موفق باشی دوست عزیز فقط توی کل کل ها شرکت نکن که بن میشی dallliii
نمایش نسخه قابل چاپ
موفق باشی دوست عزیز فقط توی کل کل ها شرکت نکن که بن میشی dallliii
دوستان بیاید یک گپی داشته باشیم بابت تساوی دیشب که هرکس علت های خودش رو بگه و ببینیم بارسا میتونه زیر یکی از سخترین فشار ها اونم بدون الکسیس سانچز دووم بیاره.منظورم 8 بازی توی 18 روز هست.
به نظر من علت اصلیش دستکم گرفتن سوسیداد و استفاده نکردن از ابیدال یا ماسکرانو در خط دفاع بود.اگه راستش رو بخوایید به نظر من اگه بارسا از گروه خودش توی cl دوم هم بالا بیاد اشکال نداره منظورم اینه که امیدوارم پپ روی بازیکنا برای بازی با میلان فشار نیاره چون بازی های لالیگا حساس تر هست و الان همه بازیکنا خسته هستن الان دیگه یک امتیاز هم نباید از دست داد توی لالیگا.
کاملا موافقم بارسا یا باخت نداره یا اگرم داره از تیم هایی که دست کم میگیرنشونه البته تو لالیگا...نقل قول:
علت اصلیش دستکم گرفتن سوسیداد و استفاده نکردن از ابیدال یا ماسکرانو در خط دفاع بود
فابرگاس هم به روند خوب گلزنی هاش ادامه داد ولی کاش یه گل دیگه هم زده بود ولی ضعف خط دفاع باعث شد بارسلونا گل بخوره به نظر من هافبک ها و مهاجم ها کار هایی رو که باید تو زمین انجام میدادن رو دادن تیم هیچ اشکالی نداشت
بارسلونا با برد تو ال کلاسیکو میتونه تا آخر فصل صدر بمونه بارسا همیشه تو موقعیتهای حساس خودش بوده
اینم جدول رده بندی:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا این چه وضشه بارسا به یه دفاع میانی خوب نیاز داره بودجه خریدشم داره ,یکی مثل کیه لینی یا فرمایلن !اگه نمیخره حداقل از اون بازیکنای با تجربش استفاده کنه ! چون دفاع میانی حساس ترین پست تیمه .:ehe:
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که شاید گواردیولا کرد این بود که یک مدافع مناسب رو توی نقل و انتقالات به صورت قرضی نگرفت.برای بازی فردا که پویول رو فرم نیست پیکه هم مصدومه.خب دوتا هافبک دفاعی باید دفاع وسط تیمی مثل بارسا رو بردارن؟ واقعا بومی گرایی تا چه حد.اگه ونگر جوانگرایی افراطی داره پپ هم یکجورایی نئو نازی هست و تقریبا غیر از اسپانیایی ها و ارژآنتینی ها به کس دیگه ای بازی نمیده.الکسیس هم مصدوم هست برای دوماه فرصتی میشه برای افلایی و تیاگو امیدوارم دیگه مصدومیتی نداشته باشیم.از نگرانی های دیگه هم میشه به خستگی زیاد بازیکنای بارسا اشاره کرد.30 دقیقه اخر بازی دیشب دیگه کسی نمیدوید.وضع داوید ویا خیلی بحرانیه.از تورس هم داره بدتر میشه.یک پاس نمیتونست بده.امیدوارم این وضع به زودی تموم شه چون واقعا داره وضع بحرانی میشه
قبل از این بازی بیشتر بازیکنها از اردوهای ملی برگشته بودن باید هم اینجوری باشن بازی هم که داده بودن!
بازی بعدی دفاع محکمی ندارن ولی خط هافبک وحمله خوب ولی خسته دارن که به نظر من پپ یه فکری به حال این وضعیت میکنه که با این شرایط ممکنه با خط هابکها لایه های دغاعی رو بچینه که شرایط نفوذ رو برا مهاجم های حریف سخت میکنه ولی از اونجایی که بازیکنهای بارسا بهترین انتقال دهندهای بازی در جهان هستن (از نظر من چون کل بازیشون همینه) میتونن به راحتی حریف رو تو قفس تاکتیکی خودشون قرار بدن که ضد حمله و اینجور چیزا هم افاقه نمیکنه
بهترین سیستمی که میتونه برا بازی ارائه بده همینه که اگر سیستم نهایی حریف زودتر به دستمون میرسید میشد کامل درباره اش بحث کرد
به نظر من بهترین سبکی که پپ میتونه بچینه فعلا 3-4-3 هست.استفاده از ابیدال و ماسکرانو و بوسکتس در دفاع.دنی الوز و ژاوی و اینیستا و سسک در هافبک و افلایی و پدرو و مسی در حمله.این سبک میتونه میلان رو در هم بکوبه.با این وضع دفاع این سبک بهترینه چون ماسکرانو و ابیدال و یا ماسکرانو و بوسکتس خیلی اشتباه میکنن.باید 3 تاشون کنار هم به عنوان دفاع وسط باشن.ویا هم فعلا نباید فیکس باشه.اگرم به سسک استراحت بده بهتره چون اهمیت لالیگا به مراتب بیشتر از لیگ قهرمانان توی این مرحله است.حتی اگه بارسا با تفاضل بالا هم به میلان به بازه مهم نیست.الان مهم حفظ انسجام و نیروی بازیکنا برای لالیگا است تا تیم روی دور بیوفته.استفاده از 4 مدافع اشتباه محض هست البته من پپ رو قبول دارم ولی اشتباه های زیادی هم ازش دیدم.
