رانیری: "مسئولیت کامل شکست را بر عهده می گیرم"
به نقل از inter.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]"بدون شک من به دنبال نتیجه ای غیر از این بودم، ما رو به جلو حرکت کردیم و تلاش کردیم تا برای اودینزه دردسر ساز باشیم، اما آنان خوب عمل کردند و پس از صبر و انتظار فراوان زهر خود را ریختند".
سرمربی اینترمیلان پس از باخت تیمش به اودینزه در هفته چهاردهم سری آ عنوان کرد تیمش باید تفکر مثبتش را ادامه بدهد و نباید آن را ترک کند. وی نقطه عطف بازی را ورود زاراته دانست و اظهار داشت: "نبود یک بازیکن تکنیکی در خط حمله مرا واداشت تا مائورو را به زمین بفرستم، اندکی به وضعیت بازی اندیشیدم سپس او را فرستادم چون به دنبال پیروزی و انجام کاری جسورانه بودم. گلزنی اودینزه مرا غافلگیر نکرد، اما ما پیش از آنکه آنان نمایش خوبی ارائه بدهند تا آستانه گلزنی پیش رفتیم".
کلودیو رانیری درباره اینکه آیا این شکست اهدافش در اینتر را تغییر داده است یا خیر گفت: "اکنون باید ساکت بمانیم و بر کارهایمان تمرکز کنیم و کاری به نتایج دیگر تیمها نداشته باشیم، من هنوز به این تیم امید دارم، تنها امتیازات فراوان ما را به رقابت باز خواهد گرداند، باید تمرکز کنیم و منتظر بازگشت بازیکنان مصدوم باشیم، چون بازگشت بازیکنان مهم تيم انگیزه دو چندانی به ما خواهد داد".
سرمربی اینتر درباره تعویضهای خود گفت: "دست به تعویض زدم چون به دنبال پیروزی بودم، در چنین اوقاتی ممکن است تعویضهایت خوب از آب دربیایند و در پایان تو را تحسین کنند، و یا آنکه بازی را واگذار کنی و در نتیجه مورد انتقاد قرار می گیری".
رانیری در ادامه افزود: "شاید تا پیش از تعطیلات کریسمس نتوانیم به رتبه های بالای جدول صعود کنیم، اما وضعیت کنونی اینتر دراماتیک است، چرا که در این فصل شاهد مصدومیتها و حواداث فراونی بوده ایم. باید منتظر بهار اینتر باشیم، البته تا باران نبارد بهاری در کار نخواهد بود، ما منتظر بازگشت ستاره هایمان هستیم، با وجود فورلان، اشنایدر، و مایکون قدرت تیم افزایش پیدا خواهد کرد و کار هجومی آسان تر".
تینکرمن با پذیرفتن مسئولیت کامل شکست تیم بیان داشت: مسبب شکست من بودم، چون با فرستادن زاراته به زمین امکان حمله از جبهه ای که فارائونی در آن حضور داشت را در اختیار اودینزه قرار دادم، آن هم پیش از آنکه دست به تغییر برنامه تیمی بزنم".
سرمربی اینتر درباره ناکامی خط حمله اینتر در گلزنی گفت: "هنگامی که مهاجم گل نمی زند احساس می کند دیگر زنده نیست و چنین وضعیتی تنها با گلزنی بهبود پیدا می کند، همیشه گفته ام لحظات سختی برای همه ممکن است پیش آید، مهاجمان اما باید صبور و آرام باشند چرا که گلها دیر یا زود محقق خواهند شد".
رانیری با اشاره به از دست دادن ضربه پنالتی از سوی پاتزینی در دقایق آخر بازی گفت: "به او گفتم که نباید اینقدر ناامید بشود، چرا که برخی از بازیکنان به خاطر چنین سرخوردنی هنگام زدن ضربه پنالتی لیگ قهرمانان را از دست دادند، اما مطمئن هستم که پاتزو تا دو سه شب خواب راحتی نخواهد داشت ولی بدون شک او بر این شرایط غلبه خواهد کرد".
تیاگو موتا: "حرف زدن فایده ای ندارد"
به نقل از inter.ir
هافبک نراتزوری با اظهار تأسفش از نتیجه بازی برابر اودینزه از هواداران خواست حمایتشان از تیم را ادامه بدهند چون اینتر در این روزها نیاز شدیدی به آنان دارد.
تیاگو موتا پس از باخت تیمش برابر اودینزه در جوزپه مئاتزا در گفتگو با اسکای اسپورت اظهار داشت: "شرح و تفسیر آنچه که در زمین گذشت چندان آسان نیست، چیز زیادی هم برای گفتن نداریم، چرا که حرف زدن تو را به جایی نمی رساند، بلکه باید در زمین بازی حرفت را بزنی".
موتا بدون اینکه دنبال عذر و بهانه ای برای توجیه سومین شکست اینتر در خانه باشد گفت: پس از این باخت باید تمام داشته هایمان را رو کنیم، غافلگیر شدیم و باختیم، این تمام چیزی است که می توانم بگویم".
"اکنون به حمایت هوادران پیش از پیش نیازمندیم، تنها کسی که به خاطر چنین شرایطی باید سرزنش شود خودمان هستیم و ماییم که باید این وضعیت را تغییر بدهیم، دیگر نمی توانیم مرتکب هیچ اشتباهی بشویم".
بازیکن ملی پوش اینتر با اشاره به از دست دادن پنالتی از سوی پاتزینی گفت: "چنین چیزی همیشه ممکن است رخ بدهد، اما مشکل ما از دست دادن پنالتی نبود، چرا که برای گلزنی 95 دقیقه فرصت داشتیم، اما به هر حال برای جیامپائولو ناراحت هستم چون هر آن چه که داشت در زمین ارائه کرد".
موتا هنگامیکه کلمه اسکودتو را شنید بیان داشت: "سخن گفتن درباره اسکودتو فریب دادن هواداران است".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارائونی: "خوشحالم که از اول بازی کردم"
به نقل از inter.ir
"وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم، از رانیری تشکر می کنم".
مارکو دیوید فارائونی که نخستین حضور کاملش در سری آ به همراه اینتر را تجربه کرد در دقیقه 61 بازی برابر اودینزه تعویض شد، وی در این باره به کانال اینتر چنین گفت: "دچار گرفتگی عضلانی شدم و دیگر نمی توانستم بازی را ادامه بدهم. خوشحالم که از اولین دقیقه در زمین حضور پیدا کردم و فرصت این را داشتم که به همگی نشان بدهم چه چیزی می توانم انجام بدهم. تنها نکته منفی باختمان بود، در نیمه نمایش بسیار خوبی داشتیم ولی در نیمه دوم مجازات شدیم".
بازیکن جوان نراتزوری درباره اینکه آیا در این بازی احساساتی شد یا خیر اظهار داشت: "من از آن تیپ آدمهایی نیستم که احساساتی بشوم، وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم. تنها هنگامی که وارد زمین شدم و هواداران مرا تشویق کردند فضای عاطفی مرا در بر گرفت".
مارکوی جوان افزود: "من تنها آنچه که مربی از من می خواهد را انجام می دهم، باید از وی به خاطر در اختیار گذاشتن چنین فرصتی تشکر کنم و امیدوارم بار دیگر برای تیمم بازی کنم".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]