-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
سلام دوستان من یه چند وقتی اینجا سر نزده بودم خوش آمد میگم به دوستای جدید و بازیکنای جدید...من الان لول 8 هستم...تو این مدت همیشه فکر میکردم که چطوری با ایرانیا تو این بازی ارتباط برقرار کنم مثلا تو همین لیگ اخیر 3تا ایرانی باهام بودن غیر از این که همدیگرو ادد کردیم و سر بازیا ساپورت میکنیم همو و قدرتمون بیشتر میشه دوست داشتم باهاشون آشنا بشم که یک فکر زد به سرم البته شاید خیلیاتون بلد باشین... شما میتونید اسم مربی رو ادیت کنید و شماره تلفن خودتونو بزارید تا با دوستاتون تو بازی ارتباط بگیرید تو قسمت فن کلاب هم میتونید به فارسی کامنت بزارید ..روش خوبیه من دوستای هم لول خوبی پیدا کردم ...امتحان کنید...
-
خب وقتشه یه آمار بدیم
فعلا سوم جدولم. ناگفته نمونه این فصل من کلا خیلی بیخیال بودم! بازیا که کلا آنلاین نبودم خیلیاشو.ولی بازم بچه ها خوب تلاش کردن و تیم ثبات پیدا کرد.5 6 تا بازیکن جوون و خوب گرفتم واسه ذخیره فصل بعد
میخوام فاصله بین تیم اصلی و ذخیره زیاد نباشه. اگه خدا بخواد واسه فصل بعد اگه تونستم یه تیم درجه 1 ببندم واسه قهرمانی. فقط شانس بیارم گرفتار این تیم اسکات ـی ها نشم!
صعودم قطعیه و سعیم اینه که سهمیه لیگ قهرمانانو بگیرم.بودجم وحشتناک اومده پایین. بعد از 7 8 فصل فک کنم بودجم که 3 رقمی نزدیک 450 میل بود شد 90 میل !
پول لازم شدم خلاصه ! این روزا آخر فصل ساعتای 6 بعد از ظهر بازیکن 5 ستاره جوون ریخته تو بازار خلوته خلوتم هست. حداقل لیگ ما اینطوریه.لیگای دیگه رو نمیدونم اما فک کنم همینجور باشه.میتونین برای قوی کردن ذخیره فصل بعدتون بازیکن بخرین. فصل بعد چون سخت تر و گرون تر هست خرید بازیکن شاید زیاد نشه بازیکن خرید.
از شماها چه خبر؟ پیداتون نیستا !
-
سلام من لیگ سوم هستم چمپیون فینال هستم لیگ هم چهار بازی مونده تموم بشه با اختلاف چهار امتیاز اول هستم
-
باسلام این دوره لیگ باقهرمانی و چمبیون هم نایب قهرمانی تمام کردم و خودمو واسه لیگ چهارم اماده میکنم دوستان شماها چکار کردین
-
من لیگ رو با رتبه چهارم به پایان رسیدم. رقابتم تو روزای آخر با تیم پنجم جدول بود که اتفاقا ایرانی هم بودش! و در آخر به دلیل تفاضل گل بیشتر من چهارم شدم و به لیگ قهرمانان صعود کردم خداروشکر
2 بازی آخر به دلیل استفاده از سیستم جدید خوب بازی نکردیم.جام حذفی هم که همون ابتدای کار حذف شدم به دلیل باز نشدن گزارش بازی و اطلاعات تیم حریف ! لیگ قهرمانانم که تو مرحله گروهی اوت شدم
میریم که داشته باشیم لول 15 رو ، با یه لیگ هیجان انگیز
آرزوی موفقیت برای سایر دوستان:khahesh:
-
من لول1بودم.که دوم شدم.برای تجربه اول خوب بود مگه نه
-
نقل قول:
باسلام این دوره لیگ باقهرمانی و چمبیون هم نایب قهرمانی تمام کردم و خودمو واسه لیگ چهارم اماده میکنم دوستان شماها چکار کردین
توکن گرفتی بالاخره؟؟؟؟؟ :evaa:
تبریک میگم منم سوم شدم حیف شد .
