-
مصاحبه منصوریان
اميدوارم مظلومى ۱۰ سال سرمربى استقلال بماند و دربى را هم ببرد
منصوريان: چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت مظلومى من بوده ام
پس از امضاى قرارداد كارلوس كرش به عنوان سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان، از سوى مسئولان فدراسيون اعلام شد كه عليرضا منصوريان دستيار ايرانى او خواهد بود. همين موضوع بهانه اى شد تا عليرضا منصوريان لب به سخن باز كند. او حتى در مورد شايعات اخير در مورد اينكه گزينه جانشينى پرويز مظلومى است، حرف هاى جالبى مى زند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• انگار قرار است دوباره در تيم ملى به عنوان دستيار فعاليت كنيد؟
- قبل از هر چيز بايد بگويم كه پس از سال ها يك مربى بزرگ خارجى براى هدايت تيم ملى به كشورمان آمد كه بسيار اميدوارم تاثير خود را طى چند سال حضورش در فوتبال ما بگذارد. در مورد صحبت شما هم، اگر فدراسيون فوتبال و آقاى كرش مرا انتخاب كردند شك نكنيد باعث افتخارم خواهد بود كه در كنار ايشان به تيم ملى كشورم خدمت كنم.
• از بحث تيم ملى كه بگذريم، استقلال دربى را برد اما بعد از بازى پرويز مظلومى صحبت هايى كرد كه خيلى ها مخاطب آن را شما دانستند البته ايشان هيچ نامى از شما نبرد.
- اولا كه به عنوان يك استقلالى و مثل هواداران جايگاه ۸ و ۱۷ از برد استقلال خوشحالم. اما حقيقتش را بخواهيد چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت پرويز مظلومى من بوده ام اما من اينطورى بزرگ نشدم كه بد كسى را بخواهم. حتى در مراسم ختم برادر حميد استيلى هم خيلى دوست داشتم ايشان را ببينم.
• موفق شدى؟
- متأسفانه موفق نشدم اما دوستان نزديكش را ديدم و تبريك گفتم. به شخصه آرزو مى كنم ايشان ۱۰ سال در استقلال بماند و ۱۰ سال هم پرسپوليس را شكست دهد اما اگر روى صحبت شان من بوده ام، از صميم قلب برايشان آرزوى موفقيت مى كنم تا مربى عزيزم دچار سوءتفاهم نشود اما...
• اما چه؟
-به نظرم هر شخصى مربى استقلال شود چه ناصرخان حجازى، چه امير قلعه نويى و... حتما لطف خدا شامل حالش شده و خيلى دوستش داشته كه مى تواند به هواداران استقلال خدمت كند. اگر روزى قسمت من هم شد لطف خدا بوده نه بنده خدا. من قبل از دربى هم با ايشان صحبت كرده بودم.
•چه گفتيد؟
- يك بار سر ميز ناهار در آكادمى المپيك و يك بار هم قبل از بازى با صبا كنار آسانسور ايشان را ديدم و گفتم آدمى نيستم كه به هر قيمتى جاى كسى بيايم و اين مساله را طى ۱۵ سال حضورم در استقلال ثابت كرده ام. تمام مربيان گذشته ام براى من قابل احترام هستند و پرويز مظلومى هم يكى از آنهاست و اگر الان هم به ايشان احترام مى گذارم به خاطر همين است نه اينكه امروز مربى استقلال است.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: پيروزى بر پرسپوليس به تاريخ پيوست
اميرحسين صادقى در نشست خبرى روز سه شنبه كه در محل ساختمان سازمان ليگ برگزار شد ضمن بيان اين مطلب افزود: ديدار مقابل پرسپوليس براى ما تمام شده است و از نظر ما اين بازى به تاريخ پيوسته است. شادى اين بازى تا ۲۴ ساعت خواهد بود و ما بايد به فكر ديدارهاى آينده خود باشيم.مدافع تيم فوتبال استقلال با اشاره به وضعيت حال حاضر اين تيم گفت: پس از ديدار مقابل پرسپوليس تمرينات بسيار خوبى را انجام داده ايم و تمام تلاشمان اين است كه با شكست پاختاكور ازبكستان ۳ امتياز اين ديدار را كسب كرده و اميد خود را به صعود بيشتر كنيم چرا كه بازيهاى دور برگشت براى ما بسيار حياتى و سخت خواهد بود و ما بايد امتيازات لازم را از ديدارهاى آينده به دست بياوريم.وى در خصوص خط دفاع استقلال نيز گفت: با تمريناتى كه انجام داده ايم توانسته ايم كار دفاعى مان را بسيار خوب انجام دهيم. ما در چند هفته اخير توانسته ايم با عملكرد مثبتى در خط دفاع منتقدين خود را آرام كنيم. بازيكنان ما توانسته اند ساختار دفاعى خوبى را به وجود آورند و گل نخوردن ما در چند بازى اخير گواهى بر اين مدعاست.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: مظلومى بخواهد با پاى شكسته هم بازى مى كنم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: اگر «پرويز مظلومى» بخواهد با پاى شكسته هم براى استقلال به ميدان مى روم.او اظهارداشت: استقلال شرايط خوبى دارد و بازيكنان تمرينات خوبى را انجام داده اند. بعد از ۲ برد پياپى مقابل صبا و پرسپوليس روحيه بالايى هم داريم و انشاءالله مقابل پاختاكور هم پيروز مى شويم.وى افزود: پاختاكور حريف سرسختى است اما شناخت خوبى از اين تيم داريم. ما در ۲ بازى گذشته خود در ليگ قهرمانان نتايج مطلوبى كسب نكرده ايم و اگر هدفمان صعود از گروه است بايد پاختاكور را مغلوب كنيم.دروازه بان استقلال درباره مصدوميتش گفت: مصدوميت كهنه اى از ناحيه كشاله رنجم مى دهد. اين درد همواره با من است اما مشكلى براى بازى كردن مقابل پاختاكور ندارم. من هميشه تابع نظرات سرمربى تيم هستم و اگر مظلومى بخواهد با پاى شكسته هم براى استقلال به ميدان مى روم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: كل بدنم را هم باندپيچى كنند بازهم تمرين مى كنم
وحيد طالب لو در تمرين يكشنبه استقلال مصدوميتى جزيى داشت.دروازه بان استقلال در اين مورد گفت: روز دوشنبه با كتف بانداژ شده تمرين كردم و باند، دليلى براى جلوگيرى از تمرين برايم نيست. به خاطر كشيدگى كتفم، مجبور شدم روز دوشنبه با كتف بانداژ شده تمرين كنم، اما تمرين كردن برايم با اين شرايط هم، بسيار شيرين است و حتى كل بدنم را هم باندپيچى كنند، بازهم تمرين مى كنم.او در مورد بازى تيمش در ليگ قهرمانان تاكيد كرد: همه فكر و ذهنمان را به بازى با پاختاكور را اختصاص داده ايم چرا كه اين بازى براى ما بسيار حساس و سرنوشت ساز است.تماشاگران هم مثل بازى در دربى بايد مقابل پاختاكور، ما را حمايت كنند، چرا كه اين بازى بسيار مهمتر از ساير ديدارهاى ما خواهد بود.
-
مصاحبه فکری
فكرى: ثابت مى كنيم در آسيا هم حرفهايى براى گفتن داريم
محمود فكرى، مربى تيم استقلال، معتقد است كه بازيكنان تيم استقلال بايد برد مقابل پرسپوليس را به را به فراموش بسپارند و ديگر به شرايط اين بازى و كسب سه امتياز فكر نكنند. زيرا در غير اينصورت با غرور كاذب روبرو مى شوند كه مانع از كسب موفقيت اين تيم بر بازى هاى آسيايى است. فكرى گفت: بازى با پرسپوليس تمام شده و به تاريخ پيوست، بايد وضعيت تيم در اين بازى را به فراموشى سپرد و به بازى هاى ديگر فكر كرد. تصور اينكه در هر بازى اتفاقى مشابه ديدار با پرسپوليس براى ما تكرار مى شود، واهى است.وى افزود: استقلال، پرسپوليس را شكست داد و اين بازى شرايط بسيار مناسبى براى ما ايجاد كرد اما تمام شد و ما بايد به ادامه مسابقات ليگ و آسيا فكر كنيم.فكرى تصريح كرد: در مقابل باختاكور بازى بسيار سختى را پيش رو داريم، خيلى از منتقدان پس از باخت به النصر در كشور عربستان، از ما انتقاد كردند و عنوان داشتند كه ما در آسيا موفق نيستيم و نمى توانيم شرايط مناسبى ايجاد كنيم.مربى استقلال اظهار داشت: بايد ثابت كنيم كه اين ادعا درست نيست و ما مى توانيم نتايج خوب چند هفته اخير را در آسيا تكرار كنيم.
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى: وقتى وارد زمين شدم فكر كردم خواب مى بينم
ميلاد ميداودى مهاجم مصدوم استقلال از تاينكه به شرايط بازى نزديك مى شود خوشحال است.او در مورد آخرين وضعيتش مى گويد:« خوشبختانه شروع به دويدن كرده ام و باور نمى كردم كه بتوانم دوباره در كنار اعضاى اين باشم چرا كه روزهاى سختى را به خاطر مصدوميت گذراندم.او ادامه داد: به خاطر عمل پايم روزهاى سختى را پشت سر گذاشتم و حتى شايعاتى شده بود كه نمى توانم فوتبال حرفه اى را دنبال كنم. وقتى وارد زمين شدم فكر كردم خواب مى بينم و بايد بگويم كه حس خيلى خوبى دارم.ميداودى تاكيد كرد: خدا را شكر با تلاش پزشكان به ۷۰ درصد توانايى و آمادگى رسيده ام و چند روزى است كه كنار بازيكنان نرم مى دوم.اگر به همين شكل روند آماده سازى من پيش رود از دو هفته ديگر مى توانم پا به توپ شوم و در خدمت استقلال و هوادارانش باشم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: فردوسى پور رنگى شده!
سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه كاسه صبرش از اقدامات برخى حاشيه سازان لبريز شده،گفت: آقايانى كه منافع شان در باشگاه قطع شده مدام براى ما حاشيه درست مى كنند.تيم فوتبال استقلال در شهرآورد هفتادم مقابل رقيب ديرينه خود پرسپوليس پيروز شد در حاليكه اين ديدار هم مانند ديدار رفت حرف و حديث هاى فراوانى در پى داشت. مربيان و بازيكنان پرسپوليس عنوان كردند داور ايرانى اين مسابقه در حق تيمشان اجحاف كرده و يك پنالتى به سود آنها نگرفته است. سرخپوشان پس از آن در مصاحبه با رسانه ها از عملكرد ضعيف استقلال در اين ديدار انتقاد كرده و بازيكنان و مربيان اين تيم را به ضدفوتبال متهم كردند. گفت و گو با على فتح الله زاده را در ادامه مى خوانيد:
• بازيكنان و مربيان پرسپوليس در روزهاى گذشته مصاحبه هايى عليه استقلال انجام داده اند تا آنجا كه اين تيم را به ضدفوتبال متهم كرده و نقش داورى را در پيروزى حريف آبى پوش خود پررنگ جلوه داده اند. پاسخ سرپرست باشگاه استقلال به اين گفته ها چيست؟
- بايد بگويم اين رفتار منطقى نيست. فوتبال برد و باخت دارد و ما هم به اين تيم باخته ايم اما جنجال نكرده ايم. پرسپوليسى ها مى گويند در ديدار با استقلال براى آنها پنالتى نگرفته اند و داور را مسبب شكست خود عنوان كرده اند. براى ما هم در بازى با سپاهان يك پنالتى نگرفتند و خسرو حيدرى هم از تيم حريف مى بايست از زمين اخراج مى شد اما نشد و ما جنجال به پا نكرديم.
