عزیزم میتی اسمت ت.....ی رد کردم :evaa:
پس خفه و به کارت برس :evaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم میتی اسمت ت.....ی رد کردم :evaa:
پس خفه و به کارت برس :evaa:
سلام و درود و مرض خدمت دوستان :nishkhand:
گفتم یک پستی بدیم بعد از یک مدت
مهدی گفت : برای مهندسی نفت آزاد باید رتبه ی تپل مپل بیاری ، من تکذیب میکنم . چرا خودم نخونده ، پارسال مهندسی نفت آزاد قبول شدم :ahaaaaaa: اما چون پولش زیاد بود نرفتم :evaa:
میبینم که احمد اومده رو فرم و شده یک پا اسپمر :luuugh:
بقیه ی اراذل کجان ؟ :death:
اومدن دنبال تو اوباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
wtf???نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شفاف سازی کن عزیزم !
واسه آزاد نگفتم واسه ملی گفتم ! بحثم واسه دانشگاه آزاد برای هزینش و بعد فارغ التحصیلیش بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم اسمتو به عنوان دستیار رد کردم تا اگه یه غلطی کردیم اسم تو هم توش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو اسمت سوری رد شده:nishkhand:
سلام
به نظر من هر رشته ای بخونی اگه درست بخونی کار واسش هست چون بیشتر فارغ التحصیلان عزیز سوادکاری ندارند و درسا روفقط واسه پاس شدن خوندن (مثل من:evaa:):soal:
من در رشته خودم که عمران هست شاهد این قضیه هستم نرم افزار های sap _safe_ etabs برنامه هایی هستن که یک مهندس عمران باید بدونه ولی بیشتر مهندسایی هم که دارن ساخت و ساز میکنند اینارو بلد نیستند و کارشون کپی ـ پیست هست
ما کل اردبیل یه نفر که sap رو بدونه نتونستیم پیدا کنیم:look:
ختم کلام : هر رشته ای میخونید خوب بخونید
ایول داداش دقیقا حرف منو زدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلیل بر این نیست که هر کی تو سطح پایین ترین دانشگاه درس خوند اخرش هیچ پخی نشه یا هر کی تو بهترین دانشگاه درس خوند ادم موفقی میشه !!!
همه چی به خودم ادم بستگی داره !!! مهم هدفته تلاش و پشتکارته !!!
دلیل این نیست اون که حالا داره برق یا مکانیک یا نفت میخونه اینده شغلیش به کلی تامین باشه یا کسی یه رشته ای که خیلی هم معروف نباشه درس بخونه فردا باید بیکار باشه !!!
همه چی به خودم ادم بستگی داره !!!
در ضمن این مقاله رو بخونید خیلی مفیده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا علی roz::
بچه ها من یک سوال دارم .
کسی که تربیت معلم قبول بشه ، سربازی هم باید بره ؟
چون شنیدم اونایی که تربیت معلم قبول میشن ، سربازی نمیرن !
و چند ها هم سراغ دارم دارم از اون تربیت معلمای قدیمی که سربازی نرفتن ! میخواستم بپرسم این تربیت معلم الان هم بدون سربازیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اونجایی که من میدونم اینا به جا سربازی مدتِ خدمتشونو میرن مناطق محروم درس میدن .
میشی سرباز معلم...............:death:نقل قول:
خب اینجوری هم باشه ، به نظر من بهتر از سربازیه roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اینم بهتره :whistle3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------
دوستان یکم منو راهنمایی کنین ...
من ورودی 90 دانشگاه پیام نور هستم . و یک حسی بهم میگه ، هم زمان با این که تو پیام نور درس میخونی ، دوباره کنکور بده ، شاید تربیت معلم قبول شدم
میخواستم بپرسم اگر من احیانا تربیت معلم قبول شدم ، بعدش که بخوام از پیام نور انصراف بدم و تو تربیت معلم ثبت نام کنم ، اونوقت چون مشمول خدمت سربازی هم میشم ، اول باید برم سربازی ، تا بتونم تو یک دانشگاه جدید ثبت نام کنم ؟ یا میشه سریع از پیام نور انصراف داد و وارد یک دانشگاه دیگه شد ؟؟؟؟
منظورم اینه که دانشگاه جدیدی که بخوام ثبت نام کنم ، ازم کارت پایان خدمت نخواد ؟
این سربازی خیلی منو بهم ریخته :aaaa:
خلاصه یکی منو راهنمایی کنه roz::
داداش بعد از اینکه مدرک بگیری می تونی یه جایی معلمی کنی ( با حقوق سرباز) توی یک منطقه دور افتاده یا محروم نزدیک به محل زندگیت (البته من شنیدم)نقل قول:
مدرک تربیت معلم اگه بالاتر از لیسانس بگیری سرباز معلم میشی یعنی مثل بقیه پست دادن و.. در کار نیست تقریبا مثل مدرک رشته های دیگه که راحت تری فرقش اینه که تربیت معلم باید بری با حقوق سربازی تو مناطق محروم درس بدینقل قول:
تا جایی که میدونم 3 سال معافیت تحصیلی داری پس میتونی راحت دانشگاه و رشته رو عوض کنی!
