری است که جایگاهش همچون بازی با ازبکستان در ترکیب تیم ملی ایران تهدید ناپذیر است. آنچه از تمرینات اخیر ملی پوشان قابل برداشت است ، اینکه مهرداد پولادی دیگر ملی پوش پرسپولیس به احتمال فراوان به سمت چپ خط دفاعی ایران باز خواهد گشت.
با مصدومیت پژمان منتظری، هادی عقیلی که هفته کذشته شایعاتی مبنی بر خداحافظی اش با پیراهن تیم ملی نیز به گوش می رسید، زوج حسینی در قلب دفاع تیم ملی ایران خواهد بود. خسرو حیدری هم بازیکنی است که گفته می شود در بازی روز سه شنبه در سمت راست خط دفاعی ایران قرار خواهد گرفت.
به این ترتیب سید جلال حسینی تنها بازیکن خط دفاع 4 نفره ایران مقابل ازبکستان است که در بازی مقابل قطر هم در ترکیب ثابت ایران قرار خواهد گرفت.
من خودم مرد قانونم خلاف نميكنم/آقاي رسولينژاد پارسال كه استقلال بمب ميتركاند خواب بوديد.
اظهارنظر عجيب مصاحبه عجيب احمد رسولينژاد رئيس هيات مديره باشگاه استقلال درباره مديرعامل پرسپوليس و این كه، تازه واردها بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران را خراب كردهاند با واكنش مديرعامل پرسپوليس توام شد.
رويانيان كه از اين اظهارنظر رسولينژاد تعجب كرده است می گوید كه نبايد فضاي ذهني طرفداران فوتبال را با اين حرفها مشوش كرد.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: جرم ما چيست اينكه در فصل نقل و انتقالات خوب كار كرديم، اينكه بازيكن خوب گرفتيم، اينكه برنامه داشتيم؟ مسلم است كه هميشه و همه جاي دنيا بين تيمهاي خوب رقابت است. تيمهاي بزرگ دوست دارند با نهايت قدرت در يك رقابت شركت كنند و پرسپوليس هم بعد از يك سال بد قصد دارد يك فصل خوب را به هوادارانش هديه كند و ابزار ما در اين راه بازيكنان هستند، حالا ما خيلي كار عجيبي كرديم؟
رويانيان تاکید کرد: من واقعا تعجب ميكنم از آقاي رسولينژاد كه نماينده دولت هستند مثل ما. آقاي رسولينژاد ما هر دو از يك جا به كار گمارده شدهايم بهتر است طوري حرف نزيم كه ذهن مردم مشوش بشود لفظ ما بايد به سمتي باشد كه طرفداران فوتبال احساس آرامش كنند.
وی گفت: من مبني اعتراض آقاي رسولينژاد را نميفهمم يعني چه ما مثل بچه يتيمها بايد يك گوشه بنشنيم اين كار را انجام دهيم آقاي رويانيان خوشحال ميشوند. بايد بايستيم همه يارهاي خوب را در بازار بگيرند و بعد ته ماندههاي بازار به پرسپوليس برسد. آقاي رسولينژاد من يكسال است به فوتبال آمدم شما كه پارسال تيمتان پشت سر هم ستاره استخدام ميكرد خواب بوديد. آيا همه آن بازيكنان با ارقام قانوني به استقلال آمدند؟
رويانيان با تكرار اين كه ميخواهند پرسپوليس ضعيف باشد و مثل تيمهاي كوچك با آنها رفتار كنند ادامه داد: من خودم مرد قانونم خلاف هم نميكنم اما پارسال اتفاقات زيادي در اين فوتبال افتاد سالهاي قبلش هم بوده، قبلا هم دلالها در اين فوتبال فعالیت ميكردند و هيچ كس سقف قرارداد را رعايت نميكرده امسال هم تنها اتفاقي كه افتاده اين است كه يك تيم به رقيبها اضافه شده پرسپوليس كه به استقلال و سپاهان و بقيه تيمهاي صنعتي اضافه شده و اتفاقا خوب هم اضافه شده.