-
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده وقتی لیگ تموم شد فرداش رفتم دیدم15تا بازیکن بیشتر ندارم یه چدتا از بازیکنانم هم که4یا5ستاره بودن الان شدن2ستاره چیکار کنم کمکم کنید تیمم پوکیده:daghon::daghon:ashem:-think::
-
سلام
یه سوال داشتم
Cnd . Mrl چیه ؟
-
نقل قول:
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده وقتی لیگ تموم شد فرداش رفتم دیدم15تا بازیکن بیشتر ندارم یه چدتا از بازیکنانم هم که4یا5ستاره بودن الان شدن2ستاره چیکار کنم کمکم کنید تیمم پوکیده:daghon::daghon:ashem:-think::
اون که بازیکنات یه سریاش رفتن چون سنشون بالا بوده خدافظی کردن.یه سریا هم قراردادشون تموم شده.اول فصل ببین کیا قراردادشون فقط 1 سال مونده باهاشون تمدید کن
هر فصل که یه لیگ صعود کنی بالاتر یک ستاره از تمام بازیکنان کم میشه.ولی از قدرتشون کم نمیشه.یعنی مثلا بازیکنت اگر قدرتش 74 بوده توی سطح خودش 5 ستارست ولی با همین قدرت توی سطح بالاتر 4 ستاره محسوب میشه.
-
نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
Cnd . Mrl چیه ؟
cnd میزان خستگی بازیکناست که با چند ساعت استراحت و بسته سبز بالا میره.
mrl میزان روحیه بازیکناست که با بیشتر و بهتر بازیکردن و بسته آبی بالا میره
امروز چقدر شلوغ بود بخش ترانسفر.هر چند ثانیه یه بازیکن میومد و میرفت فرصت نمیشد اصلا واسشون پیشنهاد داد
-
سلام این دوره من عالی کار کردم لول دو بودم اومدم 3 توی لیگم اول شدم توی Cup هم قهرمان شدم .... :hooora2:
-
این فصل هم فاجعه باز تموم شد!
تو لیگ ششم شدم در حالی که یکهو و با چند باخت و تساوی بد جلوی تیمایی که تو دور رفت برده بودمشون! از سومی و حتی دومی یکهو تا ششمی پایین اومدم!
نمیدونم چرا همش سیستم هم منو تو لیگای بسیار سخت میندازه! تو این لیگ اول که اومدم همگی جزئ دوستام بودن! که دیگه چندتا از ته جدولیهارو خارج کردم از لیست دوستان ولی جالبیش اینجا بود که ما تو لیگمون 4تا تیم اول همگی تمام اسکات بودن!!! و منم چندتا بازیکن اسکات داشتم! ولی بازم تو بعضی بازیها نتایج غیر منتظره امانمو برید! و میشه گفت که آخر فصلی برای چهار تیم اول جدول حق به حق دارا رسید و اونایی که بیشتر خرج کرده بودند برنده شدند! که تو واقعیت هم همینه
امیدوارم که این دفعه این بلا سرم نیاد و تو یک لیگ خوب و نزدیک بیوفتم که همه تو یک سطح اند که خسته شدم ازین تیمای تمام اسکات!
بعضی وقتا بعضیا رو میبینم که با نصف قدرت تیم من چون تو لیگای ساده تری هستند! قهرمان میشن اما من همش تو لیگای بدی میوفتم!
یک موردی که جدیدا بهش مشکوک شدم هم اینه که بنظرم اگر تو زمان بین دو نیم فصل سریع بازیکن خوب بخری و تیمت خیلی قوی بشه سیستم اون وقت شما رو تو لیگ سختی میندازه!
حالا از انتهای فصل پیش چندتا بازیک ضعیف خریدم که الان شدن 2 و تک ستاره! تا میانگین تیممو پایین نگه دارند! تا ببینم چی میشه
کسی نظری داره در این زمینه؟
-
راستی این آدرس email فیسبوک منه و خوشحال میشم منو ادد کنید و باهم بازی دوستانه و ... داشته باشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته الان لول 5 هم هستم
-
سلام
یه سوال چرا بازی ها سره وقت انجام نمیشه؟
-
نقل قول:
سلام
یه سوال چرا بازی ها سره وقت انجام نمیشه؟
سر وقت انجام میشه که! مشکلش چیه؟
خب قرعه کشیا تکمیل شد.تیم تقریبا خوبی بستم.تو لیگ قهرمانان بعد از ۱۵ فصل داره اتفاق میوفته که من قوی ترین تیم گروهم!
