قهرمانی سپاهان یا تداوم هیجان؟
قهرمانی سپاهان یا تداوم هیجان؟
خبرگزاری فارس: هفته سیوسوم لیگ برتر فردا (یکشنبه) با برگزاری 9 دیدار همزمان پیگیری میشود و ممکن است تکلیف قهرمان و تیمهای سقوط کننده مشخص شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، طبق سالهای گذشته دو هفته پایانی لیگ برتر به صورت همزمان برگزار میشود تا شائبهای ایجاد نشود.
هفته سیوسوم لیگ فردا (یکشنبه) در حالی برگزار میشود که در صدر جدول سپاهان بیش از تراکتورسازی و استقلال شانس قهرمانی دارد مگر آنکه در دربی اصفهان نتیجهای رقم بخورد که تراکتورسازی و استقلال را امیدوار نگه دارد.
در انتهای جدول هم شاهین، ملوان، راه آهن، شهرداری تبریز بیش از دیگر تیمها در خطر سقوط قرار دارند، اگر چه پرسپولیس هم هر چند اندک اما خطر سقوط را احساس میکند. نتایج این هفته شاید دو تیم دیگر سقوط کننده را مشخص کند. مس سرچشمه اولین تیم سقوط کرده به لیگ یک بود.
نگاهی به بازیهای هفته سیوسوم لیگ برتر میاندازیم.
* ذوب آهن - سپاهان؛ دربی آسیایی
نتیجه دربی اصفهان این بار برای تمام ایران مهم است. اگر منصور ابراهیمزاده بتواند سپاهان را متوقف کند یا این تیم را شکست دهد ممکن است سرنوشت قهرمانی عوض شود و سپاهان نتواند سومین قهرمانی متوالیاش را در لیگ برتر جشن بگیرد. سپاهان این روزها در اوج آمادگی است و در لیگ قهرمانان آسیا هم از گروهش صعود کرده و میخواهد دربی اصفهان را هم را به سود خود تمام کند.
شاگردان ابراهیمزاده شانس کمی برای گرفتن سهمیه آسیایی دارند و در صورتی که در دو بازی آینده پیروز شوند و نفت و صبا نتیجه نگیرند ممکن است دوباره به آسیا برسند. دربی اصفهان در واقع نبرد بین دو نایب قهرمان پیشین آسیا هم هست. ابراهیمزاده پیش از این مربیانی مثل اسکولاری را شکست داده و باید دید میتواند کرانچار را هم با یک تیم اصفهانی مغلوب کند یا نه؟
داربى نصف جهان با طعم قهرمانى
ذوب آهن - سپاهان
داربى نصف جهان با طعم قهرمانى
داربى نصف جهان امروز در شرايطى در فولادشهر برگزار مى شود كه طى چند روز گذشته حرف و حديث هاى بسيارى را با خود به همراه داشته است. ذوب آهنى هاى ميزبان امروز در شرايطى مقابل سپاهان قرار مى گيرند كه ۳ امتياز بازى هيچ تفاوتى در شرايط آنها در جدول نخواهد داشت اما به عكس ۳ امتياز بازى امروز براى حريف آنها يعنى سپاهان مى تواند به نوعى تضمين كننده عنوان قهرمانى آنها در ليگ يازدهم باشد. در چنين شرايطى بعيد به نظر مى رسد كه ذوب آهنى ها به آب و آتش زده و كارى را انجام دهند كه تيم هاى استقلال و تراكتورسازى مى خواهند هرچند كه شرايط عادى ذوب آهنى ها نيز بيانگر اين واقعيت است كه آنها نمى توانند حريف چندان گلوگيرى براى سپاهانى ها باشند.ذوب آهنى ها در آخرين بازى خود در مقابل فجرسپاسى به نتيجه اى بهتر از تساوى صفر بر صفر دست پيدا نكردند. در عوض سپاهانى ها در بازى سى و دوم و مقابل شاهين بوشهر در دقايق اضافه بازى به ۲ گل شيرين و حساس دست يافتند تا همچنان مدعى اول قهرمانى باشند، تيمى كه هم در ليگ و هم در ليگ قهرمانان آسيا شايستگى خود را به بهترين شكل ممكن نشان داده است و مى خواهد قهرمان ليگ يازدهم لقب بگيرد.