آقاي رسولينژاد شما آنجايي ركب خوريد كه من از چند ماه پيش جذب بازيكن را شروع كردم. شما آنجا به ما باختيد، آنجايي كه من زودتر به بازار رفتم و اتفاقا خريدهاي ارزانتري هم انجام دادم. پولي كه پرسپوليس امسال خرج خريد بازيكن كرده نرخ پارسال است نه امسال چون ما زودتر برنامهريزي كرديم و همه شما را جا گذاشتيم.
مديرعامل پرسپوليس در پايان حرفهايش ميگويد: من دوست ندارم بيشتر از اين صحبت كنم اما چيزهاي زيادي از اين فصل نقل و انتقالات در ذهنم مانده و برايم قطعي شده كه اگر بخواهم آنها را به زبان بياورم خيلي باشگاهها و كل فوتبال ايران به لرزه ميافتد. من فعلا قصد به زبان آوردن اين حرفها را ندارم اما وقتش كه برسد شايد گفتم كه چه كساني با چه ارقامي در بازار نقل و انتقالات فعاليت ميكنند و آن وقت ديگران را به بياخلاقي، خراب كردن بازار و چيزهايي از اين دست متهم ميكنند. من متاسفم .
جلسه 2 ساعته زارع و کریمی در اردوی تیم ملی/ توافق کامل برای تمدید قرارداد.
علی کریمی برای تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس به توافق کامل رسیده است.
بعدازظهر ديروز جمشيد زارع قائممقام باشگاه پرسپوليس به هتل آزادي محل اردوي تيم ملي رفت تا با علي كريمي كاپيتان پرسپوليس ديدار كند. جلسه طرفين حدود دو ساعت طول كشيد و كريمي و زارع درباره مسائل مخلتف از جمله تمديد قرارداد جادوگر صحبت كردند.
گفته ميشود كريمي درخصوص وضعيت تيم با زارع صحبت كرده است. براي تمديد قرارداد جادوگر با پرسپوليس هم مشكلي وجود ندارد و بعيد نيست طي امروز و فردا كريمي قراردادش را تمديد كند.
پولادی: بهترین چپ پاهای تاریخ در پرسپولیس بازی کرده اند.
مهرداد پولادي موافق اين نيست كه به پرسپوليس لقب كهكشاني بدهند و معتقد است كه از حالا نميتوان در مورد اين تيم نظر داد.
او كه در حال حاضر در اردوي تيم ملي به سر ميبرد، اميدوار است كه فصل خوبي را با پرسپوليس پشت سر گذاشته و ناكاميهاي سال گذشته جبران شود. پولادي در آستانه بازي حساس ايران و قطر در مورد اين بازي و همچنين شرايط پرسپوليس به سوالات پاسخ ميدهد.
از بازي با قطر شروع كنيم، در مورد شكست پرگل اين تيم مقابل كره جنوبي چه نظري داري؟
به نظر من قطر بازي خوبي انجام داد. اين درست كه آنها 4 گل خوردند ولي اين دليل نميشود كه قطر را دست كم بگيريم. تيمهاي عربي هميشه حاشيههاي خاص خودشان را دارند در ضمن من معتقدم آنها تيم ضعيفي نيستند. اميدوارم در ورزشگاه آزادي 3 امتياز را بگيريم و از هواداران تيم ملي هم ميخواهيم به ورزشگاه آزادي بيايند و ايران را حمايت كنند.
فكر نميكني يك پيروزي كم دردسر در انتظار ايران است؟
در فوتبال هيچ ديداري راحت نيست در ضمن قرار نيست قطر دوباره نمايش ضعيفي داشته باشد. آنها هنوز شانس صعود به جام جهاني دارند و به ايران ميآيند تا امتياز بگيرند.
برخي معتقدند با توجه به شكست قطر در بازي قبلي و تساوي ازبكستان، اگر فردا 3 امتياز را بگيريم كارمان براي صعود راحتتر خواهد شد. نظر تو چيست؟
من هم معتقدم اگر اين بازي را ببريم تقريبا صعود خواهيم كرد و شرايط خوبي در جدول پيدا ميكنيم. با اين حال فعلا اول راه هستيم.
شرايط خودت چطور است؟
از لحاظ روحي و فني آماده اين بازي هستم. البته ما در اين بازي پژمان منتظري، محمد قاضي و مجتبي جباري را در اختيار نداريم و اميدوارم با تلاش ديگر بازيكنان 3 امتياز را بگيريم.