بازی اولم خوب بردم.جام حذفی هم بالا اومدم
بازی اول لیگم بردم.تنها بدشانسیم هم لیگی شدن با قهرمان فصل قبلیم بود که از اون اسکاتی هاست! و البته خوشحالم که دوباره با یه هموطن همگروه شدم. که بازی اولشو برد و با تفاضل صدره.
آخرای شب میرم سراغ خریدن بازیکن
یکم خلوت تره و تعداد بازیکنا واسه فروشم زیاده. زیاد خرج نمیکنی
فقط عجله نکنین.تا جایی که میتونین بازیکن زیر ۱۸۰ کلا نگیرین
بیشتر سراغ ۵ ستاره ها برین. حداقلش اینه که دیگه از لول پایین نمیتونن بیان واسه رقابت.به خاطر اینکه بازیکن زیاده خیلی از پلیرا زیاد سخت گیری نمیکنن.یعنی ممکنه بعد از ۵ تا توکن بیخیال بشن
قبل خرید حتما چند تا بازیکن ۵ ستاره رو زیر نظر بگیرین.ببین چند راند واسشون میرن جلو. ساعت های مختلف رو امتحان کنین که بدونین کی خلوته
این فصل تصمیم گرفتم همون ابتدای فصل تیمو ببندم ببینم نتیجش چی میشه
با آرزوی موفقیت برای همه در فصل جدید
-
به تایم بازی که میرسه میزنه soon بعد بازی 2 3 ساعت بعد انحام میشه.
راستی چرا نمیشه آکادمی و بیمارستانو ارتقا داد؟تا یه حدی که میرسه دیگه لول آپ نمیشه
-
نقل قول:
به تایم بازی که میرسه میزنه soon بعد بازی 2 3 ساعت بعد انحام میشه.
راستی چرا نمیشه آکادمی و بیمارستانو ارتقا داد؟تا یه حدی که میرسه دیگه لول آپ نمیشه
soon که میزنه معمولا چند ثانیه بعدش بازی باید شروع بشه!
اونا که قفل میشن و نمیشه ارتقاشون داد، شما اول باید همه سازه هاتون رو تو یه سطح برسونید تا بتونید یکیشو ارتقا بدید. ببینید کدوم سازه تون سطحش از همه پایین تره اونو ارتقا بدید تا اونا آزاد بشن
-
اگر میبینید بازی دیرتر انجام میده احتمال میدم time zone گوشی روی ایران نیست.به تنظیمات برید و روی تهران بزاریدش.چون فقط توی این حالت من دیدم بازی روی soon میمونه
-
امروز با قهرمان فصل پیش لیگ قهرمانان بازی داشتم.طرف تا دقیقه 60 2 تا گل زد و خیالش راحت شده بود که دیگه میبره. حالت تیم رو تمام هجومی کردم و یه تعویض تهاجمی. نتیجه پایانی 4-2 شد به سود من ! خیلی حال داد.:nishkhand:
عاشق اینجور برگشت به بازی تیمم هستم ki::
-----------
همچنان درگیر لود نشدن اطلاعات بازیکن های بازار و لیست بازیکنای تیم و ... مواجه ام ! واقعا خیلی اعصاب خورد کنه ! بازیکن خوبی پیدا کیکنی ولی چون اطلاعاتش لود نمیشه نمیتونم پیشنهاد بدم :|
-
نقل قول:
امروز با قهرمان فصل پیش لیگ قهرمانان بازی داشتم.طرف تا دقیقه 60 2 تا گل زد و خیالش راحت شده بود که دیگه میبره. حالت تیم رو تمام هجومی کردم و یه تعویض تهاجمی. نتیجه پایانی 4-2 شد به سود من ! خیلی حال داد.:nishkhand:
عاشق اینجور برگشت به بازی تیمم هستم ki::
-----------
همچنان درگیر لود نشدن اطلاعات بازیکن های بازار و لیست بازیکنای تیم و ... مواجه ام ! واقعا خیلی اعصاب خورد کنه ! بازیکن خوبی پیدا کیکنی ولی چون اطلاعاتش لود نمیشه نمیتونم پیشنهاد بدم :|
ایول به تو و کارت درسته ها آقا
من تو بین دوستام یکی از ایتالیا دارم که همیشه تیمشو تمام اسکات میبنده! و همیشه جام میبره! و تا اینجاش که همه چیز بنظر ساده میرسه ولی تو دوتا از بازیهایی که ازش دیدم کلی چیز یاد گرفتم! و کلا هروقت جدیدا ببینم بازی داره میرم و کامل بازیشو نگاه میکنم!