• با اين اوصاف شما با اينكه حركت محمد محمدى بر روى غلامرضا رضايى خطاى پنالتى بوده موافقيد اما جار و جنجال رسانه اى در خصوص آن را رد
مى كنيد. اينطور نيست؟
- من از شما به عنوان يك بيننده فوتبال سوال مى كنم اگر در آن صحنه، محمدى را از صحنه حذف كنيد چه اتفاقى براى غلامرضا رضايى مى افتاد؟ غير از اين است كه خود اين بازيكن تعادلش را از دست داده بود؟ تازه بر فرض اينكه داور پنالتى را هم مى گرفت، از كجا معلوم كه ضربه پنالتى گل مى شد كه پرسپوليسى ها آن را از پيش گل شده فرض مى كنند.
اما در بازى رفت هم يك گل پرسپوليس مردود اعلام شد و شايد همين امر سبب شده تا آنها به وضعيت داورى معترض باشند.
پرسپوليس در اين فصل از رقابت ها ۱۰ باخت در كارنامه دارد و نمى توان همه اينها را به داورى نسبت داد. ضمنا بازى هايى هم بوده كه پرسپوليسى ها از داورى نفع برده اند. به عنوان مثال در بازى با شهردارى تبريز، گل حريف به اشتباه مردود اعلام شد. من فكر مى كنم اين تيم بيش از اينكه از داورى متضرر شده باشد در فصل يارگيرى خوب عمل نكرده است.
•اما در برنامه ۹۰ كارشناسان عنوان كردند كه خطاى محمدى پنالتى بوده و هواداران هم در فراخوان پيامكى راى به برترى پرسپوليس دادند.
- من پيش از اين نظر بسيار خوبى در خصوص برنامه ۹۰ داشتم البته الان هم اعتقاد دارم بايد از اين برنامه حمايت شود چون عادل فردوسى پور يك نخبه است و درد فوتبال را مى شناسد. با اين حال نبايد اجازه دهد تا اين برنامه به يك شوى تلويزيونى تبديل شود تا آنجا كه مردم پاى گيرنده ها خوابشان ببرد. وقتى بازى پرسپوليس - استقلال برگزار مى شود، استاديوم آزادى ۵۵ - ۴۵ از هواداران دو تيم پر مى شود و اين نشان مى دهد كه اختلاف چندانى بين تعداد هواداران وجود ندارد با اين حال در برنامه ۹۰ ، اين مخاطبان در نظر گرفته نمى شوند.
• با اين حساب شما مى گوييد فردوسى پور رنگى عمل مى كند؟
- به طور صريح اين را نمى گويم اما در برنامه ۹۰ ويژه نوروز كه اينچنين عمل كرد. من اعتقاد دارم مجرى اين برنامه بايد از جانبدارى پرهيز كند و اصلا لزومى ندارد در حين گزارش بازى به كارشناسى داورى بپردازد تا بعدا مجبور شود نظر كارشناسان داورى را براى آنچه در حين گزارش گفته، جلب كند.
• پيش بينى شما در خصوص جايگاه استقلال در پايان رقابت هاى فصل چيست؟
- استقلال در پايان رقابت هاى اين فصل فوتبال ايران، يكى از دو جام ليگ برتر ايران و يا جام حذفى را مى برد ضمن اينكه اعتقاد دارم يك جام هم به سپاهان مى رسد.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: مغرور نيستيم؛ براى شكست پاختاكور به ميدان مى رويم
حنيف عمران زاده، دروازه بان استقلال قبل از بازى امروزاختاكور ازبكستان تصريح كرد: خوشبختانه در اين چند روز تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم اما مسئله اى كه ما را اذيت مى كند اين است كه عده اى قصد دارند برد ما را در دربى لوث كنند. وى افزود: برخى ها با مطرح كردن عواملى مثل داورى و وقت كشى پيروزى ما را كمرنگ جلوه دادند ولى من معتقدم اين پيروزى بسيار شيرين بود و محسن تركى يكى از بهترين قضاوت هايش را انجام داد. عمران زاده تاكيد كرد: همه مى دانستند محمدى مصدوم است و از دقيقه ۲۵ ضربات كاشته مقابل دروازه را من و امير حسين صادقى مى زديم. متاسفانه در اواخر بازى كشاله محمدى به خاطر يكى دو ضربه دچار ضرب ديدگى شد كه پرسپوليسى ها تصور مى كردند او وقت كشى مى كند. با اين وجود خوشحاليم كه توانستيم عيدى خوبى به هوادارانمان بدهيم. وى در پاسخ به اين سؤال كه فكر نمى كنيد اين پيروزى باعث غرور شود، گفت: درست است كه برد پرسپوليس در تاريخ بازى هاى دو تيم ثبت مى شود به خصوص اينكه بعد از ساليان سال ركورد پيروزى در ۲ مسابقه پياپى را به دست آورده ايم اما اين پيروزى ها باعث غرور نخواهد شد و به دنبال نتيجه مناسب هستيم. عمران زاده با تاكيد بر اهميت پيروزى در بازى چهارشنبه برابر پاختاكور به فارس گفت: بازى مقابل پاختاكور براى ما سخت و كسب ۳ امتياز در اين مسابقه بسيار مهم است. بايد براى حضور در مرحله بعد حتما نتيجه لازم را در اين مسابقه كسب كنيم. وى ديدارهاى سپاهان در مسابقات آتى را سخت و دشوار خواند و گفت: ۶ بازى ديگر در ليگ برتر پيش رو داريم و وقتى سيب را به بالا بيندازيد چرخ هاى متعددى مى خورد. از همين رو بايد دل به اتفاقات فوتبال ببنديم و به بازى هاى آينده اميدوار باشيم. اين بازيكن در خصوص قرارداد كارلوس كوئيروش به عنوان سرمربى تيم ملى گفت: او يك مربى بين المللى است و كارنامه خوبى دارد. انگيزه بازيكنان به خصوص خودم براى حضور در تيم ملى بيشتر شده چون بعد از ۳ سال حضور در اردوهاى متعدد تيم ملى افشين قطبى به خاطر مسائل غير فنى نابودم كرد و در آستانه بازى هاى مهم از تيم ملى خطم زد. از همين رو تمام تلاشم را براى حضور در مرحله جديد اردوهاى تيم ملى به كار خواهم بست. عمران زاده در پايان از هواداران اين تيم خواست در بازى روز چهارشنبه مقابل پاختاكور حضورى چشمگير داشته باشند تا به بازيكنان استقلال روحيه داده و اسباب پيروزى در اين بازى بين المللى را فراهم كنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: پيروزي مقابل پاختاكور مبارك هواداران
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: پيروزي مقابل پاختاكور مبارك هواداران باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، بعد از پيروزي 4 بر 2 تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان در هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي خوبي هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم انجام داديم و خوشحالم كه با اين پيروزي دل هواداران را شاد كرديم. برد مقابل پاختاكور مبارك آنها باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چه پاداشي براي بازيكنان تيم استقلال درنظر گرفته است، عنوان كرد: بايد به رختكن بروم ببينم آنها چه چيزي از من ميخواهند.
-
مصاحبه جباری
جباري: روي حرفهايم هستم؛ گذشت زمان همه چيز را مشخص ميكند
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: نسبت به حرفهاي گذشتهام مطمئن هستم و گذشت زمان همه چيز را ثابت خواهد كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاختاكور ازبكستان و تشويقهاي هوادارن عنوان كرد: همين تشويقهاست كه به بازيكنان انگيزه ميدهد و اميدوارم در آينده شرايطم بهتر شود.
وي درباره مصاحبهاي كه انجام داده و باعث محروميتش شده بود اظهار داشت: من درباره صحبتهايم بحثي ندارم و هماكنون نيز آن صحبتها را قبول دارم فوتبال بالا و پايين دارد. من در گذشته نيز مصدوم شدهام و مدتي تمرين نكردهام و چنين اتفاقاتي در زندگي فوتباليام رخ داده اما چيزي كه مسلم است اين است كه حق به حقدار خواهد رسيد.
جباري درباره غيبت خود در دربي تصريح كرد: هميشه سعي كردهام براي تيمم مثمرثمر باشم و همه بازيكنان دوست دارند در دربي بازي كنند اما شرايط من فرق ميكرد. مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر ميكند و ميخواهد در كوتاهمدت به نتيجه برسد.
وي افزود: خوشحال هستم آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم. از كساني كه از من حمايت نكردند شايد اكنون از اين كار پشيمان باشند.
-
مصاحبه شکوری
شكوري: در فوتبال بايد با سياست بازي كرد
خبرگزاري فارس: مدافع استقلال گفت: در فوتبال تيمها بايد با سياست بازي كنند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، هادي شكوري پس از برتري 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور اظهار داشت: انگيزه زيادي داشتيم و توانستيم با يك بازي خوب 3 امتياز را كسب كنيم.
وي در مورد دربي در پاسخ به اين سؤال كه آيا انتقادات پس از اين ديدار بر روي عملكردشان بر روي مسابقه امروز تأثير گذاشته بود، گفت: در فوتبال تيمها بايد با سياست بازي كنند. در دربي از موقعيت خود استفاده كرديم و توانستيم هر 3 امتياز مسابقه را به دست آوريم. هر تيمي كه ميبازد براي اين شكست هزار دليل ميآورد.
شكوري تأكيد كرد: امروز هم با يك برد پرگل نشان داديم انتقادات تأثير بر روي عملكرد استقلال نداشته است، ضمن اينكه در بازي با صبا هم بازي خوبي ارائه كرديم. قصد داريم در بازي مقابل تراكتورسازي هم با يك بازي خوب اين تيم را شكست دهيم.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتي: مستحق كسب 3 امتياز بوديم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: برابر پاختاكور مستحق پيروزي بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم و مستحق كسب هر 3 امتياز بوديم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم هنوز شانس قهرماني ليگ برتر را دارد؛ گفت: شانس قهرماني داريم اما كارمان بسيار سخت است. با اين حال در جام حذفي مدعي اصلي كسب عنوان قهرماني هستيم.
رحمتي در مورد دريافت پاداش پيروزي دربي 70 تأكيد كرد: مبلغ 2،5 ميليون كه اعلام شد از سوي باشگاه نبود و قرار بود باشگاه تنها يك ميليون تومان از اين پاداش را تقبل كند و بقيه اين مبلغ از سوي هواداران پرداخت شود. البته قرار بود تا ظهر امروز اين پاداش را بگيريم و در اين رابطه تابع باشگاه هستيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: خوشحالم در اولين حضور كيروش بازي را برديم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: خوشحالم اولين حضور كيروش در ورزشگاه با پيروزي ما همراه بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور در كنفرانس خبري گفت: با تيمي بازي كرديم كه قدرت بدني خوبي داشت و بيشتر بازيكنانش بالاي يك متر و 90 سانتيمتر قد داشتند. آنها در توپگيري و درگيريهاي فيزيكي بسيار خوب كار كردند اما هواداران ما يار دوازدهممان بودند و در نهايت پيروز شديم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه علت قهر محمدي از رختكن استقلال چه بود، عنوان كرد: از اين موضوع خبر ندارم. شايد محمدي به خانهاش رفته است. فردا او را در تمرين ميبينم و علت را جويا ميشوم.
