داداش اوساسونا اومد سبکی که ما مقابل بارسا بازی می کنیم رو مقابل خودمون بازی کرد و 7تا خورد
والنسیا هم مطمئن هستم می خواد همین کارو بکنه که 4یا5 تارو می خوره با هتریک رونالدو
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش اوساسونا اومد سبکی که ما مقابل بارسا بازی می کنیم رو مقابل خودمون بازی کرد و 7تا خورد
والنسیا هم مطمئن هستم می خواد همین کارو بکنه که 4یا5 تارو می خوره با هتریک رونالدو
البته علی بازی با والنسا سختره چون هم اماده ترن هم تو مستایاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی منم مثه تو فکر میکنم اگه بخوان تاکتیک خودمونو رو خودمون پیاده کنن شکست بدی میخورن
مرتضی جان مورینیو فکر همه جاشو کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از برد مطمئن هستم.:sigar:
داداش مصرف سیگارت بالا رفته هانقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه همش مشغولی
تو کاردانی مورینیو هم شکی نیس
:ghelyon::ghelyon::ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hehehe::hehehe:
بدتر شد کهنقل قول:
باز همون سیگاره بهتره
خیلی منتظر روز یک شنبه هستم.مطمئن هستم که رئال می بره.
والنسیا چون تو خونه ی خودشه حمله می کنه وما می توانیم ضدحمله بزنیم.
به احتمال زیاد تاکتیک دفاع و ضدحمله هست.
باید دید آقای خاص چه نقشه خاصی داره
به امید پیروزی.
آقا چرا شما دارین باهم دعوا میکنین ؟
مطمئن باشید که رئال میبره و کریس هتریک میکنه ki::
داداش اینو که همه می دونیم می بریم.ما داشتیم به هم شوخی می کردیم.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره دادا حرفای ما شوخیه..........
ما مثل بارسایی ها نیستیم که ....ki::