نکته جالبش اینه که همیشه نیمه اول بازی رو با ترکیب ثابتش میاد تو بازی و اگر بازی خوب پیش بره که حله ولی اگر عقب بیوفته صبر میکنه و بین دو نیمه سریع ترکیبشو عوض میکنه و ضد سیستم طرف رو میچینه و تیمش هم خوب نتیجه میگیره همیشه.
منم تو اولین بازی که دیدم دقیقا همینجوری شد و نیمه اول از حریف عقب افتاد ولی تو نمیه دوم سریع تغییر داد ترکیبشو و بازی رو برد.
من تا قبل اون معمولا تا تیمم عقب میوفتاد سریع هی تغییر ترکیب میدادم و هی بازیکن تعویض میکردم و ... و نتیجه این کار معمولا باخت بود و اینکه وقتی آنلاین نمیشدم تیمم بهتر بازی میکرد ولی الان فهمیدم که نباید خیلی با ترکیب تیم در حین بازی ور رفت! و بهترین کار اینه که یکبار ترکیبتو تغییر بدی و دیگه دست بهش نزنی و بهترین زمان این تغییر هم همون بین دو نیمه و کلا تا دقیقه 50-60 هست و بعد اون دیگه تغییر در تیم معمولا نتیجه نمیده!
-
و راستی این گل هم تقدیم به شما آقای roz:: و بتونیم باهم تبادل نظر داشته باشیم:danc:
-
راستی این فصل هم برای اولین بار تو گروهی افتادم که تیم تمام ستاره تا حالا نداشته و تیمها نزدیک به هم اند و من هم تا اینجای کار دو برد داشتم که توی بازی امروز هم اولش من عقب افتادم ولی تو نیمه دوم خوشبختانه بچه ها 2-1 برنده شدند اونم از تیمی که فصل قبل هم هم گروهیم بود و بازیه رفت و برگشتو بهش باخته بودم!
این فصل با 3تا از تیمای فصل قبل تو یک لیگم! و یک ایرانی دیگ هم تو لیگمون هست که البته متاسفانه هر دو بازیو باخته! (بازیه اولم با اون بود)
در کل امیدوارم که تو این لیگ بتونم بعد دو فصل! جبران مافات کنم و قهرمانی بدست بیارم!
-
لطف داری آقا دانیال :rose: فقط ای کاش یکی این تاپیکو میزد که بهتر از من بود !
----------------------------------------
بازیکن نخریدن تو هفته های ابتدایی یه جورایی مقدمات حذف شمارو از جام حذفی مهیا میکنه ! و تو لیگ هم ممکنه عقب بیوفتین
بعد از مدت ها تو جام قهرمانان اول جدولم ! lay_;; میخوام این فصل بیشتر به تیمم برسم ببینم چقد نتیجه میده !
اگرچه بیشتر بازی هارو به دلیل دانشگاه و نداشتن نت و .... نمیتون آنلاین ببینم. ولی وقتی یه سیستم خوب چیده باشی و بازیکناتم تاثیر گذار باشن بیشتر مواقع نتیجه میده
فعلا 2-4-4 بازی میکنم. 2 تا مهاجم دارم هر 2 سن بالا 4 ستاره . 28 و 26 سال. اون 28 ساله بهترین بازیکن تیمم بود اما به چشم دارم میبینم که فصل جدید خیلی کم گلزنی کرده! اون 26 ساله هراز گاهی گل میزنه !
بازیکن سن بالا کلا بدرد نمیخوره. بالای 26 سال کارایی شون رو از دست میدن.