مظلومي درباره اظهارنظر سرمربي پاختاكور كه گفته بود استقلاليها به دليل حضور كيروش امروز خوب بازي كردند، گفت: به كيروش خوشآمد ميگويم. خوشحالم اولين حضور او در ورزشگاه با پيروزي استقلال همراه بود اما گاهي اوقات ممكن است اين موضوع تأثير منفي داشته باشد و بازيكنان دچار استرس شوند و همواره تاثيرش مثبت نيست. معتقدم سرمربي تيم ملي با تماشا كردن مسابقات از نزديك ميتواند انتخاب بهتري داشته باشد.
سرمربي استقلال در مورد راحت گل خوردن اين تيم عنوان كرد: دفاع استقلال امروز خوب بازي كرد. متاسفانه در ابتداي مسابقه گل ناگهاني دريافت كرديم و توپ پس از كمانه كردن وارد دروازه ما شد اما خوشبختانه موفق شديم خودمان را جمعو جور كرده و بازي را ببريم. اين امتياز خوبي است كه بعد از عقب افتادن از حريف ميتوانيم نتيجه را جبران كنيم. امروز هم بازيكنان خط دفاعي اكثر توپهاي حريف را قطع كردند.
مظلومي در مورد مصدوميت شريفات و مجيدي گفت: شريفات از ناحيه دندان دچار آسيبديدگي شد. مصدوميت مجيدي هم بدشانسي ما بود كه خيلي زود او را از دست داديم. مجيدي امروز خيلي سرحال بود و گل هم زده بود اما متاسفانه كشاله رانش آسيب ديد. ما اجازه نداديم ريسك كنيم و او به بازي ادامه دهد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا مجيدي به بازي مقابل تراكتور ميرسد، گفت: بايد تا فردا منتظر بمانيم و ببينيم كه پزشكان تيم چه نظري ميدهند.
سرمربي استقلال در مورد استقبال كم تماشاگران از مسابقات گفت: دليل اين موضوع را نميدانم و بايد بررسي شود. تيمها همان تيمها هستند و تماشاگران هم همان تماشاگران. ذوبآهن و سپاهان خوب بازي ميكنند و پرسپوليس هم ديروز نمايش بدي نداشت. امروز هم شاهد بوديد كه استقلال خيلي خوب بازي كرد اما نميدانم چرا تماشاگران به ورزشگاه نميآيند. شايد يكي از دلايل اين موضوع نتايج تيم ملي و گران شدن بليتها باشد. قبلا براي بازيهاي استقلال 80 هزار نفر به ورزشگاه ميآمد.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: اين يكي از بهترين مسابقات استقلال بود
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: يكي از بهترين ديدارهاي استقلال را به نمايش گذاشتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور اظهار داشت: اين ديدار يكي از بهترين مسابقات استقلال بود و توانستيم به يك پيروزي پرگل برسيم. بايد تلاش كنيم در بازي برگشت هم با همين انسجام حريف ازبك را شكست دهيم تا با 3 امتياز اين ديدار مهياي حضور در ديدارهاي دور حذفي شويم.
وي در مورد دربي و در پاسخ به اين سؤال كه آيا انتقادات پس از اين ديدار روي عملكردشان در مسابقه امروز تأثير گذاشته بود، گفت: در بازي مقابل پرسپوليس، حريف تنها موقعيتهاي بيشتري داشت و خيلي بهتر از استقلال بازي نكرد. در دربي استقلال خيلي صاحب موقعيت نشد.
مبعلي تأكيد كرد: با صحبتهايي كه انجام شد امروز بازي خوبي به نمايش گذاشته و نشان دهيم استقلال تيم خوبي است
-
مصاحبه آشوبی
آشوبي: محكوم به پيروزي بوديم
خبرگزاري فارس: بازيكن استقلال گفت: با توجه به نتايج دو ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا محكوم به پيروزي برابر پاختاكور بوديم.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، فرزاد آشوبي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاختاكور تصريح كرد: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم به يك پيروزي شيرين دست يابيم.
وي درباره پيروزي در دربي گفت: بازي با پرسپوليس تمام شده است. هر چند كه پس از آن پيروزي روحيه بازيكنان بسيار بالا رفت.
اين بازيكن ادامه داد: با توجه به نتايج دو ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا، محكوم به پيروزي در اين ديدار بوديم و خوشحالم كه توانستيم به هدف خود دست يابيم.
آشوبي درباره شايعاتي مبني بر پيوستنش در فصل آينده به تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد: من اين موضوع را تا كنون نشنيدهام. دو سال با استقلال قرارداد دارم و تا زماني كه در اين تيم هستم به هيچ جاي ديگر فكر نميكنم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: اميدوارم اين روند را ادامه دهم
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: اميدوارم امسال اين روند را ادامه دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور گفت: در روز 4 فروردين يك بدشانسي شخصي آوردم اما خدا را شكر در زمينه ورزشي خوش شانس بودم و پس از گل دربي، امروز هم گل زدم و اميدوارم امسال اين روند را ادامه دهم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چندمين گل آسيايياش را براي استقلال به ثمر رسانده است؛ گفت: در مجموع نميدانم اما به نظرم 11 گل در آسيا براي استقلال زدهام. در رقابتهاي امسال در 2 بازي كه به ميدان رفتهام، اولين گل آسيايي را امروز به ثمر رساندم.
برهاني تأكيد كرد: اگر در باد برد دربي ميخوابيديم هيچگاه امروز موفق نميشديم. از دربي روحيه گرفتيم اما با كنترل هيجان اين ديدار توانستيم مقابل پاختاكور به يك پيروزي پرگل برسيم. امروز مجموعه استقلال خوب بود و توانستيم با حرفهايگري در يك روز خوب به پيروزي برسيم.
وي در مورد حضور كيروش در ورزشگاه و تماشاي اين ديدار گفت: نمي دانستم اين مربي در ورزشگاه است، اما اميدوارم قدم كيروش براي فوتبال ما خوب باشد تا با حضور وي بتوانيم به جام جهاني برويم.
مهاجم استقلال افزود: كيروش تجربه گرانبهايي دارد و در تيمهاي بزرگي مربيگري كرده است و اميدوارم با تجربه وي به جام جهاني صعود كنيم.
وي در مورد اينكه گلش را به چه كسي تقديم ميكند؛ بادآور شد: اين گل را به تماشاگراني كه در باران به ورزشگاه آمدند تقديم ميكنم.
-
هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت:موقعيت هاي زيادي در مقابل پاختاکور داشتيم و بايد بيشتر از چهار گل مي زديم.
ايمان مبعلي،هافبک تيم فوتبال استقلال تهران درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:بازي تهاجمي را در مقابل تيم خوب پاختاکور ازبکستان ارائه داديم و با بازي خوبمان آنها را اسير بازي تهاجمي خود کرديم ولي حقمان اين بود که بيشتر از چهار گل بزنيم.
وي ادامه داد:اميدوارم در بازي 2 هفته بعد در تاشکند به همين شکل بازي کنيم و دوباره اين نتيجه را تکرار کنيم
-
مصاحبه محمدی
شايد آنها تصور مى كنند «خاله بازى » است
محمدى: كدام قهر؟ دوباره برديم و شيطنت ها شروع شد
دروازه بان استقلال پس از پايان ديدار مقابل پاختاكور ازبكستان بلافاصله ورزشگاه آزادى را ترك كرد و همين امر موجب شد شايعاتى پيرامون قهر او از استقلال مطرح شود. محمد محمدى پيرامون اين اتفاق و همچنين ديدار مقابل نماينده ازبكستان صحبت هايى را مطرح كرده كه در زير مى خوانيد.
• بعد از بازى چه اتفاقى افتاد كه با سرعت از ورزشگاه خارج شدى؟
- بازى كه تمام شد به خاطر اينكه برادر همسرم از آلمان به ايران آمده بود خيلى عجله داشتم. وقتى به رختكن آمدم ديدم همسرم چند بار با موبايلم تماس گرفته و به همين خاطر از حنيف عمران زاده خواهش كردم سريع من را به هتل برساند. از آنجايى كه روى قول و قرار خيلى دقيق هستم، سخت بود كه بدقولى كنم و به همين خاطر ناراحت شدم.
• فقط همين؟
- دليل خاص ديگرى نداشت. به خاطر اينكه عجله داشتم زياد در رختكن نماندم و سريع به فرودگاه رفتم. وقتى به منزل رسيدم در سايت ها خواندم كه محمدى قهر كرده است. فكر مى كنم وقتى دوباره استقلال روى غلطك افتاده بايد بار ديگر شاهد چنين حرف هايى باشيم. بعضى از دوستان در حال شيطنت هستند و هر زمان كه استقلال نتيجه مى گيرد شروع به سنگ اندازى مى كنند.
• منظورت چه كسانى است؟
- همان دوستانى كه بحث قهر من را مطرح كردند و لطف كردند و گفتند محمدى از استقلال قهر كرد، شايد آنها تصور مى كنند كه »خاله بازى » است و من هم در حال نقش بازى كردن هستم. باز هم مى گويم كار خانوادگى داشتم و از مسئولان باشگاه هم تشكر مى كنم كه نگران من شدند و تماس گرفتند اما من همين مسائلى را كه به شما گفتم به آنها هم گفتم.
• بازى با پاختاكور چطور بود؟
- در اين دو سالى كه در استقلال بازى كردم فكر نمى كنم مثل بازى مقابل پاختاكور از استقلال ديده باشيم. شاهد يك بازى استثنايى بوديم بخصوص در خط هافبك رحمتى و مبعلى جزو بهترين ها بودند و در كل وسط زمين استقلال بهترين روز خود را پشت سر گذاشت. با وجود گل هايى كه زديم مى توانستيم باز هم دروازه حريف را باز كنيم. اميدوارم در دور برگشت اين روند را تكرار كنيم.
• در ليگ چطور؟
- تيم ما خوب و پرمهره است و شكل خوبى پيدا كرده است. مطمئن باشيد هم در آسيا صعود مى كنيم و هم در ليگ. در صورت گرفتن ۳ امتياز از تراكتورسازى مى توانيم ۹۰ درصد راه را برويم. با توجه به بازى هايى كه در پيش داريم فكر مى كنم نسبت به سپاهان كار راحت ترى خواهيم داشت.