باو خدمت که ترس نداره , فقط نزدیک دو سال عمرت تلف میشه و تو اون دو سال دهنت آسفالت میشه lol:- شایدم بیفتی جاهای خطرناکو سرتو گوش تا گوش ببرن mas:-
می گم این قدر بهش روحیه نده ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خو این جور که شما ها میگید سکته می زنه که lol:-
سلام:چه اومدن من همزمان شد با بوجود اومدن کمپ جدید دربی:امیدوارم حال همتون خوب باشه که باهم یه کمپ سرگرم کننده داشته باشیم:راستی داداشم اهوازه بعد تو کنکور بروجرد دراومد روزانه_میخوام باهاش پز بدم رتبش 5000 شد
یه مثل قدیمی هست که میگه از ماله خودت بالا برو پسر:babaa::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه قرار بود به مثل و ضرب المثل ها گوش بدم؟اصلن با واژه اینترنت آشنا نمیشدم :evaa: بعدم تو لالایی بلدی برا خودت بخون :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان عزیز قدیمی و جدید!
بچه ها من میخوام یه فوروم غیر فوتبالی بزنم که البته اولش از فضای رایگان استفاده کنم بعد اگه بازدید کننده هاش خوب بود تبدیلش کنم به سایت.
حالا!!!
میشه کمکم کنید که از چه سرویسی استفاده کنم بهتره؟ blogfa یا rozblog یا vcp یا ....
در مورد vcp هم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه...
ممنون دوستان خوبم:nishkhand:
بلاگفا که فزوم نمیسازه رزبلاگه که فروم میسازه تازه اونم امکانات نداره برو از تک بی بی انجمن بساز بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هنوز بچه ای....معنی خیلی چیزا رو نمیدونی...:sigarii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام خدمت دوستان قدیمی البته خیلی قدیمی :daghon: و به تازه واردای جدید
عجب روزگاری بود اینجا چه قد بحثا شلوغ بود واقعا یادش بخیر نمید.نم یهو چی شد که این جوری شد :ghosse:
یه مورینیو بود یه سعید بوذ یه عبدل بود که هنوزم مثل اینکه میاد یه سینا بود و خیلی دوستان دیگه واقعا یادش به خیر :sad::aaaaaa::gerye:
به امید موفقیت تمام دوستان roz::
واقعا یادش بخیر:daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Great Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله یادش به خیر entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جای این قدر تجدید خاطرات یه بحث راه بندازید :ey babaaa::daghon::shogh::ey babaaa:eterza::-:-ang:okh::gijjj:
سلام
ما نیستیم اسممون هست :luuugh: البته tazim::
خب همگی بیایم دوباره مثل اون روزا رو بسازیم :ohum: اما یادش بخیر چه روزایی بودن ...
