آسيا بايد به حضور تراكتور افتخار كند
آسيا بايد به حضور تراكتور افتخار كند
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي با بيان اين كه چهار بازي پاياني تيمش در ليگ برتر بسيار سخت هستند، گفت: شكست راهآهن كليد رسيدن به صدر جدول است.
امير قلعه نويي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به پيروزي تيمش در هفته سيام ليگ برتر برابر فولاد گفت: به دليل بازي خوبي كه بين ما و فولاد انجام شد به ليگ تبريك مي گويم، فولاد با تعدادي جوان جوياي نام خيلي ما را تحت فشار قرار دادند و بازي زيبايي به نمايش گذاشتند. از هوادارانمان هم تشكر ميكنم چون بهترين تماشاگران دنيا هستند. همچنين بازيكنانم را ستايش ميكنم كه بازي نه چندان خوب هفته قبل را با بازي خوب برابر فولاد جبران كردند.
وي ادامه داد: خدا را شكر ميكنم كه با سه امتياز بازي فولاد توانستيم در بالاي جدول باقي بمانيم. از اين پس هم بايد بازي به بازي جلو برويم، ولي در اولين گام بايد به مصاف راهآهن برويم كه چند هفته است خوب نتيجه ميگيرد. طبيعتا بازي سختي پيش رو خواهيم داشت. پيروزي ما برابر راهآهن ميتواند كليد رسيدن ما به صدر جدول است، چون در هفتههاي پاياني ممكن است در صدر جدول تغييراتي رقم بخورد. همچنين از اين كه علي دايي سلامتي خود را باز يافته است و تيمش خوب نتيجه ميگيرد، خوشحال هستم.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول دارد، چهار بازي پاياني تيمش نسبت به بازيهاي استقلال و سپاهان سختتر است، خاطر نشان كرد: قبول دارم كه بازيهاي ما سخت هستند، اما بازيهاي ديگر تيمها هم مشكل است و همه تيمها را بايد جدي بگيريم، ما هم فعلا فقط به بازي با راهآهن فكر ميكنيم.
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي درباره اين كه حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسياي فصل آينده تقريبا قطعي است هم گفت: به نظر من آسيا بايد به حضور تراكتورسازي افتخار كند. در ليگ قهرمانان آسيا كه در هر بازياش چهار هزار تماشاگر حضور دارد . در تبريز 70 هزار نفر به ورزشگاه ميآيند. اين مساله ميتواند يك برند براي آسيا باشد. ضمن اين كه ما هم بايد نگاههاي خود را عوض كنيم. مسئولان باشگاه بايد نگرش خود را با توجه به آسيايي شدن تيم تغيير دهند.
وي همچنين شروط ماندن خود در تبريز را هم در راستاي همين آسيايي شدن اعلام كرد و گفت: از مسئولان باشگاه خواستهام كه بازيكنان مورد نظر من از در تيم حفظ و افرادي را هم كه ميخواهم جذب كنند تا در آسيا حرفي براي گفتن داشته باشم. اين شروط هم فقط به سود مردم تبريز و باشگاه تراكتورسازي است. ماندن من در تبريز هم منوط به اين شروط است و بايد ابتدا توافقات اوليه را باشگاه انجام دهيم .
در چند هفته اخير شايعاتي مبني بر حضور قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال در فصل آينده مطرح شد كه البته از سوي مسئولان اين باشگاه تهراني ردشده بود، قلعه نويي هم به شدت اين شايعه را تكذيب و اظهار كرد: اين افراد نه دوست من هستند و دوست تراكتورسازي ، اينها همان چهار نفري هستند كه پيش از اين هم شايعه كرده بودند، من به ذوب آهن ميروم. اين چهار نفر كه نمي خواهم نامي از آنها ببريم، هر روز يك پروژه عليه ما درست ميكنند و ماه به ماه هم به حسابشان پول ريخته ميشود. اين افراد سال قبل هم در هفتههاي پاياني خط ميگرفتند كه براي ما حاشيه درست كنند.
قلعه نويي در ادامه با خوب توصيف كردن عملكرد سه نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا اظهار كرد: اين تيمها هم حرفهاي هستند و هم تجربه آسيايي دارند. نتايج آنها هم كه خدا را شكر خوب بوده است، صعود اين سه تيم به مراحل بالاتر ميتوانند برند خوبي براي فوتبال ما باشد. ضمن اين كه پست جديد آقاي كفاشيان در آسيا را كه پيش از اين دست ژاپنيها بود، تبريك ميگويم و آن طور كه شنيدهام قرار است فصل آينده ايران سه سهميه مستقيم و يك پليآف داشته باشد كه البته هنوز هم ببراي فوتبال ما كم است.
