پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
ایجنت لونگو در اسپانیا برای ارزیابی وضعیت او
inter.ir-اسکای ایتالیا امروز از حضور داشتن ایجنت ساموئل لونگو در اسپانیا خبر داد
هدف از این سفر بررسی وضعیت لونگو است و احتمال بازگشت این بازیکن به اینتر وجود دارد و گفته می شود که خود این بازیکن نیز مایل است به اینتر در همین ژانویه بازگردد
لونگو در آخرین بازی اسپانیول در لالیگا مورد استفاده قرار گرفت و ممکن است اسپانیول او را تا پایان ماه ژوئن حفظ کند.
فعلا همه چیز بین دو طرف در حال ارزیابی است
بیگلیا:بازی در اینتر برایم آرزو است
inter.ir
لوکاس بیگلیا اظهار داشت که دوست دارد در اینتر بازی کند.
وی با توجه به قرار دادی که با باشگاه آندرلخت بلژیک دارد می تواند این تیم را ترک کند و اینتر بپیوندد.
لوکاس در بیگلیا در مصاحبه ی خود گفت:
دوست دارم آندرلخت را ترک کنم و به اینتر میلان بپیوندم.
فکر نمی کنید وقت برای نقل و انتقال و پیوستن به اینتر کم است؟
نه،هنوز وقت کافی برای انتقال به اینتر را دارم،اینتر پیشنهادی برای خرید و همین طور انتقال قرضی من داده است اما باید ببینم مسئولان باشگاه چه نظری دارند.
بازی در اینتر برای من یک رویا است.
دوست دارم در کنار زانتی بازی کنم.
مسئولان اینتر به طور مستقیم با شما وارد مذاکره شده اند؟
هنوز این اتفاق رخ نداده اما امیدوارم این اتفاق رخ دهد و من بتوانم در اینتر بازی کنم.
می دانید که روز های زیادی تا پایان نقل و انتقالات نمانده؟
بله می دانم اما امیدوارم هرچه سریع تر بتوانم به اینتر ملحق شوم.
به نظر شما آندرلخت شما را خواهد فروخت؟
نمی دانم اما این مسئله بزودی مشخص خواهد شد.
باید منتظر خبر های بعدی در این مورد باشیم.
سایت بین المللی گل:نماینده باشگاه لیورپول در ایتالیاست!
اختصاصی Inter.ir:بنابر گفته سایت بین المللی گل"باشگاه انگلیسی و متمول لیورپول نماینده ای را برای به خدمت گرفتن فیلیپه کوتینیو ستاره جوان و برزیلی اینتر به ایتالیا فرستاده است.
چند هفته پیش قرمزهای انفیلد،پیشنهاد 8میلیون یورویی خود را به سران باشگاه اینتر ارائه کرده بودند که با رد این درخواست،دیگر تمایلی برای خرید این بازیکن برزیلی نداشتند،اما سران امریکایی این باشگاه دست از تلاش خود نکشیده و نماینده ای را به ایتالیا برای خرید کوتینیو ارسال کرده اند،و قصد دارند تا هر طور شده این بازیکن را به قیمت 12میلیون یورو به خدمت بگیرند."
گفته می شود چندین باشگاه انگلیسی دیگر از جمله ارسنال و ساوتهمپتون هم این استعداد ناب برزیلی را زیر نظر دارند.
استانکوویچ و ماتراتزی از وسلی می گویند
inter.ir-وسلی اسنایدر در مدت حضورش در اینتر دوستان صمیمی زیادی داشته است. دو نفر از آنها ماتراتزی و استانکوویچ هستند. این دو بازیکن در مورد رفتن وسلی از اینتر اظهار نظر کرده اند
استانکوویچ در مورد وسلی گفت:"وسلی مانند یک برادر برای من بود و من برای او آرزوی موفقیت می کنم. او به گالاتاسرای رفته است و هر کسی دوست دارد بازیکنی مانند او داشته باشد. او در حال حاضر از تیم ما رفته است و ما باید بیشتر تلاش کنیم"
ماتراتزی نیز پیامی را در توییتر خود منتشر کرده است که به این شرح است:" من آرزوی موفقیت برای برادرم اسنایدر می کنم. او یکی از بهترین بازیکنایی بود که در کنار او بازی کرده ام. گالاتاسرای بازیکن خوبی را به خدمت گرفته است"
اسنایدر: موراتی مرد بزرگی است, بهترین آرزو ها را برای اینتر دارم
inter.ir-وسلی اسنایدر که به تازگی به گالاتاسرای ترکیه پیوسته است در مصاحبه با رسانه های ترکیه ای کمی در مورد باشگاه سابقش و موراتی نیز صحبت کرد.
او گفت:"موراتی یک مرد بزرگ است و مشکلات ما فقط بر سر مسائل اقتصادی بود. من بهترین آرزو ها را برای اینتر دارم. من قبل از تصمیم گرفتنم صحبت های مورینیو و فن گال را هم شنیدم. این دو مربی دو نفر از مهم ترین آدم ها در زندگی حرفه ای من هستند. انها به من گفتند که به گالاتاسرای بروم و برای انتخاب این باشگاه به عنوان یک چالش جدید من تاکید زیادی کردند "
وسلی اسنایدر در کل مدت حضور دورانش در اینتر در 76 بازی برای نراتزوری به میدان رفت و 13 گل نیز به ثمر رساند