-
دهقاني: مشکل نفت آبادان گلر نيست
دروازهبان تيم فوتبال نفت آبادان گفت: مشکل تيم نفت دروازهباني نيست و در قسمتهاي ديگر بازيکن ميخواستيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حبیب دهقانی درباره شکست این تیم مقابل فجر سپاسی عنوان کرد: اکنون طوری شده که یک بازی را میبریم و یک مسابقه را میبازیم. فاصله بازیها کم است و ما مقابل فجر سپاسی خسته بودیم. هرچند که این خستگی برای همه تیم ها هست.
وی افزود: زمین ورزشگاه حافظیه هم خیلی بد بود. چون کاستا اعتقاد به بازی زمینی دارد به خوبی نمی توانستیم در این زمین پاس کاری کنیم. فجری ها هم مدام زیر توپ می زدند و یا اوت دستی می انداختند.
دهقانی در مورد تفاوت کاری کاستا با پیروانی گفت: آقای کاستا اعتقادات خاص خود را دارد. البته بازی در زمین برای کاستا خیلی مهم است.
دروازه بان نفت در این باره که هواداران تحمل باخت را ندارند، اظهار داشت: هواداران دوست دارند تیم در آبادان همیشه برنده باشد و اصلا شکست خانگی را نمی توانند تحمل کنند. امیدوارم در بازی بعدی که یک دیدار سخت با سپاهان است، این نتیجه را جبران کنیم.
دهقانی در پاسخ به این سؤال که از جذب عباس محمدی ناراحت شده است، گفت: من با شخص عباس محمدی مشکلی ندارم. فقط حرفم این است که تیم ما مشکل دروازه بانی نداشت. مشکل در قسمت های دیگر بود. از ۲۷ گلی که خوردیم در ارزیابی صورت گرفته من در چهار گل مقصر بودم. من نمی دانم جذب گلر خواسته کاستا بوده یا نه اما فکر می کنم در قسمت های دیگر نیاز به بازیکن داشتیم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
کاستا:گل اول سپاهان برنامههايمان رابهم ريخت
سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان تاکيد کرد که گل اول سپاهان تمرکز شاگردانش را به هم ريخت.
کاستا پس از شکست 4 بر صفر خانگی مقابل سپاهان گفت: نتیجه خیلی بدی گرفتیم. ما محدودیتهایی بخصوص در خط حمله داشتیم. عدهای از بازیکنان در این مسابقه غایب بودند و از لحاظ روحی روانی این مسأله تأثیر گذاشته بود.
وی افزود: بازی را خوب شروع کردیم اما گل اول سپاهان برنامههایمان را به هم ریخت. آنها بازیکنان بهتری داشتند. تلاش کردیم که حداقل گل بزنیم اما موفق نبودیم. در دفاع هم عملکرد خوبی نداشتیم سیستم دفاعی نفت مشکل داشت و یکی دو بازیکن هم مقصر نیستند.
کاستا ادامه داد: دوست ندارم به ترکیب دست بزنم. مجبور شدم به دلیل نبودن برخی از بازیکنان ترکیب را دست بزنم. از بازی آینده خالقیفر را خواهیم داشت.
منبع :
-
شکست نفت ربطي به کاستا نداشت
مديرعامل باشگاه نفتآبادان گفت: شکست سنگين 4 بر صفر خانگي مقابل سپاهان ربطي به سرمربي تيم نداشت.
علی حکمت اظهار داشت: تیم ما برای این بازی چند مصدوم و محروم داشت که برای بازی بعدی این بازیکنان هستند.
مدیرعامل باشگاه نفتآبادان درباره اینکه از کاستا در این مدت رضایت دارد، گفت: از شرایط تیم راضی هستم و نبود بازیکنان کلیدی سبب این شکست شد.
حکمت در خصوص اینکه هواداران راضی نیستند، گفت: هواداران شرایط تیم را می دانند. خوردن چهار گل در خانه خود ناراحت کننده است. هواداران از این شکست ناراضی بودند. باختن در خانه سخت است.
حکمت در ارتباط با اینکه آیا بازیکنان جریمه می شوند، تاکید کرد: بله جریمه می شوند و از قراردادشان مبلغی کسر می کنیم. این باخت ربطی به مسائل فنی و کاستا سرمربی تیم نداشت و در فوتبال برد و باخت هست.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکل با فونیکهسی حل شد، گفت: فونیکهسی در تمرینات دیر حاضر شده بود ولی اکنون مشکلی نیست و از بازی آینده در ترکیب هست.
منبع :
-
کاستا:در دقايق پاياني تمرکز نداشتيم
سرمربي تيم فوتبال نفتآبادان از دست دادن تمرکز بازيکنانش را عامل توقف مقابل مس کرمان دانست.
