-
پاسخ : | آموزش و بحث و تبادل نظر پیرامون بازی آنلاین و رایگان FIFA World |
نقل قول:
داداش ممنون ولی خودم قبل از همه کار این کارو کردم و نشد
اهان راستی واس من اون اول اینطوری شده بود قندشکنو بستم اوریجین کلن ببند از نوع بازش کن برو تو بازی:yes:[/QUOTE]
مرسی ولی نشد...
-
نقل قول:
داش علی مشکلم حل شد:ahaaaaaa:
درخواست ادد فرستادم ادد کن سوراخت کنم:jeddiiiii:
داداش ما که ادعایی نداریم :nishkhand:
دو هفته ای میشه نتم افتضاحه!
وفتایی که نت خوبه معمولا پینگم رو 500 هست !
هنوز حتی اوریجینمم آپدیت نکردم.نتم درست شد میام بازی هم میکنیم.وقت زیاده:eynak:
-
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
-
نقل قول:
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
سلام.بازیتون که کرش میشه ارور خاصی نمیده؟؟؟ اگه ارور میده عکس بگیرید بزارید اینجا
اگرم نمیده... که شرمنده من راهی به ذهنم نمیرسه دیگه.
من فقط از طریق دانلود پارت های فشرده شده دانلود کردم و از اوریجین دان نکردم ببینم قضیه چیه!
-
سلام دوستان
بازی واسه من خیلی لگ داره....پینگم:190
راهی هست بشه درستش کرد؟
-
1 فایل پیوست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یارو در دقیقه ی 66 بازی رو قطع کرد وگرنه شاید بیشتر میزدم
تازه بازی برای من away بود :/danc:/danc:/danc:/danc
-
نقل قول:
سلام برو توی اوریجین ،بعد قسمت my game روی fifa word کلیک راست کن بعد گزینه repiar game رو بزن درست میشه
اگه درست شد ندا بده
-
و اینگونه است که سرجیو بوسگست هم در ترکیب سپهر ظاهر میشود :D
ID : SepehrKhalili
-
من پینگم الان تو بهترین حالت! یعنی خیلی حالش خووووووب باشه 500 هست!
الانم با پینگ 700 دارم پست میدم!
خوشا به حال کسانی که اینترنت درستی دارند....
-
نقل قول:
سلام برو توی اوریجین ،بعد قسمت my game روی fifa word کلیک راست کن بعد گزینه repiar game رو بزن درست میشه
اگه درست شد ندا بده
داداش مرسی از جوابت.ولی خودم قبل از همه کاری این کارو انجام داده بودم ولی نشد
-
آقایون
این سیستم خرید بازیکنش مثل فیفا 14 هست ؟یعنی بازیکنات پیشرفت می کنن یا نه فقط سوری هست؟
بعد برای چی وقتی بازیکن م خری علامت باشکاهش روش هست مگه مثل مسترلیگ فیفا 14 نیست؟
کلا یه توضیح بدین خیلی خوبه از محیطش
-
نقل قول:
آقایون
این سیستم خرید بازیکنش مثل فیفا 14 هست ؟یعنی بازیکنات پیشرفت می کنن یا نه فقط سوری هست؟
بعد برای چی وقتی بازیکن م خری علامت باشکاهش روش هست مگه مثل مسترلیگ فیفا 14 نیست؟
کلا یه توضیح بدین خیلی خوبه از محیطش
سیستم خریدش یکم فرق داره با فیفا 14.ممکنه یه بازیکن مثل نگردو تو 1000 تا تیم باشه و تو هر 1000 تا هم قدرتش ثابته! فقط اگه تمرینش بدین تو تیمتون اطراف قدرتش با رنگ نقره ای نشون داده میشه
البته این واسه زمانی بود که من چند هفته پیش بازی میکردم و الان ممکنه فرق کرده باشه
