شریک تجاری آبراموویچ حمایت کننده مالی فیلا شد!
شریک تجاری آبراموویچ حمایت کننده مالی فیلا شد!
دوست و شریک تجاری مالک باشگاه چلسی حمایت کننده مالی فدراسیون جهانی کشتی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، یک شرکت نفتی آذربایجانی با پرداخت مبلغ 10 میلیارد دلار حمایت کننده مالی فدراسیون جهانی کشتی شد. مالک این شرکت نفتی "آقایف" سرمایه گذار آذربایجانی است که به حمایت از فدراسیون کشتی این کشور حامی مالی فیلا شده است.
آقایف دوست و شریک تجاری "رومن آبراموویچ" سرمایه گذار بزرگ روس و مالک باشگاه چلسی انگلیس است. آذربایجانی ها از طریق پرداخت این مبلغ در راه نفوذ هرچه بیشتر در فدراسیون جهانی کشتی هستند.
تصمیم آنژی برای جذب نیمار و آنلکا جدی است
تصمیم آنژی برای جذب نیمار و آنلکا جدی است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک روزنامه چاپ انگلیس نوشت: تصمیم تیم روسی آنژی ماخاچکالا برای جذب دو مهاجم برزیلی و فرانسوی جدی است.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلیمیل، تیم آنژی روسیه که پس از جذب روبرتو کارلوس، با اختصاص رقمی سنگین سراغ ساموئل اتوئو کامرونی رفت و وی را جذب کرد، اینک پروژه جذب نیمار از تیم سانتوز برزیل و نیکولا آنلکا از چلسی انگلیس را دارد.
مطابق اعلام این نشریه پرتیراژ روسها که به خاطر صرف هزینه کلان به تیم کهشکانی لیگ این کشور اروپای شرقی معروف شدهاند، عزم جدی برای جذب این دو بازیکن توانمند در خط حمله را دارند.
در کنار این دو ستاره، آنژی بازیکنان دیگری همچون روبین فان پرسی از آرسنال و نهنه از پاری سنژرمن را نیز مدنظر قرار داده است.
در این ارتباط گفته میشود تیم روسی قصد به تور انداختن حداقل دو تن از نفرات یاد شده را دارد
گوارديولا خواهان جذب اشلي كول است
گوارديولا خواهان جذب اشلي كول است
اولويت نخست 'پپ گوارديولا'سرمربي بارسلونا يك مدافع چپ و بهترين گزينه براي اين پست 'اشلي كول' بازيكن چلسي است، البته اگر اين باشگاه بتواند مبلغ 12 ميليون پوند را براي خريد او بپردازد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش فوتبال نيوز، كول 30 ساله نخستين گزينه گوارديولا است اما او پيش از هر كار بايد ' ساندرو روسل' رييس باشگاه بارسلونا را براي خريد اين بازيكن متقاعد كند.
قهرمان باشگاه هاي اروپا مدتي است از ' گرت بيل' بازيكن ولزي تاتنهام هم تمجيد مي كند ولي رقم نجومي كه تاتنهام براي بيل تعيين كرده موجب شده بارسلونا به كول فكر كند.
كول ، ستاره تيم ملي انگليس در تابستان گذشته توجه رئال مادريد را هم جلب كرده بود و مايل بود به اسپانيا برود اما چلسي درخواست خريد او را رد كرد.
اكنون بارسلونا آماده است بخت خود را در اين تابستان براي جذب كول امتحان كند.
اين باشگاه كاتالان همچنين يك دروازه بان مي خواهد و در ميان نامزدهاي اين پست 'ووجكيج سزني' از آرسنال است.
بارسلونا همچنين گوشه چشمي به ' گري كاهيل' از تيم بولتون دارد ولي احتمالا اين مدافع تيم ملي انگليس با چلسي به توافق خواهد رسيد.
کاکوتا : هدفم حضور در ترکیب چلسی است
کاکوتا : هدفم حضور در ترکیب چلسی است
کاکوتا با گلزنی برای بولتون امیدوار است روزی بتواند در ترکیب اصلی چلسی بدرخشد.
این جوان 20 ساله فرانسوی که درتوانست در برابر استون ویلا و در مسابقات کارلینگ کاپ درخشش خوبی داشته باشد ، خود را آماده رقابت برای ثابت بازی کردن ترکیب این تیم می داند و در مصاحبه ای گفت :" من اینجا آمده ام تا بازی کنم ، هیچ بازیکنی دوست ندارد که روی نیمکت بنشیند."
