-
پاسخ : Master League PES 15|مدیریت تیم در PES 15
نقل قول:
دیدیه دروگبا40سالشه هنوز داره بازی میکنه
تو pes 2015 بازیکنا بعد از اینکه بازنشسته بشن به بازیکن های آزاد با اورالی پایین تر تبدیل میشن و هر تیمی میتونه اونها رو بخره ...
-
نقل قول:
چرا فیفا 14تاپیکش اینقدر شلوغه اینجا خلوته
احتمالا طرفدارهای فیفا بیشتر ولی اینجا هم کم پی ای اس باز نداریم ... roz::
-
نقل قول:
تو pes 2015 بازیکنا بعد از اینکه بازنشسته بشن به بازیکن های آزاد با اورالی پایین تر تبدیل میشن و هر تیمی میتونه اونها رو بخره ...
میدونم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آخه یه جوری نوشتید 40 سالشه احساس کردم نمیدونید بهتون گفتم به هر حال حالا که میدونید چه بهتر ...
-
یه اتفاق عجبی واسم اتفاق افتاده
توتی و بوفون و چند تا بازیکن دیگهبازنشت شدن و همونا با سن19و قدرت 82-83اومده
مگه میشه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چجوری قدرتشون ایندقر بالاس؟
طبیعی نیست
توی زمانی هم که توی پاریس بودم نمیتونمستم واسه گوتزه شماره بزارم ولی توی بازی ها شمارش7بود یعنی وقتی میخواستم شماره هارو عوض کنم گوتزه نبود
کسی بازیکن جنگنده نداره واسه فصل2019-2020؟
اینم ترکیبمه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دفاع راست و چپ میخوام واسه نیکمت فثلا2019-2020
-
بودجه باشگاه هم1000دلار مونده
راستی بگید چه بازیکنایی رو بفروشم تا پول واسه مدافع راست و چپ گیرم بیاد تا بخرم
-
مهاجم میخوای میتونی آگرو یا کاوانی یا ابراهیموویچ یا لاوتزی و بازیکنهایی مثل اینها بگیری ...
-
نقل قول:
مهاجم میخوای میتونی آگرو یا کاوانی یا ابراهیموویچ یا لاوتزی و بازیکنهایی مثل اینها بگیری ...
اگوئرو29سالشه کاوانی 29سالشه ابراهیم34سالشه لاوتزی34سالشه
چقدر جوونن
-
نقل قول:
چقدر جوونن
جوون میخوای ممفیس دپای و رحیم استرلینگ و مارکوویچ خوبن
-
نقل قول:
چقدر جوونن
گفتم شاید تا اون سال یه بار بازنشست شده باشن ...
-
دپای رو دارم
استرلیگ پیره
زیر24سال میخوام
-
مارکوویچ کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
-
بازیکن لیورپول هست مارکوویچ
-
من پیشنهاد میکنمکورتوا رو بخرید عالیه شوتارو میگیره
-
نقل قول:
من پیشنهاد میکنمکورتوا رو بخرید عالیه شوتارو میگیره
کورتوا تو تیم من دروازه بان سوم بود اصلا بازی بهش نمیرسید فروختمش به رئال ...
-
نقل قول:
کورتوا تو تیم من دروازه بان سوم بود اصلا بازی بهش نمیرسید فروختمش به رئال ...
داداش من الان باید چیکار کنم/؟یعنی شما دروازه بانای خوبی داری؟:disturbed:
با تجربه من اینارو بگیرید البته میل خودتونه
گلر -کورتوا(چلسی)-دخیا(منچستر یونایتد)
---------------------------------
دفاع وسط -واران(رئال مادرید)-فیل جونز(منچستریونایتد)
دفاع راست - کارواخال(رئال مادرید)-و دانیلو (پورتو)
دفاع چپ-الابا(بایرن مونیخ)-جردی البا(بارسلونا)
-------------------------------------
هافبک دفاعی-وراتی(پاریس سنت زرمن) -ماتیچ(چلسی)
هافبک وسط-پوگبا(یوونتوس)تیاگو(بایرن مونیخ)
هافبک راست-رویس(دورتمند-اگه پچ ندارین توی تیم ملی المان دنبالش بگردین)-کوادرادو(چلسی)
هافبک چپ-هازارد(چلسی)اوزیل(ارسنال)
هافبک تهاجمی(گوتزه(بایرن مونیخ)مورا(پاریس سنت زرمن)
----------------------------------------------------
مهاجم راست-بیل(رئال مادرید)سانچز(ارسنال)