• از عملكرد خودت در اين مسابقه راضى بودى؟
- با توجه به اينكه يك سال بود در مسابقات آسيايى بازى نكرده بودم، فكر مى كنم عملكرد بدى نداشتم. البته بارش باران در كار دروازه بانان تأثيرگذار است و قدرت توپ ها دو چندان مى شود اما اين مساله را بايد مربيان نظر بدهند. خوشحالم كه توانستيم ۳ امتياز بازى را از آن خود كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
مذاكره با قلعه نويى شيطنت است؛ با مظلومى ادامه مى دهيم
فتح الله زاده:جبارى دوست دارد جريمه شود
موفقيت هاى اخير استقلال در ليگ و ليگ قهرمانان آسيا سبب شده على فتح الله زاده اين روزها با خيالى آسوده به آينده آبى پوشان بينديشيد. اكنون كه استقلال توانسته به آرامش نسبى دست پيدا كند فتح الله زاده به فكر فصل آينده است و از همين رو از پرويز مظلومى براى ليگ آينده ليست خواسته است. اتفاقات بازى با پاختاكور، اظهارات جبارى و تصميم جديد فتح الله زاده دليلى شد او گفت و گويى را انجام دهد كه در ادامه مى خوانيد:
•تماشاى بازى استقلال و پاختاكور زير باران چطور بود؟
- دلم نيامد وقتى هواداران زير باران نشسته اند من زير سقف بازى را ببينيم. خدا را خوش نمى آمد. بعضى از دوستان مدام مى گفتند ۱۰ هزار نفر به ورزشگاه آمده اند در حالى كه مسئول فروش بليت اعلام كرد ۱۷ هزار و خورده اى بليت فروخته است. اگر اين هواداران به ورزشگاه نمى آمدند استقلال مقابل پاختاكور پيروز نمى شد. ما در آستانه حذف از ليگ قهرمانان آسيا بوديم. حتى وقتى گل خورديم هواداران ما مايوس نشدند و آنقدر استقلال را تشويق كردند تا توانستيم ۴ گل بزنيم. بايد قبول كرد استقلال در چند بازى اخير به اين زيبايى بازى نكرده بود.
• به دليل همين رضايت از شرايط است كه از پرويز مظلومى براى فصل آينده ليست خواستيد؟
- من بايد از حالا به فكر فصل آينده باشم و خود را آماده كنيم. نمى توانم استقلال ضعيف را تحمل كنم. با توجه به اينكه به هواداران قول مقام در آسيا را داده ام بايد تيم قدرتمندى براى فصل آينده ببندم. از پرويز مظلومى خواسته ام ليست بدهد تا تيم را تقويت كنيم. ما اسكلت تيم را حفظ و ۳ ، ۴ نفر را اضافه مى كنيم.
• پس اينكه شنيده مى شود صحبت هايى با امير قلعه نويى براى فصل آينده داشتيد صحت ندارد؟
- متاسفانه اين صحبت هايى است كه در ابتداى فصل جارى مطرح كردند. مطمئن باشيد به احتمال ۹۰ درصد قلعه نويى در سپاهان مى ماند. از طرفى ما با پرويز مظلومى قرارداد ۲ ساله بسته ايم تا بتواند پس از تمركز به راحتى در استقلال به نتيجه دلخواه برسد. شوخى نيست، ما اگر بخواهيم به اين قرارداد عمل نكنيم بايد پولش را بدهيم. چنين خبر هايى از همان شيطنت هايى است كه درست مى كنند. من اگر مى خواستم مظلومى را عوض كنم در همان هفته هايى كه مساوى يا باخت مى آورديم اين كار را مى كردم اما از او حمايت مى كنم.
• بعد از بازى با پاختاكور مجتبى جبارى بار ديگر مصاحبه جنجالى انجام داده است. تصميمى براى او نداريد؟
- كارى به او نداريم. هر بازيكنى اگر خلاف مقررات باشگاهى و فدراسيون عمل كند با او برخورد مى شود. جبارى هم حرف هاى جديدى نگفته و همان حرف هاى قبلى را تكرار كرده است. او بار ديگر مستحق جريمه شدن است. اتفاقا اين هم يك راه درآمدزايى است. من ناراحت نمى شوم. بعضى از اين مصاحبه ها براى ما شگون دارد. جبارى هم كه به نظر جريمه شدن را دوست دارد، ما هم حرفى نداريم و او را جريمه مى كنيم. اين قانون است. قرار نيست با صحبت هاى نسنجيده يك بازيكن تيمى كه چنين هوادارانى دارد به حاشيه برود. ما قطعا از جبارى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت مى كنيم. با توجه به صحبت هاى مطرح شده از سوى جبارى اين بار سعى مى كنيم جور ديگرى به قضايا نگاه كنيم. بايد به يك بازيكن ثابت شود كه برخى مسائل به بازيكنان ربطى ندارد و وقتى باشگاه اين را مى گويد و گوش نمى دهد بايد از طريق فدراسيون فوتبال هم اين مسئله به بازيكن تاكيد شود. به همين دليل از جبارى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت مى كنيم.
• بازى با تراكتورسازى را پيش رو داريد...
- من از هواداران مى خواهم كه روز يكشنبه براى تشويق استقلال به ورزشگاه بيايند. ما براى اين بازى هم به آنها احتياج داريم. ۳ بازى است كه با درخواست از هواداران استقلال، آنها را اذيت مى كنم. اين در حالى است كه نمى خواهم آنها را در معذورات بگذارم اما براى بار سوم از آنها تقاضا مى كنم به ورزشگاه بيايند. پيروزى مقابل تراكتور سازى ما را در كورس قهرمانى نگه مى دارد. البته تراكتورسازى سرحال تر از استقلال است ولى ما با كمك هوادارنمان مى توانيم اين تيم خوب و پرهوادار را شكست دهيم.
• قرار نيست هيات مديره استقلال معرفى شود؟
- من اكنون راحتم و با كمك معاونان خوب كار مى كنيم. مشكلى هم نداريم. حتى اگر استقلال خصوصى شود همين كار را مى كنم و به همين شكل ادامه مى دهم. البته سعيدلو تصميم خودش را گرفته و در زمان لازم اسامى را اعلام مى كند اما وقتى هيات مديره هم باشد كار را بايد مديرعامل انجام دهد و من هم اكنون همين كار را انجام مى دهم. مطمئن باشيد اگر استقلال با حاشيه هاى مديريتى روبه رو بود اكنون نمى توانست در جايگاه سوم ليگ برتر باشد.
-
مصاحبه پورحیدری
رفتن محمدى بخاطر تشويق برخى هواداران نبود
پورحيدرى: حتما مظلومى به جبارى نياز داشت كه با بازگشت او موافقت كرد
منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال گفت: شرايط روحى و روانى تيم خيلى خوب است و بازيكنان بعد از پيروزى مقابل پاختاكور ازبكستان در شرايط خوبى هستند. البته بازيكنانى مثل طالب لو، امير آبادى و مجيدى مصدوم هستند كه البته پزشكان قول دادند اين بازيكنان را تا روز بازى برسانند. درست است كه از لحاظ تاكتيكى فرصتى براى بازى با تراكتورسازى باقى نمانده اما آنها با انگيزه كار مى كنند. وى درباره قهر محمدى از رختكن استقلال ادامه داد: آنگونه كه مطرح كردند نبود. محمدى وقتى به رختكن آمد با من صحبت كرد. ظاهراظ يكى دو نفر روى سكوها صحبت هايى كردند كه او ناراحت شده اما ترك او از ورزشگاه به خاطر ناراحتى نبود. محمدى خيلى عجله داشت و به خاطر كار شخصى سريع تر راهى منزل شد. البته من شنيدم برخى ها گفته اند او درگير شده اما من اين مسائل را تكذيب مى كنم.
سرپرست استقلال درخصوص بازگشت جبارى افزود: در باشگاه استقلال دو نفر نقش تعيين كننده و مهمى دارند. اول آقاى فتح الله زاده به عنوان كسى كه با بازيكنان قرارداد امضا مى كند و دوم سرمربى تيم. به هرحال آنها تصميم گرفتند كه اين بازيكن به تمرينات برگردد و اجازه بدهيد من در اين خصوص صحبتى نكنم و وارد اين مسائل نشوم. پورحيدرى تصريح كرد: در اين فوتبال ياد گرفتم كه انضباط را به شكل واقعى پياده كنم. اگر بازيكنى ناراحتى دارد بايد بحثش را مطرح و آن را برطرف كرد. شايد من جايگاهى در اين فوتبال ندارم اما حتما آقاى مظلومى به اين بازيكن نياز داشته و او را به تمرينات بازگردانده است. البته فقط بحث جبارى نيست و مسئوليت فنى بازيكنان به عهده سرمربى است. وى در خاتمه درباره بازى با تراكتورسازى اضافه كرد: بازى سختى داريم. آنها ۱۱ روز استراحت كردند و با توجه به اينكه در آسيا حضور داريم بايد با اين مسائل كنار بيائيم. از ابتداى سال جديد روزهاى دهم، هفدهم، بيست و يكم، بيست و پنجم، سى ام و سوم ارديبهشت ماه بايد بازى كنيم كه كار بسيار سخت و دشوارى است. هرچند پرويز مظلومى تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام مى دهد. اميدوارم شاهد بازى زيبايى باشيم و مثل بازى با پرسپوليس تماشاگران در اوج آرامش تيم هاى خود را تشويق كنند.
-
مصاحبه مظلومی
درباره بازيكنان مدنظرم بايد كدهايى به فتح الله زاده بدهم
مظلومى: جبارى زنگ زد و عذرخواهى كرد
پرويز مظلومى در خصوص آخرين وضعيت استقلال قبل از بازى روز يكشنبه با تراكتورسازى عنوان كرد: متاسفانه بعد از بازى با پاختاكور فرصت مناسبى براى تمرينات تاكتيكى نداريم و روز گذشته فقط ريكاورى كرديم. =مظلومى با تاكيد بر اينكه اين فشردگى به بازيكنان لطمه وارد مى كند گفت: نزديك بودن مسابقات به هم باعث فوتبال زدگى بازيكنان ما شده و مصدوميت هاى پياپى را در پى دارد. ضمن اينكه نمى توانيم در تيم مان تغييرات زيادى را هم ايجاد كنيم. در هر صورت ما يك بازى ناعادلانه را در پيش داريم و اين مسئله شامل تيم هايى كه در آسيا بازى مى كنند هم مى شود.
