ممنون.برد ديشب رو هم بهت تبريك ميگم :gol:ديشب رونالدو خيلي خوب بازي كرد! گل اولش هم قشنگ بود:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون.برد ديشب رو هم بهت تبريك ميگم :gol:ديشب رونالدو خيلي خوب بازي كرد! گل اولش هم قشنگ بود:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسي از استقبال گرم همتون دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال بازي بعدش با كي داره؟نميدونيد؟البته با هركي داشته باشه ميبره و اون دو هفته هم كه نتيجه نميگرفت روحيه تيم پايين اومده بود! به نظر من بازي بعد اگه رونالدو و كاكا رو فرم باشند رئال حتما برنده ميشه:yes:
خواهر عزیز همیشه برای این که بفهمید رئال با کی بازی داره برید به تبادل و نظر درباره بازی های رئال مادرید.اون جا گذاشته میشه.رئال با آژاکس داره 5 مهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونو كه ميدونم ممنون.منظورم تو ليگ بود نه تو جام باشگاه ها! تو ليگ با كي دارم؟كي؟
با اسپانیول دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هنوز منو نمیشناسی.رئالی ها منو میشناسن.من با همه دوستم.به همه احترام میزارم.اما بارساییم.وقتی شما میایی توی تایپیک ما و به مسی توهین میکنی انتظار داری ما چیکار کنیم.دیگه این کار رو نکن وگرنه اکانتای مختلفی هست که میتونه موندنت توی این انجمن رو تهدید کنه.درضمن برای چی میایی میگی کاریکاتور نزارید.ما توی تایپیک خودمون هرچی بخواییم میزاریم.شما هم توی تایپیکت کاریکاتور بزار امیدوارم دوستان بارسایی هم کوتاه بیان و فقط بحث فنی داشته باشیم توی انجمننقل قول:
به این تایپیک خوش امدی الناز خانوم همشهری
دوستان خوشبختانه کارواریو به تمرینات رئال برگشت.ولی هنوز خبری از په په نیست.
بازی های لیگ قهرمانان رو بهتره با ترکیب اصلی بازی کنیم.
ببین خانوم این حرف که زدی رو من و چند تا از بچه های دیگه چیزی نمی گییم اما اگه کسای دیگه بیان از بارسا بهت تو هین میکنند پستتو پاک کن چون رئالی ها هم تو تایپیک ما میان بعدشم این بچه ها دوستای ما هم هستند :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ELNAZ ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]