قلعه نويي هچنين با بيان اين كه سه تيم ايران در ليگ قهرمانان آسيا شانس قهرماني در قاره را هم دارند، تصريح كرد: پشتوانه نيروي انساني و استعداد فوتبال ما زياد است و اين سه تيم مشكلاتي را هم كه بيشتر تيمهاي ما با آن درگير هستند، ندارند.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال در ادامه و درباره اين تيم گفت: ابتدا بايد اين مساله را در نظر بگيريم كه فوتبال ما بايد امكانات سختافزاري و زير ساختهاي مناسبي را ايجاد كند تا حضور 18 تيم در ليگ برتر مشكلي ايجاد نكند. چرا بايد جايي مثل مازندران در ليگ برتر تيم نداشته باشد؟ مسئولان بايد به جاي پاك كردن صورت مساله ها به فكر فراهم كردن امكانات و بسترسازي مناسب باشند. اگر بسترها فراهم باشد، ورزشگاهها با كيفيت باشند و همه شهرها فرودگاه داشته باشند و از اين قبيل، اشكالي ندارد كه از همه شهرها نماينده در ليگ برتر باشند. فوتبال ما بايد 100 ورزشگاه مثل ورزشگاه آزادي و با حداقل 50 هزار نفر ظرفيت داشته باشد.
قلعه نويي ادامه داد: فشردگي بازيهاي ملي و باشگاهي در همه جاي دنيا وجود دارد، ولي مشكل ما نبود برنامهريزي درست است. مگر انگليس چند ليگ و ليگهاي اروپايي و بازيهاي ملي ندارد؟ يا مگر آلمان ، ايتاليا و ساير كشورها بازيهاي زيادي برگزار نمي كنند؟ كاري ندارد كه برنامه خود را با afc هماهنگ كنيم، ژاپن و كره هم در آسيا بازي ميكنند، پس چرا مثل ما مشكل ندارند؟
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي همچنين گفت: كارلوس كيروش مربي بزرگي است كه اگر كسي قابليتهاي او را زير سوال ببرد، اشتباه بزرگي مرتكب شده است. فدراسيون بايد بستر لازم را براي اجراي برنامههاي كيروش آماده كند. او برنامههايي دارد كه ما بايد تا جايي كه توانايي داريم آنها را انجام دهيم. ضمن اين كه اگر با كيفيت دور قبل بازي كنيم، حتما به مشكل ميخوريم. در اين مسر انتقادها هم بايد به تيم ملي آرامش دهد، نه اين كه انرژي كادر فني و بازيكنان را بگيرد.
وي درباره بحث سياسي شدن فوتبال و مساله لغو ديدار دوستانه ايران و امارات به دليل مشكلات سياسي افزود: فوتبال از سياست جدا است، ولي ما هنوز با آن درگير هستيم. وقتي 98 درصد بودجه فوتبال كشور را دولت ميدهد، نميشود انتظار داشت كه دولت در آن دخالت نكند. ما رسم باشگاه داري را درست انجام نمي دهيم و بحث خصوصي سازي فعلا حرف و شعار است. وقتي باشگاهها درآمدزايي داشته باشند و تيم ملي هم مستقل باشد و هزينههايش را تامين كند. ديگر اين گونه مسايل هم رخ نمي دهد. مثلا انگليس و آرژانتين سر جزاير فالكلند اختلاف دارند ، ولي در فوتبال بدون مشكل بازي ميكنند.
وي درباره صحبتهاي اخير عبدالله ويسي و سهراب بختياري زاده مبني بر اين كه افرادي قصد داشتهاند به آنها رشوه بدهند تا در چند ديدار بازنده شوند، گفت: در جريان صحبتهاي مطرح شده نيستم، اما هر كسي چنين حرفهايي ميزند بايد ادامه داشته باشد و آن را پيگيري كند و به نتيجه برساند. من پيش از اين هم از دادستان كل كشور خواسته بودم كه وارد اين بحث شود و آن را به نتيجه برساند. مثلا در ايتاليا و در همان زماني كه تيم ملي اين كشور در فينال جام جهاني بود. دادستاني با ورود به مساله تبانيها چند تيم را به دسته پايينتر فرستاد. در ايران هم آقاي علي پور و همكارانش كار را شروع كردند، اما كافي نبود
زمان دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس تغییر کرد
زمان دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس تغییر کرد
خبرگزاری فارس: سازمان لیگ از تغییر زمان دیدار تیمهای تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان؛ رئیس سازمان لیگ، گفت: با توجه به اعلام قبلی قرار بود دیدار تیمهای تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس از هفته 32 لیگ برتر ساعت 17 پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شود، اما ساعت برگزاری بازی تغییر کرد.
