الان باید به فکره بازی با من سیتی باشیم چون خیلی حساسه اگه ببریم شرایطمون عالی میشه ضمن اینکه من سیتی هم احتمالا صدرو از دس بده باید واسه اون بازی با یه برنامه دقیق بازی کنیم چون برده اون بازی خیلی با ارزشه
نمایش نسخه قابل چاپ
الان باید به فکره بازی با من سیتی باشیم چون خیلی حساسه اگه ببریم شرایطمون عالی میشه ضمن اینکه من سیتی هم احتمالا صدرو از دس بده باید واسه اون بازی با یه برنامه دقیق بازی کنیم چون برده اون بازی خیلی با ارزشه
اره . بازیه ساده ای نیست ولی برای رسیدن به رده های بالا نیاز بسیاری به این 3 امتیاز داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید برای 3 امتیاز بازی کنیم / درضمن باید انتقام باختمون در بازی حذفی رو از سیتی بگیریم:-ang
این سیتی داره شورشو در میاره eterza::--- حالا نشونش میدیم تیم یعنی چیchomaghchomagh
راستی بچه ها به نظر شما بازی با من سیتی چن چن میشه؟
من که خیلی به برد امیدوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما یه احساسی بم میگه بازی 2 به 2 میشه
از بردن که خیالت راحت میبریم / ولی نتیجه اش احتمالا 3-0 یا 4-0 بشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش دیگه توام خیلی داری جو میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی با من سیتی خیلی سنگینه چون خیلی امادس
باید خیلی تاکتیکی بازی کنیم:sooot:
داش نکو
آرایه ی اغراق نیست این نتیجه ای که میگی؟
اما من در حالت خوشبینانه میگم 2 بر 1 یا 3 بر 1 میبریم
گل هامونم فان پرسی و ولکات میزنن
شایدم یه دونه ی اخرم رمزی گل بزنه
بچه ها باید این رو هم در نظر بگیریم که تیم ارسنال تیم جوونیه و مسلما در ورزشگاه من سیتی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت
اما در هر صورت ما میبریم
معلومه ارایه های ادبی رو خوب خوندی ها:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره تو منچستر بازی واسه تیمه جوونه ما خیلی سنگینه
امروز تو روزنامه قسمت ورزشیش نوشته بود که اینیستا رفته بود ژاپن و سوار مترو شده بود اما هیچ کس اینیستا رو نشناخت!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی تعجب کردم
ژاپنی ها چقد شوتن مگه؟
بعدش اینیستا هم گفته بود که: به بازیکنان پیشنهاد میکنم که به ژاپن سفر کنن چون کسی اونا رو نمیشناسه و خیالشون هم راحت باشه.
پس منم برم ژاپنlay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]