برنامم واسه خرید بازیکن به ترتیب اولویت: 1 مهاجم ، 1 مدافع وسط ، 1 مدافع راست ، یه هافبک وسط ، یه مهاجم دیگه دوباره.
الان تو لیگ اول شدم. با وجود اینکه اون تیم اسکاتیه همه رو با اختلاف میزنه اما منم امروز تیم قعر جدولی رو 7-0 بردم و با تفاضل اومدم صدر :دی البته میدونم بالاخره میاد بالا ولی میخوام ببینم چقد دووم میارم؟!
شما هم هراز گاهی بیاین گزارش بنویسین. البته میدونم اونایی که تیمشون وضعیت خوبی نداره دل و دماغ تعریف کردن خیلی ندارن ! واسه خودم پیش اومده :دی
موفق باشین :flowerysmile:
-
توکن هام صفره.چطوری میتونم توکن بدست بیارم.میخوام یه هافبک بخرم.امروز یه 19ساله بود و چهار ستاره400هم بیشتر پولش نبود اما در لحظات اخر به خاطر تموم شد توکن این بازیکن رو از دست دادم.کی بازیکن بگیرم بهتره.توکن میخواممممممم:haaa::haaa:
-
نقل قول:
توکن هام صفره.چطوری میتونم توکن بدست بیارم.میخوام یه هافبک بخرم.امروز یه 19ساله بود و چهار ستاره400هم بیشتر پولش نبود اما در لحظات اخر به خاطر تموم شد توکن این بازیکن رو از دست دادم.کی بازیکن بگیرم بهتره.توکن میخواممممممم:haaa::haaa:
بهترین راه همون قرارداد با اسپانسره که روزی یه توکن میده
دو هفته باید توکن جمع کنین و خرج نکنین. بعد با خیال راحت برین بازار
صبح زود معمولا خلوته و میشه بازیکن خرید با کمترین خرج
-
کجا باید با اسپانسر قرارداد امضا کنم.سریع بگید
-
نقل قول:
کجا باید با اسپانسر قرارداد امضا کنم.سریع بگید
Finances > Tv Rights
اسپانسر دوم از سمت چپ
-
Salam Manam umadam.aval inke man level 2 ghodrat timam 16.3
Time khubi daram vali moshkelam kharide bazikone.hame tokenam mire vali bazikon nemide behem.faghat 4ta zakhire daram ke shansam hame masduman.bavaretun mishe 5ta bazie darvazeban zakhiram defa bazi mikone? Varzeshgamam 5rooz munde update beshe
-
نقل قول:
Salam Manam umadam.aval inke man level 2 ghodrat timam 16.3
Time khubi daram vali moshkelam kharide bazikone.hame tokenam mire vali bazikon nemide behem.faghat 4ta zakhire daram ke shansam hame masduman.bavaretun mishe 5ta bazie darvazeban zakhiram defa bazi mikone? Varzeshgamam 5rooz munde update beshe
سلام عزیز
خوش اومدین
لطف کنین فارسی تایپ کنین
در مورد خرید بازیکن تقریبا اکثر ما ها به این نتیجه رسیدیم که مواقعی که بخش خرید بازیکن خلوته مثل اوایل صبح راحت تر میشه بازیکن خرید.
-
سلام
منم تازه امروز وارد بازی شدم هنوز دارم با محیط بازی اشنا میشم ولی بازی خوبی به نظر میاد منم که خوراکم از این بازی هاست
-
نقل قول:
سلام
منم تازه امروز وارد بازی شدم هنوز دارم با محیط بازی اشنا میشم ولی بازی خوبی به نظر میاد منم که خوراکم از این بازی هاست
سلام عزیز
خوش اومدین. سوالی داشتین در خدمتیم
این تاپیک رو هم کمی زیر و رو کنین بد نیست. تجربیات تون بیشتر میشه
موفق باشین
-
سلام به همگی.
من تازه شروع به بازی کردن top eleven کردم.خیلی عالیه.امیدوارم منو راهنمایی کنید.من چند تا سوال داشتم:
1-من آکادمی رو ساختم ولی بهم بازیکن معرفی نمیکنه.چرا؟
2-برای خرید بازیکن بهتر است که بازیکنان جوان بخرم یا نه؟
3-آیا بازیکنان جوان در هنگام رفتن به لیگ بالاتر قدرتشون کم میشود؟
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی.