فكر ميكني در اين بازي در تركيب ثابت باشي؟
تمام سعي و تلاشم را در تمرينها انجام دادم و همه چيز به نظر كروش بستگي دارد. با اين حال معتقدم بازي كردن فرد خاصي زياد مهم نيست و برد تيم ملي از همه چيز مهمتر است.
راستي از اينكه در پرسپوليس ماندي چه حسي داري؟
خدا را شكر كه بعد از كش و قوسهاي فراوان قراردادم را تمديد كردم و اميدوارم سال خوبي در پرسپوليس داشته باشم. اميدوارم با تلاش بازيكنان، كادر فني و مسوولان باشگاه ناكامي فصل گذشته را جبران كنيم.
در مورد اينكه به پرسپوليس لقب كهكشاني دادند چه نظري داري؟
فكر نميكنم چنين چيزي باشد و اعتقادم اين است كه كهكشاني معني ندارد. ما بايد در زمين، خودمان را نشان دهيم و خيلي چيزها را ثابت كنيم. امسال مسووليت سنگيني روي دوش بازيكنان وجود دارد كه اين كار ما را سختتر ميكند.
راستي قرار است شماره 16 را بر تن كني؟
بله، پارسال ميخواستم در آسيا شماره 16 را بپوشم ولي ليست اسامي و شمارهها رد شده بود. من قبلا هم از رضا شاهرودي رخصت گرفتم و چند سال پيش هم افتخار داشتم كه در پيكان يك فصل با آقا رضا همبازي باشم. من بازيهاي او را در مقدماتي جام جهاني 98 به ياد دارم و معتقدم يكي از بهترين چپ پاهاي تاريخ تيم ملي است. پرسپوليس با وجود بازيكناني مثل محرمي، منافي، ميناوند، شاهرودي و... بهترين چپ پاهاي تاريخ را در اختيار داشته است.
علی عسگری: پیشنهاد تیم های اسپانیایی و آلمانی را رد کردم.
حميدرضا علي عسگري بعد از تمديد قراردادش با پرسپوليس درباره شرايط تيم ميگويد: به نظرم پرسپوليس امسال خيلي بهتر از سال قبل باشد چون بازيكنان خيلي خوبي گرفتيم.
اميدوارم امسال با اين تيم خوب بدشانسي گريبانگير ما نشود. تيم ما در همه پستها يكي دو بازيكن خيلي خوب دارد و فكر ميكنم تنها در پست هافبك دفاعي نياز به بازيكن داريم چون مازيار نميماند.
در پست هافبك هم هنوز وضعيت كريمي مشخص نشده. وي در خصوص اينكه آيا اين تيم را ميتوان كهكشاني ناميد؟ گفت: كهكشاني؟ بالاخره تيم خوبي بسته شده. ميشود كهكشاني يا هر لقب ديگري به پرسپوليس امسال داد چون واقعا تيم جوري است و اميدوارم بتوانيم هدف قهرماني ليگ را به سرانجام برسانيم.
ما واقعا در فصل نقل و انتقالات بهترين عملكرد را داشتيم. علي عسگري گفت: امسال بازيكنان خيلي خوبي در سمت راست داريم. با آمدن ماهيني به پرسپوليس، من در پست تخصصيام يعني گوش راست ميتوانم بازي كنم.
البته زمان دايي گوش چپ بيشتر بازي ميكردم با اين حال تخصص من در گوش راست است و اميدوارم با بودن مهدوي كيا، ماهيني و من بتوانيم سمت راست قدرتمندي داشته باشيم. وي گفت: هدفم اين است در پرسپوليس بدرخشم و به تيم ملي دعوت شوم. تا موقعي كه مصدوم نبودم، به تيم ملي دعوت ميشدم با اين حال اميدوارم امسال اگر مصدوميت پيش نيايد بتوانم پيراهن تيم ملي را برتن كنم و بعد هم به اروپا برسم. امسال پيشنهادهايي از كشورهاي آلمان و اسپانيا داشتم ولي بايد ميرفتم سرتمرينها بعد قرارداد ميبستم. از يك تيم ليگ يكي انگليس هم پيشنهاد داشتم كه زياد جدي نبود ولي اينها را به خاطر پرسپوليس رد كردم.