آلبرتو کاستا پس از تساوی 2 بر 2 مقابل مس کرمان گفت: بازی حساس و پر هیجانی بود و چهار گل ردوبدل شد. از تلاش بازیکنانم راضی هستم و خوشحالم که با امتیاز کرمان را ترک می کنیم. ما با چند بازیکن مصدوم و محروم به کرمان آمدیم.
سرمربی پرتغالی نفت آبادان تصریح کرد: اگر از شانس های مسلم گلزنی خود استفاده می کردیم قطعا با پیروزی این مسابقه را ترک می کردیم. دو تیم با شیوه متفاوتی بازی می کردند ولی در دقایق پایانی تمرکز خود را از دست دادیم.
منبع :
-
اعتراض باشگاه صنعت نفت به داوری دیدار با مس کرمان
باشگاه صنعت نفت آبادان طی نامهای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعتراض خود را نسبت قضاوت دیدار تیمهای مس کرمان و صنعت نفت آبادان اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، تیمهای مس کرمان و صنعت نفت آبادان روز پنجشنبه بیست و نهم دی ماه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار شد که با نتیجه تساوی 2 بر 2 پایان یافت.
این مسابقه دارای لحظات حساسی از لحاظ داوری بود که باشگاه نفت آبادان به قضاوت این دیدار و تصمیمات داوری که در روند بازی و نتیجه تاثرگذار بود، طی نامهای اعتراض کرد.
منبع :
-
خبرهايي از نفت آبادان
باشگاه نفتآبادان به کميته داوران بابت گل دوم مس نامه اعتراضآميز نوشت.
باشگاه نفت آبادان روز گذشته نامه ای اعتراض آمیز به کمیته داوران نوشت. مسئولان باشگاه نفت در این نامه به حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران بابت گل دوم تیم مس در بازی این تیم با نفت معترض شدند و آورده اند که این گل با خطای بازیکن مس به دست آمده و داور در تایید این گل اشتباه کرده است.
* تیم نفت آبادان برای بازی با پرسپولیس که چهارشنبه هفته جاری در آبادان برگزار می شود میثم امیری را به دلیل سه اخطاره بودن در اختیار ندارد.
این تیم همچنین یک مصدوم به نام سیامک کوهنورد دارد اما شاید این بازیکن به بازی با پرسپولیس برسد.
* مصطفی صبری مدافع نفت آبادان که به دلیل درگذشت مادرش چند روزی بود که در تمرینات این تیم غیبت داشت از امروز در تمرینات حضور پیدا می کند.
منبع :
-
کاستا: براي سهامتياز فردا برنامههاي خاصيداريم
سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در خصوص بازي فردا در برابر پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس بازيکنان بزرگي دارد اما بازيکنان من نيز چيزي کمتر از آنها ندارند.
آلبرتو کاستا در نشست خبری قبل از بازی دو تیم نفت آبادان و پرسپولیس تهران افزود: شرایط تیم در مقایسه با بازی های قبلی خیلی بهتر شده است و همه بازیکنان خود را در اختیار داریم.
وی اظهار داشت: برای بازی با پرسپولیس همه بازیکنان خود را در اختیار دارم و دستم برای انتخاب ترکیب باز است.
کاستا ادامه داد: فردا نشان خواهیم داد که تفاوت زیادی با تیم پرسپولیس نداریم و تمام تلاش ما برای کسب سه امتیاز این بازی است.
وی افزود: علی کریمی یکی از بهترین بازیکنان ایرانی است اما هرگز کسی را برای کنترل این بازیکن در نظر نخواهم گرفت.
سرمربی نفت آبادان تصریح کرد: بازیکنانم در شرایط خوبی قرار دارند و این مساله باعث خوشحالی هر مربی است و با شناختی که از آنها پیدا کرده ام اکنون می دانم کدام بازیکن را در چه پستی قرار دهم.
کاستا گفت: از تیم پرسپولیس شناخت خوبی دارم و برای کسب سه امتیاز فردا برنامه هابی خاصی داریم.
وی در خصوص ''''مصطفی صبری'''' مدافع تیم نفت گفت: صبری به دلیل فوت مادرش شرایط خوبی از نظر روحی نداشت اما بعد از شش روز به تمرینات بازگشت و از نظر روحی هم شرایط خوبی دارد و مقابل پرسپولیس وزنه محکمی برای ما در ترکیب خواهد بود.
تیم فوتبال نفت آبادان فردا و از هفته بیست و دوم لیگ برتر در ورزشگاه تختی آبادان میزبان پرسپولیس تهران است.
منبع :
-
کاستا: خوشحالم که در خانه به پيروزي رسيديم
سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: ميتوانستيم بيشتر از 4 گل به پرسپوليس گل بزنيم.
