محمد و مصطفی نیستن ؟؟؟ entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد و مصطفی نیستن ؟؟؟ entezar::
تقریبا درست بود :jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میدونم ...
مصطفی و امیر ...
:khandeeeee bahal:
هر جا یه دو عکسه باشه یه طرفش این مردک خیابون متر کن مصطفی دیگه
امیر کیه حالا؟
کلا عبدل محمدم اون عکسش با مصطفی رو لو داد اونو دیگه نزاری:evaa:
خدا وکیلی عکس ترول گذاشتی آدم از کجا بفهمه:-ang
اسم 10 نفر رو بده از بین این 10 نفز انتخاب کنند دو نفر رو:rose:
الان این من باشم کی میخواد بفهمه منم؟؟؟:ey babaaa:
خب چون جواب رو لو دادند امتیاز به هیچ کسی داده نمیشه :nishkhand:
فکر پویان هم خوب بود
حالا شاید از مسابقه بعدی عملش کردم فکر پویان رو :nishkhand:
آفرین آفرین خیلی با نظرت حال کردم خیلی حالا باهات حال کردم دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
من نمیدونم چرا 97 amir دیگه نمیاد......
بابا من که عکس کاربرای سایتو ندیدم :ehe:عکس بازیکن فوتبال بزار نه ترول اگرم ترول دوست داری لا اقل ترول بازیکنا رو بزار
تذکر: در مسابقه ی قبلی به دلیل این که مصطفی عکس خودشو لو داد به هیچ کس امتیازی داده نمیشه :ohum:
:evaa::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم به نظرم مدرسه بهش زیاد فشار آورده
:evaa::evaa:
خدا خودش کمکش کنه
آمین
دوست عزیز در این تایپیک تنها مسابقه ای که گذاشته میشه از عکس کاربران دربی می باشد ... :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R O N A L D O [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایپیکی که شما میگی مسابقه از عکس بازیکنا باشه در لینک زیر قرار داره و هر کدومو میخوای انتخاب کن اما فک نکنم الان مسابقه ای داشته باشن حالا سر بزن :flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توجه : به دلیل این که کاربران جدیدی به دربی اضافه شدن و یا این که بعضی از کاربران کاربرای سایت رو نمیشناسن مثل همین دوستمون ، ان شا الله از مسابقات بعدی زیر عکس مسابقه نام 10 یا 20 نفر رو میگم که بلید از بین اینا انتخاب کنین ... :evaa:
ممنون:evaa:
--------------
خب اینم از مسابقه بعدی
این کدام کاربر دربی میباشد؟:evaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]