لوگوی باشگاه هم واسه این میزنه که مشخص بشه تو دنیای واقعی بازیکنا تو چه تیمی هستن.اما موقع خرید بازیکنا تو بخش ترانسفرز نشنون میده که چه یوزری بازیکن رو فروخته
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
سیستم خریدش یکم فرق داره با فیفا 14.ممکنه یه بازیکن مثل نگردو تو 1000 تا تیم باشه و تو هر 1000 تا هم قدرتش ثابته! فقط اگه تمرینش بدین تو تیمتون اطراف قدرتش با رنگ نقره ای نشون داده میشه
البته این واسه زمانی بود که من چند هفته پیش بازی میکردم و الان ممکنه فرق کرده باشه
لوگوی باشگاه هم واسه این میزنه که مشخص بشه تو دنیای واقعی بازیکنا تو چه تیمی هستن.اما موقع خرید بازیکنا تو بخش ترانسفرز نشنون میده که چه یوزری بازیکن رو فروخته
این علامت رو سر بازیکن ها چیه ؟ اونا توی ترکیب تیم نمی تونن بازی کنند ،ازچیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
داداش این علامت یعنی قرارداد بازیکن تموم شده باید روش کلیک کنی گزینه Add Customise فک کنم اونو بزنی یکی از قرارداد های برنز و نقره ای و طلایی رو انتخاب کنی
-
نقل قول:
داداش این علامت یعنی قرارداد بازیکن تموم شده باید روش کلیک کنی گزینه Add Customise فک کنم اونو بزنی یکی از قرارداد های برنز و نقره ای و طلایی رو انتخاب کنی
آقا من اونو زدم (apple Customise) فک کنم اینه) بعد هیچی نیست که من تمدید کنم تو اون صفحه ایی که میاد،خواهشا کمک کنید:aaaaaa:
اگه کسی میدونی چیه راهنماییم کنید ممون:bia inja::bia inja:
-
نقل قول:
آقا من اونو زدم (apple Customise) فک کنم اینه) بعد هیچی نیست که من تمدید کنم تو اون صفحه ایی که میاد،خواهشا کمک کنید:aaaaaa:
سلام.روی بازیکن مورد نظر که کلیک کردین گزینه Apply Consumable رو انتخاب کنین.یه صفحه جدید باز میشه که توش کارت هایی که دارینو نشون میده.اگه کارت Contract دارین اونو انتخاب کنین.حالا چه طلایی چه نقره ای چه برنز
اگرم نداشتین میتونین برین تو بخش Transfers کارت مورد نظر رو بخرین
-
نقل قول:
خب اگ نداری بحثش جداس باید بری تو تب transfers بعد گزینه Contracts بعد کارت های قرارداد برای مزایده گزاشته شده اونارو بخر بعد بده ب بازیکنات :ghelyon:
-
نقل قول:
خب اگ نداری بحثش جداس باید بری تو تب transfers بعد گزینه Contracts بعد کارت های قرارداد برای مزایده گزاشته شده اونارو بخر بعد بده ب بازیکنات :ghelyon:
آقایون ممنون که جواب دادید مشکلم حل شد:chakerim:
-
سلام دوستان . اینم id من
aria506
-
آقایون توی فیفا ورد اگه با کسی می خوایی بازی کنی ،حتما باید با تیمی که داری بازی کنی یا نه با تیم های باشگاهی دیگه میشه ؟
توی حالت آزاد نمیگم که سرچ میکنه ها ،من منظورم اینه که مثلا من یک دوست ادد کردم ولی فقط میتونم با تیم باشگاهی که درست کردم بازی کنم ،من دلم می خواد با تیم های باشگاهی دیگه باهاش بازی کنم. آیا راهی هس؟
-
نقل قول:
آقایون توی فیفا ورد اگه با کسی می خوایی بازی کنی ،حتما باید با تیمی که داری بازی کنی یا نه با تیم های باشگاهی دیگه میشه ؟