وى تصريح كرد: سود نزديك بودن مسابقات به هم براى تيم هايى است كه در آسيا حضور ندارند. ما در سه جام درگير هستيم و با وجود اينكه بارها درخواست كرده ايم مسابقات مان را عقب بيندازند اما سازمان ليگ فقط با يكى از بازى هاى ما آن هم با يك روز عقب تر موافقت كرد. هنگامى كه از ازبكستان مى آييم روز سوم ارديبهشت بايد با نفت آبادان در تهران بازى كنيم كه اين مسئله كار بسيار دشوارى است. مظلومى ضمن گلايه از برنامه ريزى ها گفت: چون آخر فصل است فشردگى ها روى بازيكنان تاثير مى گذارد و اگر حتى بازى مقابل نفت آبادان هم يك روز عقب بيفتد باز هم بازى بعد ما زمانش تغيير نخواهد كرد و فاصله بين ۲ بازى ما را اذيت مى كند. سرمربى استقلال در خصوص تكرار صحبت هاى مجتبى جبارى پس از بازى با پاختاكور ازبكستان خاطرنشان كرد: ديگر نمى خواهم در مورد مسئله جبارى ورود كنم چون در اين خصوص صحبت هايم را انجام داده ام. مى خواستم او را جريمه كنم اما جبارى بعد از بازى با پاختاكور با من تماس گرفت و گفت خبرنگاران از او سؤال هاى حاشيه اى پرسيدند و مجبور شده دوباره همان گونه صحبت كند. با اين حال جبارى عذرخواهى و اعلام كرد كه ديگر اين مسائل را تكرار نمى كند. مظلومى در پاسخ به اين سطال كه آيا قبول دارد يك بازيكن حرفه اى نبايد چنين صحبت هايى آن هم براى ۲ بار مطرح كند گفت: وقتى يك بازيكن تماس مى گيرد و بلافاصله عذرخواهى مى كند به عنوان سرمربى حرف هاى او را مى پذيرم. البته بارها گفته ام كه بازيكنان بايد مراقب رفتار خودشان باشند و هر صحبتى را به زبان نياورند. سرمربى تيم استقلال در مورد اتفاقات پس از بازى در مورد محمد محمدى گفت: او ديروز با ما تمرين كرد و حتى عذرخواهى كرد كه نتوانسته پس از بازى در رختكن بماند. محمدى پس از دريافت گل دوم كمى عصبى شد اما عده اى عنوان كردند او به خاطر تشويق طالب لو ناراحت شده است. در اين فصل همه ديده اند كه هم وحيد طالب لو مورد تشويق قرار گرفته و هم محمد محمدى، پس اين مسائل در تيم ما جايى ندارد. مظلومى در خصوص حضور تماشاگران تبريزى در مسابقه روز يكشنبه با تراكتورسازى به فارس گفت: قدم تماشاگران تبريزى روى چشم ما اما آنها مى توانند در طبقه دوم حضور پيدا كنند. ما ميزبان هستيم و تعيين مى كنيم تماشاگران كجا مستقر شوند هر چند تبريزى ها در مسابقه رفت تماشاگران ما را به گوشه ترين نقطه استاديوم در طبقه دوم فرستاده اند اما ما اجازه مى دهيم به هر تعدادى كه دوست دارند در ورزشگاه حاضر شوند اما در طبقه دوم بنشيند.
مظلومى درباره اين كه فتح الله زاده از او براى فصل آينده ليست خواسته گفت: فتح الله زاده چند روز پيش از من ليست بازيكنان مد نظر را براى فصل آينده خواست اما با توجه به اين كه ذهنم درگير مسابقات استقلال است فعلا هيچ فهرستى را به ايشان ارائه نكردم.
وى افزود: با توجه به اين كه آقاى فتح الله زاده بايد بودجه فصل آينده خود را ببندد بايد درباره بازيكنان و ساير مسائل كدهايى را به ايشان بدهم تا تكليف بودجه را براى سال آينده مشخص كند. مظلومى تاكيد كرد: بازيكنانى مد نظر ما هستند كه در طول اين فصل آنها را در نظر گرفته ايم اما در حال حاضر ليست دادن و مذاكره بى فايده است و قصد داريم براى روشن شدن بودجه فصل آينده نفراتى را به سرپرست باشگاه معرفى كنيم.
-
هروقت فكرم راحت بوده خوب بازى كردم
برهانى: اميدوارم نظر كوئيرش را جلب كرده باشم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه با پيراهن اين تيم به روزهاى اوج خود برگشته است همچنان اميد زيادى به كسب آقاى گلى در ليگ دهم دارد.
گفتگو با آرش برهانى را بخوانيد:
•به نظر مى رسد آرش برهانى و استقلال در روزهاى خوبى قرار دارند.
- دقيقا همينطور است. خيلى ها فكر مى كردند استقلاليها بعد از دربى مغرور مى شوند اما با بازى خوبى كه مقابل پاختاكور ارائه داديم معلوم شد كه نه تنها مغرور نيستيم بلكه به چيزهاى مهمتر از دربى فكر مى كنيم.
•استقلال چقدر براى صعود از گروهش اميدوار است؟
- خيلى زياد. ما ۴ امتياز داريم و ۳ بازى ديگر باقى مانده است. من به صعود فكر نمى كنم بلكه به سرگروهى و پيروزى در بازى تك حذفى مرحله يك هشتم نهايى فكر مى كنم.
• در بازيهاى اخير روند گلزنى خوبى داشته اى، فكر مى كنى عنوان آقاى گل ليگ را بدست بياورى؟
- ۶ بازى از ليگ باقى مانده و من ۵ گل از صدر جدول گلزنان عقب هستم. اگر به همين روند ادامه دهم مى توانم خودم را به صدر جدول گلزنان برسانم. اين موضوع اهميت زيادى براى ندارد اما خوشحال مى شوم اگر يكبار ديگر با پيراهن استقلال آقاى گل ليگ شوم.
•از عملكردت در استقلال اين فصل راضى هستى؟
- نسبت به تعداد بازيهايى كه براى استقلال انجام داده ام از عملكردم راضى هستم. اگر بيشتر بازى مى كردم هم بيشتر گل مى زدم البته صددرصد از عملكردم راضى نيستم و بايد در ادامه بازيهاى ليگ هم براى استقلال گل بزنم.
•به نظر تو استقلال هنوز شانس قهرمانى در ليگ را دارد؟
- صددرصد شانس داريم. همان حرفى كه در برنامه ۹۰ زدم را تكرار مى كنم. استقلال يا قهرمان مى شود يا بدشانسى نايب قهرمان. آن موقع حرف من براى خيلى ها غيرمنطقى بود اما استقلال واقعا شرايط خوب و پتانسيل بالايى دارد كه مى تواند در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر نمايش مقتدرانه اى داشته باشد. استقلال مى تواند به امتياز سپاهان برسد. اين حرف را از روى احساسات نمى زنم بلكه اطمينان دارم همبازيانم از پس اين كار برمى آيند. اين را هم بايد بگويم كه استقلال كار دشوارى براى رسيدن به صعود دارد اما صدرنشينى غيرمنطقى و دور از دسترس نيست.
•پارسال برعكس امسال شرايط چندان خوبى نداشتى؛ درباره آن روزها صحبت كن.
- پارسال بدترين سال فوتبالى ام بود. واقعا نمى دانستم چطور بايد حقم را بگيرم. درست پارسال در چنين روزهايى بو دكه فهميدم نمى توانم حقم را از طريق فوتبال بگيرم. چند بار با واعظى آشتيانى و مرفاوى حرف زدم. قبل از بازى به من مى گفتند بازى مى كنى اما بعد از پايان مسابقه همه چيز به حالت اوليه برمى گشت. واقعا سردرگم بودم و شرايط خوبى نداشتم خدا را شكر كه امسال توانستم به آنچه حقم است برسم.
•امسال هم بعد از دوره اى نيمكت نشينى به تركيب برگشتى و عملكرد خوبى داشتى.
- نيمكت نشينى امسال من در ابتداى فصل به خاطر مصدوميت بود. فقط در ۲ بازى كه انتظار داشتم بازى كنم نيمكت نشين بودم كه گفتند به دليل مسائل تاكتيكى است و من هم پذيرفتم اما بالاخره توانستم حقم را با فوتبالم بگيرم.
•دليل اصلى فراز و نشيبهاى آرش برهانى چيست؟
- مسائل روحى تأثير زيادى روى عملكرد من دارد. فكر مى كنم اين بزرگترين نقطه ضعف من است كه روى فوتبالم تأثير مى گذارد. آن سالى كه آقاى گل شدم از كمك روانشناس تيم بهره مى بردم. آن سال از نظر فكرى واقعا راحت بودم و كسى بود كه پيش او درد دل كنم و حرفهايم را بزنم كه همين تأثير خوبى روى من داشت. اميدوارم ديگر مشكلات روحى بر من غلبه نكند و همين روند را ادامه دهم.
•در فصل نقل و انتقالات پيشنهاد خوبى از استيل آذين داشتى اما در نهايت در استقلال ماندى، با توجه به شرايط فعلى ۲ تيم حتما از اين تصميم خيلى راضى هستى؟
- من حتى در روزهاى سختى هم كه در استقلال داشتم زياد دوست نداشتم از اين تيم جدا شوم اما به دليل نامهربانى هايى كه با من شده بود دل چركين بودم. دوست داشتم به تيمى بروم كه راحت در آن فوتبال بازى كنم به همين دليل استيل آذين را كه پيشنهاد مالى خوبى داده بود انتخاب كردم اما الان خيلى خوشحالم كه در استقلال مانده ام. دليل اصلى ماندنم اين بود كه مى دانستم كه وقتى با پيراهن استقلال گل بزنم ۲۰ ميليون نفر را خوشحال مى كنم و در نهايت به عشق همين موضوع مانده ام.
•ظاهرا در بازى مقابل پاختاكور نظر كوئيروش را هم جلب كردى؟
- اگراينطور است كه خيلى خوشحالم. كوئيروش مربى برزگى است و قطعا بازيكنان خوب از چشم او دور نمى مانند. خيلى دوست دارم دوباره به تيم ملى دعوت شوم و اميدوارم با ادامه بازيهاى خوبم براى استقلال اين اتفاق بيفتد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
شكايت نمى كنيم اما
فتح الله زاده: رفاقت كمالوند با مسئولان داورى كار دست استقلال داد!
سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از تيم داورى ديدار آبى پوشان برابر تراكتورسازى گفت: رفاقت آقاى كمالوند با مسئولان داورى فوتبال كشور كار دست استقلال داد! على فتح الله زاده پس از شكست ۲ بر يك يكشنبه شب تيمش برابر تراكتورسازى تبريز ضمن بيان اين مطلب گفت: ما اين بازى را به دو اشتباه داور باختيم كه قطعا كارشناسان داورى نظر ما را تاييد خواهند كرد. گل اول توپ به بيرون رفته بود و گل دوم هم خطايى صورت نگرفته بود كه داور اعلام خطا كرد.وى ادامه داد: متاسفانه اشتباه داورى در اين ديدار باعث شد ما بازنده باشيم و رفاقت آقاى كمالوند با مسئولان داورى فوتبال كار دست استقلال داد! ما مستحق شكست نبوديم اما فكر مى كنم تورج حق وردى بدترين قضاوتش را به نمايش گذاشت. سرپرست باشگاه استقلال در مورد درگيرى هاى لفظى كه بين هواداران اين تيم باشگاه و تراكتورسازى بوجود آمد گفت: هيچ اختلافى بين ما و تراكتورسازى وجود ندارد و وقتى ديديم كه انها مشكل كمبود جا دارند اجازه داديم از فضاى بيشترى در ورزشگاه استفاده كنند.فتح الله زاده خاطرنشان كرد: روز استقلال نبود و در شرايطى كه موقعيت هاى زيادى داشتيم برابر تراكتورسازى بازنده شديم و فرصت رسيده به پله دوم جدول رده بندى را از دست داديم.على فتح الله زاده در پايان تاكيد كرد كه با وجود اشتباهات داورى اين باشگاه قصد ندارد كه از تورج حق وردى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت كند.