یک بنده خدایی اومد خراسان اما نیومد سراغ من ! eterza::- من که نمیگم احمد بود :evaa:
راستی بچه ها هر کس هر چی اومد به ذهنش همین الان بنویسه تا بحثی رو شروع کنیم و ببینم ذهن بچه های دربی چجوریاس ! ذهنشون علمیه ، تخیلیه ، ... :rooz:
من 2000 کیلومتر کوفتم اومدم خو لامصب 7 کیلومترم تو بکوب بیا بجنوردdallliii:ahaaaaaa:
ولی خدایی دلم میخواست بیام پیشت ولی با پیکان نمیشد ریسک کرد lol:-
خوب از اول مهر دوباره باید بریم مدرسه:scare3:
اونم تو هوای گرم با کتو شلوار:shame:
من موندم وقتی شما درس جغرافیا رو گذاشتید دیگه گیلان شناسی رو برای چی گذاشتید:eee:
امسال هندسه و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه به درسا اضافه شده:sad:
ولی عشق است فیزیک خودمون:hooora2:
اخییییی فردا باید بریم مدرسه:whistle3:
من که هیچیم اماده نیست...هنوز لباسام رو نشستم...دکمه های مانتوم رو ندوختم...کتابام هم جلد نگرفتم...کیفم رو نشستم هنوز....حوصلم هم نمیشه برم تو این مغازه های شلوغ پلوغ لوازم تحریر بخرم :| entezar::
برو خداروشکر کن سوم نیستی...دوم که چیزی نداره...سوم یه مشت کتاب دیگه دوباره اضافه میشهdallliiiنقل قول:
من موندم وقتی شما درس جغرافیا رو گذاشتید دیگه گیلان شناسی رو برای چی گذاشتید:eee:
امسال هندسه و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه به درسا اضافه شده
جغرافیای دوم دو تا کتابه...یکیشم جغرافیای مربوط به استانه که باید حتما خوندش :|:nishkhand:
وای من از هندسه 2 متنفرم...هیچی ازش نفهمیدم...فقط حفظ میکردم :| امسالم امتحانامون نهاییه... :|:aaaa:
رووووووووووزه اول مدرسه چه حالی میدهههههههههههههههههههه:dan c:
بچه ها برام ارزوی موفقیت کنین:sad::nishkhand:
من موندم شما که از دروس دبیرستان اینجوری با نفرت یاد می کنید برین دانشگاه میخواین چی بگین ...
این هندسه وریاضیات و حسابان از دروس مورد علاقه ما بودن !
یادش بخیر نخونده همه اینا رو 19 ، 20 می شدیم !
الان کلی زور بزنیم تو دانشگاه نمرمون میشه 10 ! :blush:
آرزوی موفقت برای همه بچه های دوست داشتنی دربی داریم هم در درس و مشقشون هم در چرخه صنعت ! :nishkhand:
بابا من هستم :nishkhand:نقل قول:
سینا بود
خیر سرم رفته بودم مسافرت شانس اوردم زنده برگشتم از الان دیگه انلاین میشم
کلا همه چیز خود جوش اتفاق افتاد :nishkhand:
خوب شد ما زود به دنیا اومدیم این درسها چیه اومدهki::نقل قول:
من موندم وقتی شما درس جغرافیا رو گذاشتید دیگه گیلان شناسی رو برای چی گذاشتید
سلام به همه..
آقا همه هستن منتهاش یه خط در میون و ناپیوسته...
عمو تو سربازی نرو دلم سوخت...نقل قول:
اونم تو هوای گرم با کتو شلوار[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سربازی بری تو اندیمشک و زابل میفهمی گرما چیه
البته فک کنم برا شما ها سربازی هم کنسل بشه دیگه....
با چه روحیه ای این میخواد بره مدرسه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
اخییییی فردا باید بریم مدرسه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که هیچیم اماده نیست...هنوز لباسام رو نشستم...دکمه های مانتوم رو ندوختم...کتابام هم جلد نگرفتم...کیفم رو نشستم هنوز....حوصلم هم نمیشه برم تو این مغازه های شلوغ پلوغ لوازم تحریر بخرم :| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرحال باش اینا چیه ،کلا همیشه حرفات به شیرازیها میخوره lol:-
ولشون کن اینا میرن رشته هایی مثه بافت قالی و اینا که ریاضی ندارهki::نقل قول:
من موندم شما که از دروس دبیرستان اینجوری با نفرت یاد می کنید برین دانشگاه میخواین چی بگین ...
دختر عموم امسال کنکور داده رفته یه شهر دیگه ثبت نام و انتخاب واحد کرده اون وقت میگم اسم دانشگاهتون چیه میگه نمیدونم :|
رفتم سایت سنجش دفترچه رو دیدم میبینم روزانه اس:|
حتی پیام نور هم قبول نشده روزانه آورده،اینا کنکور نیست
کنکور دیگه غول نیست..
والا...