مهاجم نوک-اگوئرو(منچستر سیتی)لواندوفسکی(بایرن مونیخ)
مهاجم چپ-دپای(پی اس وی ایندهوون) گریزمان(اتلتیکو مادرید)
پست SSکه میتونه کل خط حمله بازیکنه ولی پستش حتما باید ssباشه و گرنه قدرتش کم بشه و مهاجم راست و چپ و وسط میتونه بازیکنه فقط پستشssباشه
ss-نیمار(بارسلونا)رحیم استرلینگ(لیورپول)
این تجربه من بود بازیکنا هم سنشون-26هست و قدرت بالا و اینده دار بعضی ها هم رفتم تیم های دیگه مثل استرلینگ ولی اگه پچ نقل و انتقالات جدیدو نریختین همینایی که نوشتم توی همون تیمان اگه هم توی مسترلیگتون تیماشون رو عوض کردن اسمشونو سرچ کنید
ممنون
-
دروازه بان كه من رعالم و أيكر مقدس گزاشتم بمونه دفاعم راموسو دست نزدم په په چند ميليون دادم پيكهو خريدم دفاع چپ الابا اوردم دفاع راست لام خط هافبكم پوگبا ويدال بيل كروس و رويس هستن خط حملهم كه رونالدو رو نيمكتمم مدريچ هستن
-
نقل قول:
دروازه بان كه من رعالم و أيكر مقدس گزاشتم بمونه دفاعم راموسو دست نزدم په په چند ميليون دادم پيكهو خريدم دفاع چپ الابا اوردم دفاع راست لام خط هافبكم پوگبا ويدال بيل كروس و رويس هستن خط حملهم كه رونالدو رو نيمكتمم مدريچ هستن
من ک هون بارسسام فقط دخیا رو گرفتم و اینیگو مارتینز ...
بقیه رو سعی میکنم از آکادمی بگیرم :)
-
سلام میشه لطفا یه تیمیو بگید که ادم با عشق و حال بازی کنه؟
مثلا تا2-3نصفه شب پایمستر لیگش باشه و همرو سیم مچ نزنه و خودش بازیکنه و مثلا نره بارسا رو بگیره1000هزار با مسی و رونالدو بازیکنه بره استعداد یابی کنه
حرف اخر
یه تیم لطفا بگید که ادم با جون و دل بازیکنه و 1000ساعت بشینه دنقال بازیکن خوب بگرده و حوصلش سر نره
-
سلام
من سیو جدیدمو با بارسا شروع کردم
درجه بازی هم تاپ پلیز هست
بودجه باشگاه هم68هزار و603یورو هست
کلا بازیکنای خوبی داره جز خط دفاع
گلر درست و حسابی هم نداره:lبرای همین
براوو+18هزار و800دادم دخیا رو اوردم
بعدش رئال18هزار تا الوزوخرید
بعدش چون پولم احتمال میدادم کم بشه چون کلی من همیشه بازیکن میخرم واسه ذخیره نیمار یووتیچ84رو قرضی خریدم که کمتر پول بدم
6هزار و489هزار هم یووتیچ رو برای1فصل قرضی -خریدم
بعدش برای نیمار پیشنهاد اومد از طرف سیتی30هزار تا منم رد کردم:l
بعدش دانیلو83 که با رفتن الوز سمت راست خالی شده بود خریدم
21هزار تا
الشعراویم 81که برای ذخیره مسی خریدم 12هزار تا+ورمالن83دادم
ولبک 83خواستم برای ذخیره سوارز بخرم دیدم35هزار تا میخوان من کلا 29هزار تا برام مونده بود پشیمون شدم گفتم نه
مونیر هم1هزار و 300تا فروختم
بعد مسی95 رو هم پاریس 28هزار تا خواست منم گفم نه
سوارزم پاریس20هزار تا خواست منم بازم گفتم نه
بعدم ولبکم که نتونستم بگیرم عوضش یه مهاجم 82---20ساله از یه تیمی گرفتم 18هزار تا
بعدش قرارداد اونایی که نمیخواستم رو فسخ کردم از جمله دروازه بان سوممون
ماتیچ
DOUGLAS
SANDRO
اینم ترکیبم
واقعا انتخاب کردن شماره بین این همه ستاره سخته
دخیا 1
ال شعراوی7 شد پدرو22
دانیلو16یو
یووتیچ17
بعد از فصل نقل و انتقالات نمیدونم چی شد پولم از13هزار شد منفی1000
اینم ترکیبمه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
میدونستید اینیستا پستش توی پی اس هافبک وسطه توی هافبک وسط قدرتش89هست ولی بزاری هافبک هجومی 91میشه!!!!!!!!!
-
نقل قول:
میدونستید اینیستا پستش توی پی اس هافبک وسطه توی هافبک وسط قدرتش89هست ولی بزاری هافبک هجومی 91میشه!!!!!!!!!
