یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل Pesنمیسازن که راحت نصب بشه
:ookk::ookk::ookk:
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل Pesنمیسازن که راحت نصب بشه
:ookk::ookk::ookk:
اخ که حرف دل ما رو گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.کسی پچ جدید فیفا رو داره که دلپیرو رو به سیدنی انتقال بده؟؟؟:shogh:
دوستان سلام.من چنتا تکنیک فیفا میخام که بتونم تو فیفا13 اونارو کار کنم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:hapoo:
من وقتی عملیات regenerator انجام میدم هیچی عوض نمیشه
:aaaaaa::death::de::ruunn::chakoshi::chakoshi::cha koshi:
درود
دوستان برای تغییر بودجه ی باشگاه با استفاده از نرم افزار Cheat Engine بعد از اینکه بودجه جدید باشگاه در Value وارد کردیم و next scan رو زدیم باید چی کار کنیم؟
ممنون.
تو صفحات قبل بچه ها گزاشتن یکم بگرد:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminalex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در گاوصندوق بخوای بدون کلید باز کنی راحت تره تا بخوای پچ های فیفا رو بریزی:ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruun n::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn:
یعنی اینقدر سخته ریختن پچ های فیفا !!!!! یا شما به خودتون زحمت نمیدید !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه من آموزش رو گذاشتم دیگه !!! راحته فقط شما سخت میگیرید !!! اگر آموزش نذاشته بودم قبول ولی آموزش رو کامل گذاشتم !!!!
سوکر گیمینگ همه چیرو توضیح داده !! بیشتر پچ ها هم redme دارن !!! به صورت خیلی ساده توضیح داده مراحل نصب رو !!! 90% redme ها شبیه هم هستن !!!!
خیلی ها نتونستن کار کنن این همه رو پچ کار کردن خوب یه برنامه بسازن راحت بشه باهاش ریخت مثل بازیه gta iv وقتی دیدن مردم نمیتونن خوب کار کنن اومد یه برنامه ساده ساخت به اسم GTA IV Vehicle Mod Installer خوب اینام بسازن دیگه :sad::sad::sad::sad::sad:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]