كرانچار: سرنوشت قهرمانى دست ماست
كرانچار: سرنوشت قهرمانى دست ماست
زلاتكو كرانچار، سرمربى تيم فوتبال سپاهان گفت: سرنوشت قهرمانى در دستان خودمان است.وى در نشست خبرى پيش از بازى با ذوب آهن گفت: در تمام دنيا داربى ها مهم است و اين داربى هم شرايط خاص خودش را دارد. در كنار اين موضوع قهرمانى هم براى ما مهم است.وى در مورد صحبت هاى فتح الله زاده كه گفته اگر ذوب آهن برنده شود به اين تيم پاداش مى دهد، عنوان كرد: افراد آزادند هر چه مى خواهند بگويند. ما به پيروزى خودمان فكر مى كنيم و مهم اين است كه دست خودمان است كه قهرمان شويم. حتى اگر در بازى امروز ببازيم باز سرنوشت قهرمانى دست ماست. راه براى تيم استقلال بسته است. آنهابا ۵ امتياز با ما فاصله دارند. اين صحبت ها دردى را دوا نمى كند.كرانچار در مورد مصاحبه رحمان احمدى كه عنوان كرده در پايان فصل در اين تيم نمى ماند، گفت: رحمان به نظر من بهترين گلر فعلى ايران است اما شايد صحبت هايى كه مطرح مى شود به خاطر روزهاى آخر فصل باشد و قراردادها و پيشنهادهايى كه به بازيكنان داده مى شود.
سيدصالحى: هر وقت جام را بالاى سر برديم، قهرمانيم
سيدصالحى: هر وقت جام را بالاى سر برديم، قهرمانيم
شايد كمتر كسى فكر مى كرد كه سپاهان اصفهان مقابل النصر قطر چنين نتيجه اى را كسب كند. زردپوشان اصفهان كه در بازى برگشت رقابت هاى آسيايى به قطر سفر كرده بودند، اين تيم را در خانه خودش با نتيجه ۳برصفر مغلوب ساختند. حالا سپاهان با كسب ۱۰ امتياز و با تفاضل گل كمتر نسبت به الاهلى عربستان در مكان دوم جدول ايستاده است. سپاهان كه صدرنشين رقابت هاى ليگ برتر هم هست، امروز در يك بازى حساس در هفته سى وسوم داربى اصفهان را برگزار مى كنند. گفت وگو با سيدمهدى سيدصالحى مهاجم اين تيم را بخوانيد:
• از مصافتان با الريان قطر بگوييد.
- خوشبختانه نيمه اول شروع خوبى داشتيم و توانستيم گل نخست را به ثمر برسانيم. النصر تيم خوبى بود. آنها ۳ بازيكن خارجى داشتند كه بسيار خوب ظاهر شدند. ما اين تيم را در اصفهان به سختى با يك گل شكست داديم اما در قطر با گلى كه زديم انسجام تيمى آنها به هم ريخت. با صحبت هاى كرانچار بين ۲نيمه برنامه بر اين شد كه ابتدا از گل زده محافظت كنيم و از فضاهاى باز آنها براى زدن گل هاى بعد استفاده كنيم. در ادامه بچه ها خيلى خوب ظاهر شدند و توانستيم افكار تاكتيكى كرانچار را در زمين اجرا كنيم و گل هاى بعدى را نيز بزنيم.
• جواهر سوكاى مهاجم خارجى سپاهان در اين چند بازى اخير در ليگ و جام باشگاه هاى آسيا نمايش قابل قبولى داشته و حتى شما را به روى نيمكت ذخيره ها فرستاده است. چه نظرى در اين باره داريد؟
- نمى دانم چرا اين صحبت ها عنوان مى شود. من مقابل فولادخوزستان ۳ كارته بودم و اجازه بازى نداشتم. مقابل النصر هم تفكرات تاكتيكى كرانچار به اين صورت بود، خدا را شكر به ميدان آمدم و گل هم زدم. دليل نيمكت نشينى مرا هم از سرمربى بپرسيد.
• در يك صحنه با كاپيتان النصر درگير شديد. قضيه چه بود؟
- بازيكنان النصر وقتى نتوانستند اختلاف گل هاى خورده را كم كنند، تحت فشار روحى و روانى بودند و بسيار عصبى و خشن بازى مى كردند. در آن صحنه وقتى كاپيتان النصر را جا گذاشتم و در حال ايجاد موقعيت بودم كه او ابتدا روى من خطا كرد، سپس الفاظ زشتى را به كار برد چون من هم يك اخطار داشتم، درگير نشدم. درنهايت با دخالت داور قائله ختم به خير شد.
