نقل قول:
اگه میخواستم ویرایش کنم وقتش رو داشتم بهتر هم میتونستم ویرایش کنم.
ولی چیزی که تو دلم بود رو گفتم وقتی ویرایش کردم هم همینطور.
به فرگوسن توهین نکردم از پارسال ترسو شده و جسارت قبل رو نداره.
اگه به خاطر برد و باخت طرفدار یونایتد بودم که بعد از دست دادن قهرمانی اونم به بدترین شکل ممکن بیخیال تیم میشدم.
اگه بخواهیم به پارسال برگردیم همونطور که در به وجود آوردن معجزه پارسال و صدر نشینی با 8 اختلاف امتیاز با کاروانی مصدوم فرگی نقش اول رو داشت.
در از دست داشتن قهرمانی هم فرگوسن مقصر بود.
در حذف شدن در دور اول در لیگ قهرمانان هم همینطور
شما اینجا مدیری اگه دوست داری اینجا فقط تعریف و تمجید باشه آن دیگه بحثش جداست...
فکر کردم به اشتباهات پی میبریو فرق انتقاد و توهین رو میفهمی ، احترام به مردی که منچستر تاریخشو بهش مدیونه رو میفهمی ، ولی نه مثل اینکه فایده نداره ...
خداروشکر همه منچستری های این تایپیک با هم صمیمی هستند و از ته دل منچستر رو دوست دارند ... منم نه به عنوان یه مدیر بلکه به عنوان یه هوادار در کنار همشون نظر میدم و همشونو هم قبول دارم ، هر کسی هم حق داره از این انتقاد کنه و این به هیچ کس ربط نداره ، ولی تو انتقاد نکردی بلکه توهین کردی ، به هر حال من قبل خوندن پیام دمت تو پرو فایت هم سعی کردم بهت بفهمونم با کسی دشمنی ندارم و قصدم ناراحت کردن کسی هم نیست ، ولی چه میشه کرد ؟ دیگه کاری از دست من بر نمیاد ....
همین امروز فرگی مصاحبه کرد و گفت از هر دقیقه کارش تو منچستر لذت میبره ، گفت تا موقعی که بتونه به کارش ادامه میده ... اون در 70 سالگی از یه جوون 20 ساله بیشتر انگیزه داره roz::roz::roz::