پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
بد بخت بنا از روسیه چک سفید امضا داشت
حالا ایران که بهترین مربی دنیا رو داره باید از تو تلویزیون بازی 5 .0 باخته ایران رو نگاه کنه
این تو فوتبال هم هست وقتی که افرادی مثل دادکان تو این ورزش کشور هستند کفاشیان با یه بیل میاد رئیس فوتبال مملکت میشه کسی که کلا قبلا نمیدونست فوتبال چیه :chi migi:
اگه هرکی سرجاش بود که الان ما باید جا امریکا بودیم نه اونا جای ما :death:
wc سیار در ارومیهki::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کجا تخلیه میشه پس؟؟؟:evaa:
فک کنم میریزن تو پلاستیک با خودشون میبرن........:luuugh::luuugh::luuugh:
نقل قول:
ای خاک 2 عالم بر سر فدراسیون کشتی
ایران تنها کشوریه که بهترین مربی جهان و بهترین بازیکن های جهان رو به خاطر ندادن پاداش و پول بهشون میگن هرری
الان واقعا اگه بنا با سوریان بودند کشتی فرنگی 5 تا از روسیه میخورد
اینا لیاقت بهترینی جهان رو ندارن :ey babaaa:
داداش نوروزی رو یادت رفت !!!!think::
سلام:nishkhand:
چهارشنبه و پنج شنبه طی یک عملیات رفتیم بوشهر:nishkhand:
یه چند تا عکس گرفتم گفتم بذارم...خیلی باحالهlol:-
قبلش یه چیزی بگمlol:-
یعنی هر کی نرفته بوشهر نصف عمرش به باد رفتهlol:-
قبلا شیرازو بیشتر از بوشهر دوست داشتم...اما الان بوشهرو بیشتر دوست میدارمlol:-
مخصوصا دریاش:nishkhand:
دریا در شب....خیلی قشنگ بود تو عکس بد افتاده...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دریا در روز :nishkhand:
این کشتیه هم واساده بود وسط دریا منتظر بود نوبتش بشه...ماشینا رو خالی کنه
اینم نماییی از بوشهر:nishkhand:
اینا هم تازه خریدم...هر کی بگه زشته ایشالا مارمولک شه:ehe:
من خودم عاشق اون بره هامlay_;;:babyy:
هر کی بگه عکسام زشت بود الهی سوسک شه:nishkhand:
اینم آلبوم جدید گروه رستاک :danc:مازندرانی و فارسی و بوشهری و کرمانجی ( کردی شمال خرسان ) و قشقایی خوندن roz::
اینم لینک دانلود همشون تو یک فایل زیپ . واقعا قشنگنlove::
امضات اعصابمو خورد میکنه.............:sad:
آرسنال 2تا خورده بود :sad:....هی میگفت فراموش نکنید ........صداش رو مخه
اونم از بازی میلان....مزدکو گذاشته بودن همش از بارسا تعریف میکرد.......chomaghفقط عادل
من که بیصدا نگاه میکردم از دقیقه 30به بعدdallliiiبهترین راهه........roz::
یا شاسین کرمانج یا شاسین (کردی شمال خراسان) کلا یا شاسین خخخخخخخخ
نقل قول:
سلام:nishkhand:
چهارشنبه و پنج شنبه طی یک عملیات رفتیم بوشهر:nishkhand:
یه چند تا عکس گرفتم گفتم بذارم...خیلی باحالهlol:-
قبلش یه چیزی بگمlol:-
یعنی هر کی نرفته بوشهر نصف عمرش به باد رفتهlol:-
قبلا شیرازو بیشتر از بوشهر دوست داشتم...اما الان بوشهرو بیشتر دوست میدارمlol:-
مخصوصا دریاش:nishkhand:
دریا در شب....خیلی قشنگ بود تو عکس بد افتاده...
دریا در روز :nishkhand:
این کشتیه هم واساده بود وسط دریا منتظر بود نوبتش بشه...ماشینا رو خالی کنه
اینم نماییی از بوشهر:nishkhand:
اینا هم تازه خریدم...هر کی بگه زشته ایشالا مارمولک شه:ehe:
من خودم عاشق اون بره هامlay_;;:babyy:
هر کی بگه عکسام زشت بود الهی سوسک شه:nishkhand:
عکسات زشت بودن :luuugh:lay_;;
مرسی عکس باحالی بود ما هم قراره عید بریم به استان رسول اینا بوشهر :nishkhand: امیدوارم بهمون خوش بگذره ki:: که ایشالله همینطور هم میشه :ohum:
خدایی حسرت ای ماشینا میخورم om:: اون بر اب میشه با 20 میلیون یه ماشین تاپ بخری اما اینجا با 20 میلیون باید بری حلبی بخری !!! (پراید ) :ey babaaa::shame:
اینا ار از اون بر با قیمت 15 یا شایدم کمتر میارن بعد گمرک بهش میخوره قیمتش 1000 برار میشه !!!crying::-
اخه ای مردم بیچاره ما چه گناهی کردن که باید با پراید برن سینه ی قبرستون !!!
میدونم هر چی بگم فایده نداره ولی حداقل اینطوری عقدم رو خالی میکنم
اخه پدرت خوب مادرت خوب دوتا ماشین با ایمنی بالا بیارین تا کمتر تلفات بدیم این همه جوون چه گناهی کردن !!!
یعنی اختلاف طبقاتی زیاد بود با گرون شدن همه چی و بالا رفتن تورم اختلاف طبقاتی بیداد میکنه به قرعان !!!
هییییییییییی از چی بگم خدا از این بنده های خسته ؟ از این همه درد تموم دندهام شکسته خنده هامو نبین این خنده هام یه چسبه رو لبم این منم با یه رد پای خسته
از چی بگم بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره به سمت کوه سختی از روزای که خط خوردن توی تقویم خبر میدن از یه اشتباه رو به تخریب
از چی بگم برات از بچه های پایین شهر که غذا واسه خوردن ماهی یه شب اون که تنها دلیل خوابش به عشق فرداست تنها پاتوق عشق حالش بهشت زهراست
یا که بگم از این رفقای کاخ نشین که هستند تو واردات کالای ساخت چین تو به من بگو من از چی بگم خب ما گفتیمو تموم دردا ریشه کن شد؟ :khahesh: ( یاس ) om::