•حساس ترين هفته سى وسوم به داربى اصفهان مربوط مى شود. به نظر شما شانس كدام تيم براى پيروزى بيشتر است؟
- ذوب آهن تيم خوب و بزرگى است. اين داربى بسيار حساس است. نمى شود گفت چون ما در صدر جدول هستيم حتماً برنده داربى خواهيم بود. اميدوارم هر ۲ تيم بازى خوب و تماشاگرپسندى را به نمايش بگذارند تا همه از ديدن آن لذت ببرند.
• اگر سپاهان در اين بازى حتى يك امتياز هم بگيرد، قهرمان شدن شما قوت مى يابد؟
- شما بدانيد هروقت جام قهرمانى را بالاى سر برديم، قهرمانيم. اينها همه در حد گمانه زنى است. مقابل پرسپوليس تا دقيقه ،۹۶ قهرمان بوديم اما به فاصله يك دقيقه قهرمان ليگ، سرخ پوشان تهران شدند.
كرانچار: بازي خطرناكي با ذوب آهن داريم
كرانچار: بازي خطرناكي با ذوب آهن داريم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: بدون شك بازيهاي داربي سپاهان و ذوب آهن شرايط خاص خودش را دارد و سپاهان هميشه ثابت كرده است كه از لحاظ كيفي، بازيهاي خوبي به نمايش گذاشته است.
زلاتكو كرانچار در نشست خبري پيش از بازي تيمهاي سپاهان و ذوب آهن اصفهان، اظهار كرد: بازي داربي شرايط خاص خودش را دارد و بازي رفت ما با تيم ذوب آهن يك بر يك مساوي شد اما در آن موقع هر دو تيم در وسط جدول قرار داشتند اما هماكنون ما از نظر رواني بهتر هستيم و تيم ما در كل شخصيت مثبتي دارد.
وي افزود: نه تنها 11 بازيكن ما كه در زمين هستند باكيفيت بازي ميكنند، بلكه تمام بازيكنان ما كه روي نيمكت قرار دارند نيز هر موقع وارد زمين شدهاند بهترين بازيها را ارائه دادهاند و از هواداران نيز من ميخواهم كه به ورزشگاه بيايند و تيمشان را تشويق كنند.
كرانچار گفت: بازي خطرناكي براي ماست و اگر ما با انگيزه بالا وارد زمين نشويم، نتيجه خوبي كسب نميكنيم.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: من اعتقاد دارم كه ذوب آهن يك تيم باانگيزه است و طبيعتا هر دو تيم انگيزه بالايي دارند ولي من بيشتر به تيم خود فكر ميكنم و از زماني كه از امارات برگشتيم به تيم خود يك استراحت ويژه دادم و امروز نيز يك آناليز نهايي انجام خواهيم داد و شك نداشته باشيد كه آرامش و پرسينگ دو فاكتور مشخصي هستند كه ما فردا لحاظ خواهيم كرد.
وي افزود: بازيكنان من اين شخصيت را دارند كه بازي به بازي بهتر شوند و ما اين سه امتياز را براي قهرماني در ليگ ميخواهيم و اگر ما ببازيم به استقلال كمكي نميشود چون 5 امتياز از ما عقب است و ما سرنوشتمان دست خودمان است.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در پاسخ به اين سوال كه بنگر در روزهاي اخير مصاحبهاي انجام داده و گفته است كه اگر بازيكنان ذوب آهن موفق شوند ما را ببرند من خودم به آنها پاداش ميدهم، گفت: هر بازيكني ميتواند نظر خودش را بگويد.
وي همچنين درخصوص صحبتهاي رحمان احمدي مبني بر اينكه با اتفاقاتي كه در دوبي افتاده است، شايد فصل بعد در سپاهان نماند، گفت: رحمان احمدي بهترين گلر ايران است و شايد پيشنهادهاي ديگري هم داشته باشد كه من در اين خصوص اطلاعي ندارم و نميدانم كه در دوبي هم چه اتفاقي افتاده كه او اين گونه صحبت كرده است.