-
مصاحبه جباری
جبارى: اعتراضى به نيمكت نشينى ام ندارم
مجتبى جبارى در خصوص شكست استقلال مقابل تراكتورسازى تبريز گفت: ما مستحق باخت در اين ديدار نبوديم و بايد در ديدارى خانگى پيروز مى شديم.وى با اشاره به اينكه تراكتورسازى از روى اشتباه داورى به گل برترى رسيد، افزود: به اعتقاد من خطايى بر روى بازيكن تراكتورسازى صورت نگرفت و داور نمى بايست اين ضربه را به نفع اين تيم اعلام مى كرد. شايد اگر داور سوت نمى زد ، بازى را نمى باختيم.جبارى در ارتباط با مشكلات اخير خود با كادر فنى تيم فوتبال استقلال و نيمكت نشينى در اين تيم گفت: من هيچ اعتراضى به نيمكت نشينى در استقلال ندارم و تابع تصميمات مربيان هستم.
-
مصاحبه مظلومی
بازيكنان استقلال فرسوده شده اند
مظلومى: شكست مقابل تراكتورسازى، به دليل حضور ما در آسيا بود
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شكست مقابل تراكتورسازى مزد حضور ما در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا بود.
او در نشست پس از بازى تيم هاى فوتبال استقلال و تراكتورسازى اظهار كرد: شكست استقلال برابر تراكتورسازى مزد حضور ما در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا بود. از نظر من ديدار دو تيم اصلا بازى زيبايى نبود. تيم ما موقعيت هاى خوبى را داشت كه متاسفانه تبديل به گل نشد به هر حال فرصت صددرصد هم داشتيم كه نتوانستيم از آن به گل برسيم هر چند اين يك ضعف هم براى ما تلقى مى شويد اين همه مى گوييد بازى زيبا، بازى زيبا، اين هم فوتبال زيبا. وى افزود: به هر حال حضور ما در ليگ قهرمانان آسيا، استقلال را بسيار خسته كرده بود. تيم حريف ۱۱ روز فرصت براى تمرين داشت اما ما هر چهار روز يك بار بازى مى كنيم. ما به آخر فصل نزديك مى شويم و بازيكنان كم كم فرسوده شده اند. مظلومى عدم حضور فرهاد مجيدى را در تركيب استقلال را در شكست تيمش موثر دانست و گفت: به هر حال فرهاد بازيكن بزرگى است و نبود او در تيم ما تاثيرگذار است. ما واقعا به حضورش نياز داشتيم و متاسفانه در اين فشردگى بازى ها آسيب ديدگى بازيكنان هم معضل جدى است. البته ما به تركيب تيم برنده دست نزديم و نسبت به بازى قبل جابجايى خاصى نداشتيم؛ اما همانطور كه گفتم خستگى عملكرد بازيكنان استقلال را كاملا تحت تاثير قرار داده بود.
وى افزود: شكست رقيبان ما در بازى هاى امروز فرصتى را براى استقلال ايجاد كرد تا بتواند سه امتياز اين مسابقه خانگى را كسب كند؛ اما متاسفانه موفق به آن نشديم. اميدوارم در آينده وضعيت بهترى داشته باشيم. مظلومى همچنين در پاسخ به سوال خبرنگارى مبنى بر اينكه مگر هواداران تيم رقيب نبايد بيش از ۱۰ درصد سكوهاى تيم ميزبان را اشغال كنند، پس چرا تعداد هواداران تيم تراكتورسازى اين همه زياد بود، گفت: به هر حال قدم هواداران تيم تراكتورسازى هم روى چشم ماست و باشگاه استقلال به آنها لطف كرد و محدوديتى براى حضورشان در ورزشگاه آزادى قائل نشد؛ اما بگذريم از آنكه در تبريز ۱۰ هوادار ما كه بعضى از آنها لباس آبى بر تن نداشتند را به طبقه بالاى ورزشگاه فرستادند.
در اين بين يكى از خبرنگاران تبريزى خطاب به سرمربى استقلال گفت در آن روز مسئول باشگاه استقلال اعلام كرده بود كه ما در تبريز هوادارى نداريم كه مظلومى پاسخ داد: به هيچ وجه چنين نيست. ما در تبريز هم هواداران خودمان را داريم.
شدت پرسش و جواب به سمتى مى رفت كه ممكن بود مانند كنفرانس فراز كمالوند به تشنج بكشد اما مسئولان برگزارى نشست مانع از آن شدند.
-
مصاحبه روشن
حسن روشن: وقتى كه بازيكن اخراجى را بر مى گردانند اين شكست ها نيز قابل پيش بينى است
حسن روشن كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد زمانى كه در چنين تيم پر سابقه اى يك بازيكن اخراجى را با بزرگى بازمى گردانند بايد پيش بينى اين شكست ها را نيز بكنيم. وى افزود: مشكلات استقلال بسيار وسيع تر از آن چيزى است كه در ديدار با تراكتورسازى مشاهده كرديم. وى ادامه داد: زمانى كه يك بازيكن را اخراج مى كنيم بايد بر روى راى خود ايستادگى كنيم نه اينكه او را با بزرگى به تيم بازگردانيم. پيشكسوت نام اشناى استقلال تهران گفت: بايد بدانيم كه اين گونه تصميمات بر روى كل تيم تاثير منفى خواهد گذاشت. وى تصريح كرد تيم استقلال مشكلات فنى زيادى دارد اما در اين مشكلات نبايد پرويز مظلومى را مقصر بدانيم زيرا تا زمانى كه اين گونه مشكلات حاشيه اى وجود داشته باشد اين تيم موفق نخواهد بود. وى اظهار داشت: متاسفانه استقلال بر خلاف دوران ما كه هميشه در تهران برنده بود در خانه شكست خورد و اين براى تيمى مانند استقلال زيبا نيست. روشن خاطرنشان كرد: استقلال با اين شكست كار بسيار دشوارى براى قهرمانى در ليگ برتر فوتبال ايران پيش رو دارد. كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص وضعيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: نه تنها استقلال بلكه ساير نمايندگان ما نيز شانس زيادى براى قهرمانى در اين مسابقات معتبر ندارند
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با شريفات به دليل گرفتن كارت قرمز برخورد ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با شريفات به دليل گرفتن كارت بيمورد برخورد ميكنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بعد از شكست دو بر يك تيمش مقابل تراكتورسازي تبريز صحبتهاي زير را مطرح كرد:
*استقلال با وجود برتري در زمين نتيجه را به حريف واگذار كرد. در مورد بازي صحبت كنيد؟
من به بازيكنانم تبريك ميگويم چون با وجود اينكه بعد از بازي مقابل پاختاكور تنها 4 روز استراحت داشتند اما با جان و دل براي استقلال بازي كردند و به تيم تراكتورسازي اجازه نداديم براي ما دردسرساز شود و موقعيتآفريني كند.
*صحبتهاي زيادي بعد از بازي در خصوص قضاوت تورج حقوردي شد. نظر شما در اين مورد چيست؟
من نميخواهم در مور داوري صحبت كنم اما اكثر كارشناسان تاكيد كردند كه ما از قضاوت داور ضربه خورديم. من هميشه براي داوران احترام قائلم و به آنها هم خسته نباشيد ميگويم.
*از عملكرد كلي بازيكنان راضي بوديد؟
به هر حال نميشود كه بازيكنان بينقص باشند و من هم در جلسه فني نقاط ضعف و اشتباهات را به آنها گوشزد ميكنم تا ديگر تكرار نشود. با اين وجود در اين بازي شاهد اشتباهاتي هم بوديم كه آنها را برطرف خواهيم كرد.
*اسماعيل شريفات هم به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان رفت و در لحظات پاياني اخراج شد.
با شريفات چون در آن شرايط حساس اخراج شد برخورد ميكنيم. بازيكن نبايد بيهوده با دريافت كارت هم خود را محروم كند و هم به تيم ضربه بزند، كاري كه با سيدصالحي هم به دليل دريافت كارت بيمورد در بازي با پاختاكور انجام داديم و با او برخورد كرديم.
*برخي از هواداران در اين بازي خواستار حضور جباري در ميدان بودند. او هم امروز در مصاحبهاي گفته ديگر هرگز مصاحبهاي نخواهد كرد.
به شخصه روي مجتبي جباري براي اين بازي نظر داشتم اما تعويض اجباري شيرزاد باعث شد برنامههايمان به هم بريزد. مجتبي بايد حواسش را متوجه تمريناتش كند چون من او را بيحاشيه ميخواهم. او يكي از بهترينهاست.
* حضور هواداران را در اين بازي چطور ديديد؟
از هواداران واقعا ممنونم اما توقعم اين بود كه ورزشگاه حداقل براي اين بازي پر شود. ما در كورس بوديم و انتظار داريم در اين هفتههاي پاياني ما را حمايت كامل كنند.
-
مصاحبه صادقی
فردى به نام تيموريان نمى شناسم!
صادقى: اگر گل نصرتى درست باشد فوتبال را كنار مى گذارم
امير حسين صادقى، مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر گل اول تراكتور كه توسط نصرتى به ثمر رسيد سالم باشد فوتبال را كنار مى گذارم.او اظهار داشت: تراكتور فقط ۲ موقعيت گل داشت و هر ۲ تا را تبديل به گل كرد. گل اول كه قطعا خطا بود و اگر گل محمد نصرتى سالم باشد فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم.وى افزود: گل دوم هم كه جاسم كرار زد جايى زد كه تار عنكبوت بسته بود و كارى از دست هيچكس برنمى آمد.صادقى در خصوص درگيرى اش با آندرانيك تيموريان گفت: من چنين فردى را نمى شناسم و درباره كسى كه نمى شناسم حرفى ندارم كه بزنم!
-
مصاحبه برهانی
برهانى: ما بازى كرديم، تراكتورسازى گل زد
آرش برهانى، مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: در بازى ديروز هرچه زديم به در بسته خورد و معلوم بود از آن روزهايى است كه توپهايمان گل نمى شود.او اظهارداشت: استقلال خيلى بهتر از تراكتورسازى بازى و توپ را به گردش درآورد و شايد يكى از بهترين بازيهاى تاكتيكى خود را انجام داديم اما هرچند ما بهتر بازى كرديم اما تراكتوريها گل زدند.وى افزود: متأسفانه ديروز از آن روزهايى بود كه توپهايمان تبديل به گل نمى شد و همه كار كرديم اما خط دفاع و دروازه بان آنها خوش شانس بودند به هر حال ديروز روز تراكتورسازى بود و روز استقلال نبود.برهانى در پايان گفت: من در مورد داورى اظهارنظر نمى كنم اما دوست دارم كارشناسان با دقت اين بازى را از نظر داورى آناليز كنند چراكه مطمئن هستم داور اشتباهاتى را داشت.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده خطاب به بازيكنان استقلال؛
شما مقصر ناكامى مقابل تراكتورسازى نيستيد
سرپرست باشگاه استقلال تهران پس از شكست مقابل تراكتورسازى به رختكن رفت و با بازيكنانش صحبت كرد.تيم فوتبال استقلال تهران شب گذشته مقابل تراكتورسازى تبريز شكست خورد تا بهترين فرصت را براى نزديك تر شدن به صدر جدول از دست بدهد.على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال پس از كسب اين نتيجه به رختكن رفت و به بازيكنانش خسته نباشيد گفت. وى خطاب به بازيكنان گفت: شما مشكل تيم نيستيد و مى دانم كه مشكل كجاست. مقابل تراكتور بازى خوبى انجام داديم، اما نتيجه را واگذار كرديم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: حق ما باخت نبود
حنيف عمران زاده، مدافع استقلال طى اظهارنظرى گفت: ما بازى قابل قبولى ارايه داديم اما با بى دقتى از موقعيت هاى خود استفاده نكرديم و تراكتور از موقعيت هاى خود به خوبى استفاده كرد.وى درخصوص شكست تيم هاى بالاى جدول اظهار داشت: اين نشان مى دهد همه تيم ها براى كسب ۳ امتياز وارد ميدان مى شوند. ما با برد مقابل تراكتور مى توانستيم شرايط خوبى در جدول پيدا كنيم و براى قهرمانى اميد بيشترى داشته باشيم ولى هنوز هم چيزى از دست نداده ايم.عمران زاده درخصوص حضور چند دقيقه اى خود در بازى گفت: من با صلاحديد مربى خود در دقايق آخر وارد ميدان شدم تا خط دفاعى تيم را محكمتر كنم. حالا چرا از اول وارد ميدان نشدم به خاطر صلاحديد پرويزمظلومى بود و آناليزى كه در اين بازى داشت من از اول در تركيب قرارنگرفتم. وى درخصوص بازى هاى بعد استقلال افزود: ما هنوز ۵ بازى ديگر در پيش داريم كه با برد حريفان خود و شكست حريفان خود در بالاى جدول مى توانيم قهرمان ليگ برتر بشويم كه با بازى اين هفته نشان مى دهد غيرممكن نيست
-
مصاحبه فتح اله زاده
۱۲ امتياز از ما گرفته اند؛ حرف هايم هر بارى داشته باشد مى پذيرم
فتح الله زاده: داور با چسبيدن به هافبك هاى استقلال مانع بازى سازى آنها شد!