وی گفت: این دیدار به جای ساعت 17 نیم ساعت زودتر و در ساعت 16:30 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.
قلعه نويي: در تبريز هم به ضرر ما سوت مي زنند
قلعه نويي: در تبريز هم به ضرر ما سوت مي زنند
سرمربي تراکتور سازي گفت: داور در ديدار با فولاد يک گل سالم ما را مردود اعلام کرد.
امير قلعه نويي گفت:کنفدراسيون فوتبال آسيا با يد به اين هواداران بسيار خوب تراکتور افتخار کند. در آسيا کمتر تيمي است که اينچنين طرفداراني پور شوري داشته باشد.
وي به تمجيد از عملکرد تيم فولاد خوزستان پرداخت و گفت: به مجيد جلالي تبريک ميگويم که با يک تعداد بازيکن جوان تيمي خوب و هماهنگ را گردهم آورده است و مي توانند خوب بازي کنند. فولاد حتي شانس برد هم داشت و به چند موقعيت خوب گلزني رسيد.
قلعه نويي گفت: بعد از فشار روحي و رواني که بعد از از تساوي با فجرسپاسي شيراز براي تيم به وجود آمد امروز خدا کمک کرد و پيروز شديم. با اين پيروزي به جدول بازگشتيم و از همه مهمتر مردم تبريز خوشحال شدند.
سرمربي تراکتور سازي ادامهداد: فقط تا امروز فرصت داشتيم که خوشحال باشيم و از فردا بايد به ديدار مقابل راه آهن فکر کنيم. بدون شک اگر در اين بازي پيروز شويم معادلات قهرماني برهم ميخورد و رقابتمان با سپاهان و استقلال نزديکتر خواهد شد.
وي در خصوص گلي که تيم تراکتورسازي به ثمر رسانده و توسط داور مردود اعلام شده است، گفت: متاسفانه در شهر خودمان هم به ضررمان سوت ميزنند. من راجع به داوري نمي خواستم صحبت کنم اما اعتقاد دارم گل سالمي به ثمر رسانديم که نمي دانم چرا کمک داور آن را مردود اعلام کرد.
قلعه نويي در خصوص تداوم حضورش در تبريز افزود: براي ماندن در تراکتورسازي دو شرط دارم که در صورت تحقق آنها قراردادم را تمديد خواهم کرد و اگر لياقت مردم تبريز را داشته باشم افتخار مي کنم که در تيم تراکتور سازي بمانم.
وي ادامه داد: نخستين شرطم اين است که نفرات مورد نظرم در تيم تراکتورسازي حفظ شوند و مهمتر از آن که شرط دومم است و آن اينکه بازيکناني که ميخواهم جذب شوند. تنها در اين صورت و تحقق اين شروط است که ما هم در ليگ و هم در آسيا ميتوانيم نتايجي که لياقت اين مردم است را کسب کنيم.
سرمربي تراکتورسازي تبريز در خاتمه تصريح کرد: براي حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بايد نگرشي تازه داشته و امکاناتي حرفهاي صرف آماده سازي تيم شود. قطعاً موفقيت در ايران و آسيا کار آساني نيست و اگر بخواهند تراکتورسازي را به مانند سال گذشته آماده حضور در مسابقات کنند اين تيم لطمه خواهند خورد.
اولين شکار فصل بعد تراکتورسازي
اولين شکار فصل بعد تراکتورسازي
اخبار رسيده از باشگاه تراکتورسازي حاکي از آن است که گويا مسئولان باشگاه تراکتورسازي با آرش افشين براي فصل بعد به توافق رسيدند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، تراکتوري ها از سال قبل خواهان به خدمت گرفتن اين بازيکن فولاد بودند اما به دليل پاره اي مسائل ازجذب وي بازماندند از اين رو آنها بار ديگر اقدام کرده و اين بار در مذاکره با مدير برنامه هاي افشين موفق شدند وي را براي فصل آينده به خدمت بگيرند.
گفتني است، مذاکره تراکتوري ها با مدير برنامه هاي اين بازيکن بوده است و مذاکرات نهايي با خود افشين پس از پايان مسابقات ليگ انجام مي شود.
طبق قانون مذاکره با بازيکن در طول فصل خلاف قوانين است از اين رو آنها با مدير برنامه هاي افشين وارد مذاکره شدند