:fek konam:.....:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
:fek konam:.....:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramin Chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IL Bimbo De Oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته.
دروگبا بازیکن تیم چلسی هستش.
مسابقه بعدی:
اطلاعات عکس:
در تیمی بازی می کند که در بوندسلیگا است.
تیم او پارسال در بوندسلیگا مقام خوبی گرفت.
رنه آدلر هست ! :hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vivabarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته!
آدلر در وازه بان تیم بایر لورکوزن آلمان.
عکس اصلی:
پای تخصصی : R_L
در لیگ ایتالیا بازی میکرد
مالدیــــــــــــــــنی :sigar:
Capitan paolo maldini
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vivabarca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid20 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته اینقدر ضاییع بود eterza::-
مسابقه ی جدید
رهنمایی اول : بازیکن در لیگ برتر انگلستان بازی می کند .
تئو والکات نیست؟:soal:
راهنمایی دوم : در یکی از چهار تیم بزرگ انگلستان یعنی منچستر یونایتد ، منچستر سیتی ، چلسی ، آرسنال بازی می کند .
ملیتش کجاییه...:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگلیسی و فرانسوی هم نیست .
لمپارد نیست:soal:............
ته وز نیستش؟؟؟
:soal:
:soal::soal::soal::soal::soal::soal::soal:
خاویر ارناندز نیست؟ashem:-
.............وان پرسیه دیگه...............درست گفتم؟
راهنمایی سوم : مهاجم نیست .
Kompany مدافع من سیتی نیست...
ور مایلن مدافع آرسناله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی چهارم : در آرسنال و منچستر سیتی هم بازی نمی کند .
پس با توجه به راهنمایی های قبلی ام فقط ممکنه در تیم های چلسی ، منچستر یونایتد و لیورپول بازی کنه .
گلن جانسن بازیکن لیورپول...
سوارز نیستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فدریکو سوارز نیست......
رومئو هافبک وسط چلسی
نانی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه عقلم کار نمیکنه گالاس نیست :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رامین کجایی بیا جواب رو بگو :chi migi:
راهنمایی پنجم : در یکی از دو تیم چلسی و منچستر یونایتد بازی می کند و در پست دفاع بازی می کند .
دیگه خیلی آسون شد .
كريس اسمالينگ مدافع من يونايتد نيست؟
شاید خوزه بوسینگواست؟
باز این آقای بهرامی چشم من دور دید اومد عکس گذاشت chomagh
منو یاد میرلس میندازه ؟
اگه اونم نیست یه راهنمایی درست کن چون عکست رو به رو نیست یعنی استاندار نیست من این شکلیشو ندیده بودم binam
فکر کنم اوانویچ چلسی باشه!!roz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramin Chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم عکس از رو به رو :
فرانچسکو توتی نیست؟:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رافائل يا فابيو داسيلوا؟؟؟:fek konam:think::
دیوید جیمز بازیکن ویگان :ey babaaa:
خوشم اومد آورین آورین شیطونی میکینی ها میخواستی بری به باره بازیکن لیگ دسته 3 ساحل عاج رو بیاری :ey babaaa:
معلوم شد دیگه پائلو فریرا بازیکن شماره 19 چلسی :/danclay_;;
نقل قول:
این دفعه رو هم درست گفتی .
پائولو فررییا دفاع میانی چلسی