-
امروز بازی لیگمو مقابل دوست هموطن 1-0 بردم ولی بازی جام حذفیمو 3-0 باختم مقابل تیمی که یه لول ازم پایین تر بود و 5 تا ازم قوی تر بود !!!
میخوام یه ضد سیستمشو بچینم ببینم میتونم یه کار محال رو انجام بدم یا نه ؟!
بچه ها ، دوستایی که با گوشی بازی میکنن. مشکل لود شدن دارین هنوز یا نه ؟؟؟ یا فقط واسه من اینجوریه ؟! 2 3 بار باید برم بیرون بیام شاید درست بشه. کلا مشکل لود نشدن بازی های جام حذفی، لیست بازیکن هام ، هر 3 لیگ و جام ، بازی ها تو بخش Fixture ، بازیکن های بازار و .... دارم
کسی این مشکلات رو داره ؟؟؟
-
نقل قول:
سلام به همگی.
من تازه شروع به بازی کردن top eleven کردم.خیلی عالیه.امیدوارم منو راهنمایی کنید.من چند تا سوال داشتم:
1-من آکادمی رو ساختم ولی بهم بازیکن معرفی نمیکنه.چرا؟
2-برای خرید بازیکن بهتر است که بازیکنان جوان بخرم یا نه؟
3-آیا بازیکنان جوان در هنگام رفتن به لیگ بالاتر قدرتشون کم میشود؟
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی.
سلام. خوشامد به شما
1- روی قسمت آکادمی تون کلیک کنید نشون میده تا چند روز دیگه بهتون بازیکن میده
2- بازیکن جوان بهتره. هم به دلیل اینکه بهتر و سریع تر پیشرفت میکنن و هم اینکه تا مدت ها حتی کارایی شون رو از دست نمیدن
3- نه تنها بازیکنان جوان بلکه هیچ بازیکنی در صورت صعود به لیگ بالاتر قدرتش کمتر نمیشه. فقط یک ستاره کم میشه
موفق باشین
-
با سلام خدمت دوستان
منم الان تو لیگ 4 هستم و فصل پیشم قهرمان لیگ شدمو دوم جام قهرمانان. خدارو شکر تیمم خیلی خوبه تو فصل قبل شاید کلاً 4 یا 5 تا بازی رو باختم و بقیه رو همرو بردم. این فصلم تا اینجا همرو بردم چیزی که من به نظرم رسید تو این 4 فصل اینه که اول همیشه سیستم تیمم ثابت بوده و 2-4-4 بازی کردم بعدم تو بازی های خیلی مهم یا با حریفای قویتر سعی کردم روحیه بازیکنام فول باشه. شاید باورتون نشه ولی تا الانه این فصل 65تا گل زدمو 7تا گل خوردم.این تجربایات من از این 4 فصل بازی بود. راستی من بازیکنای خوب حتی با 30 سال سن داشتم که خیلیم خوب گل میزنن فقط باید باتوجه به پستشونو راست پا و چپ پا بودنشون تو زمین بزارینشون که بهتر جواب بدن
-
سلام به همه عزیزان من تازه 24 ساعته این بازی رو نصب کردم و 1 بازی دیشب انجام دادم
تنها جایی که مفید بود برای این بازی اینجا بود که پیدا کردم 22 صفحه اول رو خوندم + صفحخ 114 تا اینجارو واقعا مطالب مهم وخوبی یاد گرفتم که بی شک به کارم اومد و کلی سوالاتم رو برطرف کرد ممنون از همه شما
اما گشتن در بین پست ها مخصوصا اینکه هر 8 یا 9 پست شاید 1 نکته خوب توش باشه که در مورد بازی آموزش بده کار سختی بود کاش پستی بود تا تمام بخش های منوی اصلی رو مو به مو توضیح میداد با جزئیات
به لطف شما و راهنمایی هاتون دیشب برای اولین خریدم موفق بودم با اینکه قالب بازیکنای تیمم با قدرت 10 تا 15 هستن دیشب بازیکن 22 ساله قدرت 23 خریدم با هزینه 1 توکن که محال بود بدون راهنمایی هایی که از دوستان اینجا بود چنین خریدی میتونستم بکنم
حالا هم چند سوال دارم که منتظر لطف شما عزیزان هستم تا جواب بدین
1. در قسمت تمرین نمیشه همه بازیکنان رو تمرین داد؟؟ اون بازیکنای که میتونن تمرین کنن رو میشه به روشی افزایش داد؟؟؟ int روی کدوم سطح باشه بهتره ، cnd , prg چی هستن ؟؟؟(جواب صفحه 49 تشکر ویژه از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و alichila)
2.در قسمت squad و بخش order قسمت auto-subs رو توضیح بدید لطفا (جواب صفحه 34 بود خودم خوندم ممنون از نویسندش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
3.زمانی که روی اسم بازیکن کلیک میکنید وارد بخشی مربوط به همان بازیکن میشه لطفا قسمت skills و contract رو توضیح بدید بخصوص قیمت گذاشتن برای بازیکن در sell
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و برام کامل توضیح میدین
-
سلام
ظاهرا ما اومدیم کلا کسی دیگه اینجا نظر نمیده !!!!