اين صحبت ها هر بارى داشته باشد، پاى آن ايستاده ام. وقتى داور با قضاوتش روى نتيجه تأثير مى گذارد بايد با شدت با او برخورد شود. بايد ريشه داورى هاى مغرضانه را خشكاند. اگر بيشتر اهالى فوتبال از داورى ها گله مى كنند حتما يك چيزهايى را مى بينند كه مى گويند. يكى به من بگويد كدام يك از حرف هاى من درباره بازى با تراكتور ناحق بوده است؟
سرپرست باشگاه استقلال گفت: داور مسابقه با چسبيدن به هافبك هاى استقلال مانع بازى سازى آنها مى شد. على فتح الله زاده درباره قضاوت روز يكشنبه «تورج حق وردى» در ديدار استقلال و تراكتورسازى تصريح كرد: من نمى خواهم حرف هاى جنجالى بزنم اما باعث جنجالى شدن قضايا مى شوند. اين همه زحمت مى كشيم و فوتبال زيبا بازى مى كنيم اما يك داور به راحتى حق ما را مى گيرد.
وى افزود: هيچ مشكلى با تراكتورسازى نداريم. آنها هم خوب بودند. حتى قبل از بازى وقتى عزيز محمدى در مورد حضور طرفداران تراكتورسازى از من پرسيد گفتم آنها هم دوستان ما هستند و با وجودى كه در تبريز به هواداران استقلال جايى ندادند، به آنها چندين جايگاه اختصاص داديم.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: تراكتورسازى از پاداش داورى به نحو احسن استفاده كرد كه اگر ما هم جاى آنها بوديم همين استفاده را مى كرديم. اين تيم قبل از اينكه گل اول را بزند توپى در اختيار نداشت و آن توپ به اوت رفته براى استقلال بود. من يك بار، دو بار، درباره مشكلات داورى حرف نزنم، چند بار مى توانم حرف نزنم؟ پس چه كسى از استقلال دفاع كند؟ چقدر ماخوذ به حيا باشم؟ مقابل سايپا درحالى كه بازيكن مان با دروازه بان آنها تك به تك بود، اعلام خطا كردند، مقابل سپاهان يك پنالتى ما را نگرفتند. در ۵ بازى ۱۲ امتياز از ما گرفتند.
فتح الله زاده ادامه داد: حتى برخى از كارشناسان داورى مى گويند خطايى كه روى جاسم كرار گرفته شد، درست نبوده است. بر فرض هم كه درست بوده باشد گل اول آنها درست نبود.
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه در بازى تراكتورسازى صحنه هايى ديده كه اگر
بخواهد در مورد آنها صحبت بكند فوتبال به هم مى ريزد، گفت: من مى خواهم به نكته اى در اين بازى اشاره كنم كه بسيار جالب است. داور مسابقه مدام به هافبك هاى استقلال مى چسبيد و مانع از حركت آنها مى شد، من نمى خواهم بگويم اين حركت داور از قصد بوده اما او بارها در جريان بازى با اين حركت خود مانع از توپ سازى استقلال شد. چنين اتفاقى اگر به عمد نبوده باشد، نشان از ضعف اين داور دارد. فتح الله زاده درباره صحبت خود مبنى بر اينكه رفاقت بين كمالوند و حق وردى در نتيجه اين مسابقه تأثير گذاشته است، عنوان كرد: من حرف ناحق نزدم. قبل از مسابقه هم به عزيز محمدى گفتم رفاقت اين دو مشكل ساز مى شود. پيش از اين هم به آقاى عسكرى گفته بودم دقت بيشترى در انتخاب داوران داشته باشد. آقاى عسكرى اين بود دقت تو؟ وى درباره اينكه صحبت هاى او بار حقوقى دارد، گفت: اين صحبت ها هر بارى داشته باشد، پاى آن ايستاده ام. وقتى داور با قضاوتش روى نتيجه تأثير مى گذارد بايد با شدت با او برخورد شود. بايد ريشه داورى هاى مغرضانه را خشكاند. اگر بيشتر اهالى فوتبال از داورى ها گله مى كنند حتما يك چيزهايى را مى بينند كه مى گويند. يكى به من بگويد كدام يك از حرف هاى من درباره بازى ديروز ناحق بوده است؟
فتح الله زاده تصريح كرد: اگر به رفاقت كمالوند و حق وردى هم كارى نداشته باشيم قضاوت داور ثابت كرد كه اشتباهاتى داشته است. صحبت هاى من اگر در نتيجه بازى تاثير نداشته باشد، حداقل وجدان هاى خفته را بيدار مى كند. چرا بايد بازى خوب ما با داورى عوض شود؟ متاسفانه من جو را خوب نمى بينم. چطور مى شود داور اين همه در نتيجه بازى نقش داشته باشد؟ من اين قضيه را رها نمى كنم و ثابت مى كنم كه چه اتفاقاتى در بيان اين مسابقه رخ داده است.
سرپرست باشگاه استقلال در پايان تاكيد كرد: من بايد حق ميليون ها هوادار را بگيرم. يك داور به چه جراتى كار يك تيم را خراب مى كند؟ هواداران ما ديروز صبورى كردند و چيزى نگفتند. اتفاقات بازى ديروز فراتر از اشتباهات داورى بود. چرا بايد يك چنين داور ضعيفى را براى بازى استقلال بگذارند؟
-
مصاحبه محمدی
در خصوص داورى صحبتى نمى كنم
محمدى: اين باخت قابل توجه آنهايى كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد
محمد محمدى دروازه بان استقلال ضمن دفاع از عملكرد اين تيم در چند وقت اخير گفت: خوب بازى كرديم اما اين شكست قابل توجه كسانى باشد كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد.
او با اشاره به شكست تيمش در مسابقه روز گذشته مقابل تراكتورسازى اظهار داشت: فكر مى كنم فوتبال ديروز روى خوشش را به ما نشان نداد. اين هم قابل توجه آنهايى كه مى گفتند خوب بازى كنيد و ببازيد. در شرايط فعلى معتقدم فقط بايد نتيجه بگيريم و در مسابقه ديروز روى دو اتفاق گل خورديم در حالى كه آن همه موقعيت را از دست داديم.
محمدى افزود: به تراكتورسازى و هواداران خونگرمش تبريك مى گويم و واقعا آنها براى اين تيم شهرستانى يك نعمت محسوب مى شوند. اميدوارم در ادامه راه بتوانند نتايج خوبى كسب كنند.
وى در خصوص عملكرد استقلال در اين بازى گفت: چند هفته است خوب بازى مى كنيم اما روز گذشته نتيجه را از دست داديم. از دقيقه ۶۰ تيم ما تحليل رفت چون فشردگى مسابقات بسيار زياد است. ما در سه جام حضور داريم و هر ۴ روز يك بار بازى مى كنيم كه اين شرايط را براى همه سخت كرده است. اميدوارم كادر فنى و مديريت تدبيرى بينديشند كه در ادامه راه با مشكل مواجه نشويم.
دروازه بان استقلال در خصوص اعتراض هايى كه بعد از گل اول به داور مسابقه داشتند، گفت: توپ ابتدايى اوت نشده بود و سپس عليزاده روى هادى شكورى مرتكب خطا شد كه همه مدافعان ما ايستادند و به تصور خطا صحنه را نگاه كردند. همان باعث شد توپ پس از برخورد با محمد نصرتى وارد دروازه شود اما اعلام مى كنم آن اعتراض ها در جريان بازى بود و در خصوص مسائل داورى پس از مسابقه هيچ صحبتى نمى كنم و معتقدم داور تمام تلاش خود را براى بهبود كارش انجام مى دهد. محمدى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا شانس قهرمانى با نتيجه ديروز از دست رفت يا خير، گفت: مطمئن هستم در آخرين هفته ليگ كه رتبه بندى مشخص مى شود جايگاه استقلال بهتر از مكان سومى خواهد بود و در اين مسئله كوچكترين شكى ندارم. از هوادارانمان كه ديروز به ورزشگاه آمدند و تيم خود را تشويق كردند تشكر مى كنم اما با نتيجه اى كه به دست آمد، شرمنده آنها شديم.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى: تراكتورسازى شانسى برد
ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال درباره ديدار روز يكشنبه باتراكتور سازى گفت: فوتبال خوبى را انجام داديم اما متاسفانه نتيجه لازم را نگرفتيم. وى در ادامه گفت: ما براى برنده شدن به ميدان رفته بوديم كه متاسفانه از آن همه موقعيت فقط يكى به ثمر رسيد و حسرت فرصت هاى از دست رفته را مى خوريم. مبعلى اظهار داشت: تراكتورى ها فقط و فقط از روى شانس به ۳ امتياز رسيدند در حالى كه اين استقلال بود كه فرصت هاى پرتعداد گلزنى را خلق كرد. به هر حال تمامى بازيكنان تلاش خود را انجام دادند تا با پيروزى در بازى ديروز به رده دوم جدول صعود كنيم و براى قهرمانى در ليگ به يك مدعى جدى تبديل شويم كه متاسفانه اين فرصت از دست رفت.هافبك استقلال در پايان عنوان كرد: با باخت مقابل تراكتور و باخت تيمهاى سپاهان و ذوب آهن همچنان در كورس قهرمانى قرار داريم و با تلاش مضاعف در ۵ هفته آخر به ميدان مى رويم و با حمايت هواداران اين نتيجه را جبران مى كنيم.
