پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
دارم میشم هکتور کوپر! و انگار همیشه باید نائب قهرمان شم! و نه قهرمان! فصل پیش تو هر 3 جام دوم شدم! الان هم تو جدول با 4 اختلاف امتیاز دومم بخاطر 3 تساوی و تیم اول فقط یک تساوی داشته
دلیل تساویهام هم گل خوردنای زیادم بوده
دانیال جان من فصل قبل تیمم با تفاضل +1 ششم شد !!! دلیلش استفاده از تاتیک هارد دفندینگ بود. کاملا تاثیر داره تو کم گل خوردن. فک کنم بدترین باختم فصل قبل با اختلاف 3 گل بود.با اینکه نفر یکی مونده به آخر ضعیف ترین تیم لیگ بودم!! ولی خب یه بدی این تاکتیک اینه که تیم به مراتب کمتر گل میزنه. اینم یه روش کم گل خوردنه
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
راستشو بخوایی علی جان اینم امتحان کردم و تو اون بازیم دو گل خوردم!!!! و تو حالت هارد دیفندینگ هم همه تیم تو حمله بودن!!! که بعد اون بازی دیگه مدافع وسطهام رو فلش دفاعی کردم
و بازم ممنون که جواب دادی
کلا انگار این مسئله عشقیه!!! چون با تیم قبلیم با یک سری از بازیکن ها تیمم جز بهترین دفاع ها بود اما تو یک فصل قبلتر از اون همون دفاع با همون ترکیب ضعیف کار میکرد!!!
ولی بازم بقیه بچه ها لطفا بگن چطور تیمشونو میچینن اونایی که کم گل میخورن؟
اقا من هرچی بازیکن میخرم قدشون کوتاه :sad:
چهارتا دروازبان تا الان خریدم همشون قدشون کوتاه ...تو پست های دیگه هم همین مشکل رو دارم
چیکار کنم یکی کمکم کنه
نقل قول:
اقا من هرچی بازیکن میخرم قدشون کوتاه :sad:چهارتا دروازبان تا الان خریدم همشون قدشون کوتاه ...تو پست های دیگه هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم یکی کمکم کنه
خوب بفرستشون بالفیکس، والیبال یا بسکتبال! تا قدشون بلند شه!!!!این دیگه ازون سوالات بودا!!!!موقع خرید بازیکن دقت کن که قد بلند باشه. برو مشخصاتشو نگاه کن!!!
میشه اطلاع بدی موقع خرید قد بازیکن رو کجا میزنه ؟؟؟
دوستان رعایت کنید لطفا، کاری نکنید مجبور به ویرایش پست هاتون بشم !
نقل قول:
میشه اطلاع بدی موقع خرید قد بازیکن رو کجا میزنه ؟؟؟
تو صفحه خرید همون جا که میخایی توکن بزنی نشان میداد قدیم! و اگر اطلاعات دقیقترشو میخوایی میتونی اون بالا سمت راست (بنظرم) یک بخش برای مقایسه هست بری اون تو و بعد یکی از بازیکنهاتو انتخاب کنی بعد میتونی تمام مشخصات هم بازیکنی که میخوایی بخری و هم بازیکن خودتو ببینی! قدرت حمله دفاع و سن و وزن و قد و ... همه اونجا نشون داده شده
آقا کسی هم تاکتیک دفاع خوب داره بهم بگه امروزم باز 5-1 بردم! دفاع فاجعه بار ضعیفه!!! سیستمم تو این بازی 4-5-1 وی استیل بود
نقل قول:
تو صفحه خرید همون جا که میخایی توکن بزنی نشان میداد قدیم! و اگر اطلاعات دقیقترشو میخوایی میتونی اون بالا سمت راست (بنظرم) یک بخش برای مقایسه هست بری اون تو و بعد یکی از بازیکنهاتو انتخاب کنی بعد میتونی تمام مشخصات هم بازیکنی که میخوایی بخری و هم بازیکن خودتو ببینی! قدرت حمله دفاع و سن و وزن و قد و ... همه اونجا نشون داده شده
آقا کسی هم تاکتیک دفاع خوب داره بهم بگه امروزم باز 5-1 بردم! دفاع فاجعه بار ضعیفه!!! سیستمم تو این بازی 4-5-1 وی استیل بود
خودت داری میگی قدیم لطفا حرف از جدید بزن ! نو ورژن جدید همچین چیزی هنوز راه نیفتاده
بچه ها لیگمون خیلی قویه و منم ضعیف الان10هستم و اختلافم برای اینکه صعود کنم7امتیازه.چیکار کنم میخام برم لیگ بالا تر.14تا بازی هم هنوز مونده تاکتیک بدید.ممنون
سلام آقا ما ترکیدیم از دست این دروازه بان یه بار همین جا پرسیدم ویژگی دفاعی بالا یعنی دوازه بان خوبه؟ گفتین آره الان یه دوازه بان دارم ویژگی دفاعیش خیلی بالاست با اختلاف ازاز همه تیمم بالاتره اما دروازه بانیش افتضاحه مثلا اسکات هم هست خیر سرش همه بازی ها نمرش 4 و 5 میشه دوازه بان قبلیم کلی از این ضعیف تر بود ویژگی هاش ولی هنوزم از این بهتره موندم باهاش چیکار کنم، لطفا بگید یه دروازه بان خوب رو وقت خرید چجوری میشه تشخیص داد؟