سلام دوستای بارسایی منم تازه اومدم امیدوارم کنار هم دوران خوبی داشته باشیم :balesh:
سلام خلیلی خوش اومدینقل قول:
سلام دوستای بارسایی منم تازه اومدم امیدوارم کنار هم دوران خوبی داشته باشیم :balesh:
نصیحت : کل کل نکن با بحثهای فنی لذت ببر
غیر ممکنه به میلان با تفضل بالا ببازیم !ولی خوب شرایط بازیکنها اصلا خوب نیست میلان هم با وجود زلاتان خطرناکه اون قبلا بارسا بوده و البته پپ هم زلاتان رو خوب میشناسه و میتونه مهارش کنه برعکس میلان هم دوران اوجشه binam
درکل بازیکنهای میلان آماده تر هستن ولی سیستم بارسا رو با 343 موافقم و وقتی صاحب موقعیت هستن چهار خطی بشه موقع حمله میتونن عوضش کنن که تغیر تاکتیک واسه بارسلونا مثل آب خوردنه اگه پویول مصدوم نبود خیلی بازی عوض میشد ..
داوید ویا هم یه کم خسته شده فک نمی کنم افت باشه از طرف دیگه ساچس میتونسیت براش خطرناک باشه بعضی بازیکنها اینجور مواقع خودشونو کنار میکشن و از رقابت میترسن!که این ممکنه به ویا نخوره ! مسی با اومدن فابرگاس یه کم محو شده!ولی نه مصدومه نه خسته میشه خوب ازش استفاده کرد و از انرژی اش استفاده کنن ولی دنی آلوز هم همون دفاع باشه چون اگه دفاع باشه موقع حمله میتونه غافلگیر کننده باشه همون جور که تو برزیل راه رو براش باز میکنن میشه مسی رو طعمه کرد و آلوز هم فرار کنه!ولی بازم به سیستم میلان بستگی داره ونوع تغیراتی که تو زمین میدن
من بعید میدونم رئال بتونه تا این برتری رو تا 5 هفته هم نگه داره.دیروز بارسا خط دفاعی نداشت همه هافبک بودن.اما رئال ترکیب فیکسش بود و یکم متزلزل نشون داد که به عنوان یک بارسایی هم امیدوارم هم دوست دارم این تزلزل ادامه پیداکنه تا با طولانی تر شدن لیگ رئال این دو امتیاز رو از دست بده.البته همه اینا مشروط بر اینه که بارسا مثل دیشب بازی نکنه.
دررابطه با میلان هم بگم که میلان اساسا تیمی هست که فقط توی حمله و گل زدن روی زلاتان حساب میکنه.یعنی اون مهاجم نوک هست با اینحال وقتی توپ دراختیارشون هست هافبک ها هم جلو میان و از زلاتان بازیسازی میگیرن و خلاصه یک بازی تقریبا مشخص رو ارائه میدن.اگه بازیکنای بارسا به خودشون بیان و پپ هم بتونه انسجام رو حفظ کنه میلان نمیتونه حریف بارسا شه مگر روی سانتر از جناحین مخصوصا از راست مثل گلی که کریس زد توی فینال کوپا.با نبود پیکه و پویول من مطمئنم اگه بارسا نتونه جناحین رو مهار کنه و پاس کاری ها رو از نتفه خفه نکنه امکانش هست حتی 3 گل هم از این راه دریافت کنن.امکان دیگه هم استفاده از ضربه های ایستگاهی هست که بارسا خیلی توی دفعشون بدون پویول و پیکه مشکل داره.درکل بارسا خط میانی رو داشته باشه اگه با تیم ب هم بازی کنه برده مخصوصا چون بازی توی نیو کمپ هست.براهمین میگم باید خط میانی رو قوی و پرتعداد بچینن تا فرصت هیچ بازیسازی رو از میانه میدان ندن مخصوصا با وجود اینکه میلان بازیساز کلاسیک نداره خیلی سخت بتونه نفوذی رو طراحی کنه.اگه بارسا از جایی بخوره همون سانتر از جناحین مخصوصا سمت راست هست.به نظرم بهتره کیتا که باتجربه تر هست خط دفاع رو بگیره تا بوسکتس