بله خب این که معلومه
چون اینیستا در اصل پست خودش هافبک هجومی هست
-
اینم تیم بنده البته یه مشکلی دارم بازیکنام رشد نمی کنن اونایی که پیرن به کنار جوون ها هم رشد نمی کنن البته زیاد بازیشون نمیدم از اونه ؟ من الان تیم سومم بازیکن جوونن و همچنین نیمکت نشینام اینا رو چیکار کنم قرضی بدم یا بفروشم یا نگهشون دارم ؟ البته موقعی که بازیکنام به تیم ملی دعوت میشن بعد بازی در تیم ملی به شدت انرژیشون میاد پایین طوری که نمی تونن حتی بدوون
این تیم ما هنوز یه فصل تموم نشده آخراش ـه :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته چند بازیکن مثل رونالدو و روبن و راموس و یحی توره یدونه قدرتشون کم شده با اینکه باهاشون خوب گل می زدم :aaaa:
دوستان ساکو و یحی توره و بنزما و دیگو کاستا خیلی خوبن برام به خصوص بنزما که داره عالی برام گل می زنه ، دیگو کاستا هم همینطور هر موقع به عنوان بازیکن جانشین فرستادمش گل زدم باهاش از بازیکن جوون هم وراتی خیلی خوبه تنها بازیکنم که رشد کرده ولی یحی توره با اینکه پیره ولی عالیه به خصوص شوتاش من بهترین گل های کریر پی اسم رو با شوتای یحی توره زدم :nishkhand:
البته حدودا 10 تا بازیکن جوون خوب دیگه دارم که دیگه جا نشد تو یه تصویر حسش نبود یه عکس دیگه بگیرم :nishkhand:
اسم پچمم البا پچ بسیار پچ خوبیه با نقل و انتقالات جدید البته اخرین ورژنش v3.0 که خیلی عالیه به همه پیشنهاد میشه قدرت های بازیکن ها هم طبق همین تصویر فقط وراتی 1 دونه زیاد شده و یحی توره و روبن و راموس و رونالدو 1 دونه قدرتشون کم شده
-
سلام بچه ها چطوری مای کلاب بازی کنم و بازیکنای آکادمی و خیلی جوون کیا,خوبن؟
-
داداش تو چطور بازیکن میفروشی؟ من تیمم اس میلان هیچکی ازم بازیکن نمیخره.. :(
چیککککککاررر باید کنم؟؟؟؟؟
-
عااااااااقققققققاااا یکی ب داده من برسهentezar::
-
نقل قول:
داداش تو چطور بازیکن میفروشی؟ من تیمم اس میلان هیچکی ازم بازیکن نمیخره.. :(
چیککککککاررر باید کنم؟؟؟؟؟
عزیز باید بازیکنارو چند بار بازی بدی که خوب بازی کنن بعدش احتمالا واسشون پیشنهاد میاد
-
چطور میشه قدرت بازیکنارو تو مسترلیگ pes2015 افزایش داد میشه بگین لطفا
-
سلام چطوری میشه قدرت بازیکنارو بالا برد
-
عالی بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
دوره آنلاین آموزش زبان انگلیسی یکی از جدیدترین و بهترین راه کارها برای یادگیری اصولی زبان انگلیسی است. امروزه یادگیری زبان انگلیسی یک مزیت که نه یک ضرورت محسوب میشود. در دنیای امروز یادگیری زبان انگلیسی یک الزام برای هر شغل و حرفهای است. دنیای امروز دنیای ارتباطات و رقابت است. اگر به دنبال یادگیری اصولی زبان انگلیسی هستید یکی از راههای پیش روی شما شرکت در دوره آنلاین آموزش زبان انگلیسی است. دوره های آنلاین زبان انگلیسی مزیت های خاص خود را دارند. یکی از مشکلات پیش روی همه، در شرکت کردن در کلاس های حضوری، درگیر بودن در تایم کلاس و پر مشغله بودن در ساعت های کلاس است. این معضل توسط دوره های آنلاین حل شده است. زمان برگزاری کلاس شما دست خود شما است. هر زمانی را که وقت آزاد داشته باشید می توانید هندزفری و وب خود را روشن کرده و وارد کلاس های مجازی شوید. همانطور که می دانید امروزه دانشگاهها و مراکز یادگیری مجازی بسیاری وجود دارند. بسیاری افراد نمی توانند برای شرکت در یک دوره آنلاین آموزش زبان انگلیسی معتبر که در خارج از کشور یا شهر دیگری برگزار می شود، شرکت کنند. برای همین امکان آموزش آنلاین برای آنها فراهم شده است. به یاد داشته باشید که هدف آموزش، یادگیری است. دوره آنلاین آموزش زبان انگلیسی راهی است که هزینه های جانبی، از جمله هزینههای رفت و آمد و دیگر هزینه های اضافی را به جیب شما بر میگرداند.