وی ادامه داد :" من متوجه هستم که باید جایگاه خود را بدست آورد و من به توانایی های خودم اعتماد دارد و می دانم می توانم فرصت های زیادی می توانم کسب کنم. گلزدن برایم لذت بخش بود و می خواهم بیشتربازی کنم."
بازیکن تیم ملی امید فرانسه ادامه داد :" من احساس راحتی می کنم در اینجا چرا که اینجا به شما کمک می شود تا بهترین فوتبال خود را بازی کنید. من در آخر بازیکن چلسی هستم ، مطمئنا از فرصتی که در بولتون بدست آورده ام خوشنودم اما هدف اصلی من حضور در ترکیب اصلی چلسی است."
بعد ازجام جهاني پيشنهاد چلسي را رد کردم
بعد ازجام جهاني پيشنهاد چلسي را رد کردم
توماس مولر ستاره تيم ملي آلمان در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي اعلام کرد پيشنهاد باشگاه چلسي را بعد از اين تورنمنت رد کرده است.
مهاجم باشگاه بایرن مونیخ که کفش طلای جام جهانی را از آن خود کرد در پیروزی چهار بر یک ژرمن ها مقابل تیم ملی انگلیس دو گل تیمش را به ثمر رساند.
مولر پیشنهاد چلسی را به دلیل نداشتن آمادگی برای ترک آلمان رد کرد. مولر 22 ساله که محصول آکادمی فوتبال بایرن است پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد را هم رد کرده است.
مولر می گوید:" بعد از جام جهانی چندین پیشنهاد داشتم که همه آنها را رد کردم. یکی از آنها باشگاه چلسی بود. چلسی باشگاه بزرگی است و پیشنهاد آنها چیزی نیست که هر روز اتفاق بیفتد اما به این فکر کردم که صلاح نیست این پیشنهاد را در این سن کم قبول کنم."
"قبول پیشنهاد چلسی در آن زمان یک تصمیم احمقانه بود چرا که تنها یک سال بود به عنوان بازیکن حرفه ای در بایرن بازی می کردم و در این سن باید فرصت بازی بیشتری داشته باشم. این روزها از اینکه در بایرن مانده ام بسیار خوشحالم. اکنون عاشق این باشگاه هستم."
نیکلاس آنلکا در چلسی خوشحال است و عجله ای برای ترک باشگاه ندارد !
نیکلاس آنلکا در چلسی خوشحال است و عجله ای برای ترک باشگاه ندارد !
آنلکا ، مهاجم با تجربه ی باشگاه چلسی که اصرار بر ترک باشگاه داشت دیگر عجله ای برای ترک باشگاه ندارد و هنوز خود را متقاعد نکرده است که آیا چلسی را در پایان فصل جاری ترک کند یا خیر !
مربی باشگاه چلسی ، آندره ویاس بواس هفته ی گذشته ادعا کرد که آنلکا با ثبت قراردادش تا تابستان آینده نشان داده است که میخواهد در پایان فصل جاری ، چلسی را ترک کند .
آنلکا در ماه مارس پا به سن 33 سالگی گذاشت و آینده اش در چلسی به خطر افتاد وقتی که مربی سابق چلسی یعنی کارلو آنجلوتی در پایان فصل گذشته از باشگاه اخراج شد .
مهاجم سابق تیم ملی فرانسه که تحت تاثیر آندره ویاس بواس بود گفت : " من مرتبط مورد علافه ی تیم ها قرار میگیرم که خواهان به خدمت گرفتن من هستند اما وقتی کسی را خواهان هستند به این معنی نیست که من باید باشگاه رو ترک کنم ! " همچنین افزود " من چلسی را دوست دارم و اول از همه میخواهم که در چلسی باقی بمانم ، این دلیلی است که باعث شده من تا الان هنوز اینجا باشم "
آنلکا گفت " من میخواهم ببینم در ماه دسامبر چه اتفاقی رخ میدهد و من هنوز توی چلسی هستم به خاطر اینکه در ماه جوئن که نقل و انتقالات آغاز میشود ببینم هنوز میتوانم در چلسی بمانم یا بهتره که باشگاه را ترک کنم "