توی حالت آزاد نمیگم که سرچ میکنه ها ،من منظورم اینه که مثلا من یک دوست ادد کردم ولی فقط میتونم با تیم باشگاهی که درست کردم بازی کنم ،من دلم می خواد با تیم های باشگاهی دیگه باهاش بازی کنم. آیا راهی هس؟
نمیدونم تا حالا امتحان نکردم. ولی من هر وقت میخواستم با دوستام بازی کنم با تیمی که خودم ساختم بازی میکردم...یعنی تیم های واقعی رو نمیشد بیاری.شایدم میشه ولی من که ندیدم تا حالا . اگه کسی میدونه میشه راهشو بگه
-
این point که معلومه ،پوله // بعد این xp چیه هی اضافه میشه؟
-
نقل قول:
این point که معلومه ،پوله // بعد این xp چیه هی اضافه میشه؟
فکر میکنم همون experience باشه یعنی تجربه. هر چه بیشتر بازی میکنین به تجربتون بیشتر اضافه میشه
-
این بازیکن هات چطوری پیشرفت میکنند؟
من هرچقدر کارت خریدم بهشون دادم وتمرین دادم ولی هیچ تغییری توشون احساس نمیشه
-
نقل قول:
این بازیکن هات چطوری پیشرفت میکنند؟
من هرچقدر کارت خریدم بهشون دادم وتمرین دادم ولی هیچ تغییری توشون احساس نمیشه
تا جایی که یادمه قدرت اصلی شون زیاد نمیشه اما قدرت های فردیشون زیاد میشه.وقتی زیاد بشه دور قدرت بازیکن یه هاله زرد یا نقره ای رنگ ایجاد میشه!
-
نقل قول:
تا جایی که یادمه قدرت اصلی شون زیاد نمیشه اما قدرت های فردیشون زیاد میشه.وقتی زیاد بشه دور قدرت بازیکن یه هاله زرد یا نقره ای رنگ ایجاد میشه!
نه من یه بار کایخون بازیکن ناپولی رو سرچ کردم ،قدرتش 79 بود ولی توی یک یوزر 84 بودthink::
-
نقل قول:
نه من یه بار کایخون بازیکن ناپولی رو سرچ کردم ،قدرتش 79 بود ولی توی یک یوزر 84 بودthink::
جدی؟؟؟ اگه مطمئنین که با این اوصاف باید یه بازیکن تو هر تیمی قدرتش یکسان نباشه!
-
سلام ،مثل اینکه من ،فقط، سوال می پرسم :nishkhand:
این قضیه سر مربی که معلومه ولی این مربی بدنسازیا مربی مخصوص رفلکس دروازه بان و....چیه ،چطور میشه اینا رو فعال کرد یا خودشون فعالند؟
بعد چه کار باید بکنی که بازیکنات پیشرفت کنند ؟
،من اون کارت های مثلا شوت و... رو روی بازیکن می زنم همونجا یه علامتی روی شوت بازیکن می زنه که رفته بالا ولی فرداش که میام می بینم باز دوباره شوتش هیچ فرقی نکرده
-
نقل قول:
سلام ،مثل اینکه من ،فقط، سوال می پرسم :nishkhand:
این قضیه سر مربی که معلومه ولی این مربی بدنسازیا مربی مخصوص رفلکس دروازه بان و....چیه ،چطور میشه اینا رو فعال کرد یا خودشون فعالند؟
بعد چه کار باید بکنی که بازیکنات پیشرفت کنند ؟
،من اون کارت های مثلا شوت و... رو روی بازیکن می زنم همونجا یه علامتی روی شوت بازیکن می زنه که رفته بالا ولی فرداش که میام می بینم باز دوباره شوتش هیچ فرقی نکرده
اونا رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم خودشون فعال باشن. ولی چه تاثیری دارن رو نمیدونم!
در مورد پیشرفت هم همون کارت ها که میزنید باعث پیشرفت بازیکن میشه...اما اینکه میگید فرداش دوباره برمیگرده به حالت اولیه اش رو تا حالا ندیده بودم !
اگه برمیگرده احتمال داره به صورت محدود این کارت ها اثر بزارن!
