جالبه کلی مقاله میذارن!!! تازه اونجا هم پست میدی پاک میکنن!!! فکر میکنن با یک مقاله کار تمامه . الانم یک پست دیگه اونجا دادم احتمالا تا چند دقیقه دیگه پاک میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه کلی مقاله میذارن!!! تازه اونجا هم پست میدی پاک میکنن!!! فکر میکنن با یک مقاله کار تمامه . الانم یک پست دیگه اونجا دادم احتمالا تا چند دقیقه دیگه پاک میشه
از دوستان عزیز و گل رئالی خواهش می کنم در این تاپیک دیگه پست ندن
مقاله ای درباره ی اشتباهات تاثیر گذار داوری علیه بارسا
در غیر این صورت پست ها توسط خودم حذف خواهد شد
خوشم میاد تو حذف پست ها مهارت خاصی داری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من پست دادن دوستان رئالی تو اون بخش فکر نکنم ایراد داشته باشه !
هرکس میتونه از تیم خودش دفاع کنه !
از نظر من پاک کردن پست ها کار درستی نیست ! چون عقاید هرکس واسه خودش باارزشه .....:flowerysmile:
توجه دوستان
از همگی بخاطر زحمت هاشون در بخش رئال ممنونم بخاطر اینکه این بخشو می گردونند
تاپیک حرف های خودمونی 300 صحفه ای شد.تبریک
اگه تلاش شما نبود این تاپیک 300 صحفه ای نمی شد
از همگی بخاطر همیاری کردن من ممنونمroz::
امیدوارم که تاحالا از من به عنوان مدیر هواداران رئال مادرید راضی بوده باشید
تمام تلاشم رو خواهم کرد تااین بخش پیشرفت داشته باشه
البته با کمک و همکاری شما عزیزانه گلم:love:
بازم ممنونroz::
منم تو این زمینه با هادی موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم کشیدن دیوار کار درستی نیس
داداش من رضا هستم نه هادی dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بخش رئال هیچ مشکلی نداره واسه این می گم نباید اون جا به پست هامون ادامه بدیم که باز کل کل و دعوا شروع میشه.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگیا منم تبریک میگم فکر کنم این نماد خوبی برای تعصب و عشق طرفداری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جون کارتو هم خیلی خوب بوده تو این مدت و تو پویا بودن این بخش سهمت از همه بیشتر بوده
به امید گرفتن دو جام اصلی پش رو و جمع شدن بروبچ رئالی و با هم جشن گرفتن
من چرا گفتم هادی ببخشید رضا جان قاطی کردم البته من زیاد شما دو تا رو قاطی میکنم نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا مهم اینه که باهات موافقم ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط نظر باشه مشکلی نیست طبق قوانین نباید تعصبی و هدف کل کل باشه
قبلا هم گفتم می توانید سر بزنید ولی بدون تعصب و کل کل
که الان به نظرتون اون تاپیک اینطوریه؟