یه حسی به من میگه استقلال فردا پیروز نمیشه :fek konam:
نمایش نسخه قابل چاپ
یه حسی به من میگه استقلال فردا پیروز نمیشه :fek konam:
نه بابا فکر نکنم جباری هم رونیمکت داریم که روحیه تیم رو میبره بالا واسه چی نتیجه نگیریم
قهرمانی استقلال دست خودشه با توجه به بازی بعدی سپاهان با فولاد خوزستان که خیلی سخته واسش
استقلال امروز بازی سختی با صبا داره ولی من میگم میتونه صبا رو بزنه.البته استقلال به حمایت هواداراش نیاز داره و منم امروز واسه تشویق تیم میرم ورزشگاه تا دین خودم رو ادا کرده باشم...!!!:shogh:
خوش به حالتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که هرموقع تیم میاد استان میریم حالا چه ملوان چه داماش
البته طرف استقلالی ها میشینم dallliii
انشاا.. نیمه دوم بیشتر گل میزنند تا آوراژ گل استقلال بهتر بشه ممکنه هفته آخر به کار بیاد
بردیم کاش قبلا اینقدر راحت امتیاز از دست نمیدادیم
بازیکن کلیدی برسه تیم میشه این حال بیاین :/danc
اگه پزشک استقلال یه ماه رو واسه تشخیص اشتباهش رو مصدومیت اندو هدر نمیداد الان هم صدرنشین لیگ بودیم هم اسیا
اندو کل تیمو راه انداخته
واقعا اگه استقلال قهرمان نشه بهش ظلم کردن
تیم کامل استقلال بی نقص ترین تیمه اسیاست
راستی داش حامد این بازیکن ها فصل بعدی هم هستند یا نه خبر داری ؟؟
برد لذت بخشی بود و این برد با بازی خوب استقلال(البته بیشتر تو نیمه اول)همراه بود که لذت برد رو بیشتر میکرد.
من امروز رفتم ورزشگاه و از همون اول بازی بارون میزد تو سر و کلمون...!!!dallliii
ولی سوژه اصلی این بازی حامد لک بود که تماشاگرا با شعارهای حامد باید بر......ه!!!حسابی از خجالتش در اومدن...!!!mas:-البته این بچه تقصیر خودش بود چون داشت با تماشاگرا کل کل میکرد و اونا رو تحریک میکرد...
راستش بازیکنهای اصلی و کلیدی موندن و رفتنشون با سر مربی فصل بعد استقلال ارتباط مستقیم داره مثلا اگه امیر خان بیاد خیلی هاشون رفتنی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه قرار باشه پرویز بره احتمالا برای اینکه بازیکنها رو نگه دارن باید برن روی انتخواب مربی خارجی و گرنه ........
اطلاعات کامل از قرار داد بازیکنهای استقلال رو توی بخش نقل و انتقالات باشگاه که لینکش رو میزارم قرار دادم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]