-
آقا اینا چکار میکنن که قدرت بازیکنانشون میره بالا؟
باید یه راهی باشه ،الان مثلا lamela قدرتش توی یوزر من 81 ولی یک جا دیدم 82 هست یا مسی قدرتش 94 ولی توی یک یوزر دیگه 97 بود (البته من مسی رو ندارمki::)
-
کسی نیست جواب بده ؟ اگه کسی انگلیسیش خوبه این سایتو بخونه بگه chemistry باید چطوری بشه که بالا بره یا یک بازیکن چطوری پیشرفت میکنه؟
-
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟ اگه کسی انگلیسیش خوبه این سایتو بخونه بگه chemistry باید چطوری بشه که بالا بره یا یک بازیکن چطوری پیشرفت میکنه؟
سلام
شرمنده بابات تاخیر تو پاسخگویی
chemistry که مربوط به قدرت بازیکناست.هرچی قدرت بازیکناتون بالا باشه اینم بالاتر میره
پیشرفت بازیکن هم فکر میکنم با کارت هایی که برای بازیکن استفاده میکنین پیشرفت میکنن
-
من برگشتم :nishkhand:
چه خبرا ؟
-
از بعد از پایان ماه رمضان تا دیروز اینترنت من خراب بود!!! همون دیروز خیلی سریع اومدم اوریجین دیدم آپدیت میخواد.آپدیتش کردم، اومدم fifa world بازی کنم دیدم اونم آپدیت میخواد :|
الانم هر کاری میکنم آپدیت نمیکنه ارور میده! حالا خدا میدونه چقد باید بزنم رو آپدیت تا بالاتره آپدیتش کنه :|
-
نقل قول:
از بعد از پایان ماه رمضان تا دیروز اینترنت من خراب بود!!! همون دیروز خیلی سریع اومدم اوریجین دیدم آپدیت میخواد.آپدیتش کردم، اومدم fifa world بازی کنم دیدم اونم آپدیت میخواد :|
الانم هر کاری میکنم آپدیت نمیکنه ارور میده! حالا خدا میدونه چقد باید بزنم رو آپدیت تا بالاتره آپدیتش کنه :|
داداش واسه منم آپدیت نمیشد تا اینکه بازیو repair کردم و خودش خود به خود آپدیت شد
-
نقل قول:
داداش واسه منم آپدیت نمیشد تا اینکه بازیو repair کردم و خودش خود به خود آپدیت شد
دیشب یهو یادم اومد گفته بودی ریپیر کنم بازیو. همین که وارد اوریجین شدم دیدم اون پایین نوشته resuming update !!! رفتم ببینم قضیه چیه ! تا خود به خود بدون اینکه من خبردار بشم 51 درصدشو دانلود کرده بوده قبلا !
دیگه گذاشتم تموم بشه و آخر سر هم یه ریپیر کردم و وارد بازی شد بالاخره :ahaaaaaa:
اولین کاری هم که کردم این بود که رفتم یه پک 7500 تایی خریدم توش مامادو ساخو بود دفاع قدرت 81 :haaa:
-
پس از مدت هاااااااا دوری از میادین ki:: امروز تونستیم یه نیمچه بازی با آریا جان انجام بدیم !
حالا بماند که همون حمله اولی دقیقه 4 گل خوردم ki:: ولی در کل واسه اولین بازی برای من خوب بود!
دلیل اینکه گفتم نیمچه بازی اینه که با شروع نیمه دوم سرور بازی مشکل پیدا کرد و از بازی خارج شدیم متاسفانه :|
بعدشم دیگه هر کاری کردیم نشد بازی کنیم! دوستانی که میان اینجا منو اد کنن تا یه موقعی اگه شد بازی بزنیم
-
نقل قول:
دوست عزیز مربوط به قدرت یا دوام بازیکن هستش
-
با سلام
فایل های بکاپ بازی همراه با آخرین آپدیت در سرو جدید به پست اول اضافه شد
-
دوستان سلام اینم ای دی منه abi-anariha خواهشا ادد کنید تنکس