آلبرتو کاستا پس از پیروزی ۴ بر ۲ مقابل پرسپولیس گفت: بازی تماشایی بود و ۶ گل داشت. ما مستحق پیروزی بودیم. نیمه اول خوب کار کردیم و در نیمه دوم بعد از اینکه گل چهارم را زدیم تمام تمرکز خود را روی کنترل مسابقه گذاشتیم و در فکر بازی آینده بودیم.
وی افزود: این پیروزی را به بازیکن خوب تیممان مصطفی صبری تقدیم میکنم. او به خاطر درگذشت مادرش دچار مصیبت شده بود اما در این مسابقه به ما کمک کرد.
کاستا ادامه داد: خیلی خوشحالم که در خانه به پیروزی رسیدیم و مقابل تیم بسیار خوب پرسپولیس بازی عالی انجام دادیم و نشان دادیم در زمین بهتر از آنها هستیم.
سرمربی پرتغالی نفت آبادان در پاسخ به این سؤال که فکر میکرد با این نتیجه پرسپولیس را شکست بدهد، گفت: کسی از قبل نمیتواند چنین پیشبینی کند اما وقتی گل اول را زدیم به بازی مسلط شدیم و حتی بیشتر هم میتوانستیم گل بزنیم. در چند صحنه فونیکهسی در آفساید بود.
وی درباره دلیل نیمکتنشینی شریفی نسب گفت: من به این چیزها فکر نمیکنم بلکه بر آنچه که برای تیمم بهترین باشد میاندیشم و برای بازیهای آینده هم هدفمان این است که حرکت رو به جلو داشته باشیم.
منبع :
-
پیام تبریک و قدردانی مدیر عامل به هواداران
علی حکمت مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به پیروزی تیم صنعت نفت در دیدار امروز مقابل پرسپولیس در پیامی از هواداران خونگرم آبادانی تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، پس از نتیجه غرورآفرین کسب شده امروز تیم صنعت نفت آبادان در مقابل تیم پرمهره پرسپولیس تهران، مهندس حکمت طی پیامی از هواداران این تیم که همواره و در هر شرایطی همراه تیم هستند تشکر کرد.
در قسمتی از این پیام به نقش پر رنگ هواداران و حمایتهای بیدریق آنان در این نتیجه کسب شده اشاره شده است و از حضور حماسه آفرین آنها در دیدار امروز تشکر و قدردانی به عمل آمده است.
منبع :
-
کاستا: کسب 3 امتیاز از پیروزی پرگل مهمتر بود
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در خصوص دیدار تیمش مقابل پرسپولیس تهران گفت: کسب سه امتیاز بازی مقابل پرسپولیس از پیروزی پر گل با ارزشتر بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، جوزه آلبرتو کاستا عصر امروز پس از پیروزی پرگل مقابل پرسپولیس در نشست خبری پایان مسابقه اظهار کرد: بازی بسیار خوبی را مقابل حریف ارائه دادیم.
وی در همین خصوص اضافه کرد: ما مستحق پیروزی بودیم. نیمه اول خوب کار کردیم و در نیمه دوم بعد از این که گل چهارم را زدیم تمام تمرکز خود را روی کنترل مسابقه گذاشتیم تا بازیکنان خود را برای بازی بعدی حفظ کنیم.
سرمربی نفت آبادان افزود: این پیروزی را به بازیکن خوب تیممان مصطفی صبری تقدیم میکنم. او به خاطر درگذشت مادرش دچار مصیبت شده بود اما در این مسابقه به ما کمک کرد و این نشان میدهد که وی از روحیه بسیار قوی برخوردار است.
کاستای پرتغالی نفت آبادان در پاسخ به این سؤال که فکر میکرد با این نتیجه پرسپولیس را شکست بدهد، گفت: کسی از قبل نمیتواند چنین پیشبینی کند اما وقتی گل اول را زدیم به بازی مسلط شدیم و حتی بیشتر هم میتوانستیم گل بزنیم.
وی درباره دلیل نیمکتنشینی شریفینسب عنوان کرد: من به این قبیل مسائل فکر نمیکنم بلکه به آن چه که برای تیمم بهترین باشد میاندیشم و برای بازیهای آینده هم هدفمان این است که حرکت رو به جلو داشته باشیم.
علیرضا خلیلینیا مدیررسانهای طلاییپوشان در ادامه این نشست اظهار داشت: به دلیل ظرفیت پایین ورزشگاه تختی آبادان و هم چنین خیل عظیم هواداران پرشور تیم نفت، پس تکمیل ظرفیت این ورزشگاه تعداد 2 تا 3 هزار نفر از هواداران پشت دربها ماندند که از این بابت عذرخواهی کرده و از مسئولین خواستار این هستیم که به ما کمک کنند تا با احداث جایگاهای بیشتر در ورزشگاه تختی بتوانیم زمینه حضور حداکثری هوادارانمان را فراهم کنیم.
منبع :