بچه ها ظریب درس ها توی دوم دبیرستان چنده مثه اول 6 یا کم ترهdallliii
می گن معلم ورزش پارسال ما شده معاون خیلی معلم گلی بود:bia baghalam:
خدا کنه امسال معلم ها سگ نباشن (بلانسبت بعضی معلم ها):ey babaaa:
:jeddiiiii:
ترم دوم که همه ضریب شیش هستن. ولی ترم اول ضریب ها فرق دارن. فیزیک و دینی فک کنم ضریب 3 باشن. ریاضی ضریب 4نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از اولین پست کمپ تو پاییز
شروع دوران نحس زندگی بر شما دوستان مبارک shikam::-
نه تو عاشق نیستی ! اگه عاشق بودی میومدی :luuugh: برو گمشو shikam::- حالا ایشالا من میام اصفهان ، تو 7 کیلومتر بیا تا ببینمت :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گیلان شناسی ؟!!!!!!!!! :luuugh:shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که هنوز کتابم ندارم shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زدی تو خال :sigarii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیر نزولی دروس من ، از دوران دبیرستان شروع شد:evaa:
تو راهنمایی شاگرد اول مدرسه بودم:luuugh:
اومدم دبیرستان پسترفت شدیدی رو داشتم shikam::-
و الانم دانشگاه همش با 10 قبول میشم:luuugh:
خدا آخر عاقبت ما رو ختم به خیر کنهom::
شیراز رو خوب اومدی :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین روز هم تمام شد.
دبیر فیزیکمون درس میداد روز اولی :rooz:
اون مدرسه ای که عبدل راهنمایی میرفت معلوم نیست چه نابغه هایی داشته که عبدل بینشون شاگرد اول بوده:flowerysmile::nishkhand:dallliii:danc:lol :-
سلام :|:nishkhand:
خدایی روزه اول مدرسه تا یاد دارم معلمامون درس نمیدادن هااااااااااااااا...شانس ما امروز از زنگ اول که معلم اومد سر کلاسمون گفت سلام و شروع کرد به درس دادن :|
معلم حسابانمون که اصلا حضور و غیاب هم نکرد...فقط درس میداد :| تازه زنگ خورد پنج دقه از زنگ هم نگرمون داشت:nishkhand::chi migi: الان باید برم دفتر بخرم بشینم ده صفحه ، ده صفحه پاک نویس کنم:luuugh:crying::-
بعدشم بشینم کتابای فردام رو جلد بگیرم:shame:
اون ته مه ها یه رگ شیرازی دارم احتمالا:luuugh:نقل قول:
با چه روحیه ای این میخواد بره مدرسهentezar::
سرحال باش اینا چیه ،کلا همیشه حرفات به شیرازیها میخوره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
ولشون کن اینا میرن رشته هایی مثه بافت قالی و اینا که ریاضی نداره
منم تایید میکنم :nishkhand:نقل قول:
فقط ریاضی و فیزیک رو دوست دارم توی درسا...حلا حسابان رو تازه امروز درس دادن نمیدونم چی به چیه هنوز:eee:
شیوا این حسابان درس عجیبیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر سخت میاد ولی آخر فصل میگی هیچیم نداشت
فصل اول موضوع زیاد داره. تابع راحته بعضی جاهاش. مثلثات هم سختیای خودشو داره. مشتق هم حفظیه همش
امروز من که راحت بودم استادمون سرماخورده بود و داشت جان به جان آفرین می داد کلاس رو کنسل کرد:nishkhand:ki::
حسابان راحته فقط باید حد و مشتق رو کاملا یاد بگیری تا سال آینده دچار مشکل نشی
هه هه هه ... مدارس شروع شد ... البته دیروز ... :eee:
یادش بخیر دوران دبیرستان به قول مهدی درس نمیخوندیم نمره بالا میگرفتیم ... ولی الآن تو دانشگاه 10 میگیری اعتراض میزنی به جای این که بشه 11 میشه 9.99 ... :evaa:om:::aaaa:
ما که فعلا تعطیلیم نشستیم بیکار ... بد به حال شما دانشجوهایی که از الآن شروع کردین رفتین دانشگاه ... :luuugh:
الکی میگن از اوایل مهر شروع میشه ... 20 مهر برین سر کلاسا ... منبع آشنا بم خبر داد ... :babaa: :yes: :ohum:
بعد از یه غیبت دیگه اومدن یه سری بزنم دیدم یه پیامم ندارم نامردا یه پیام بدین خو از شارژتون که کم نمیشه حالی احوالی بپرسین ... :soal:
انجمن که سوتو کور شده بد فرم ... راستی هفته دفاع مقدس رو به شما تبریک و تهنیت میگم و همچنین قهرمانی تیم ملی کشتی ( چه ربطی به فوتبال داشت) ... :whistle3:
راستی دقت کردین سلام نکردما ... :whistle3: سلام ... :ohum: حالا میگم تا سلامی دیگر بدو رود یا همون بدرود ... :luuugh: :yes: :evaa: