مورینیو و بازگشت به ارزش های رئال مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو آماده اثبات برخی چیزهاست . او در بازیهای اخیر هم نشان داده که می خواهد وجهه تیمش را بهتر کند . در بازی اخیر لیگ در کورنیا ال پرات ، این مربی ، در زمین بازیکنانش را در آغوش گرفت . در برابر رایو در برنابئو نیز با این که لاس با اشتباه مهلک خود باعث گل خوردن زود هنگام تیم شد ، آن را یک اشتباه معمول دانست و گفت که از تعویض ناراحت شده است .
ساندوال ، مربی رایو ، این مربی را "جنتلمن " خواند و خوان ایگناسیو مارتینز ، مربی لوانته که تنها کسی است که در این فصل رئال مادرید را شکست داده است نیز گفت :" مورینیو به من نشان داد که روحیه ورزشکاری خوبی دارد و به تیم تبریک گفت ."
پس از تساوی برابر سانتاندر ، مربی با بازیکنان دیدارهایی داشت تا با هم در مورد مسائل مختلف شامل وجهه تیم بحث کنند . حالا رئال مادرید شخصتی دیگری پیدا کرده است . مورینیو نمی خواهد که بحث از باند بازی در رختکن باشد و در این راه از حمایت مدیر عامل نیز بهره مند است .
فلورنتینو و مورینیو اخیرا صحبت های مفصلی در مورد مفهوم ارزشهای رئال مادرید داشته اند . بحثی که برای مربی زیاد عادی نبود چرا که از زمان حضورش در رئال مادرید ، وجهه باشگاه بدتر و بدتر شده است .
نتیجه این بوده که مورینیو دیگر کار غیر معمولی که به وجهه باشگاه لطمه بزند انجام ندهد و دیگر خبری از اخلاق و حرفهایی که باعث سر و صدا به پا کردن در دنیای فوتبال است ، نباشد . فلورنتینو و مورینیو پذیرفته اند که نیازی به شکایت علیه بی عدالتی ها نیست . این زیاد عادی نیست چرا که دیگر تیمها هم چنین کاری نمی کنند . به طور مثال بارسلونا فقط روی مطبوعات کاتالان برای ارائه شکایت هایش تکیه می کند .
مورینیو به شدت مورد حمایت فلورنتینو پرز است . از زمانی که فلورنتینو در اجلاس قانونگذاران باشگاه صحبت کرده است ، حالا مربی بارها با بازیکنانش در مورد ارزشهای باشگاه و کاهش خشونت ها صحبت کرده است .
حمایت کامل
فلورنتینو در مقابل 1000 تا از اعضای باشگاه چند هفته پیش گفت :" مورینیو می داند حضور در رئال مادرید چه مفهمی دارد . اگر بی عدالتی هست ، دلیلی به سکوت نیست . باید آن را گفت . اگر ما در فینال چمپیونزلیگ فصل قبل نبودیم ، تقصیر ما نبود . "
این حرفها در رختکن والدبباس نیز بازتاب هایی داشته است . مورینیو و بازیکنانش می دانند که مسیر چگونه است . اگر تردیدی در زمینه برتری رئال مادرید بر بازیکنان بارسلونا وجود داشت ، مدیر با قاطعیت آن را رد کرد .
مورینیو می داند که فلورنتینو از برخی اشتباهاتش ناراضی است ، مثل صحنه انگشت کردن توی چشم ویلانوا . به همین خاطر عذرخواهی کرد و پذیرفت که اشتباه کرده است :" من هم انسان هستم ." این را یکی از ارزشهای رئال مادرید می داند . عذرخواهی در زمان اشتباه . اما پشت درهای بسته اعتراض کرده است که در بسیاری از استادیوم ها شامل نیوکمپ ، مورد توهین تیم حریف قرار می گیرد و این دیده نمی شود .
مربی گفت که در این روزها به حرف پیشکسوتانی نظیر آمانسیو ، پیری و هوگو سانچز گوش می دهد . آنها گفته اند :" اگر داوری اشتباه است ، نباید زیاد اعتراض کرد چرا که در شان باشگاه نیست . "
مورینیو به فلورنتینو گفته بود :" ارزشهای من همان ارزشهای رئال مادرید هستند . من می خواهم باشگاه برنده ، برنده و برنده شود . می خواهم که خوب بازی کنیم . "
real-madrid.com