-
مصاحبه پورحیدری
داورى به ضرر استقلال بود
پورحيدرى: هواداران نبايد به كادرفنى اعتراض كنند
تيم فوتبال استقلال تهران يكشنبه شب در هفته بيست و نهم رقابت هاى ليگ برتر مقابل تراكتورسازى تبريز شكست خورد تا ۳ امتياز حساس را از دست بدهد. منصور پورحيدرى سرپرست استقلال درباره بازى با تراكتورسازى گفت: بازى خوبى بود و دو تيم نمايش قابل قبولى را ارائه دادند. مقابل تراكتور بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند، اما هميشه در فوتبال برد و باخت وجود دارد و اين بار شكست نصيب ما شد. در هر دو نيمه موقعيت هاى فراوانى را ايجاد كرديم و طبيعتا تيمى كه از فرصت هايش استفاده نكند، شكست مى خورد. تراكتور تحت فشار بود و اگر بازيكنان كمى دقت مى كردند، مى توانستيم به گل برسيم.وى ادامه داد: تراكتور انگيزه زيادى داشت تا امتيازات لازم را بگيرد و به خواسته اش برسد. عباس محمدى دروازه بان تراكتور يكى از بهترين بازيكنان تيمش بود و در پيروزى آنها نقش مهمى را ايفا كرد. گل هايى كه خورديم در حد استقلال نبود و بارها كادر فنى در تمرينات به بازيكنان گوشزد مى كنند تا به راحتى گل نخورند.سرپرست استقلال تصريح كرد: در بازى با النصر عربستان هم مشابه گلى كه از تراكتور را دريافت كرديم، خورده بوديم. نمى دانم چرا عبرت نمى گيريم و دوباره به همان شكل دروازه مان باز مى شود. بايد بگويم بازيكنان تلاش خود را انجام دادند، اما نتيجه اى نگرفتيم. عدم تمركز باعث شد تا دست خالى زمين را ترك كنيم.پورحيدرى درباره اعتراض هواداران نسبت به شكست استقلال نيز اظهار داشت: طرفدار هميشه دوست دارد تيمش برنده شود و به خواسته آنها احترام مى گذاريم. تعدادى از آنها نسبت به حضور دو هافبك دفاعى معترض بودند. بايد بگويم در بازى با پرسپوليس و پاختاكور هم با دو هافبك دفاى بازى كرديم و برنده شديم. حالا بر حسب اتفاق و بدشانسى بازى را به تراكتورسازى واگذار كرديم؛ اين دليل نمى شود كه بخواهند به كادرفنى اعتراض كنند. حتى فرزاد آشوبى در بيشتر لحظات نفوذ مى كرد و موقعيت هايى هم ايجاد كرد، اما با بدشانسى به هدر رفت. وى درباره اعتراض استقلالى ها نسبت به گل محمد نصرتى و قضاوت تورج حق وردى گفت: قبل از اين كه اين صحنه رخ دهد، كمك داور بايد پرتاب اوت را به نفع ما اعلام مى كرد، اما اين گونه نشد. هنگام پرتاب اوت دستى هم محمد نصرتى بازيكن ما را شارژ كرد و داور بايد خطا مى گرفت. من يك سوال از كميته داوران دارم? چرا براى بازى به اين مهمى كه دو تيم براى رسيدن به رتبه هاى بالاى جدول تلاش مى كنند، كميته داوران از ۶ داورى كه بين المللى هستند، استفاده نمى كند?! واقعا برايم عجيب است، البته نمى خواهم شكست را گردن داور بياندازيم اما قاعدتا عقل حكم مى كند، براى بازى با اين شرايط داوران برجسته ترى انتخاب شوند.
سرپرست استقلال درباره حضور كوتاه مدت اسماعيل شريفات در زمين و اخراج اين بازيكن، نيز خاطرنشان كرد: شريفات يكى از بازيكنان خوب و متعصب استقلال است. من صحنه را نديدم و نمى توانم درباره اخراجش صحبت كنم. در هرحال اخراج يك بازيكن بر پيكره تيم تاثير منفى مى گذارد.
پورحيدرى در مورد تاثير غيبت فرهاد مجيدى در شكست استقلال عنوان كرد: فرهاد يكى از بازيكنان بزرگ استقلال است و غيبتش بى تاثير نبود. سيدصالحى كه به جاى اين بازيكن بازى كرد تمام تلاش خود را انجام داد و يك گل هم به ثمر رساند. وى در پايان گفت: فشردگى بازى ها به ضرر استقلال بوده است و حضور همزمان در ليگ داخلى و ليگ قهرمانان آسيا باعث شده تا بازيكنان با خستگى مواجه شوند. پنجشنبه با راه آهن بازى داريم و بايد دوباره به ازبكستان برويم. كادرفنى حتى فرصت ارائه برنامه تاكتيكى ندارد و فقط ريكاورى مى كنيم. ديگر به اين شرايط عادت كرده بوديم و با توجه به ديدارهاى باقى مانده اميدهاى خود را از دست نخواهيم داد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: راهآهن را حتي با تمام بازيكنانش بايد شكست دهيم
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: حتي اگر تمام بازيكنان راهآهن در بازي روز پنجشنبه حضور داشته باشند بايد اين تيم را شكست دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در حاشيه تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در خصوص ديدار مقابل راهآهن اظهار داشت: آنها تيم خوبي هستند و با وجود اينكه 4 بازيكن خود را به دليل محروميت در اختيار ندارند اما چند بازيكن خوب در تيمشان هستند.
وي افزود: ما چند مصدوم و محروم داريم و شرايطمان كمتر از راهآهن نيست اما با اين وجود حتي اگر تمامي بازيكنان راهآهن هم در تركيب اين تيم حضور داشتند بايد اين تيم را شكست دهيم چون ما استقلال هستيم و بايد در كورس قهرماني باقي بمانيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: 90 درصد اين تيم را حفظ ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال با تاكيد بر اينكه فهرستي به باشگاه نداده است گفت: 90 درصد تيم كنوني را حفظ خواهيم كرد.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با اشاره به شايعات مطرح شده تصريح كرد: اينكه ميگويند به باشگاه استقلال براي فصل آينده ليست دادهام صحت ندارد. اين كارها شيطنت است كه از سوي برخي افراد انجام ميشود. اكنون فقط تمركزم روي 5 بازي باقيمانده ليگ است.
وي ادامه داد: هيچ فهرستي به باشگاه ارائه ندادهام چرا كه اكنون وقت اين كار نيست. با اين حال در صحبتي كه با آقاي فتحاللهزاده داشتم 90 درصد اين تيم حفظ خواهد شد. سعي ميكنيم در پايان فصل و در زمان مقرر نقاط ضعف را با جذب بازيكنان مورد نظر برطرف كنيم
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى: اگر تراكتورسازى را مى برديم شانس زيادى براى قهرمانى داشتيم
ايمان مبعلى هافبك جنوبى تيم فوتبال استقلال مقابل تراكتور سازى ۹۰ دقيقه در تركيب تيمش قرار گرفت.اين بازيكن با دادن يك پاس گل، توانست نظر مثبت سرمربى تيم را به خود جلب كند و مظلومى در پايان بازى از عملكرد اين بازيكن ابراز رضايت كرد. مبعلى گفت: بازى خوبى نبود، نمى دانم چه بگويم، همه مى دانند كه حق ما باخت نبود ما چند موقعيت داشتيم كه آنها از دست رفت و در نهايت شرايط به ضرر ما شد. اگر مى برديم شانس زيادى براى قهرمانى داشتيم ولب حالا هم نااميد نيستيم. او ادامه داد: اگر آن موقعيتها گل مى شد، شايد وقتى كرار آن ضربه را زد، ما غافلگيرنمى شديم و بى جهت سه امتياز را از دست نمى داديم.پاس گلى كه ارائه كردم هدر رفت اما اين مساله اهميتى ندارد، زيرا براى من برد استقلال مهم است و به باقى مسائل توجهى ندارم. مربيان از من رضايت داشتند، اما قبل از اين هم گفته بودم، كه من جاى بازيكن خاص را در تيم نمى گيرم و اين مسئله در بازى با تراكتورسازى ثابت شد. استقلال تيم بزرگى است و وقتى من در تركيب قرار مى گيرم با جان و دل براى تيم بازى مى كنم.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: كاش خوب بازى نمى كرديم اما سه امتياز را مى گرفتيم
مهدى اميرآبادى مدافع استقلال گفت: اى كاش در ديدار مقابل تراكتورسازى خوب بازى نمى كرديم اما سه امتياز را مى گرفتيم.او در خصوص شكست ۲ بر يك استقلال مقابل تراكتورسازى اظهار داشت: در اين ديدار مستحق شكست نبوديم و برخلاف اينكه خوب بازى كرديم اما نتيجه را از دست داديم. اميدوارم هميشه بد بازى كنيم ولى سه امتياز را بگيريم. اى كاش اين اتفاق در اين بازى هم رخ مى داد. بهترين فرصت را براى نزديك شدن به صدر جدول از دست داديم اما هنوز هم فرصت داريم جبران كنيم. وى در خصوص قضاوت حق وردى گفت: روى گل اول تراكتورسازى اوت به سود ما بود اما فكر مى كنم نظر كارشناسان در اين زمينه مهمتر باشد.اميرآبادى در خصوص آخرين شرايط خودش قبل از ديدار روز پنجشنبه با راه آهن تصريح كرد: با وجود مصدوميتى كه پشت سر گذاشتم و هنوز هم دنبالم است ولى تمام تلاش خود را انجام مى دهم تا براى تيمم مفيد باشم. هميشه عادت كرده ام به خاطر استقلال اينگونه مصدوميت ها را تحمل كنم و چيزى كم نگذارم. وى گفت: راه آهن حريف سرسختى است و بازى مقابل اينگونه تيم ها كار بسيار دشوارى است. شاگردان تارتار قصد دارند با كسب امتياز به انتهاى جدول نرود و به همين خاطر ديدار سنگينى در پيش داريم ولى تمام تلاش خود را براى كسب ۳ امتياز انجام خواهيم داد. مدافع استقلال در پايان فصل چه رتبه اى را براى تيمش پيش بينى مى كند گفت: قصد داريم سهميه آسيا را از آن خود كنيم چون هنوز مشخص نيست در سال آينده چند تيم در ليگ قهرمانان آسيا از ايران حضور پيدا خواهند كرد. بايد جوانب احتياط را در نظر بگيريم و بالاترين رتبه را از آن خود كنيم.
-
مصاخبه شریفات
شريفات: استقلال بدون من با مشكل مواجه نمى شود
بازيكن جوان تيم استقلال پس ازورودش در بازى تراكتورسازى از سوى داور اخراج شد و در بازى راه آهن محروم است.اسماعيل شريفات گفت:من هرگز به دنبال جنجال يا حاشيه سازى نبودم و در بازى تراكتور كار من از روى عمد نبود.وى افزود:ما در بدترين شرايط بازى را واگذار كرديم من مطمئن هستم كه اين تا آخر فصل آخرين باخت ما خواهد بود.شريفات تصريح كرد:با اينكه اكنون در يگ برتر پنج تيم شانس قهرمانى دارند اما سه تيم اول شانس بيشترى دارند.وى در پايان خاطرنشان كرد:اين هفته هاى پايانى ليگ برتر هر تيمى كه بتواند بهتر امتياز بگيرد و كمتر امتياز از دست بدهد شانس قهرمانى دارد ما نبايد نااميد شويم و فقط بايد به فكر بازيهاى خود باشيم نه اينكه ببينيم سپاهان و ذوب آهن چگونه نتيجه مى گيرند.