اما خواستم بگم من از روی کنجکاوی از فیسبوک به بازی رفتم والان 2 تا تیم دارم
کنجکاویمم سر این موضوع بود که دوستان میگفتن متفاوت تره که واقعا هم هست
نکته جالبش اینجاست که این اولین بار تو کل زندگیمه که میبینم بازی نسخه تحت و ب یا به نوعی آنلاین از نسخه دیتا که خوب من روی اندروید داشته خیلی خیلی بهتره
اصلا از بهتر هم اونطرف تر فوق العادست
آقای گل داره بازیکنان ویرایش بازیکنان راهتره روی ستاره ها برید قدرت رو نشون میده فقط 1 مشکلی که هست اینه که به دست آوردن توکن برای من تو اندرید آسون تر بود اما فیسبوک فقط میتونم فیلم ببینم نه چیز دیگه اگه کسی اطلاع داره بهم یاد بده
در مجموع خواستم بگم به لطف شما خیلی چیزا یاد گرفتم 2 تا تیم دارم که البته وقتشم ندارم اما دلم نمیاد بیخیال یکیش بشم !!!:whistle3:
-
عزیز من الان کلاس دارم شب اومدم پروژه دارم وقت کردم کامل واست توضیح میدم
بازم شرمنده
-
نقل قول:
عزیز من الان کلاس دارم شب اومدم پروژه دارم وقت کردم کامل واست توضیح میدم
بازم شرمنده
سلام دوست عزیز امیدوارم وقت کنی و بیای 57 صفحه اول رو خوندم ولی خدایش خیلی کار سختی بود :shogh:
اگه شب اومدی یا دوستای دیگه اومدن تو این زمینه به کمک نیاز دارم (توکن رایگان گرفتن )
من 2 تا تیم دارم فعلا !!! یکی با فیسبوک و روی پی سی که تا الان فقط تونستم چند ویدیو ببینم و 1 یا 2 تا توکن داد و کاری که راحت میشه انجام داد به دست آوردن 10هزار دلار رایج بازی هست که اونم با دیدن فیلمه کسی راهی میدونه که با پی سی و فیس بوک دانلود کنم و توکن بگیرم؟؟؟ و اینکه تبلیغ خواصی سراق دارین که رایگان باشه و بشه به راحتی تکن خوب ازش گرفت ؟؟؟
در تیم دیگم که روی اندروید هست تونستم تا الان 26 توکن با راه فیلم دیدن و دانلود بگیرم اما تقریبا 90% دانلودی ها میگه کشور شمارو پوشش نمیده و نمیشه کاری کرد از طرفی من روی گوشی هم $$$$ شکن ندارم تبلیغ خوب برای گرفتن توکن اگه میدونید به من بگید (واسه خودم بهترین چیز نایک بود تو همون اندروید نارنجی هست و تیک نایک توشه میری به آدرسی مشخصات رو کامل میکنی 9 تا توکن میده به همین سادگی این تنها باری بود که بیشتر از 2 توکن گرفته گفتم اگه کسی استفاده نکرده بره استفاده کنه شمام میدونید چیز خوبی به من بگید)