دو تيم ذوب آهن و سپاهان تاكنون در ليگ برتر 21 داربي برگزار كردهاند كه ذوب آهن 9 بار پيروز شده و سپاهان 8 بار موفق به شكست ذوب آهن شده است و 4 بازي نيز به تساوي انجاميده است.
شعار قهرمانی هواداران سپاهان و توقف چند دقیقهای بازی
شعار قهرمانی هواداران سپاهان و توقف چند دقیقهای بازی
خبرگزاری فارس: هواداران سپاهان از ابتدای بازی با ذوب آهن سرود قهرمانی سر میده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، منصور ابراهیم زاده سرمربی ذوب آهن امروز کنار خط با شور و حرارت خاصی شاگردانش را مقابل سپاهان هدایت می کند. مدت ها بود که این مربی این چنین کنار زمین تحرک نداشت.
* با وجودی که امروز تیم ذوب آهن میزبان است اما 70 درصد ورزشگاه را هواداران سپاهان اشغال کرده اند. آنها حتی تا قبل از شروع بازی پشت نیمکت ذوب آهن نشسته بودند اما نیروی انتظامی این هواداران را جای دیگری نشاند.
*از نیمکت سپاهان حسن اشجاری، محسن بنگر، مهدی کریمیان و حسن جعفری به سمت ابراهیم زاده رفتند.
* برخورد شدید بین اشجاری و عشوری باعث شد در نیمه اول برای دقایقی بازی متوقف شود.
*هواداران سپاهان شعار قهرمانی سر می دهند.
نیمه اول این دیدار بدون گل خاتمه یافت.
کرانچار: با اندوختهای که داریم، قهرمانیم
کرانچار: با اندوختهای که داریم، قهرمانیم
از تیم ملی کرواسی پیشنهاد ندارم
خبرگزاری فارس: سرمربی سپاهان میگوید تیمش با اندوختهای که دارد در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ قهرمان این مسابقات است.
به گزارش خبرگزاری فارس، کرانچار در نشست خبری بعد از تساوی صفر - صفر مقابل ذوب آهن گفت: به هر دو تیم تبریک می گویم به خصوص به بازیکنان تیم خودم. ذوب آهن خوب بازی کرد و می خواست به ما ضربه بزند. توانستیم بعد از بازی های آسیایی یک بازی با کیفیت مقابل ذوب آهن انجام دهیم. از هر لحاظ خوب بودیم. از شانس های بزرگی که داشتیم بهره نبردیم و اگر استفاده کرده بودیم می توانستیم برنده باشیم.
وی در خصوص تعویض کریمیان گفت: در مورد هر تعویض برنامه خاص و مسائل مختلفی را مد نظر داریم و با توجه به شرایط تاکتیکی تیم سعی می کنیم تعویض کنیم. کریمیان یک بازی خوب ارائه کرد و از طرفی ما باید مراقب بازیکنان تیم باشیم. هر سه چهار روز یک بار بازی می کنیم و باید نهایت استفاده را از بازیکنان روی نیمکت کنیم.
کرانچار در خصوص شایعاتی که می گویند می خواهد با تیم ملی کرواسی قرارداد ببنند، گفت: تماس و پیشنهادی از فدراسیون کرواسی نداشتم و با سپاهان قرارداد دارم و تا زمانی که قرارداد داشته باشم یا تمام قدرت کار می کنم.
وی درباره اینکه چه تضمینی برای قهرمانی سپاهان می دهد، اظهار داشت: سه امتیاز بیشتر داریم و می توانم بگویم با این اندوخته ای که داریم از هم اکنون قهرمانیم.
سرمربی سپاهان در خصوص اینکه آیا عدالت در این دربی رعایت شد، عنوان کرد: شانس های مختلفی داشتیم. اگر موقعیت های کریمیان،سوکای یا بنگر گل می شد، می توانستیم پیروز شویم و بر همین مبنا می گویم عدالت امروز رعایت نشد.
وی در پاسخ به این سؤال که قبول دارد سپاهان شاداب نبود، گفت: این طور نیست. بازیکنان 90 دقیقه پابه پای ذوبی ها دویدند اما شرایط حاکم بر بازی شانس ها را از ما گرفت و در یک جمله می گویم اگر خسته بودیم در این مسابقه می باختیم.